#Girişine ilk etapta

İkisini de Sevdim 1.Bölüm - Suna Gelin Oluyor 01:54

İkisini de Sevdim 1.Bölüm - Suna Gelin Oluyor

Part 10 - İlk bölümün en iyi sahneleri...

İkisini de Sevdim 1.Bölüm - Teşekkürler Ferhat Bey 02:35

İkisini de Sevdim 1.Bölüm - Teşekkürler Ferhat Bey

Part 11 - İlk bölümün en iyi sahneleri...

Mersin İdmanyurdu 0 – 4 Eskişehirspor Maç Özeti İzle 02:21

Mersin İdmanyurdu 0 – 4 Eskişehirspor Maç Özeti İzle

28/04/2017 ‘de Türkiye TFF (PTT) 1. Liginin 30. Haftsaında Oynanan Mersin İdmanyurdu – Eskişehirspor maçında; Ev sahibi Mersin İdmanyurdu konuk ettiği Eskişehirspor karşısında ilk yarısını 0-1 geride kapattıgı maçın ikin..

Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkın Krallığı Film İzle 1:50:44

Aşkın Krallığı Film İzle

A United Kingdom Aşkın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle Farklı kültürlere sahip iki çift hemen ilk görüşte aşık olurlar. Savaş sonrası başlayan bir ayaklanma sonucunda ikili sistemi değiştirmek için bir fırsat kollar. A un..

  • Tv Series tarafından
  • 5.592 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne 03:26

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne

Duymayan KALMASIN ! 4 - Alleshia Gregson - 12 yaş Henüz ergenlik çağında bile sayılmazken hamile kalan genç kızın hikayesi biraz enteresan. Okuldaki bir arkadaşınında hamile kaldığı için evden kovulduğunu bilen bu kız ..

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri 07:18

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri İfrit, kötü ruhlu yaratık demektir. Ölüme, hastalığa, büyüye yol açan yani zarar vermeyi amaçlayan kötü ruhlara verilen isimdir. Daha çok cinlerin çirkin yüzlü ve k..

  • ZULMA tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek 03:33

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek

Belgesel tadındaki yeni kısa videolardan anında haberdar olmak ve diğer tüm gelişmeleri takip etmek için kanalıma abone olmayı unutmayın. Konu Metni ; 5 - Tükürme Geleneği : Mumbaide tüküren insanların yakalanması içi..

Türkiye'nin Yükseliş Dönemi 03:13

Türkiye'nin Yükseliş Dönemi

Abdulhalik Çimen yönetimindeki A Haber bir habercilik başarısına imza attı. A Haber Türkiye ve dünyanın 66 noktasından birden canlı yayın yaparak görülmemiş bir rekora imza attı. Türkiye'nin en çok izlenen haber kanalı o..

Büyük Striptiz Yıldızı Necdet Tosun 00:16

Büyük Striptiz Yıldızı Necdet Tosun

Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandırıyor, gururlandırıyor, 'sen ne güzel sinemamızdın Yeşil..

Kasımpaşa 3-2 Atiker Konyaspor - Maç Özeti İzle 03:27

Kasımpaşa 3-2 Atiker Konyaspor - Maç Özeti İzle

Kasımpaşa, Atiker Konyaspor karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk mücadelesinde Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşan Atiker Konyaspor 17.dakikada Amir Hadziahmetovic ve 45.d..

Beyin Yakan 8 İnanılmaz Göz Yanılması ! 04:04

Beyin Yakan 8 İnanılmaz Göz Yanılması !

lizyon gerçek bir nesnenin, duyular üzerindeki izlenimlerinin yanlış değerlendirilmesi olarak bilinmektedir ve büyük küçük herkesin ilgisini çekmektedir. Ve bizde sizler için ilgi çekici ilizyonları derledik, iyi deyirle..

Müslüman Cinlerle Anlaştık +18  Paranormal Olaylar 29:32

Müslüman Cinlerle Anlaştık +18 Paranormal Olaylar

Bildiğiniz üzere bir önceki Büyücüler ormanında cinlerin saldırısına uğradık (part2)de yaşadığımız paranormal olaylar ve bulduğumuz büyülerden ötürü araştırma yapmak zorunda kaldık.Araştırmalarımız sonucunda birçok hocay..

  • ZULMA tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Simpsonlar Trump'ı Ti'ye Aldı 01:35

Simpsonlar Trump'ı Ti'ye Aldı

Amerikan kültürüyle özdeşleşmiş çizgi dizilerden Simpsonlar (Simpsons), ABD Başkanı Donald Trump'ın görevdeki ilk 100 gününü değerlendiren kısa bir video yayınladı. Videoda Trump, başkanlıktaki başarılarını sıralarken go..

Ünlüler Barakasında Fare Sürprizi! Ademin Üzerinden Atladı! 02:20

Ünlüler Barakasında Fare Sürprizi! Ademin Üzerinden Atladı!

Ünlüler barakasında fare sürprizi yaşandı. Fare ilk olarak İlhan Mansız'ın çantasına girdi, daha sonra ise Adem'in üzerinden atladı. Sabriye ise huzursuz oldu...

  • ANKA tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
West Bromwich 0-1 Leicester City Maç Özeti İzle 02:39

West Bromwich 0-1 Leicester City Maç Özeti İzle

West Bromwich 0-1 Leicester City (Maç Özeti - 29 Nisan 2017) 29/04/2017 ‘de İngiltere Premier Liginin 35. Haftasında Oynanan West Bromwich – Leicester City maçında; Ev sahibi West Bromwich konuk ettiği Leicester City ka..

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18  Paranormal Olaylar 37:33

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18 Paranormal Olaylar

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Doğukan Temizer, Paranormal olaylar ile ilgili yeni videom için trakya bölgesinde bulunan tekirdağın terk edilmiş ıssız bir köyüne gittik.Gittiğimiz ormanda yerleşim alanı bulunmuyor fakat..

  • ZULMA tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman 30:27

O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman

Bu bahsi geçen ormanda ne olup bitti . Bu ormanda ilk olarak şöyle ilginç bir olay oldu 3 arkadaş kamp yapmaya gider ve gece çöktüğünde kamp yaptıkları yerde çalıların arasından ses gelir , insan merak edip bakar tabiki ..

  • ZULMA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karanlıklar Ülkesi  Film İzle 1:31:32

Karanlıklar Ülkesi Film İzle

Karanlıklar Ülkesi : Kan Savaşları Film İzle. Cory Goodman’ın senaryosuna Jayson Rothwell ile imza attığı ve yönetmen koltuğuna ilk kez Anna Foerster oturduğu Underworld serisinin beşinci filminde Selene'i yine soluksuz..

  • Tv Series tarafından
  • 8.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Monaco 3-1 Toulouse  Maç Özeti İzle 04:22

Monaco 3-1 Toulouse Maç Özeti İzle

Monaco 3-1 Toulouse (Maç Özeti - 29 Nisan 2017) 29/04/2017 ‘de Fransa Ligue 1’in 35. Haftasında Oynanan Monaco – Toulouse maçında; Ev sahibi Monaco konuk ettiği Toulouse karşısında ilk yarısını 0-0 kapattıgı maçın ikinc..

Yorkshire Bisiklet Turu'nda Korkunç Kaza 00:57

Yorkshire Bisiklet Turu'nda Korkunç Kaza

İngiltere'de düzenlenen ve ilk etabını Hollandalı Dylan Groenewegen'in kazandığı Yorkshire Bisikleti Turu'nda korkunç bir kaza meydana geldi. Bitiş çizgisine 200 metre kala bisikletçi Magnus Cort'un yol açtığı kazada en ..

 Kasımpaşa 0-2 Akhisar Bld.Spor  Maç Özeti İzle 03:14

Kasımpaşa 0-2 Akhisar Bld.Spor Maç Özeti İzle

30/04/2017 ‘de Türkiye Spor Toto Süper Lig ‘de oynanan Kasımpaşa – Akhisar Belediyespor maçında; İlk yarıda gol sesi cıkmazken Konuk takım Akhisar Belediyespor ikinci yarıya hızlı baslıyarak 2 gol buldu ikinci yarıda ve ..

HSYK'nın Adı HSK Olarak Değişti 01:31

HSYK'nın Adı HSK Olarak Değişti

Referandum zaferinin ardından yapılacak ilk düzenlemeler hayata geçti. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun adı Hakimler ve Savcılar Kurulu olarak değiştirildi. Askeri yargıtay, askeri yüksek idare mahkemesi ve askeri ..

Aleyna Tilki'nin Halk Konseri 02:30

Aleyna Tilki'nin Halk Konseri

Cevapsız Çınlamayla büyük beğeni toplayan Aleyna Tilki ilk halk konserini izlemeye 27.000 kişi katıldı...

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017 03:49

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017

Beşiktaş'a evinde soğuk duş! Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı hazırlık maçında Romanya ekibi Astra Giurgiu'ya 3-1 mağlup oldu. Milli arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaş, hazırlık maçında Rumen ekibi Astra Giurgiu ..

Aleyna Tilki Şimdi De Yönetmen Ouyor 01:00

Aleyna Tilki Şimdi De Yönetmen Ouyor

Cevapsız Çınlama' adlı şarkısıyla kısa sürede milyonlarca izlenme oranına ulaşan Aleyna Tilki, sadece müzikal anlamda elde ettiği başarıyla değil 18 yaşından küçük sahneye çıktığı için de magazin gündeminin ilk sıraların..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Palermo 2-0 Fiorentina Özeti Maç Özeti İzle 01:13

Palermo 2-0 Fiorentina Özeti Maç Özeti İzle

30/04/2017 ‘de İtalya Serie A Liginin 34. Haftasında Oynanan Palermo – Fiorentina maçında; Ev sahibi Palermo konuk ettiği Fiorentina karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında skoru 2-0 yaptı buda ..

Bil Bakalım Sorusuna Serhat Akın yorumu! 01:00

Bil Bakalım Sorusuna Serhat Akın yorumu!

Alp Kırşan'ın 'Gözyaşının gözden çıktığı ilk andaki sıcaklığı kaç derecedir?' sorusuna Serhat, 'Mutluluk gözyaşı mı, acı gözyaşı mı?' diyerek yeni bir bakış açısı getirdi..

  • ANKA tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gupse Özay Kimdir ? 03:47

Gupse Özay Kimdir ?

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv..