#Girişine ilk etapta

A Ghost Story Türkçe Dublaj İzle 1:32:06

A Ghost Story Türkçe Dublaj İzle

A Ghost Story filmi dram fantastik ve romantik türünde bir film. 2017 senesinde yayınlanan film türkçe dublaj olarak ilk defa izleyici ile buluşuyor. Aylar önce ölen bir adam masallarda anlatıldığı gibi beyaz bir çarşafa..

Büyük Aşkta Dudak Uçuklatan Tesadüf 04:41

Büyük Aşkta Dudak Uçuklatan Tesadüf

Mert Fırat ve İdil Fırat, geçtiğimiz haftalarda evlilik yolunda ilk adımı attı. Hatay'da nişanlanan çift, nikah için geri sayıma başladı bile. Peki nedir bu ünlü çiftin aşkındaki dikkat çeken detay? Aralarında uzak ..

  • BETA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erkek Çocukları Taciz Eden Adama Meydan Dayağı 00:48

Erkek Çocukları Taciz Eden Adama Meydan Dayağı

İddiaya göre, sosyal medyada adı Fırat E. olan şahıs, buradan iletişim kurduğu 4 erkek çocukla görüştü. Çocuklara ilk başta para verip elbise alan şahıs, iletişimini de sürdürdü. 14 yaşındaki bir çocuğun durumu mahalleli..

Survivor Güzeli Ezgi Avcı'dan Bikinili Paylaşım 04:14

Survivor Güzeli Ezgi Avcı'dan Bikinili Paylaşım

Adını ilk olarak 2013 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında duyurduğu tescilli güzel ve eski Survivor yarışmacısı Ezgi Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı bikinili paylaşımla dikkat çekti. Bundan beş yıl önce katı..

  • BETA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi  Ev Yemeği Tarifleri 01:39

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi Ev Yemeği Tarifleri

Bugün yine sizlere normalde dışarıdan satın almak zorunda kaldığınız çikolata sosunun tarifini vereceğiz. Her tatlınızda kullanabileceğiniz bu lezzetli sosu yapmak hiç zor değil. İster dondurmanızın üzerine ister kekiniz..

Survivor'da Elenen Isimlerden Itiraflar Finalde Neler Yaşandı 03:34

Survivor'da Elenen Isimlerden Itiraflar Finalde Neler Yaşandı

Damla, Hilmi Cem ve Anıl elendikten sonra neler söyledi? Şampiyon Adem'in ilk sözleri neler oldu. Survivor 2018'in finalinde perde arkasında yaşananlar.....

  • BETA tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuba Büyüküstün Fahriye Evcen'in Rekorunu Kırdı 02:14

Tuba Büyüküstün Fahriye Evcen'in Rekorunu Kırdı

Tuba Büyüküstün, bu hafta IMDb starmetre listesinde Türk oyuncular arasında birinci oldu. Büyüküstün, IMDb’nin global listesinde ilk 1000 oyuncu arasına girerek geçtiğimiz haftalarda Fahriye Evcen’in ulaştığı zirvey..

  • BETA tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adnan Oktar Tüm Kedicikleri Estetikle Bana Benzetti 03:51

Adnan Oktar Tüm Kedicikleri Estetikle Bana Benzetti

ADNAN Oktar'ın ilk mağdurlarından birisi olan ve yıllarca mahkemelerdeAdnan Hocacılara karşı mücadele veren eski mahken Ebru Şimşek suskunluğunu bozdu. ABD'de evlenip çocuk sahibi olan Şimşek, Adnan Hoca'nın sahip ola..

  • BETA tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 04:51

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1/2 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2 yemek kaşığı ince rendelenmiş parmesan peyniri, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı pul biber,..

Selma Çiçekdal Su Gibi Ama Kapatıcı Fondöten 08:06

Selma Çiçekdal Su Gibi Ama Kapatıcı Fondöten

Bu videoda size beğenerek kullandığım su gibi ama kapatıcı NYX Total Control Drop Foundation Fondöteninin ilk 14 renginin önizlemesini gösterdim, bu video sponsorlu değil nitekim 14 rengi de koleksiyon olsun diye iste..

Mega Bebek Lidya Doğdu Tarkan Baba Oldu 02:34

Mega Bebek Lidya Doğdu Tarkan Baba Oldu

Türkiye'nin en iyi seslerinden biri olan efsane sanatçı, biricik mega starımız Tarkan baba oldu dostlar! Maşallah demeden geçmeyin! Evlendikleri ilk günden itibaren yazılıp çizilmiş ve konuyla ilgili konuşulmuştu ama..

  • BETA tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması 03:31

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması

Daha önce tava kullanarak hamsi kuşu kızartması denediniz mi ? Yapımı çok kolay olan bu besleyici balık dolması diye tabir edebileceğimiz leziz yemek tarifini bir kere denedikten sonra evde sık yaptığınız tarifler arasın..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Nereden Nereye Gülben Ergen Yıllar Sonra Fiziğiyle Mest Etti 01:53

Nereden Nereye Gülben Ergen Yıllar Sonra Fiziğiyle Mest Etti

Yapımcı Burak Törer'le yaşadıkları aşkla gündemden düşmeyen Gülben Ergen, yıllar sonra bikiniyle objektiflere takıldı. Gülben Ergen, sosyal medya hesabından bikinili paylaşımlar yapsa da magazin basınına bikinili haliyle..

  • BETA tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Brezilya'da Yürüyen Merdivende Aşk Şakası 05:14

Brezilya'da Yürüyen Merdivende Aşk Şakası

Brezilya'da yapılan kamera şakasında yürüyen merdivende karşılaşan kişiler ilk görüşte aşık olmuş şakası yapıyor iyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.532 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı

Polonya’da yaşayan Jacek, dünyanın en büyük İsa heykelinin inşaatında çalışmaktadır. Yaşadığı korkunç kaza sonucu Jacek'İn yüzü paramparça olur. Hemen ameliyata alınan Jacek'e Polonya’nın ilk yüz nakli uygulanır. Geçirdi..

Ekmek Arası Waffle Yiyen Yurdum İnsanı 02:02

Ekmek Arası Waffle Yiyen Yurdum İnsanı

Çeşit çeşit ve renk renk malzeme ile atom bombası etkisi yapan, diyet düşmanı waffle ilk yapılışından bu yana bu şekilde yenmemiştir...

  • JET TV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Andy Serkis yönetmenliğindeki bir çok film yıldızlarının yer aldığı, Rudyard Kipling’in klasiklerinden Mogli: Orman Çocuğu dev ekranlara geliyor. Film Hindistan’da bir kurt sürüsü tarafından büyütülen orman çocuğu Mogli’..

Nihat Doğan Survivor Aşkı Birsen Bekgöz'ü İlan Etti 02:23

Nihat Doğan Survivor Aşkı Birsen Bekgöz'ü İlan Etti

Survivor 2018'den farklı takımlarda yarışan Birsen Bekgöz ile Nihat Doğan aşk yaşamaya başladı. Yarışmanın final yapmasının ardından tatil yapan ikili ilk defa el ele görüntülenmişti...

  • BETA tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aref Reklam İçin Neden Ölümü Göze Alayım 05:49

Aref Reklam İçin Neden Ölümü Göze Alayım

İllüzyonist Aref Ghafouri, 15 Temmuz'da, gösteri için geldiği Antalya'da, hazırlık yaparken kobra cinsi yılanı tarafından sağ elinin bilek üstünden ısırıldı. Kolunu bir bez parçasıyla sıkarak zehrin vücuduna yayılması..

  • BETA tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Yaz Favorilerim 11:48

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Yaz Favorilerim

Çooohh sııcaaahhh! ???????? Merhaba güzellerim. İlk kez favoriler videosu çektim umarım olmuştur bu. ???? Biraz heyecan var hadi bakalım hayırlısı. ???? Hem son birkaç aydır çok severek kullandığım makyaj ürünlerimi göst..

Mavi Gözler İçin Makyaj 04:13

Mavi Gözler İçin Makyaj

Renkli gözler serisinin ilk makyajı 'mavi gözler' için :) Mavi gözleri en çok öne çıkaran renkleri merak ediyorsanız bu videonun size yardımcı olucagini umuyorum.Çok sevgiler :..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

İstanbullu Gelin 51. Bölüm Fragmanı 00:48

İstanbullu Gelin 51. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Her Şeyi Tek Tek Anlattı Nazlı Hamarat'tan Olay İtiraflar 03:30

Her Şeyi Tek Tek Anlattı Nazlı Hamarat'tan Olay İtiraflar

Stil yarışması 'İşte Benim Stilim' ile tanınan, ilk eşi Emir Şaşmaz Kiev'de boğazı k.silerek .ldürülen Nazlı Hamarat, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programında hamileliğini, babasını kaybettikten sonra yaşadıklarını..

  • BETA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın En Küçük Torunu 01:50

İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın En Küçük Torunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan’dan olan torununun fotoğrafları ilk kez ortaya çıktı... İş adamı Özdemir Bayraktar'ın oğlu Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ile evli olan Sümeyye Erdoğan..

  • BETA tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ordu'da 2 Bin 100 Yıllık Üç Heykel Bulundu 01:50

Ordu'da 2 Bin 100 Yıllık Üç Heykel Bulundu

Ordu'da 2 bin 100 yıllık üç heykel bulundu Doğu Karadeniz'in ilk bilimsel arkeolojik kazı alanı 2 bin 300 yıllık Ordu Kurul Kalesi'nde, 2 bin 100 yıllık olduğu tahmin edilen üç farklı figürden oluşan heykeller bulundu...