#Girişine ilk etapta

Çekiliş CSGO KOŞ KOŞŞŞ !!!!  [Açıklama Katılmak İsteyen] 09:37

Çekiliş CSGO KOŞ KOŞŞŞ !!!! [Açıklama Katılmak İsteyen]

Herkese merhaba cs go çekilişi tanıtımı yaptım katılmak için şunları yapınız: İlk Öncelikle Bu Kanala Abone Olup 5 Beğeni Yapınız= https://www.seyredelim.com/profil/omer-gokdemir/190/ Sonra Çekiliş Sonucunu Öğrenmek İçin..

Yol Ayrımı Fragmanı 02:05

Yol Ayrımı Fragmanı

Bir ormanda yol ikiye ayrıldı ve ben. Ben gittim daha az geçilmişinden ve bütün farkı yaratan bu oldu işte. Şener Şen'in 7 yıl aradan sonra başrolünü üstlendiği filmde, acımasız bir iş adamı olan Mazhar Kozanlı’nın yaşa..

Derbide Oynayacak Mı  Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda 01:02

Derbide Oynayacak Mı Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda

Fenerbahçe'de derbi öncesi gözler Martin Skrtel'in üzerinde. Yıldız Oyuncunun durumu yarın belli olacak. Kasık bölgesinde yaşadığı sakatlık çekilen MR'larda geçmiş gözükse de Skrtel'in ağrıları devam ediyor. Kuvvet ç..

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı 01:42

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı

Süper Ligin ilk 5 haftasını 4 galibiyet 1 beraberlikle tamamlayan ve 13 puan ile ligde lider durumda bulunan Galatasaray, zorlu Bursa deplasmanını yoğun tempoyla hazırlanıyor. 2017-2018 sezonunun tek puan kaybını Antal..

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı 06:07

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı

Güneydoğu Asya'da yer alan 5 buçuk milyon nüfuslu şehir devleti Singapur, geçtiğimiz günlerde ilk kadın devlet başkanını seçti. Yüzde 15'lik Malay azınlığa mensup Halime Yakub (63), yüksek seçim kurulunca iki rakibi Sall..

Silence - Sükut Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:41:09

Silence - Sükut Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Filmde Ferreira adında onlara hocalarını japonya'da olduğunu ve dönemediğini öğrenen iki misyonerin onu bulmak için hiç çekinmeden japonya'ya yaptıkları yolculuğu konu alıyor. Bu iki arkadaş aslına papaz'dır ve japonya'd..

Lethal Weapon 2.Sezon 2.Fragmanı 00:19

Lethal Weapon 2.Sezon 2.Fragmanı

Lethal Weapon 2.Sezon 2.Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon İlk Bölümü 26 Eylül Salı Fox'ta..

Cihan Albayrak İntikam 01:00

Cihan Albayrak İntikam

Hapisten çıkan adamın ilk iş intikam almaya çalışma klişesi....

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın - Stajyerlerin Halukla İmtihanı! 05:42

Çocuklar Duymasın - Stajyerlerin Halukla İmtihanı!

Haluk, şirkete gelen stajyerlere zor anlar yaşatmaya kararlı olsa da bu sefer sert kayaya çarptığını çok geçmeden fark ediyor! Haluk'un çalıştığı şirkete staj için gelen öğrencilerin, Haluk'un tavrı ve soruları karşısınd..

  • ANKA tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kilis’te Dünyada Benzeri Olmayan Fıstık Üretildi 05:55

Kilis’te Dünyada Benzeri Olmayan Fıstık Üretildi

Kilisli Fıstık üreticisi Mümtaz Akıncı, fıstık üretimi alanında yaptığı çalışmalar ile dünyada eşi benzeri olmayan “Akıncı” fıstığını üreterek tescilini yaptırdıKilis’te uzun süreden beri fıstık üretimi yapan kendine özg..

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi 04:15

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi

Samsun’da Selçuklu Devleti döneminde yapılan ahşap çivisiz cami görenleri hayran bırakıyor. Samsun’un Çarşamba ilçesinde tek bir çivi dahi çakılmadan yaklaşık 8,5 asır önce yapılan Göğceli Çivisiz Camisi, asırlardır zara..

Bu Da Biber Kolonyası 01:29

Bu Da Biber Kolonyası

Şanlıurfa’da 20 yıllık esans ustası, yemek kültürünün vazgeçilmezleri arasında yer alan Urfa isotundan ürettiği kolonyayı Avrupa’ya pazarlıyor.Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Haşimiye Meydanı’nda esans ustası Ömer ..

Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor 02:54

Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor

Mustafa Aydın, 2 yıl önce Ukrayna'dan 14 ayda iki kez doğuran ve bir batında 2 ila 5 tane yavru yapan Romanov cinsi koyun getirdi. İlk getirdiği 100 koyun 14 ayda 600 adet yavruladı. Bu koyunların hepsini satan Aydın, 30..

Drone Taksilerin Test Sürüşüne Başlandı 00:55

Drone Taksilerin Test Sürüşüne Başlandı

Dubai’de dünyanın ilk sürücüsüz drone taksisinin test sürüşlerine başlandı...

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve k..

İşte 1 Milyonluk Soru 04:45

İşte 1 Milyonluk Soru

Kim Milyoner Olmak İster’de geçen sezonun son bölümünde 1 milyonluk soruya ulaşan Çağdaş İrfan Yıldırım, dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölümünde 1 milyonluk soruya kavuştu. Kim Milyoner Olmak İster’in birçok kişi t..

  • JET TV tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti 00:29

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Bayraklı Mahallesi 1918. Sokak’ta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 41 yaşındaki Serah E. ile market sahibi 44 yaşındaki Burhan Ç. arasında he..

Drone Taksiler Artık Yollarda 00:55

Drone Taksiler Artık Yollarda

Dubai Hükümeti, Alman drone şirketi Volocopter tarafından geliştirilen dünyanın sürücüsüz uçan ilk taksisinin test sürüşünü gerçekleştirdi...

Gareth Bale'den Usta İşi Gol Vuruşu 00:46

Gareth Bale'den Usta İşi Gol Vuruşu

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki 2. maçında İspanyol devi Real Madrid, deplasmanda Alman ekibi Borussia Dortmund'u 3-1 mağlup etti. Maçın ilk golü Gareth Bale'nin muhteşem vuruşundan geldi...

Querasma'dan Müthiş Orta Talisca'dan Harika Gol 01:29

Querasma'dan Müthiş Orta Talisca'dan Harika Gol

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'i konuk etti. İlk yarının son dakikalarında Querasma'nın müthiş ortasına güzel bir kafa vuruşu yapan Talisca farkı 2'ye çıkardı...

Ralph Hassenhüttl Atmosferden Çok Etkilendik 05:22

Ralph Hassenhüttl Atmosferden Çok Etkilendik

Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hassenhüttl, 2-0 kaybettikleri Beşiktaş karşılaşmasının ardından mücadeleyi değerlendirdi. Alman teknik adam, özellikle taraftarın etkisinden bahsederek “Atmosferden çok etkilendik. Beşikta..

Kurtlar Vadisi Pusu Gerizekalı Hacker Çocuk 02:16

Kurtlar Vadisi Pusu Gerizekalı Hacker Çocuk

Ülkemizin en kalitesi dizilerinden olan (ilk 100 bölümü için geçerli) enfes bir hack sahnesi süper sonik ulta zeki hacker çocuk bolca kullandığı dir ve list komutlarıyla nsa, fbi, pentegon filan hepsine girmiş ve onları ..

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi  - Muharebe Savaş Sahnesi 02:55

Çin Seddi - Muharebe Savaş Sahnesi

Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve sadece William Garin ve Pero Tov..

  • ANKA tarafından
  • 1.875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek 02:42

Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek

Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve ..

  • ANKA tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi-  William Garin Bir Taotie Yakalıyor  03:00

Çin Seddi- William Garin Bir Taotie Yakalıyor

Çin Seddi- William Garin Bir Taotie Yakalıyor Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın sald..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Taotie Şehre Sızdı 02:19

Çin Seddi - Taotie Şehre Sızdı

Çin Seddi- Taotie Şehre Sızdı Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve ..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı  02:03

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar v..

  • ANKA tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi  - General Shao Ölüyor  Sahnesi 02:55

Çin Seddi - General Shao Ölüyor Sahnesi

Çin Seddi -General Shao Ölüyor Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar v..

  • ANKA tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz Aslı Evlilik Sorularına Yine Kaçamak Cevaplar Verdi! 02:29

Murat Boz Aslı Evlilik Sorularına Yine Kaçamak Cevaplar Verdi!

Bir Hülya Avşar Sohbetinin bu sezonki ilk konuğu olan şarkıcı Murat Boz Aslı Enver ile evlilik sorularına yine kaçamak cevaplar verdi!..

  • ANKA tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 7 yıl önce