#Girişine ilk etapta

Ezgi Mola Kimdir? 01:48

Ezgi Mola Kimdir?

29 Mart 1983, İstanbul doğumlu olan Ezgi Mola 2000 yılında Akademi İstanbul'da eğitimine başladı. Henüz 18'ini bitirmeden Kartal Tibet'in yönettiği Karate Can dizisinde ilk televizyon deneyimini kazandı. Müjdat Gezen San..

Deniz Akkaya Kimdir? 01:51

Deniz Akkaya Kimdir?

Deniz Akkaya, Türk manken, oyuncu ve sunucu. Semiha Şakir Lisesinden mezun oldu. İlk olarak 1996 yılında Nihat Doğan'ın Maçoyum Ben şarkısının klibinde oynadı. 1997 yılında Best Model of Turkey'de en iyi manken seçildi..

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Annabelle- Creation Fragman 00:36

Annabelle- Creation Fragman

Miranda Otto, Javier Botet ve Stephanie Sigmano'nun oynadığı yeni oyunu izleyin! İlk fragmanlarını ve film tanıtım filmlerini..

Uzay Çalışmalarında Çığır Açacak Yeni Bir Gelişme 01:38

Uzay Çalışmalarında Çığır Açacak Yeni Bir Gelişme

SpaceX firması, ilk defa daha önce kullanılmış bir roketi yeniden uzaya fırlatmayı başardı. Bu gelişmenin, uzay çalışmalarının maliyetlerini düşüreceğine ve daha fazla uzay uçuşunun yapılmasına imkan tanıyacağına inanılı..

  • PengoTV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşkın Nur Yengi  Serserim Benim 04:35

Aşkın Nur Yengi Serserim Benim

aranlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ben..

Abraham Lincoln Kimdir? 01:22

Abraham Lincoln Kimdir?

(d. 12 Şubat 1809 - ö. 15 Nisan 1865), ABD'li siyasetçi, devlet başkanı, hukukçu. Amerika Birleşik Devletleri'nin 16. başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin ilk başkanıdır...

Fahrettin Aslan Kimdir? 02:09

Fahrettin Aslan Kimdir?

Fahrettin Aslan, Türk gazino sahibi. Zeki Müren, Behiye Aksoy, Gönül Yazar, Seçil Heper, Bülent Ersoy, Ahmet Özhan, Sibel Can gibi pek çok sanatçıyı ilk kez büyük kitlelerle buluşturduğu “Taksim-Büyük Maksim”, “Caddebost..

Karnı Acıkan Martı Cama Vurarak Yemek İstedi 01:41

Karnı Acıkan Martı Cama Vurarak Yemek İstedi

Fatih'te karnı her acıktığında geldiği evin camına vuran sevimli martı renkli görüntüler oluşturuyor. Yaklaşık bir ay önce ilk kez bir evin penceresine gelen sevimli martı, evde yaşayanların ilgi odağı oldu. Sevimli mart..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Amasya Merzifon 1:03:05

Maceracı _ Amasya Merzifon

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Amasya Merzifon’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Amasya Merzifon Bölüm'ünde ne..

Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar 05:38

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar

Nusret Kimdir? : 1983 yılında Erzurum'da dünyaya gelen Nusret Gökçe, maden işçisi bir babanın 5 evladından birisidir. Henüz iki yaşındayken ailesiyle birlikte Erzurum'dan Darıca'ya göç eden Nusret, maddi sebepler dolayı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manchester United 0-0 West Bromwich (Maç Özeti - 01 Nisan 2017) 02:30

Manchester United 0-0 West Bromwich (Maç Özeti - 01 Nisan 2017)

Manchester United 0-0 West Bromwich (Maç Özeti - 01 Nisan 2017) 01/04/2017 ‘de İngitere Premier Liginin 30. Haftasında Oynanan Manchester United – West Bromwich Maçında; Ev sahibi Manchester United konuk ettiği West Bro..

Samurai Jack 5.Sezon Bölüm Fragmanı 00:30

Samurai Jack 5.Sezon Bölüm Fragmanı

Seyredelim.com Farkıyla En GÜncel Fragmalarlar İlk Bu Adresde..

Adana Demirspor-3-3-Ümraniyespor & Maç Özeti 05:03

Adana Demirspor-3-3-Ümraniyespor & Maç Özeti

02/04/2017 ‘de TFF (PTT) 1. Liginin 26. Haftasında Oynanan Adana Demirspor – Ümraniyespor maçında; Ev sahibi Adana Demirspor konuk ettiği Ümraniyespor karşısında ilk yarısını 1-2 geride kapattıgı maçın ikinci yarısında r..

Dior Çanta Yapımı-Dıy 02:00

Dior Çanta Yapımı-Dıy

Dior modaevinin kökleri 1947’ye dayanmaktadır ve Christian Dior ilk koleksiyonunu bu dönemde dünyaya tanıtmıştır. Daha sonra New Look adında çekici ve estetik yeni bir marka kurarak bugünün modasını etkilemeye devam etme..

  • Kadınca tarafından
  • 6.353 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1 00:50

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan Ölene Kadar dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu 01:19

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, Beyaz Saray’da el değiştiren yönetimin AB’yi tehdit ettiğini ima eden ifadeler kullandı. Tusk Estonya, Letonya ve Litvanya’nın başbakanlarıyla Estonya’da bir araya geldi. Gör..

Maceracı _ Yalova HD 55:37

Maceracı _ Yalova HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Yalova’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Yalova Bölüm'ünde neler olacak? Macera..

The Vampire Diaries 8. Sezon 13. Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle 41:45

The Vampire Diaries 8. Sezon 13. Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle

The Vampire Diaries 8. Sezon 13. Bölüm full Hd Türkçe Altyazılı İzle sizlerle..

The Nut Job 2- Nutty by Nature Fragman 02:31

The Nut Job 2- Nutty by Nature Fragman

İlk filmin olaylarını takiben, Surly ve arkadaşları, Oakton Belediye Başkanının, işlevsiz bir eğlence parkının yolunu açmak için evlerini imha etmesini durdurmalıdır...

The Vampire Diaries 8. Sezon 14. Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle 41:56

The Vampire Diaries 8. Sezon 14. Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle

The Vampire Diaries 8. Sezon 14. Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle..

The Vampire Diaries 8. Sezon 15. Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle 42:22

The Vampire Diaries 8. Sezon 15. Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle

The Vampire Diaries 8. Sezon 15. Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle..

Sümela'nın Şifresi 3- Fragman 01:49

Sümela'nın Şifresi 3- Fragman

Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel 7 Nisan'da sinemalarda! Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” geliyor... Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşacak olan Karadeniz efsanesi Sümela'nın Şifresi 3..

Maceracı _ Trabzon 1:08:26

Maceracı _ Trabzon

Maceracı’nın Anadolu yollarındaki macerası devam ediyor. Murat Yeni’nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen “Maceracı” bu hafta, Karadeniz’in gözdesi Trabzon’da… Murat Yeni bu hafta, Trabzon’dan muhteşem manz..

Maceracı _ Ağrı 1:11:50

Maceracı _ Ağrı

Maceracı Doğu’nun Efsanelerle Dolu Kenti Ağrı’da Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, kentleşmenin örnek yüzü, doğanın kültürle buluştuğu Ağrı’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Murat Yeni..

Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor! 00:55

Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor!

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Yeni Gelin in ilk tanıtımı yayınlandı. Etkileyici müziği ve doğal görüntüleri ile dikkat çeken tanıtımda Jessica May güzelliği ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaşamak Güzel Şey - Fragman (14 Nisan 2017) 00:58

Yaşamak Güzel Şey - Fragman (14 Nisan 2017)

Yılın en duygusal komedisi Yaşamak Güzel ŞeY filminin ilk teaser fragmanı... KONU: Sıradan bir adam acı gerçekleri öğrenince, sıra dışı bir kahramana dönüşür. Hayatı sorgulayıp yaşamın gerçek güzelliklerini keşfetmeye ba..

  • PITIRCIK tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 8.Bölüm İzle 13:25

Rafadan Tayfa 8.Bölüm İzle

Çocuklar olan bitenden habersiz oyun alanında toplanmış Rüstem ağabeylerini dinlemektedir. Onca merakın ardından çözmeleri gereken bilmeceler sonrasında define bulacaklarını anlayınca bir hayli sevinirler. İki grup halin..

Elli Yılın İçinden 'Hatay'ın Kurtuluşu' izle 14:36

Elli Yılın İçinden 'Hatay'ın Kurtuluşu' izle

Programda Mondros Mütarekesi'nden sonra İngilizlerin Hatay'ı işgal etmesi, onları Fransızların izlemesi, 20 Ekim 1921'de Türkiye-Fransa arasında imzalanan Ankara İhtilafnamesi ile İskenderun Sancağı’na tanınan özel idare..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce