#Girişine ilk etapta

Hamilelikte Reflü Neden Olur 00:35

Hamilelikte Reflü Neden Olur

Hamileliğin ilk üç ayında hormonal değişiklikten sonra mide boşalımı azalır. Bu yüzden hamilelerde reflü sıklıkla rastlanan bir sorundur...

  • NABIZ tarafından
  • 492 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamilelikte Reflü Nasıl Tedavi Edilir 00:42

Hamilelikte Reflü Nasıl Tedavi Edilir

Hamilelikte reflü tedavisinde ilk aşamada kişi diyetine dikkat etmeli, bazı gıdaları tüketmemeli, başı yukarıda yatmalı ve karnı sıkan giysilerden uzak durmalı...

  • NABIZ tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stalk Yapar Mısın 02:39

Stalk Yapar Mısın

Sürekli stalk yapanlardan mısınız? Ya da stalk kalkar kalmaz ilk yaptığınız işlerden biri midir?..

Kanser Hastaları Hastalıklarını Öğrendiklerinde Nasıl Tepkiler Verirler 01:07

Kanser Hastaları Hastalıklarını Öğrendiklerinde Nasıl Tepkiler Verirle

Kanser hastaları genellikle ilk başta hastalıklarını kabullenemezler...

  • NABIZ tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sri Lanka'da 38 Yıllık Yasak Kaldırıldı 00:45

Sri Lanka'da 38 Yıllık Yasak Kaldırıldı

Sri Lanka Maliye Bakanı Mangala Samaraweera toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlama ve turizmi teşvik etme amacıyla yasağını kaldıran bildiriyi imzaladığını açıkladı. Yasak, 1979'dan bu yana Sri Lanka'nın kurulduğu ilk yıl..

Bebek Ve Köpeklerin Komik Görüntüleri 08:08

Bebek Ve Köpeklerin Komik Görüntüleri

Bebeklerin ilk dostlarıyla geçirdikleri sevimli görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Schwarzwälder Kirschtorte Karaorman Pastasının Tarifi 11:41

Schwarzwälder Kirschtorte Karaorman Pastasının Tarifi

Karaorman pastasinin tarifi Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 4 tane yumurta 4 yk ilik su 2 cay bardagi seker 1 cay bardagi kakao 1su bardagindan 2 parmak eksik siviyag 1 su bardagindan 2 parmak eksik soda(minera..

Sinan Akçıl'dan Olay Yaratacak Hadise İtirafı Seviyorum 02:36

Sinan Akçıl'dan Olay Yaratacak Hadise İtirafı Seviyorum

Gezegen Mehmet’in düğün eğlencesine katılan Sinan Akçıl, magazin gündemine bomba gibi düşen Otilia ile ayrılık haberleri hakkında konuştu. Akçıl, yaptığı açıklamasında ayrıldıklarını ifade etti. Bir süredir şarkıcı sevgi..

  • BETA tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peynirli Çörek Tarifi 10:03

Peynirli Çörek Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi yogurt 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 2 tane yumurta 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz(silme) 1 tane yas maya 1 paket kabartmatozu 1 kilo undan 1 su bardagini cekin digerlerini kullan..

Erdoğan Sınır Ötesi Operasyonunu Resmen Duyurdu 01:02

Erdoğan Sınır Ötesi Operasyonunu Resmen Duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin operasyonunu duyurarak, Önümüzdeki günlerde inşallah, Fırat Kalkanı Harekatı ile ilk adımını attığımız güney sınırımızı terörden arındırma operasyonunu Afrin'le devam ettireceğiz dedi...

Tolga Sarıtaş Çapkınlık Gecesinde Fena Yakalandı 01:04

Tolga Sarıtaş Çapkınlık Gecesinde Fena Yakalandı

Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş gecelerde yakalandı. Çapkınlık gecesinde Tolga Sarıtaş bakın kendini nasıl savundu? Söz Dizisi’nin yakışıklı oyuncusu Tolga Sarıtaş çapkınlık gecesinde sobelendi. 2 güzel bayanla görüntülen..

  • BETA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbullu Gelin 32. Bölüm Fragmanı 00:52

İstanbullu Gelin 32. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Gülcemal 2014 Türk Filmi İzle 1:25:35

Gülcemal 2014 Türk Filmi İzle

Konusu: Özgür Selvi'ni yönetmenliğini yaptığı, Peker Açıkalın ve Erhan Can Sezer'in senaryosunu yazdığı filmde, hayatında hiç görmediği babasının ölümünün ardından yollara düşen Gülcemal'in hayatı ele alınıyor. Gülcemal ..

Balon Ekmek Tarifi 10:02

Balon Ekmek Tarifi

Malzemeler : 5 su bardağı un 1 paket kuru maya (isteyenler yarım paket yaş mayada kullanabilir) 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yaklaşık 2 su bardağı ılık su (Not : Ben tam iki bardağı..

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek 10:05

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek

Hazirlanisi ilk önce kekimizin Karameli icin yarim su bardagindan bir parmak fazla sekeri tavaya alalim. orta ateste sekerimizin karamel olmasini sagliyalim.Pisirecegimiz kek kalibini suyla islatin kesinlikle yaglamiyor..

Yeşim Salkım Magazin D Canlı Yayınına Konuk Oldu 12:47

Yeşim Salkım Magazin D Canlı Yayınına Konuk Oldu

Herkes Konuştu, şimdi sıra onda. Ünlü sanatçı Yeşim Salkım ilk kez canlı yayında . Magazin D programında Özge Ulusoy'un canlı yayın konuğu olan Yeşim Salkım, Seda Sayan ile yaşadığı kavga konusunda son noktayı koydu ve '..

  • BETA tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes-AMG GTs  Test Sürüşü 22:54

Mercedes-AMG GTs Test Sürüşü

Mercedes-Benz Otomobil Grubu, 2016 yatırımları kapsamında Mercedes-AMG Lounge’ı Intercity Sürüş Akademisi’nde hizmete sundu. ·Mercedes-AMG Lounge’da her ay düzenlenen ‘Test Sürüşü Günleri’nde Mercedes-Benz müşterileri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:36

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dominika Egorova, Rus güvenlik servisinde eğitimli bir baştan çıkarıcı olan sparrow olma isteği üzerine eğitilir. Dominika vücudunu bir silah olarak kullanmayı öğrenir ancak kişiliksizleştirme eğitimi süreci boyunca be..

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi 05:16

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta Bir cimdik tuz 1 bucuk su bardagi seker 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi eritilmis tereyagi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardagi un 2 su b..

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır 07:43

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır

Malzemeler : 1 tane yumurta 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı tahin 1 su bardağı iri halde kırılmış ceviz 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un..

A Capella Boğaziçi  70'ler 06:04

A Capella Boğaziçi 70'ler

Belki klasik bir Türk filminde kulağınıza çalındı ilk kez, belki de aile yadigarı bir 45’lik etiketinde gözünüze takıldı; hepimizin hatıralarının bir köşesinde neredeyse yarım asırdır eskimeden çaldı bu güzel şarkılar..

  • JET TV tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da yarım ton uyuşturucu ele geçirildi 03:38

İstanbul’da yarım ton uyuşturucu ele geçirildi

İstanbul’da sunta yüklü tır dorsesinde yapılan aramada, panellere gizlenmiş yaklaşık 150 kilogram eroin bulundu. Takibe alınan bir minibüste ise 350 kilo ‘skunk’ denen uyuşturucu bitki ele geçirildi. Polis kamerası taraf..

Hipermarkette opera keyfi 01:38

Hipermarkette opera keyfi

CarrefourSA’nın Balçova’daki Hipermarketinin açılışına katılan ENBE Orkestrası tenorları ve sopranoları, ilk kez bir marketin reyonlarında opera söylediler...

3,5 milyon TL yatırımla gurme marketi yenilediler 03:10

3,5 milyon TL yatırımla gurme marketi yenilediler

CarrefourSA’nın İstanbul’da yenilenen ilk gurme marketi, 3,5 Milyon TL yatırımla Ortaköy’de açıldı...

Yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü muhteşem manzara oluşturdu 02:07

Yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü muhteşem manzara oluşturdu

Doğu Anadolu Bölgesi'nin ikinci büyük gölü olan Ardahan’daki Çıldır Gölü, soğuk havayla birlikte buz tuttu. Yüzeyi buz tutan göl, muhteşem bir görüntü oluştururken, çocuklar buzda kaymanın keyfini yaşadı, balıkçılarda kı..

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Çökertme Kebabı Tarifi 04:36

Çökertme Kebabı Tarifi

Hazirlanisi Yarim kilo dana bifteginizi jülyen dograyin.Kizgin tavada etleri güzelce pisirin.3 yk siviyag azicik kekik koyun.Ocaktan almadan tuzunuda serpin etiniz hazir. 6 7 tane patatesi soyun kibrit cöpü büyüklügünd..

İstanbullu Gelin 32. Bölüm 2. Fragmanı 00:57

İstanbullu Gelin 32. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Pınar Altuğ'dan O Yorumlara Cevap Ağzı Olan Konuşuyor 01:51

Pınar Altuğ'dan O Yorumlara Cevap Ağzı Olan Konuşuyor

Karaköy’de bir mekan çıkışı görüntülenen, Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan çiftinden Altuğ, yeni başlayacağı program ve geçtiğimiz günlerde kaza yapan eşi Yağmur Atacan hakkında açıklamalarda bulundu. Yeni başlayacak ola..

  • BETA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi 00:53

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi

Süperstar Ajda Pekkan sanat camiasındaki küskünlükler ve barışmalar hakkında ilk kez konuştu. Yeni bir albüm müjdesi de veren ünlü şarkıcının yorgun ama keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Volga Tamöz’ün stüdyo çıkışında ..

  • BETA tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce