#Girişine ilk etapta

FT Everton 3 - 1 Burnley Maç Özeti 02:58

FT Everton 3 - 1 Burnley Maç Özeti

Everton, Burnley'i Goodison Park'ta sekiz galibiyetli Premier League zaferi yapmak için yendiği gibi Romelu Lukaku, dokuzuncu ardışık ev maçında attı. Phil Jagielka, yarıda kalanın hemen sonrasında ev sahibi takımın önü..

 Sporting Gijon vs Real Madrid 2-3 Maç Özeti 00:45

Sporting Gijon vs Real Madrid 2-3 Maç Özeti

İspanya uluslararası Isco, Sporting'deki 3-2'lik galibiyette iki mükemmel golle Real Madrid'e yaptığı değerin muhteşem bir gösterisini sundu. Isco, Sporting Gijon ile mücadelede 3-2'lik galibiyetini elde etmek için Real..

Trt Fon Müzi̇kleri̇ Hari̇ka Müzi̇kler 80ler Nostalji̇ 09:50

Trt Fon Müzi̇kleri̇ Hari̇ka Müzi̇kler 80ler Nostalji̇

32.GÜN,PERDE ARKASI,ANADOOLUDAN GÖRÜNÜM,SPOR SAYFASI,FULİN ARIKAN ,HABERLER,ESKİ MÜZİKLER,VANGELİS,TRT1-TRT2-TRT3-TRT4,NOSTALJİ0ler,90lar,eski diziler,ilk öpücük,lessie,barış manço,bizimkiler,kalan,yalan rüzgarı,küçük şe..

Alçaklar TÜRKSAT'ı Böyle Vurdu 01:10

Alçaklar TÜRKSAT'ı Böyle Vurdu

15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimi Hakkında Her Şey! Alçaklar TÜRKSAT'ı böyle vurdu FETÖ'nün darbe girişimi sırasında cuntacıların yayınları kesmek için bastığı TÜRKSAT'ın bombalandığı anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. ..

Deniz Serkanovayı Peyman Umayı Görünce Fenalaştı! 22:44

Deniz Serkanovayı Peyman Umayı Görünce Fenalaştı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 121. bölümünde Deniz Serkanova yarışmacıların yorumlarını aldıktan sonra yıldızına geçmek yerine jüri masasına doğru gitti ve Peyman Umay'a yakından bakt..

  • ANKA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan Cevizi Topları 01:34

Hindistan Cevizi Topları

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi İçin Malzemeler Çikolata Kaplı Beyaz Rüya için Malzemeler 1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt Alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) İçi için; İsteğe göre biraz..

Monaco 3-1 Borussia Dortmund  Maç Özeti 04:29

Monaco 3-1 Borussia Dortmund Maç Özeti

Monaco 3-1 Borussia Dortmund (Maç Özeti - 19 Nisan 2017) 19.4.2017, Monaco 3 – 1 Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rövanş maçında ilk maçı 3-2 kazanan Monaco ile Dortmund karşılaştı. Maçı ev sahibi avantaj..

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi 01:27

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi

Fransa’nın başkenti Paris’te 1 polisi öldüren 2 polisi de yaralayan saldırganın kimliği belirlendi. Ülkede şoka neden olan saldırı, dün akşam saatlerinde Champs Elysees Caddesi’nde meydana geldi. Bir kişi caddede bekley..

Sade feat. Duru - İzlerinde 03:17

Sade feat. Duru - İzlerinde

Yok bir damla gözyaşı inan bana hiç kalmadı Böylesi büyük bir acıyı kalbim ilk defa tattı Yok bir şans bir umut yeniden Çok sıkıldım beklemekten Zaten sen de mutluydun Kalkıp bana üzülme derken Karar verdim unutmaya Başb..

Fetullah Gülen ByLock'u Anlatırken Böyle Salağa Yattı 00:34

Fetullah Gülen ByLock'u Anlatırken Böyle Salağa Yattı

Terör örgütü lideri Fetullah Gülen son konuşmasında, FETÖ'nün haberleşmek için kullandığı 'ByLock' programından bahsederken salağa yattı. Fetullah Gülen'in suratını şekilden şekile sokması ve ilk defa 'ByLock' ismini duy..

Türkiye'nin Gökyüzündeki Yeni  Askerleri 02:08

Türkiye'nin Gökyüzündeki Yeni Askerleri

STM, Türkiye'nin ilk milli kamikaze drone ları Alpagu ve Kargu ile yapay zeka algoritmalarıyla donatılan gözetleme maksatlı otonom drone Togan'ı geliştirdi...

Duygunun Gözyaşları -  O Tarz Alıp Ben Alamıyorsam 12:56

Duygunun Gözyaşları - O Tarz Alıp Ben Alamıyorsam

İşte Benim Stilim 7. Sezon 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 139. bölümünde Simay Tokatlı, Duygu Çevik'in kombinini ilk hafta kombinleri gibi bulduğunu söyleyince ikili arasında kavga çıktı. İvana Sert artık finale..

  • ANKA tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Enver Yarın Doğum Günü Murat Boz'la Barışacak mı ? 02:24

Aslı Enver Yarın Doğum Günü Murat Boz'la Barışacak mı ?

Murat Boz Bahar Candan olayı sonrası Aslı Enver ilk tepki geldi...

  • ANKA tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz ve Yeni Yarışmacı Vefa Düetleriyle Ortalığı Salladı 07:51

Kerimcan Durmaz ve Yeni Yarışmacı Vefa Düetleriyle Ortalığı Salladı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 09 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 140. bölümünde yeni yarışmacı Vefa Alizade yarışmaya ilk katıldığı gün sesine ve dansına çok güvendiğini söylemişti. Dünkü dans şovundan sonra jüri bugün de V..

  • ANKA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samurai Jack 5.Sezon 9.Bölüm Fragman İzle 00:30

Samurai Jack 5.Sezon 9.Bölüm Fragman İzle

Eğer hala Samurai Jack ile tanışmamış olanlarınız varsa, yeni sezon gelene kadar ilk dördüne bir göz atın derim. Tanıtım videoları hakkındaki düşünceleriniz neler? Yeni sezon için heyecanlı mısınız? Samurai Jack 5. Sezo..

Adıyaman'da Polisi Narkotik Uygulamasında Polisi Güldüren Olay 00:37

Adıyaman'da Polisi Narkotik Uygulamasında Polisi Güldüren Olay

Adıyaman’da polisin narkotik uygulaması sırasında bir şahsın cüzdanından çıkan çikolata kağıtları ilginç anlar yaşanmasına neden oldu. Çikolata kağıtlarının içerisinde uyuşturucu olduğunu düşünen polise genç, “Abi sevgil..

  • JET TV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babasına Kas Gösterisi Yapan Bebek 00:39

Babasına Kas Gösterisi Yapan Bebek

Babasına kas gösterisi yapan bebeğin görüntüleri ilk olarak instagram'da yayıldı ve bütün dünya bu görüntüyü paylaştı. İşte son 2 günün en çok izlenen videosu..

  • JET TV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabesk Rap Yapamayan Kızın Dönüşü (Ekin Yelboğa) 01:10

Arabesk Rap Yapamayan Kızın Dönüşü (Ekin Yelboğa)

Eli yanan kızımızın uzun tedavi sürecinden sonraki ilk klip çalışması......

  • JET TV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Seda Sayan Kick Boks Eldivenini Ve Kaskını Takarsa 02:25

Seda Sayan Kick Boks Eldivenini Ve Kaskını Takarsa

Yapımcılığını Global Yapım’ın üstlendiği programda, hayaller gerçekleşiyor, umutlar paylaştıkça çoğalıyor! İnsanlar hayatlarındaki yepyeni bir sayfayı ‘Evleneceksen Gel’ ile açıyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalpl..

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Yılın Bir Günü Toprak Camiyi Onarıyorlar 00:59

Her Yılın Bir Günü Toprak Camiyi Onarıyorlar

Dünyanın topraktan yapılan en büyük yapısı olan Mali’deki Cenne Büyük Camii her yıl binlerce kişinin katılımıyla onarılıyor. Cami ilk defa 14. yüzyılda yapılmış, birkaç kere yıkılan cami, bugünkü haline 1907'deki inşaa ç..

  • JET TV tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bebeğin Dili Boğazına Kaçtı 01:00

Bebeğin Dili Boğazına Kaçtı

İstanbul Taksim Meydanı'nda korku dolu anlar yaşandı. Turist bir çiftin bebeğinin dili boğazına kaçtı. Nefessiz kalan bebeğe ilk müdahaleyi meydandan geçen bir doktor yaptı. İşte o anlar.....

  • En Yeniler tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur evinde Eğlenceli Anlar! 04:54

Kısmetse Olur evinde Eğlenceli Anlar!

Kısmetse Olur 11 Mayıs Perşembe yayınlanan yeni bölümde, eve verilen müzik eşliğinde tüm adaylar haftanın stresini dans ederek atıyor. Kavga ve tartışmalardan sonra ilk kez bu kadar eğlenen adayların keyfine diyecek yok...

  • ANKA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

Liverpool 1: 2 Crystal Palace  Maç Özeti İzle 04:54

Liverpool 1: 2 Crystal Palace Maç Özeti İzle

Crystal Palace, Anfield'de Premier League'in hayatta kalması yönünde dev bir adım atmak için Liverpool'u yenerken ve rakiplerinin en üstteki dört öne geçmesini engelleyince, Christian Benteke eski kulüpten ayrılmaya geld..

Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de İki Mahkum Zehirli İğne ile İnfaz Edildi 00:55

ABD'de İki Mahkum Zehirli İğne ile İnfaz Edildi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Arkansas eyaletinde ölüm cezasına çarptırılan iki mahkum infaz edildi. Mahkumlardan Jack Jones’un zehirli iğnenin vücuduna enjekte edilmesinin ardından 14 dakika boyunca can çekiştiği bel..

Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle 02:42

Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle

Günah Benim ve Pokemon GO , son zamanların en popüler iki şeyini birleştirdim ve ortaya çok eğlenceli bir video çıktı Pokemon Benim Gym Benim Geldim bırak bu Pokestop benim Güçlendirdiğim Eeveelerim Dokunma elimde bir Va..

 Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle 05:32

Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle

Tottenham Premier Ligi liderleri Chelsea'ye baskı uyguladı ve Christian Eriksen'in muhteşem uzun menzilli grev Crystal Palace'da zorlu bir zafer elde etti. Spurs, oyunun çoğu için disiplinli bir saray tarafında yıkmak i..