#Girişine ilk etapta

Müslüm Gürses - Yalan Oldu 04:46

Müslüm Gürses - Yalan Oldu

lk defa bu gece düşünmeden uyudum İlk defa bu gece rüyalarımda yoktun Anladım ki bana kendini unutturdun Ne gözlerin ne sözlerin kaldı aklımda Ne hayalin ne maziler ne de bir hatıra Yalan oldu gördün ya aşk da sevda da ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolonya Cumhuriyeti - Gala Görüntüleri 12:20

Kolonya Cumhuriyeti - Gala Görüntüleri

Filmin galasına ünlüler akın etti.Film 21 Nisanda sinema severlerle buluştu. Güldür Güldür yazar ekibinin senaryosunu yazdığı, yine aynı ekipten Murat Kepez’in ilk defa yönetmen koltuğuna geçtiği bu absürt komedide başro..

  • ANKA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017 Dünya Hava Oyunları'nın 2. Ayağı Yapıldı 01:03

2017 Dünya Hava Oyunları'nın 2. Ayağı Yapıldı

Birleşik Devletlerde yapılan 2017 Dünya Hava Oyunları'nda sergilediği performansla ilk sırayı alan Japon pilot Yoshihide Muroya oldu...

The Walking Dead 7. Sezon 13. Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7. Sezon 13. Bölüm Fragmanı

AMC'de ABD'li bir korku-drama televizyon dizisi The Walking Dead'in yedinci sezonunda 23 Ekim 2016'da başlayacak olan bölüm, 16 bölümden oluşacak ve sekiz bölümden oluşan iki bölümden oluşacak ve ikinci yarısı da 12 Şuba..

Pamuk Prenses ve Avcı Türkçe Dublaj Hd İzle 2:07:07

Pamuk Prenses ve Avcı Türkçe Dublaj Hd İzle

Kötü kalpli kraliçe (Charlize Theron) sonsuz güç için yeryüzünde kendisinden daha güzel olan tek kişiyi, Pamuk Prensesi (Kristen Stewart) ortadan kaldırmak için yetenekli avcıyı (Chris Hemsworth) zorla görevlendirir. Fak..

  • Tv Series tarafından
  • 42.237 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetih 1453 Full Hd İzle 2:35:59

Fetih 1453 Full Hd İzle

Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğ..

  • Tv Series tarafından
  • 37.643 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Samurai Jack 5.Sezon 6.Bölüm İzle 22:33

Samurai Jack 5.Sezon 6.Bölüm İzle

Eğer hala Samurai Jack ile tanışmamış olanlarınız varsa, yeni sezon gelene kadar ilk dördüne bir göz atın derim. Tanıtım videoları hakkındaki düşünceleriniz neler? Yeni sezon için heyecanlı mısınız? Samurai Jack 5. Sezo..

  • Tv Series tarafından
  • 1.744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akhisar Bld.Spor-5-1-Bursaspor-Maç Özeti  İzle 03:24

Akhisar Bld.Spor-5-1-Bursaspor-Maç Özeti İzle

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Akhisar Belediyespor, sahasında konuk ettiği Bursaspor’u 5-1 mağlup etti. Oldukça hızlı başlayan mücadelede ilk golü 13 dakikada bulan Bursaspor, daha sonra rakibinin ataklarına dire..

Samurai Jack 5.Sezon 7.Bölüm Fragman İzle 00:29

Samurai Jack 5.Sezon 7.Bölüm Fragman İzle

Eğer hala Samurai Jack ile tanışmamış olanlarınız varsa, yeni sezon gelene kadar ilk dördüne bir göz atın derim. Tanıtım videoları hakkındaki düşünceleriniz neler? Yeni sezon için heyecanlı mısınız? Samurai Jack 5. Sezo..

Hande Yener - Seviyorsun 04:00

Hande Yener - Seviyorsun

İnsan bir kez kaybolunca Herşey karmaşık gelir ya Gözünün önünde dursa Onu bile zor görür ya Bir an önce vazgeçelim Küs kalan huzur bulamaz Yol yakınken dönmeyenler İflah olmaz Aşk asla yenilmez Böyle gelmez dize Artık..

Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı 04:54

Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı

Seveyim Mi, Sevmeyeyim Mi? Sadece şunu söyler misin bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? Yüreğinden yol göster bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? (x2) Sana olan aşkımı, O kadar çok anlatmak isterdim ki Ama o kadar sabrım yo..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Güleryüz - Esmer 03:27

Erkan Güleryüz - Esmer

ESMER Hangi Ara Düşürmüşüm Eyvah Bir Baktım Deli Kanım Yerde Ardından Bakıp Çekerken Ahh Bir Yılan Zehrindeymiş Deva Derde Akşam İndi Gözlerime Dağ Rüzgarları Gibi Esmer Kekik Kokulu Siyah Perçemine Sürdüm Yüzümü Gülü..

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı 05:33

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı

AŞK DANSI Eser Bir Yel Saçlarına Vurur Tarifi İmkânsızım Savrulur Bir O Yana Bir Bu Yana Gün Ağarırken Baygın Uyur Açılmış Dar Geliyor Düğmeler Süzülür Boynundan İnce Bir Ter Öpüşmekten Perişan O Dudaklarda Mor Men..

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na Dilimizde Tüy Bitti 02:13

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na Dilimizde Tüy Bitti

İlk defa bir 23 Nisan özel oturumu Genel Kurul'da tartışmalarla başladı. Cumhurbaşkanı'na vekalet etme yetkisi Kılıçdaroğlu tarafından tartışmaya açıldı. Meclis Başkanı Kahraman Kılıçdaroğlu'na Dışarıdan atanan bakanlar..

Freiburg 2 – 1 Bayer Leverkusen Maç Özeti İzle 05:16

Freiburg 2 – 1 Bayer Leverkusen Maç Özeti İzle

23/04/2017 ‘de Almanya Bundesliga Liginin 30. Haftsında Oynanan Freiburg – Bayer Leverkusen maçında; Ev sahibi Freiburg konuk ettiği Bayer Leverkusen karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında skor..

 Lazio 6-2 Palermo  Maç Özeti İzle 03:42

Lazio 6-2 Palermo Maç Özeti İzle

23/04/2017 ‘de İtalya Serie A Liginin 33. Haftasında Oynanan Lazio – Palermo maçında; Ev sahibi Lazio konuk ettiği Palermo karşısında ilk yarısını 5-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında Palermo’nun iki golune engel ol..

Fiorentina 5-4 Inter Maç Özeti İzle 10:42

Fiorentina 5-4 Inter Maç Özeti İzle

İlk yarıyı 2-1 geride kapatan Fiorentina, seyircisi önünde konuk ettiği Inter'i 5-4'lük unutulmayacak bir skorla mağlup etti...

Espanyol 0 – 1 Atletico Madrid Maç Özeti İzle 06:00

Espanyol 0 – 1 Atletico Madrid Maç Özeti İzle

22/04/2017 ‘de İspanya Primera Lig ‘de oynanan Espanyol – Atletico Madrid maçında; İlk yarıda gol sesi cıkmazken ikinci yarıda Konuk takım buldugu 1 golle maçı 0-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı...

İkili Oyun Film İzle 1:38:20

İkili Oyun Film İzle

Amerikalı bir senatörün ölümünün arkasındaki esrar perdesini araştırmak için emekli bir CIA uzmanı ile genç bir FBI ajanı ortak çalışmaya başlarlar. Görünen nedenlerin altını araştırdıkça, suikastın arkasında Sovyet gizl..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury 00:30

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury

SİZİN JÜRİ'NİN SİZE yeni sayılmayan serisi, tarihteki en büyük jüri havuzunu verecek - Amerika - en patlayıcı, gerçek hayattaki, başlıktan kopmuş sivil davaların sonuçlarını karar verme gücü. İlk kez şimdiye kadar . FOX ..

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video) 03:50

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video)

İstersen kaç uzaklara kancık Onca çocuğun eli yakanda senin artık Bi gözleri kaldı masum bakan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan Sustukça sıra sana gelecek bilesin Yeterince ıslandı bu toprak Sel aldı Kanla karı..

Selmanca - Temenni 04:18

Selmanca - Temenni

Aşk değil içimdeki derin bir özlem Hasreti bağrımda kara hançer Bir değil, bin değil, Yeni değil bir bilsen Son değil bu ilk değil Yaramdır geçmişten Tadı ruhuma Adı bağrıma Gitsem yanına Kabul olur muyum? Belki yarın..

Meksika Açık Tenis Turnuvası'nda Heyecan Başladı 00:52

Meksika Açık Tenis Turnuvası'nda Heyecan Başladı

İlk kez bir Latin Amerika ülkesinde korta çıkan Novak Djokovic zorlanmadan tur atladı. Rafael Nadal ise iki kez kupa kaldırdığı Meksika'da yeniden 2. tura yükseldi...

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar 06:29

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail H..

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 1:58:07

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Kırklı yaşlarında, tutucu bir adam olan Cal Weaver’ın (Steve Carell) rüya gibi hayatı vardır: İyi bir işe, güzel bir eve, harika çocuklara sahiptir ve lise aşkıyla evlidir. Fakat eşi Emily’nin (Julianne Moore) kendisini ..

  • Tv Series tarafından
  • 17.404 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Perma Nasıl Yapılır? 00:59

Perma Nasıl Yapılır?

Malzemeleriniz Yok İse Bir De Bu Şekil Yapın.Evde perma yapılışı için öncelikle saçlarınızı iyice yıkayıp temizlemelisiniz. Daha sonra saçınızın uzunluğuna, istediğiniz buklelerin boyutuna uygun bir bigudi seçmelisiniz. ..

Fenerbahçe 79-61 Panathinaikos - Maç Özeti İzle 01:58

Fenerbahçe 79-61 Panathinaikos - Maç Özeti İzle

Panathinaikos'u 79-61 yenen Fenerbahçe seride durumu 3-0'a getirerek Euroleague'de Final Four'a yükseldi. Sarı lacivertli takım, deplasmanda oynadığı ilk iki maçı da 71-58 ve 80-75'lik skorlarla kazanmıştı. Öte yandan Fe..

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..