#Girişine ilk etapta

Şok Görüntüler Hakan Sabancı Merve Boluğur'a İhanet mi Etti 04:04

Şok Görüntüler Hakan Sabancı Merve Boluğur'a İhanet mi Etti

Yasak Elma Alihan, Onur Tuna Talat Bulut Hakkında İlk Kez Konuştu İzle..

  • BETA tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sihirbazlık Gösterisine Maruz Kalan Dayıların Tepkisi 00:31

Sihirbazlık Gösterisine Maruz Kalan Dayıların Tepkisi

Hayatlarında ilk defa sihirbazlık gösterisine maruz kalan dayıların efsane tepkisi yüzünüzde kocaman bir gülümseme bırakacak efendim...

  • JET TV tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Büyülü İkizlerle Bir Gece 44:31

Paranormal Olaylar Büyülü İkizlerle Bir Gece

Çekime giderken farklı zorluklar ile karşılaştık, normalde araba ile gidecektik fakat dağın zirvesine yakın bir yerde olduğu için arabadan ayrıldık ve yaya olarak devam ettik.Köpekler kovaladı, kayıp olduk ama en sonunda..

  • JET TV tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek 03:48

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek

1.3 yumurta 1.5 su bardağı şeker ile iyice köpürünce ye kadar çırpılır, 1 su bardağı sıvı yağ, 1.5 su bardağı süt, 3 yemek kaşığı kakao eklenerek tekrar çırpılır. 2.Karışımdan 1.5 su bardağı ayrılarak bir tavaya alınır...

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Çağla Tüylerimle Nasıl Başa Çıkıyorum Yüz Tüyleri  Güzellik Bakım 06:13

Çağla Tüylerimle Nasıl Başa Çıkıyorum Yüz Tüyleri Güzellik Bakım

Hep soruyorsunuz 'Çağla tüylerinle nasıl başa çıkıyorsun?' Bu biraz uzun bir konu. Bölge bölge de değişiyor sizin de bildiğiniz gibi. Bugün ilk bölümü yayınlıyorum. Yüz tüyleri ! :) Hem renk dengeleyici hem de tüy dökü..

İstanbulluları Korkutan Dolu Düzcelileri Vurdu 00:21

İstanbulluları Korkutan Dolu Düzcelileri Vurdu

İstanbul'da dünden beri beklenen ve vatandaşların sıkça uyarıldığı dolu yağışı Düzceyi vurdu. İşte şehirden gelen ilk görüntüler...

Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım 10:29

Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım

Cildimi herkes kadar ben de önemsiyorum. Bunun için de cilt bakımı rutinimi aksatmamaya özen gösteriyorum. Aynı zamanda yeni ürünler keşfetmeye hep açığım. Cildime en uygun kil maskesini bulabilmek için onlarcasını dened..

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle 2:15:33

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle

Nice vakittir heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle Kayı Obası’na büyük bir yas hâkim olmuş..

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri 01:55

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri

Şimdi gelelim kuru köfte nasıl yapılır? 1.500 g az yağlı kıyma yoğurma kabına alınır, 2 adet rendelenip suyu sıkılan kuru soğan, 1 adet yumurta, 1 su bardağı kuru ekmek, yarım çay kaşığı karabiber, yarım çay kaşığı kimy..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Piyano Kek Tarifi 03:09

Piyano Kek Tarifi

MALZEMELER Kek için; 2 yumurta, 1 çay bardağı şeker, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, Keki ıslatmak için 1 çay bardağı süt. Krema..

İstanbullu Gelin 49. Bölüm 2. Fragmanı 00:50

İstanbullu Gelin 49. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Darkest Hour - En Karanlık Saat Türkçe Dublaj Hd İzle 2:04:54

Darkest Hour - En Karanlık Saat Türkçe Dublaj Hd İzle

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Nagihan Finali Yapamamaktan Şikayetçi Elim Kolum bağlandı 110. Bölüm Survivor 2018 00:58

Nagihan Finali Yapamamaktan Şikayetçi Elim Kolum bağlandı 110. Bölüm S

Survivor 2018'de ilk yarı final mücadelesinde final oyununa kalan ama sonunu getiremeyen Nagihan, performansını eleştirdi.....

  • BETA tarafından
  • 517 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özkaynak Her Kadında Olması Gereken 10 Ayakkabı 13:38

Merve Özkaynak Her Kadında Olması Gereken 10 Ayakkabı

iz kadınların ayakkabı aşkı daha çocuk yaşlardan başlar ve asla bitmez. Hepimiz eminim çocukken aşık olarak aldığımız bir ayakkabıyı ilk gece başucumuza koyup uyumuşuzdur...

Milletvekili Kayıtları Başladı 01:27

Milletvekili Kayıtları Başladı

TBMM'de, 24 Haziran'da yapılan milletvekili genel seçimlerinin ardından, seçilerek mazbatalarını alan 27. Dönem milletvekillerinden ilk kaydını yaptıranlar, AK Parti Çankırı milletvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Sal..

Asena Ermis 100 Kat Siyah Maske 06:04

Asena Ermis 100 Kat Siyah Maske

Herkese merhaba, Bugün eglence amacli 100 Kat challenge icin sivilce,siyah nokta icin olan siyah maskeyi denedim. Alisveris videomda nerden aldigimi bulabilirsiniz. Tuhaf güzellik sirlarini test ettigim videodada ilk ke..

Ukrayna Nato Askeri Üssünde Bir Gün 08:50

Ukrayna Nato Askeri Üssünde Bir Gün

Ukrayna Nikolaev Askeri Üssünde bir gün geçiriyorum.Daha önce Türkiye'de ilk kez BTR 80 isimli askeri bir araç sürmüştüm. Bu sefer daha da ileriye giderek, Nato denetiminde olan Askeri üsse giriyorum...

  • JET TV tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duygu Özaslan Elbiseme Dökülme Bari Yeni Ürünlerle Makyaj 24:02

Duygu Özaslan Elbiseme Dökülme Bari Yeni Ürünlerle Makyaj

Bu videoda kamera karşısında ilk kez denediğim yeni ürünlerle makyaj yaptım ve görüşlerimi paylaştım. Bu tarz videolarda ne çıkacağını kestiremediğim için tuhaf şeyler olabiliyor. ???? Videoda kullandığım ürünleri bilgi ..

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle 1:18:14

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, geçmişinden kurtulmaya çalışan bir adamın aşkı uğruna mücadelesi anlatılır. Turgut, genç bir tıbbiye öğrencisiyken Leyla’yı tanımıştır. Ünlü bir ses sanatçısı olan güzel kadın uğruna okulunu bırakmıştır..

İstanbullu Gelin 50. Bölüm Fragmanı 00:48

İstanbullu Gelin 50. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Yuvamı Yıkamazsın 1969 Türk Filmi İzle 55:42

Yuvamı Yıkamazsın 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Gönül ile Orhan’ın aşkını konu alır. Gönül, Ferit’in pavyonunda şarkıcılık yapmaktadır. Pavyona gelen Orhan kumarda şanslıdır. Ferit, Gönül’e Orhan’a yakınlaşmasını, böylelikle kaybettikleri paralarını ge..

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle 2:24:24

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle

Halime, Kayı Obası’nda toprağa verilmiş ve Ertuğrul bunun üzerine bir süre yalnız kalmak istemişti. Osman’a bir süt anası bulunabilmesi için civar obalara alplar gönderilmişti. Ancak uygun bir süt anası bulunamamıştı. Er..

Duygu ÖzaslanUygun Fiyatlı Ürünlerle Makyaj Pembe Düşler 26:41

Duygu ÖzaslanUygun Fiyatlı Ürünlerle Makyaj Pembe Düşler

Bu videoda uygun fiyatlı ürünleri ilk kez kamera karşısında denedim ve de görüşlerimi paylaştım. Bu tarz videolara devam edeceğim. Kutu kutu uygun fiyatlı ürün bekletiyorum gelecek videolar için. Bu tarz daha fazla video..

İçişleri Bakanı Soylu Bu Ülkede PKK’yı Kimse Yeşertemez 02:02

İçişleri Bakanı Soylu Bu Ülkede PKK’yı Kimse Yeşertemez

İçişleri Bakanı Soylu, Buldan'ın iddialarına ilişkin, “İlk önce onu aradım. Kendisinin dediğinden fazlası var. Bu ülkede PKK’yı kimse yeşertemez” dedi...

Rimel Askına Göz Altı Morluklarımı Nasıl Kapatıyorum 10:11

Rimel Askına Göz Altı Morluklarımı Nasıl Kapatıyorum

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda göz altı morluklarımı nasıl kapttığımı sizlerle paylaşmak istedim. Ayrıca göz altı morluklarımı nasıl kappatığım haricinde turuncu corrector ile ilgili ilk izlenimide öğrenebilirsiniz..

Fatmanur Öztekin Saç Düzleştirme Tarağı 07:34

Fatmanur Öztekin Saç Düzleştirme Tarağı

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte ilk defa bir ürün deniyoruz, biliyosunuz ki bu tarz ürünler popiler olmaya başladı bende sizler kendi düşüncelerimi paylaştığım bir video çektim umarım begenirsin..

Fatmanur Öztekin Romantik Sevgililer Günü Makyajı 04:04

Fatmanur Öztekin Romantik Sevgililer Günü Makyajı

Herkese yeniden merhaba kanalıma ilk defa geldiyseniz abone olmayı unutmayın iyi seyirlerr:)..