#Girişine ilk etapta

Yamaç Paraşütü Bitince Toprağı Öpen Eleman 01:41

Yamaç Paraşütü Bitince Toprağı Öpen Eleman

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ilk kez yamaç paraşütü deneyimi yaşayan tatilci, indiğinde yeri öpmüş. Tatilcinin gökyüzünde yaşadığı adrenalin ve korku dolu anları izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuklar Duymasın'da Sürprizler İle Bakın Nasıl Geliyor 02:47

Çocuklar Duymasın'da Sürprizler İle Bakın Nasıl Geliyor

Geçtiğimiz sezın itibariyle Kanal D, Arka Sokaklar ve Çocuklar Duymasın dışında, herhangi bir dizisini gelecek sezona taşımadan final yaptırmıştı. Her iki dizinin de yeni sezon hazırlıkları başladı. İlk haberler Çocuk..

  • BETA tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Külah Poğaça Ve Külah Yapımı 03:46

Külah Poğaça Ve Külah Yapımı

Malzemeler : 3/4 su bardağı ılıktan biraz sıcak süt 1/2 su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısını ayırın) 1/2 paket yaşmaya veya 1 silme yemek kaşığı tozmaya 1 yemek kaşığı tozşeker 1/2 yemek kaşığı tuz yaklaşık 4 su barda..

Popstar Yarışmacılarının Son Haline Bakın Tanımak İmkansız 03:25

Popstar Yarışmacılarının Son Haline Bakın Tanımak İmkansız

Yıl 2004, Türkiye onları konuşuyor. Ses yarışmacılarının çıkış noktası olan Popstar ilk sezonu ile Türkiye'de yeni bir akımın başlamasına neden oldu. Popstar ekolünün ardından birçok ses yarışması geldi gelmesine anca..

  • BETA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hakan Çiçek'i 2 Saniyelik Video Ele Verdi 03:46

Hakan Çiçek'i 2 Saniyelik Video Ele Verdi

Hakan Çiçek'i 2 saniyelik video ele verdi FETÖ'nün darbe girişiminde yer alan sivil imamlardan Hakan Çiçek'e ait olduğu belirlenen cep telefonundaki GSM hattının ilk kez 7 Mart 2016'da aktive edildiği, telefonun lokasyon..

Ceyhan Başlangıç Yeni Çıkan Essence Cubanita Koleksiyon Makyajı 14:42

Ceyhan Başlangıç Yeni Çıkan Essence Cubanita Koleksiyon Makyajı

Yeni çıkan Essence Cubanita koleksiyonuyla makyaj yaparak ilk izlenimlerimi paylaşıyorum.Hepinizi öperim..

Golf Oynarken Kuşu İndiren Adam 00:17

Golf Oynarken Kuşu İndiren Adam

Görüntüde golf oynayan zengin insan evladı ,koskoca martıyı daha ilk atışında vurarak büyük bir başarı elde ediyor..

  • JET TV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hastane Önünde Cinayet Kamerada 00:43

Hastane Önünde Cinayet Kamerada

Ümraniye'de hastane önünde karı kocayı silahla öldürülmesine ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sabah saatlerinde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil girişi önünde meydana gelene olayda, kapüşon..

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı 02:32

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı

Sizlere bu tarifimizde leziz bir kakaolu çikolatalı puding yani muhallebi tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen puding nasıl yapılır sorularına karşın hazırladığımız bu detaylı anlatım sayesinde muhallebi nasıl yapılır adım ..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi  Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır 03:12

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır

Sizlere bu tarifimizde fırında kadınbudu köfte nasıl yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Aslında akla kadınbudu köfte dendiğinde yağda kızartılan bir tarif geliyor. Fakat biz bu tarifimizde biraz değişiklik yaparak sizl..

Mehmetçik Yine Gururlandırdı Yaralı Çocuk İçin Seferber Oldular 01:03

Mehmetçik Yine Gururlandırdı Yaralı Çocuk İçin Seferber Oldular

Türk Silahlı Kuvvetleri sosyal medyada resmi hesabından, Aktütün/Yeşilbayır mezrasında çatıdan düşerek yaralanan 10 yaşındaki çocuğa ilk müdahale Tabur revirinde yapılmış, daha sonra yaralı süratle helikopterle Yüksekov..

Emrah'ın Paylaşımına Oğlu Tayfun Erdoğan'dan Sitemli Gönderme 02:20

Emrah'ın Paylaşımına Oğlu Tayfun Erdoğan'dan Sitemli Gönderme

Şarkıcı Emrah'ın sosyal medya hesabından diğer çocukları ile yaptığı paylaşıma ilk çocuğu Tayfun'dan sitemli bir cevap geldi: Bir evladının yüreğini yakıyorsan ben bütün haklarımı ahirete bırakıyorum nasıl olsa orada ..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağla Her Kıyafete Uyan Makyajım 11:03

Çağla Her Kıyafete Uyan Makyajım

Günaydın, tünaydın, iyi makyajlar :) Makyaj çantası (benimki valiz) taşımak ne zordur bilirim. İşte size hayat kurtaran bir makyaj ve minimal makyaj çantası için önerilerim. Her kıyafete giden makyajımla karşınızdayım! ..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi  Basit Kurabiye Nasıl Yapılır 02:07

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi Basit Kurabiye Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere gayet kolay şekilde leziz fındıklı kurabiye nasıl yapılır detaylı olarak analtacağız. İsterseniz bu leziz kurabiyeleri farklı şekiller vererek sevdikleriniz için hoş sürprizler hazırlayabilirsiniz. ..

Ünlü Oyuncunun Mutlu Günü Nişanlandılar 02:18

Ünlü Oyuncunun Mutlu Günü Nişanlandılar

‘Mucize’ filmindeki rolü ile tanınan Seda Tosun evlilik yolunda ilk adımı attı. Tosun, geçtiğimiz akşam yaklaşık bir buçuk yıldır birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Eymen Adal ile aile arasında gerçekleştirilen sade ..

  • BETA tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Akıllı Telefon ile Tanışan Ninenin Şaşkınlığı 01:16

Akıllı Telefon ile Tanışan Ninenin Şaşkınlığı

Hayatımızın değişilmez bir parçası haline gelen akıllı telefon ile ilk kez tanışan bu sevimli nine verdiği bir tepkiler ile fenomen olmaya aday gibi..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özcan Deniz'in Oğlu Kuzey 4 Aylık Oldu 02:59

Özcan Deniz'in Oğlu Kuzey 4 Aylık Oldu

Özcan Deniz mart ayında Feyza Aktan ile nikah masasına oturmuş, çiftin ilk çocukları nisan ayında dünyaya gelmişti. Feyza Deniz 4 aylık olan oğlunun fotoğrafını Kuzey'im notu ile Instagram'da paylaştı...

  • BETA tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Stil Baykuşu İş Görüşmesi Makyajı ve Tüyoları 19:19

Stil Baykuşu İş Görüşmesi Makyajı ve Tüyoları

İlk iş görüşmesi veya yeni iş görüşmeleriniz için yapmanız gerektiğini düşündüğüm makyaj ve kendi deneyimlediğim tüyoları sizlerle paylaşmak istedi....

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

İstanbullu Gelin 51. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

İstanbullu Gelin 51. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Fırında Paçanga Böreği Tarifi  Pastırmalı Paçanga Böreği 03:52

Fırında Paçanga Böreği Tarifi Pastırmalı Paçanga Böreği

Sizlere bu videomuzda paçanga böreği nasıl yapılır detaylı olarak gösterdik. Aslında pastırmalı paçanga böreği tarifi hiçte zor değil. Bilgiğiniz normal börek tarifinden hiç bir farkı yok. Hatta tepsi böreğinden çok daha..

Beren Saat Hastanelik Oldu 02:27

Beren Saat Hastanelik Oldu

Kenan Doğulu'nun sahne aldığı sırada kendisini izleyen eşi Beren Saat'i arı soktu. İlk müdahaleler yapıldıktan sonra sahneden inen Kenan Doğulu'nun soluğu hemen eşinin yanında alarak doktora götürdüğü öğrenildi...

  • BETA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sırt Çantasını Taktı Kimse Onu Tanımadı Ünlü Çiftin Yurt Dışı Kaçamağı 02:25

Sırt Çantasını Taktı Kimse Onu Tanımadı Ünlü Çiftin Yurt Dışı Kaçamağı

Gaye Turgut-Deniz Evin çifti, yoğun geçen sezonun ardından yorgunluklarını atmak için tatile çıktı. İlk durak olarak Hollanda’nın Amsterdam kentine giden Evin çifti, Dam Meydanı, Amstel Nehri, Madame Tussauds müzesi v..

  • BETA tarafından
  • 524 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kamapp Messenger 30 Ağustos Zafer Bayramında Hazırız 00:18

Kamapp Messenger 30 Ağustos Zafer Bayramında Hazırız

Türkiye'nin ilk Milli ve yerli Messenger'ı Kamapp Messenger 30 Ağustos Zafer Bayramında Sizlere Daha İyi Hizmet İçin, Daha Çok Çalışıyor Olacağız. Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kü..

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..