#Girişine ilk etapta

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi 03:01

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi

1.Böreklerimizin iç harcı için, Uygun bir tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ alınır. 2.1 adet yemeklik doğranmış soğan eklenerek pembeleşene kadar kavrulur. 3.Daha sonra 1 yemek kaşığı domates salçası ilave edilerek kavu..

Ördek Şarkısı - Yeni Yürümeye Başlayan Çocuklar İçin Video - Çocuklar Tv - Çocuklar İçin Anaokulu Çocuk Tekerlemeleri 44:33

Ördek Şarkısı - Yeni Yürümeye Başlayan Çocuklar İçin Video - Çocuklar

Çocukların bu harika çocuk şarkılarıyla dans edebilecekleri eğlenceli bir kreş kafiyeli. Öyleyse gelin ve bebeklerle birlikte dans edin! Çocuklar TV anaokulu yaşlı çocuklar için bir kreş tekerleme kanalıdır. Bao Panda eğ..

Bu Zamana Kadar Görebileceğiniz En Acayip Zor Görsel Test ( Hepsini çözebilirsen Sen Bir Dahisin ) 05:51

Bu Zamana Kadar Görebileceğiniz En Acayip Zor Görsel Test ( Hepsini çö

Görsel zeka insan beyninin ilk dili gibidir. Bebekliğimizde hayatımızda yer edinir ve süre gelen hayatımız boyunca bizimle birliktedir. Hayal kurabilmek, resim, çizim gibi işler ve yön bulabilme duygumuz görsel zekanın ..

  • JET TV tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adım Adım Oy Kullanma Kılavuzu 02:12

Adım Adım Oy Kullanma Kılavuzu

24 Haziran Pazar Türkiye cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi için sandığa gidecek. Bu kritik seçim öncesinde ilk defa pusulada ittifak alanı yer alacak. Seçimde oyunuzun geçersiz sayılmaması için dikkat etmeniz gerek..

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık' 03:46

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık'

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Yeni Şafak sosyal medya canlı yayınında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Kurtulmuş 2017 turizm açısından muhteşem bir geri dönüş oldu. 2017'de rakamlar toparlandı, 32 m..

Hakan'dan Müthiş Performans 10' Da 10 Yaptı Evi Aldı 106. Bölüm Survivor 2018 01:48

Hakan'dan Müthiş Performans 10' Da 10 Yaptı Evi Aldı 106. Bölüm Surviv

Hakan 'Annenize Sorduk' oyununda Annenin uğurlu sayısı kaçtır? sorusuna annesinin verdiği yanıtı bilerek ev ödülüne ilk ulaşan isim oldu.....

  • BETA tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otobüste İngilizce Tekerlemeler - Çocuklar Çalma Listesi - Çocuk Tv Bebek Şarkıları - Otobüste Tekerlemeler 1:01:38

Otobüste İngilizce Tekerlemeler - Çocuklar Çalma Listesi - Çocuk Tv Be

Otobüs kafesindeki tekerlekler, popüler bir eski İngiliz kafiyeli, farklı araçlar ile farklı versiyonlarda değiştirildi. Ancak orijinal şarkının çekiciliği hala aynı kalır. O zaman şaşılacak bir şey yok ki, çocuklar bu ç..

Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle 1:19:07

Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öğretmenine âşık olan bir öğrencinin hikâyesini anlatır. Fabrikatör Keramet Bey’in oğlu Metin, özel bir kolejde okur. Babası kolejin kurucularından olduğu için istediği gibi davranmaktadır. Okulun müdürü ..

Seviştiğimiz Günler 1961 Türk Filmi İzle 1:32:19

Seviştiğimiz Günler 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, beraber yaşayan üç arkadaşın aşkları konu edilir. Nilüfer, Lale ve Mine aynı pansiyonda kalan üç arkadaştır. Üçünün de hayali mutlu olacakları bir birliktelik yaşamaktır. Fakat bir türlü istedikleri kiş..

Son Tren 1964 Türk Filmi İzle 1:32:28

Son Tren 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dolandırıcılık çetesinin eline düşen bir gencin mücadelesi anlatılır. Rıdvan, onu çaresizliğe sürükleyen aşkından kurtulmak için bir avukattan danışmanlık almaya karar verir. Tereddüt etmeden karşısına ..

Sözde Kızlar 1967 Türk Filmi İzle 1:38:01

Sözde Kızlar 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Mebrure ile Fahri arasındaki aşk hikâyesi konu edilir. Babası öldükten sonra Mebrure İstanbul’daki akrabası Nazmiye Hanım’ın evine gelir. Nazmiye Hanım, kimsesiz kalan Mebrure’ye ilk başta sahip çıkmak ..

'Seçimin En Büyük Kaybedeni CHP' 13:32

'Seçimin En Büyük Kaybedeni CHP'

İbrahim Karagül, seçim sonuçlarının ardından yaptığı ilk analizde CHP ile Meral Akşener'in büyük kaybına dikkat çekerek “Seçimin en büyük kaybedeni CHP oldu. CHP'liler, HDP'ye barajı geçirttiler. Meral Akşener balonu efs..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim Sonrası Böyle Görüntülendi 00:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim Sonrası Böyle Görüntülendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim sonrası ilk kez görüntülendi. Erdoğan Huber köşkünde vatandaşların tebriklerini kabul etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'ne Gidiyor 00:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'ne Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, balkon konuşması yapmak için AK Parti Genel Merkez'e geliyor. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyundan ilk görüntüler...

Acun Ilıcalı Marcus Ve Adriana Lima'yla İlgili Anısını Anlattı 108. Bölüm Survivor 2018 02:52

Acun Ilıcalı Marcus Ve Adriana Lima'yla İlgili Anısını Anlattı 108. Bö

Survivor 2018 ada konseyinde Acun Ilıcalı, Survivor 2018'den ilk elenen isim olan Marcus ve Adriana Lima ile ilgili anısını anlattı.....

  • BETA tarafından
  • 555 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şehirdeki Yabancı 1962 Türk Filmi İzle 1:21:31

Şehirdeki Yabancı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yaşadığı topluma yabancılaşan ve yalnızlaşan bir mühendisin öyküsü anlatılır. İngiltere’deki eğitimini tamamlayan Aydın, memleketi Zonguldak’a döner. Maden ocağında mühendislik yapmaya başlar. Yaptığı i..

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi  Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılır 03:11

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılı

250 ml ılık süt, 2 yemekkaşığı şeker, 1 paket yaş maya yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurtanın akı, 2 tatlı kaşığı tuz eklenerek çırpılır. Yaklaşık 3 su bardağı un yavaş yavaş ..

Glutensiz Sufle Tarifi  Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi 02:17

Glutensiz Sufle Tarifi Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi

1.İlk olarak fırın 220 derecede çalıştırılır. 2.50g tereyağı ve 80gr bitter çikolata uygun bir tavaya alınarak kısık ateşte eritilir. 3.Eriyen çikolata ve tereyağı ocaktan alınarak 3 yemek kaşığı pirinç unu eklenerek güz..

KRAL ŞAKİR - Pembik -29. Bölüm (Çizgi Film) 10:35

KRAL ŞAKİR - Pembik -29. Bölüm (Çizgi Film)

Cartoon Network'ün ilk ve tek yerli yapımı 'Kral Şakir' yeni maceraları ile yayında! Bir aslan ailesinin modern şehir hayatında geçen komik, eğlenceli ve maceralarla dolu hayatını anlatan Kral Şakir'in bütün full bölüml..

  • ÇocukTV tarafından
  • 4.630 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit 16:41

Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit

Oley! Sonunda uzun zamandır çekmeyi,içime sinen şekilde tamamlamayı istediğim 'Tek Marka Makyaj' serisinin ilk videosu 'Benefit' videosunu sizinle paylaşabiliyorum.Farklı bir konsept olması için çok uğraştığım,sonucu da ..

Survivor 2018 96. Bölüm Özeti 20:00

Survivor 2018 96. Bölüm Özeti

Survivor 2018'de Yarışmacılar İlk Kez Bireysel Olarak Yarıştılar ve Dokunulmazlık Oyununun Ardından Eleme Adayları Belirlendi...

  • BETA tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kızlarda Dokunulmazlığın Sahibi Bir Saniyeyle Belli Oldu 96.Bölüm Survivor 2018 02:13

Kızlarda Dokunulmazlığın Sahibi Bir Saniyeyle Belli Oldu 96.Bölüm Surv

Survivor 2018'de Bireysel Oyunların Başlamasının Ardından İlk Dokunulmazlık Oyununda Kızlarda Dokunulmazlık Sembolünü Alan İsim Saniyelerle Belli Oldu.....

  • BETA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özüm Sabay Kivili Peeling Deniyorum Maske Önerileri Parasına Değer Mi? 10:25

Özüm Sabay Kivili Peeling Deniyorum Maske Önerileri Parasına Değer Mi?

Bir süredir Instagram'da gördüğüm ve aşık olduğum kivili şeker peelingini aldım veee ilk kez sizlerle deniyorum. Bu videoda 3 maske önerisi bulacaksınız. Şimdiden iyi seyirler ceylanlarım. Kanalıma ABONE olmayı ve videoy..

İstanbullu Gelin 49. Bölüm Fragmanı 00:49

İstanbullu Gelin 49. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Traktörle Şov Yapayım Derken Canından Oluyordu 00:33

Traktörle Şov Yapayım Derken Canından Oluyordu

Mersin'in Tarsus ilçesinde düzenlenen traktör pazarı açılışında 1940'lı yıllara ait traktörü ile gösteri yapan bir kişi, aracın devrilmesi sonucu ölümden döndü. Tarsus Traktörcüler Sitesi'nde gerçekleştirilen Çukurova'nı..

Gül Baklavası Nasıl Yapılır 06:36

Gül Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler: (yaklaşık 25-30 adet için) (İsterseniz hamuru malzemeleri iki katına çıkarıp fazlaca hazırlayabilirsiniz. İlk deneyeceklere ufak ölçüden aşlamalarını tavsiye ederim) 1 yumurta yarım çay bardağı sıvıyağ yarım..

Davul Zurna ile Boşanma Davası Açan Kadın 01:46

Davul Zurna ile Boşanma Davası Açan Kadın

Bursa'da, evlere ve ofislere temizliğe giden Meryem Karaş A., 5 yıl önce ikinci evliliğini yaptığı kendisinden 24 yaş büyük eşi Mustafa Nezih A.'dan boşanmak için Bursa 1'inci Aile Mahkemesi'ne dava açtı. Eşinin gelmediğ..

  • JET TV tarafından
  • 1.391 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle 1:40:40

Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dağda yalnız büyümüş bir kızın şehir yaşamına uyum sağlama süreci anlatılır. Annesi onları terk ettiğinde Ayşegül daha küçük bir bebektir. Babası onu da alıp bir dağ kulübesine taşınır. Kızını burada, ş..

Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:01

Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Bayram tatlıları tarifi zamanı geldiğinde akla ilk gelen şerbetli tatlılardır. Cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu ile sizde evde kolayca ve hızlıca nefis bayram tatlısı yapabilirsiniz. Cevizli kadayıf nasıl yapılır ..

Dokunulmazlıkta Erkekler Finali Nefes Kesti 96.Bölüm Survivor 2018 03:44

Dokunulmazlıkta Erkekler Finali Nefes Kesti 96.Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'in bireysele dönmesinin ardından oynanan ilk dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Erkekler finalinde Anıl ve Adem karşı karşıya geldi...

  • BETA tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 6 yıl önce