#Girişine ilk etapta

5 Dakikada Kahveli Truffle 01:37

5 Dakikada Kahveli Truffle

Malzemeler 24 adet kedidili bisküvi 120g çikolata (bitter ve sütlü karışık) 100g labne peyniri 180ml sıcak su 1,5 tatlı kaşığı granül kahve Kaplamak için 160g çikolata (bitter ya da sütlü kullanabilirsiniz) Hazırlanış..

Çilekli Tart Kek Tarifi 04:37

Çilekli Tart Kek Tarifi

2 adet yumurta 1 çay bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 3 çay bardağı un Muhallebisi için; 2 su bardağı süt 1 adet yumurta sarısı 1 çay bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 1 yemek k..

Ev Yapımı Ramazan Pidesi Tarifi 02:47

Ev Yapımı Ramazan Pidesi Tarifi

Un Kuru maya Şeker Tuz Yumurta Hazırlanışı; 1.500 ml ılık su,2 yemek kaşığı kuru maya,1 tatlı kaşığı tuz ve 1 tatlı kaşığı şekeri yoğurma kabına alarak karıştıralım. 2.Mayanın kabarmasını bekleyelim. 3.Yavaş yavaş un i..

Çılgın Yumurta Çiftlik Hayvanı - Bebekler İçin Şarkı - Çocuklar İçin Şarkı - Çocuklar İçin Anaokulu Çocuk Tekerlemeleri 47:43

Çılgın Yumurta Çiftlik Hayvanı - Bebekler İçin Şarkı - Çocuklar İçin Ş

Çocuklar TV tarafından Çılgın Yumurta ile Renkler ve tüm Çiftlik Hayvanları öğrenin - kreş anaokulu yaşlı çocuklar için kanal teker teker. Bu çocuk şarkıları alfabeyi, sayıları, şekilleri, renkleri ve daha fazlasını öğre..

Parmak Aile - Daha Fazla Tekerlemeler Ve Çocuk Şarkıları 35:13

Parmak Aile - Daha Fazla Tekerlemeler Ve Çocuk Şarkıları

Bu çocuk şarkıları alfabeyi, sayıları, şekilleri, renkleri ve daha fazlasını öğrenmek için mükemmeldir. Çocuklarınızın tekerleme tekerlemelerinin çok sevinçlerini öğrenmeleri için bir durak dükkanıyız. Kanalımıza abone o..

Karışık Poğaça Tarifi 02:02

Karışık Poğaça Tarifi

1 yaş maya 1 tatlı kaşığı tuz (silinmiş) 2 tatlı kaşığı şeker ( silinmiş) 2 su bardağı ılık süt 2 çay bardağı sıvı yağ Alabildiği kadar un Sonradan eklenen malzemeler: 1 kase küçük kesilmiş maydanoz 1 kase küçük kesilmiş..

Su Böreği Tarifi  12 Katlı Kıymalı ve Peynirli Su Böreği 12:08

Su Böreği Tarifi 12 Katlı Kıymalı ve Peynirli Su Böreği

750 gr beyaz un- 2 dolu kavanoz* 8 yumurta 1 çay bardağı su 1 çorba kaşığı tuz 200 gr tereyağı 250 gr çift çekim dana döş kıyma 200 gr beyaz peynir 10-12 dal maydanoz *Kavanoz 660 ml lik • Geniş bir kaseye 8 yumurta kı..

Beş Küçük Köpek - 3D Tekerlemeler - Bebek Şarkıları - Kreş Tekerlemeleri 40:14

Beş Küçük Köpek - 3D Tekerlemeler - Bebek Şarkıları - Kreş Tekerlemele

Beş küçük köpek anaokulu çocukları için bir kreş tekerlemelerdir. Bu çocuk şarkıları alfabe, sayı, şekil, renk ve çok daha fazlasını öğrenmek için mükemmeldir. Çocuklarınızın teker tekerlerini öğrenmeleri için bir durak ..

İlk Kez Yayınlandı Kırmızı Bültenle Aranan Terörist Böyle Yakalandı 00:21

İlk Kez Yayınlandı Kırmızı Bültenle Aranan Terörist Böyle Yakalandı

Siirt'in Eruh ilçesinde dün düzenlenen hava destekli operasyonda sağ olarak yakalanan ve aynı zamanda kırmızı bültenle aranan 'Malik' kod adlı Osman Özonal'ın yakalanma anına ait görüntüler ilk kez yayınlandı. Teröristle..

Kutunun İçinden Çıkan Köpeğe Çığlık Atan Kız 01:34

Kutunun İçinden Çıkan Köpeğe Çığlık Atan Kız

Farklı bir sevinme türü gösteren kızın ilk başta köpeklerden korktuğunu düşünebilirsiniz. Şayet ben işkence yapılıyor sandım ama meğersem sevinmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Duvarlara Yazı Yazdığı Yılları Anlattı 02:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duvarlara Yazı Yazdığı Yılları Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Gençlik Festivali'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasete atıldığı ilk yallarda duvarlara afiş astığı zamanları anlattı. 'Bizim zamanımızda bu işin propagandaları, Telvizyo..

Dızmana Tarifi 11:23

Dızmana Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 bucuk su bardagi ilik su 1 tane yas maya(kuru mayada olur) 1 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz Yaklasik 7 su bardagi un.Unumuzu kontrollü koyalim.yumusak ama ele yapismiyan bir ham..

Fırın Torbasında Kestane Tarifi 01:26

Fırın Torbasında Kestane Tarifi

Fırın torbasında kestane nasıl pişirilir? 1.ilk olarak istenen miktarda kestanenin üzeri çizilir. 2.Çizilen kestaneler derince bir kaba alınarak üzerlerini geçecek kadar su doldurulur. 3.Kestaneler suyun içerisinde 10dk..

Yoğurtlu Kapak Tarifi 08:11

Yoğurtlu Kapak Tarifi

3 tane kabak 4-5 dal dereotu 1 çorba kaşığı zeyitnyağı 1 silme çay kaşığı toz sarımsak 1,5 çay kaşığı tuzu 6-7 çorba kaşığı yoğurt Üzerine; 1 çorba kaşığı zeytinyağı Pul biber Geniş bir tavayı ocağa koyup altını yükse..

İstanbullu Gelin 41. Bölüm Fragmanı 00:50

İstanbullu Gelin 41. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Fi Parodisi - Ti - Fragman 00:59

Fi Parodisi - Ti - Fragman

Ti Bir Fi Parodisi ilk bölümüyle 3 Mayıs'ta başlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yoğun Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi 03:53

Yoğun Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 80gr ilk paket bitter çikolata 100gr. Tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri 1 yemek kaşığı kakao 3 yumurta sarısı veya 2 yumurta sarısı+1 yumurta akı Yaklaşık 2 - 2 buçuk su bardağı un 1er paket kabartma tozu..

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Fragman 02:11

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Fragman

I. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı’nda görev yapan ve düşman uçağı düşüren ilk Türk pilot olan Vecihi Hürkuş’un hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Türk havacılık tarihinin en önemli isimlerinden pilot ve mühendis Vecihi H..

Hatay'ın Meşhur Kömbe Tarifi 10:08

Hatay'ın Meşhur Kömbe Tarifi

Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatinin tarifini yazacam evdede kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatinin hazirlanisi 1 tatli kasigi toz zencefil 1 tatli kasigi yenibahar 1 tatli kasigi tarcin 1 tatli kasigi toz karan..

Yalancı Tavuk Göğsü ile Bisküvili Pasta Yapımı 04:05

Yalancı Tavuk Göğsü ile Bisküvili Pasta Yapımı

125 g tereyağı tencereye alınarak eritilir. 1 su bardağı un eriyen yağa eklenerek 2-3 dk kavrulur. 1,5 su bardağı şeker ilave edilerek karıştırılır. 1lt süt yavaş yavaş tencereye eklenerek hızlıca çırplır. Muhallebi koyu..

Barış Yurtçu Ve Deniz Baysal Aşkı Doludizgin Devam Ediyor 03:31

Barış Yurtçu Ve Deniz Baysal Aşkı Doludizgin Devam Ediyor

Barış Yurtçu Deniz Baysal aşkının detayları ortaya çıktı beni klip vaadiyle kandırdı Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ve “Fazilet Hanım ve Kızları” dizisinde rol alan Deniz Baysal, önceki akşam Arnavutköy Balıkçısı ..

  • BETA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tulumba Tatlısı Tarifi 12:36

Tulumba Tatlısı Tarifi

2 tane yumurta oda isisinda Yarim su bardagi süt oda isisinda Yarim su bardagi yogurt oda isisinda Yarim su bardagi siviyagYarim su bardagi irmik Yarim cay bardagi misir yada bugday nisastasi 1 cay kasigi tuz 1 tane v..

Turist Ömer 1964 Türk Filmi İzle 1:32:59

Turist Ömer 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Turist ömer serisinin ilk filmi olan bu filmde , tursit ömer'in maceraları dışında bedia ve horoz nuri'nin bir türlü evlenememeleri konu alınıyor. Yıl : 1964 Tür : Komedi Senaryo : Hulki Saner Yönetmen : Hulki..

Yüz Nakli Ameliyatı Nasıl Gerçekleşti 13:43

Yüz Nakli Ameliyatı Nasıl Gerçekleşti

Türkiye'de ilk yüz naklini gerçekleştiren ekip Doktorum programında sizlerle.....

  • NABIZ tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi 09:25

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi

1 adet yuvarlak tam buğday ekmeği 2 su bardağı toz şeker 4 su bardağı su 1 çorba kaşığı limon suyu 6 top kaymaklı dondurma Yuvarlak tam buğday ekmeklerin küçüklerinden birinin altını, kenarlardan 1-1,5 parmak boşluk b..

Klasik Güllaç Tarifi 08:33

Klasik Güllaç Tarifi

3 litre süt 750 gr toz şeker- 3+3/4 bardak 5-6 çorba kaşığı gül suyu 7 çorba kaşığı toz boziç 12 yaprak güllaç Süsleme için; 2-3 gülün yaprakları 3 litre süte, 750 gr toz şeker ekleyin ve iyice karıştırın. Serçe parm..

İstanbullu Gelin 42. Bölüm Fragmanı 00:48

İstanbullu Gelin 42. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Öğrencilerden 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Projesi Kum Sarkacı 01:37

Öğrencilerden 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Projesi Kum Sarkacı

Gaziantep'te Kaşıbeyaz Ortaokulu öğretmenlerinin rehberliğinde bir grup öğrenci 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı için kum sarkacı yaptı. Her yaştan öğrencilerin harmonik hareket hakkında bilgi edinmeleri için güzel bir yöntem ol..

  • JET TV tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Felçten Koruyan 5 Altın Tavsiye 07:18

Felçten Koruyan 5 Altın Tavsiye

Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Yavuz Krespi: Felç riskinde ilk 6 saat çok önemli...

  • NABIZ tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burun Estetiğinde İkinci Veya Üçüncü Operasyonlar Riskli Midir 00:48

Burun Estetiğinde İkinci Veya Üçüncü Operasyonlar Riskli Midir

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekrana gelen Check-Up programına konuk olan Dr. Cem Payaslı, burun estetiğinde ilk operasyonunda sonucu beğenmeyen hastaların ikinci veya üçüncü operasyonlarının burun için risk taşıyıp taşımadı..

  • NABIZ tarafından
  • 562 görüntüleme
  • 6 yıl önce