#Girişine ilk etapta

Trt Spor Spikeri Deniz Satar Sosyal Medyanın Yeni Gözdesi Oldu 00:36

Trt Spor Spikeri Deniz Satar Sosyal Medyanın Yeni Gözdesi Oldu

TRT Spor ekranlarında yayınlanan 'İlk Baskı' programının sunucusu Deniz Satar, giydiği kıyafetler ve düzgün fiziği ile sosyal medyanın ilgi odağı oldu...

Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu 00:56

Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu

Kanal D, sosyal medya hesabı üzerinden 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda 'Hayır' diyeceğini açıklayan haber spikeri İrfan Değirmenci'nin işine son verildi. İrfan Değirmenci ise bu yaşananların ardından ilk açıklama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi Başlattı. 02:06

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi

ABD'nin California eyaletinde yağmur suyuyla seviyesi yükselen baraj gölündeki boşaltma kanalının çökme noktasına gelmesi nedeniyle, bölgeden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi. California'da son günlerde etkili olan a..

  • JokerS tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fırıldak Ailesi -Batsın Bu Orta Dünya- - Sinemalarda 00:57

Fırıldak Ailesi -Batsın Bu Orta Dünya- - Sinemalarda

TÜRKİYE’DEN ORTA DÜNYA’YA! Varol Yaşaroğlu’nun yaratıcısı olduğu, TV'de ve internette fenomen olan Fırıldak Ailesi, Grafi2000 ve BKM ortak yapımıyla ilk uzun metraj filmiyle geliyor ve Orta Dünya'nın altını üstüne getiri..

  • Tv Series tarafından
  • 3.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Sevin Söyledi Kemal Doğulu Dayanamadı Gözyaşları Sel Oldu 14:11

Merve Sevin Söyledi Kemal Doğulu Dayanamadı Gözyaşları Sel Oldu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 07 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 113. bölümünde Kemal Doğulu, Merve Sevin'den podyuma ilk çıkmanın bedelini ödemesini istedi ve bir şarkı istedi. Merve ise utandığı için yine gözlüğünü taktı ..

  • ANKA tarafından
  • 1.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumburbaşkanı Erdoğan'ın Seslendirdiği Evet Şiiri 02:03

Cumburbaşkanı Erdoğan'ın Seslendirdiği Evet Şiiri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesinden yayınlanan Evet şiiri Yenikapı Mitingi'nde meydanda ilk kez yayınlandı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 568 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samurai Jack 5.Sezon 4.Bölüm İzle 22:12

Samurai Jack 5.Sezon 4.Bölüm İzle

Eğer hala Samurai Jack ile tanışmamış olanlarınız varsa, yeni sezon gelene kadar ilk dördüne bir göz atın derim. Tanıtım videoları hakkındaki düşünceleriniz neler? Yeni sezon için heyecanlı mısınız? Samurai Jack 5. Sezo..

  • Tv Series tarafından
  • 11.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Granada vs Valencia 1-3  Maç Özeti 04:11

Granada vs Valencia 1-3 Maç Özeti

09/04/2017 ‘de İspanya Primera Liginin 31. Haftasında Oynanan Granada – Valencia maçında; Ev sahibi Granada konuk ettiği Valencia karşısında ilk yarısını 0-2 geride kapattıgı maçın ikinci yarısında maçı 1-3 ‘lük skorla k..

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi 01:43

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump Beyaz Saray’da İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu ile bir araya geldi. Başkan Trump ve İsrail Başbakanı Netenyahu düzenlenen ortak basın toplantısında masadaki konulara ..

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi! 01:23

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi!

Soğuk Savaş'tan bu yana ilk kez ABD askerlerinin Rusya sınırına gelmesiyle başlayan gerilimde, Moskova karada ve denizde ilerleyebilen tanklarıyla gösteri yaptı. Ukrayna sınırına yakın olduğu tahmin edilen sahilde gerçe..

  • JokerS tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Ve Gurur Tanıtım-1  Çok Yakında Show TVde Başlıyor! 01:02

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1 Çok Yakında Show TVde Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Aşk ve Gurur un ilk tanıtımı yayınlandı! Başrollerinde Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, La..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AZ Alkmaar 1-4 Lyon (Maç Özeti - 16 Şubat 2017) 04:46

AZ Alkmaar 1-4 Lyon (Maç Özeti - 16 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi 2.Tur ilk maçında AZ Alkmaar, Lyon’u ağırladı. Maçı konuk ekip Lyon 4-1 kazandı ve büyük bir avantaj sağladı. Goller: 26? (0-1) Lucas Tousart (Nabil Fekir), 45? (0-2) Alexandre Lacazette (Corentin Tolis..

  • JokerS tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adanaspor 1 - 3 Çaykur Rizespor • Geniş Özet 03:31

Adanaspor 1 - 3 Çaykur Rizespor • Geniş Özet

09/04/2017 ‘de Türkiye – Spor Toto Süper Lig ‘de oynanan Adanaspor – Çaykur Rizespor maçında; Maça hızlı baslıyan konuk takım 5. dakikada penaltıdan buldugu golle öne gecti ve ilk yarıyı bu sonuc belirledi ikinci yarıdad..

Milan 4 - 0 Palermo  Maç  Özeti  05:50

Milan 4 - 0 Palermo Maç Özeti

09/04/2017 ‘de İtalya Serie A Liginin 31. Haftasında Oynanan Milan – Palermo maçında; Ev sahibi Milan konuk ettiği Palermo karşısında ilk yarısını 3-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında skorunu pekiştirerek 4-0 yapan ..

Selanik'ten Ankara'ya Kemal Atatürk izle 1:10:24

Selanik'ten Ankara'ya Kemal Atatürk izle

Programda; Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşamı, Osmanlı’nın son dönemlerinde ülkenin durumu, 1. Dünya Savaşı ve Çanakkale Savaşı, Mustafa Kemal’in Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu için verdiği mücadele ve yaptığı devrimler, ..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Tarihte Bu Ay 1.Bölüm izle 27:42

Tarihte Bu Ay 1.Bölüm izle

Sönmez Atasoy’un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Osmanlı Devleti’nin kuruluşu, Kazım Karabekir’in hayatı, ilk anayasanın kabulü, Sultan Alparslan’ın hayatı, Ridaniye Meydan Savaşı ve Fuzuli konu edilmektedir..

Tarihte Bu Ay 2.Bölüm izle 12:17

Tarihte Bu Ay 2.Bölüm izle

Cüneyt Gökçer'in sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Fatih Sultan Mehmet'in son seferi ve ölümü, ilk bakanlar kurulu ve Türkkuşu'nun kuruluşu konu edilmektedir...

Manchester United 3-0 Saint Etienne (Maç Özeti - 16 Şubat 2017) 05:41

Manchester United 3-0 Saint Etienne (Maç Özeti - 16 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Liginin 2. Tur Elemelerinde Oynanan Manchester United – Saint Etienne maçında; Ev sahibi Manchester United konuk ettiği Saint Etienne karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçı 3-0 kazanarak ikinci tur i..

  • JokerS tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi. 09:27

Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi.

Denekler, 2. Dünya Savaşı’nda düşman olarak kabul edilmiş siyasi tutsaklardı. Oksijen seviyesinin dikkatlice kontrol edildiği odalarda kalıyorlardı. Kamera sistemleri kapatılmıştı, Yani onları izleyebilmek için sadece mi..

  • JokerS tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özge Doğru - Mutlu Son 03:56

Özge Doğru - Mutlu Son

Aşk bu günah değil yakmaz Hiç bir kitapta da yazmaz Tene can verir gözle durmaz Aşk emir kalp kaçamaz Suskun yalanları öttüm Yemin ettim tövbe bir daha İnan ilk bakışmada gördüm Seninle dünya bir yana Yıldızlara söyledim..

Yeni Yarışmacı Podyuma Çıkınca Ne yapacağını Karıştırdı! 17:11

Yeni Yarışmacı Podyuma Çıkınca Ne yapacağını Karıştırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde yeni yarışmacı Tuğçe Ekim podyuma çıkınca ne yapacağını şaşırdı. Tuğçe'ye yardımcı olan ise yürüyüşü düzelten Neslihan Doğrusöz oldu. Tuğç..

  • ANKA tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE'nin Cezaevi Koğuşu 02:05

RTE'nin Cezaevi Koğuşu

Başbakan Erdoğan'ın Pınarhisar Cezaevinde kaldığı koğuşa yıllar sonra ilk kez kameramızla girdik.....

Samurai Jack 5.Sezon 5.Bölüm Fragmanı 00:30

Samurai Jack 5.Sezon 5.Bölüm Fragmanı

Eğer hala Samurai Jack ile tanışmamış olanlarınız varsa, yeni sezon gelene kadar ilk dördüne bir göz atın derim. Tanıtım videoları hakkındaki düşünceleriniz neler? Yeni sezon için heyecanlı mısınız? Samurai Jack 5. Sezo..

Ayhan Işık & Filiz Akın 00:26

Ayhan Işık & Filiz Akın

Yeşilçam Yıldızlarının İlk Kez Yayınlanan Görüntüler..

Filiz Akın 00:34

Filiz Akın

Yeşilçam Yıldızlarının İlk Kez Yayınlanan Görüntüleri..

Maceracı _ Edirne 1:07:03

Maceracı _ Edirne

Türkiye’nin batı ucuna doğru şöyle bir uzanmaya, keyifli ve bir o kadar da ilginç hikayelerini sakinlerinden duymaya ne dersiniz? Maceracı bu hafta sizleri, ülkemizin serhat şehri Edirne’ye götürüyor. Murat Yeni izleyen..

Çinlilerden Arda Tran'a 60 Milyon Euro Teklifi 00:54

Çinlilerden Arda Tran'a 60 Milyon Euro Teklifi

Çin kulüplerinin peşini bırakmadığı Arda Turan'a formasını giydiği İspanya'nın ünlü kulübü Barcelona'dan yine izin çıkmadı. Bir Çin kulübü Arda Turan'a daha önce talip olmuş ve rekor transfer ücretiyle hem milli yıldız..