#Girişine ilk etapta

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır 05:33

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere nefis bir patates püreli hasanpaşa köfte tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu kaşarlı köfte nasıl yapılır öğrenmek için sadece videomuzu izleminiz yeterli. Videomuzda yüksek görüntü ka..

Diriliş Ertuğrul 5. Sezon Fragmanı 01:13

Diriliş Ertuğrul 5. Sezon Fragmanı

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk bölümüyle 7 Kasım'da TRT1'de...

Hayallere Bir Destekte Sizden Olsun 00:35

Hayallere Bir Destekte Sizden Olsun

Hayallere bir destekte sizden olsun, “Zeka ve Azmin yanında Cesaret ile birleşmiş Türkiye'nin İlk Yerli, Milli, Hızlı ve Güvenilir Mesajlaşma uygulamamız olan Kamapp Messenger’a destek için sponsorlar aramaktayız.” Goog..

Turgut Özal'ın Katili Fetöcü Doktor 03:47

Turgut Özal'ın Katili Fetöcü Doktor

Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın ölümündeki şüpheli doktor ve Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Mustafa Sarsılmaz, AA ekibi tarafından ABD’de ilk kez görüntülendi. Özal'ı son gören FETÖ'cü kaçak doktor ABD'de..

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır 02:17

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 su bardağı Şeker, 2 adet çubuk vanilya. ********************** Daha önce hiç gerçek Vanilya çubuğunun kokusuna baktınız mı bilmiyorum. Baktıysanız biliyorsunuzdur zaten, bakmayanlar da az çok tahmin ediy..

Fırın Sütlaç Tarifi 04:29

Fırın Sütlaç Tarifi

MALZEMELER 1 lt + 2 su bardağı süt, 1/2 çay bardağı pirinç, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı pirinç unu, 1 adet yumurta sarısı. ******************* Son günlerimiz siteyi yeni bir yüze kavuşturmaya uğraşmakla geçiyor..

Tadelle Kurabiye Tarifi 03:36

Tadelle Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 80 g bitter çikolata, 2 su bardağı fındık, 1 çay bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 3/4 çay bardağı pudra şekeri. ******************************* En başından söyleyeyim bu tarif daha önce yayınl..

1000 İnsanla Çılgınca Dans Eden Adam 03:58

1000 İnsanla Çılgınca Dans Eden Adam

Dünya'nın dört bir yanını gezip farklı insanlarla dans eden Matt Bray isimli çılgın adam yine muazzam bir dans videosu ile karşımıza çıkmış. İlk yayınladığı videosunda 100 farklı kişiyle dans eden Matt Bray, bu sefer 100..

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adana VS İstanbul Künefecileri! 11:48

Adana VS İstanbul Künefecileri!

Bu videoda efsane tatlılar içerisinde yer alan ve bir çok kişinin de severek yediği künefeyi farklı şekillerde yapan restorantlara gittim. Son zamanlarda Türkiye'nin bir çok yerinde künefeciler açıldı. Ben de ilk önce A..

  • JET TV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır 01:56

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kakaolu nefis krep nasıl yapılır göstereceğiz. Aslında krep tarifi düşüncüğünüz kadar zor değil. Krep tarifi için sadece bazı noktaları dikkat etmeniz lazım. Bunların en başında krep hamurunu hazır..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır 04:04

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda leziz bir şekerpare tarifi vereceğiz hem anlatımı çok kolay hemde harika bir tada sahip olan bu şekerpare nasıl yapılır kolaylıkla öğreneceksiniz. Aslında şekerpare yapımı hiçte düşünüldüğü kadar zo..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Kendine Has Özel Giysileri Olan Motosiklet 10:19

Kendine Has Özel Giysileri Olan Motosiklet

BMW Motorrad Concept 9cento projesinin makine bölümüyle ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Teknik detaylardan ziyade daha çok tasarımı üzerine inceleme yapabileceğimiz projede ilk dikkat çeken noktalardan bir tanesi d..

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ufaklığın Elektrikli Süpürge İle İmtihanı 00:15

Ufaklığın Elektrikli Süpürge İle İmtihanı

Ev işlerinde annesine yardım etmek isteyen ufaklık kolları sıvamış ve ilk iş olarak elektrikli süpürgeyi eline almış. Ancak yaptığı yanlışı farketmemiş...

  • JET TV tarafından
  • 201 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kapılar Yüzüne Kapanan Ayı 00:40

Kapılar Yüzüne Kapanan Ayı

Doğal yaşam alanında zorlu şartlardan dolayı aç kalan ayı , yerleşim merkezine inerek ilk evin kapısına gidip yiyecek beklemiş. Aç ayının beklentisi boşa çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 6 yıl önce
88 yaşında bir babanın, 53 yaşındaki down sendromlu oğluyla 00:58

88 yaşında bir babanın, 53 yaşındaki down sendromlu oğluyla

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü. Birçoğunuz bu duygu yüklü video ile daha önce karşılaşmışınızdır. Down Sendromu bir hastalık değil, sadece genetik bir farklılıktır. Onları sadece bu günde değil; her gün h..

  • PengoTV tarafından
  • 205 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Parçaladıkları Cesetleri Böyle Taşıdılar 00:29

Parçaladıkları Cesetleri Böyle Taşıdılar

Başakşehir'de iki valiz içerisinde parçalara ayrılmış şekilde bulunan cesede ilişkin soruşturma sürerken, zanlıların bavulları taşıdığı ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Başakşehir'de dün gece iki valiz içerisinde par..

İstanbullu Gelin 52. Bölüm Fragmanı 00:49

İstanbullu Gelin 52. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır 03:41

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir kadınbudu köfte nasıl yapılır ayrıntılı videolu tarifini vereceğiz. Aslında kadınbudu köfte tarifi düşündüğünüz kadar zor değil. Bu leziz köftenin tarifinin sırrı kavrulmuş kıymayla çiğ k..

Sıfır toleranslı parçalar işlemek mümkün artık 01:00

Sıfır toleranslı parçalar işlemek mümkün artık

Malzeme ve işleme uygulamalarında gelinen şu noktaya bakar mısınız? Sıfır toleranslı parçalar işlemek mümkün artık. Aranızda hatırlayanlar vardır, otomobillerde rodaj dönemi olurdu, ilk 3000 kilometre parçaların birbirin..

  • PengoTV tarafından
  • 353 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Böyle Savruldu 00:38

Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Böyle Savruldu

Karaman'da yaşlı bir adamın ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Dün meydana gelen kazada, yaşlı adamın yardımına ise ilk olarak, çarpan otomobilin sürücüsü ve yanındaki arkada..

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi  Çorba Nasıl Yapılır 03:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi Çorba Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir çorba tarifi olan kremalı mantar çorbası nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatacağız. Kremalı mantar çorbasını yaptıktan sonra isteğinize göre içine blender sokup mantarları parçalayıp ..

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır 03:58

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere el açması yufkadan kıymalı gözleme tarifi vereceğiz. Daha önce kanalımıza hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi eklemiştik bu kez ise dışarıdan alınan hiç bir malzemeye gerek kalmadan size gözleme..

Yozgatlı Sahibe Reina 00:55

Yozgatlı Sahibe Reina

Sınırları zorlayan bir video daha...Anadolu'nun güzide ili yozgatta ortaya çıkan ilk sahibe ve köleleri sizlerle...Heyecanla izliyoruz...Tarhana koktu ortalık.....

  • JET TV tarafından
  • 2.330 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adana'da Yolcu Otobüsü Devrildi- 2 Kişi Öldü 00:31

Adana'da Yolcu Otobüsü Devrildi- 2 Kişi Öldü

Şanlıurfa'dan Mersin'e giden yolcu otobüsü, Adana-Gaziantep Otoyolu çıkışında yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kaza ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ile Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı Can-Kur ek..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..