#Girişine ilk etapta

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

Çanakkale Boğazı açıklarında gemi kazası 01:02

Çanakkale Boğazı açıklarında gemi kazası

Çanakkale Boğazı açıklarında, iki geminin çatıştığı bildirildi. Alınan bilgiye göre, Rusya'dan Mısır'a giden 225 metre boyundaki buğday yüklü Marshall Adaları bayraklı M/V Levantes gemisi ile Fas'ın Jorf Lasfar Limanı..

Hikmet Karaman- Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton - Kayserispor 3-0 Galatasaray 06:06

Hikmet Karaman- Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton - Kays

Süper Lig'in 6. haftasında #Galatasaray'ı 3-0 yenen Yukatel #Kayserispor'un teknik direktörü #HikmetKaraman, Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton dedi. Süper Lig'in 6. haf..

Doğu Karadeniz'de yaylalar beyaza büründü 01:55

Doğu Karadeniz'de yaylalar beyaza büründü

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde havaların soğumasıyla birlikte yüksek rakımlı yaylalar beyaza büründü. Doğu Karadeniz Bölgesi soğuk hava dalgasının etkisine girdi. Sahil kesimlerde sağanak etkili olurken yüksek kesimlerdeki ..

Kritik Erdoğan-Putin zirvesinde gündem ne? 02:22

Kritik Erdoğan-Putin zirvesinde gündem ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Eylül'de Rusya'ya günü birlik bir ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan, ziyaret öncesi Dayanışma gereği farklı yaklaşımlar bekliyorum mesajı verdi. Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşme ..

Adıyaman'da feci olay! Okuldan çıkarak evine giden çocuk, servisin altında kalarak yaşamını yitirdi 00:45

Adıyaman'da feci olay! Okuldan çıkarak evine giden çocuk, servisin alt

Adıyaman’da okuldan çıkarak evinin yolunu tutan ve yolun karşı tarafına geçmek isterken öğrenci servisinin altında kalarak ezilen 11 yaşındaki öğrenci, hastanede yaşam savaşını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Eskisar..

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı 02:03

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı

Emirates Havayolları'nın Londra-Dubai seferini yaparken, bir yolcunun kalp krizi geçirmesi üzerine İstanbul Havalimanı'na acil iniş yapan dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380, yolcunun uçaktan indirilip hastaneye ka..

ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı 03:00

ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı

ABD Ankara Büyükelçiliği, Gezi olayları ve 15 Temmuz darbe girişiminden yargılanan işadamı Osman Kavala'nın tutukluluğu ile ilgili açıklama yaptı. Kavala’nın derhal serbest bırakılması gerektiğini açıklayan Büyükelçiliğe..

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli oldu 26:59

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli old

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret 2022 zammı için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk olarak Çalışma Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret zammı açıklaması yaptı. Bilgin taraflara..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Hirai Zerdüş - Ben yanmazdım bu kadar 03:12

Hirai Zerdüş - Ben yanmazdım bu kadar

Bu gün artık.. yakabilirim bu sehri Dönebilirim deliye susa bilirim ya da.. Bu gün artık.. gidebilirim senden Durabilirim sensiz ölebilirim ya da. _______ Ben düşmezdim bu kadar yanmazdım ateşte.. Yanmazdım bu..

Tolga Eren - Güzel Sevenler Bilirler 03:27

Tolga Eren - Güzel Sevenler Bilirler

Söz & Müzik: Tolga Eren Düzenleme: Tolga Eren Prodüktör: Abdulkadir Çığşar Akustik Gitar: Bahadır Kartal Kayıt: Jeremy Production Studios Mix & Mastering: Abdulkadir Çığşar Yönetmen : Tuğçe Tunçtürk Kurgu & Renk: Tuğç..

Kralral Şakir - Beyaz Eşyalara Fısıldayan Adam 11:20

Kralral Şakir - Beyaz Eşyalara Fısıldayan Adam

Cartoon Network'ün ilk ve tek yerli yapımı 'Kral Şakir' yeni maceraları ile yayında! Bir aslan ailesinin modern şehir hayatında geçen komik, eğlenceli ve maceralarla dolu hayatını anlatan Kral Şakir'in bütün full bölüml..

  • ÇocukTV tarafından
  • 247 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ukrayna Rusya'yı Böyle İkna Etti! İşte İstanbul'dan Çıkan Sonuç 04:18

Ukrayna Rusya'yı Böyle İkna Etti! İşte İstanbul'dan Çıkan Sonuç

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisinde yapılan toplantı, Rusya ve Ukrayna taraflarının hem heyet başkanları hem de heyetler arası görüşmelerinin ardından sona erdi. Toplantının ardından heyetlerden ardı ardına önem..

Simge Erçakmak - Kırıldım Yüreğimden 03:54

Simge Erçakmak - Kırıldım Yüreğimden

Kırıldım Yüreğimden şarkı sözleri ile Bebekler gibi seni koynumda pamuklara sarmadımmı yar İlk görüşte sana Deliler gibi Tutulmadımmı yar Geceyi Gündüze çeviripte seninle Mutlu olmadımmı yar Yazımı son Bahara Gönlümüde..

Derya Uluğ - Hadi Çal 02:46

Derya Uluğ - Hadi Çal

Hadi Çal şarkı sözleri ile İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak, kimi gün batacak yapayalnız Sabah üstünü örtmediğimde Saçını sevip aşk dediğimde Geceler kopacak, yeniden doğacak gün ..

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya 04:24

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya

Bir Çaya Bir Sigaraya şarkı sözleri ile Beni sormuşsun dün eski bir ahbaba Ne yapıyor, nasıldır, ne haldedir acaba? Çok merak etmişsen söyleyeyim ben sana Eski bir türküye müptelayım bu sıra Beni sormuşsun dün eski bir..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi 03:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi

Programda Seda Nur isimli genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şiir okumak istediğini söyledi. Erdoğan, Seda Nur'u kırmayarak, Nurullah Genç'in Beni Yakışına şiirini Seda Nur ile okudu. O ZAMAN KASETTİ CD'LER YOKTU Erd..

Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi 01:09

Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi

Niğde'de Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs, kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kaza sonrası ilk belirlemelere göre; 2 kişi hayatını kaybederken, 42 kişi yaralandı. Otobüs kazası haberi Niğde'den geldi. ..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere 03:16

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere

Söz : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Müzik : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Aranje : Efe Can Yardımcı Aranjör : Bahattin Ekinci Mix & Mastering : Gökhan Güler Müzik Yönetmeni : Vedat Aygıran Yönetmen: Tolga Aykut Görüntü..

EKMEKTE KIL MI VAR? AHMET MARANKİ AÇIKLIYOR!!! #ahmetmaranki #shorts 01:23

EKMEKTE KIL MI VAR? AHMET MARANKİ AÇIKLIYOR!!! #ahmetmaranki #shorts

E 910, E 920 ve­ya E 921 ola­rak kod­la­nan ve di­ğer adı L-Sis­te­in (inglizce: L-cyste­ine) olan mad­de, ha­mu­run ça­buk açıl­ma­sı­nı ve ko­lay iş­len­me­si­ni sağ­la­mak­ta olup en çok yuf­ka­lık un­lar­da elas­ti­k..

  • STUDIO AS tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Türk Halkı 49:48

Türk Halkı

???? O firmalar öyle dolarlar teklif ettiler ki‼️ Türk Halkı Canan Karatay dedi, o bana YETER‼️ ???? İngiltere gitme burada kal dedi‼️ Hocama sözüm var ülkeme döneceğim dedim‼️ ????Firmalar benden randevu alamazlardı, ha..

  • STUDIO AS tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Erken Teşhis BÜYÜK BİR YALAN! Firmalar öyle tekliflerle geldi ki! 49:48

Erken Teşhis BÜYÜK BİR YALAN! Firmalar öyle tekliflerle geldi ki!

???? Erken teşhis BÜYÜK BİR YALAN! ???? O firmalar öyle dolarlar teklif ettiler ki‼️ Türk Halkı Canan Karatay dedi, o bana YETER‼️ ???? İngiltere gitme burada kal dedi‼️ Hocama sözüm var ülkeme döneceğim dedim‼️ ????Fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 2 yıl önce
ŞEHİRDE HERKES LANETLENDİ VE HEROBRİNE OLDU! ???? - Minecraft 09:50

ŞEHİRDE HERKES LANETLENDİ VE HEROBRİNE OLDU! ???? - Minecraft

Bu videoda Herobrine şehirdekileri kölesi yapıyor ve kendine bir ordu kurmaya çalışıyor! #zenginfakir dizimizi kaçırma ilk yorumu sen at. #Minecraft kanalıma Abone ol! Bildirimleri açmayı da unutma :) Bölüm : 1628 EN..

HERKESİ UYARIYORUM! 1:25:00

HERKESİ UYARIYORUM!

GELEMEZLER! DEPREM GERÇEKLERİ! SEÇİM ÖNCESİ BÜYÜK TEHLİKE! Banu Avar nasıl uyarmıştı? Deprem sonrası İlk 48 saatin önemi! TSK neden sahada değildi? Sahra hastanelerinin önemi nedir? 1999 depreminde neler yaşanmıştı? Em..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce
ŞİFRELİ KONUŞMAYALIM‼️ 81 Tane İtalyan Ticaret Odasının Ülkemde Ne İşi Var‼️ Kimsenin Haberi Yok‼️ 50:33

ŞİFRELİ KONUŞMAYALIM‼️ 81 Tane İtalyan Ticaret Odasının Ülkemde Ne İşi

✅81 Tane İtalyan ticaret odası ülkemde ne arıyor⁉️ ✅ Bu durumu yetkililer görmüyor mu⁉️ Ya yetkililer onlara hizmet ediyorsa⁉️ ✅Ayasofya’da ayrılan bölge, kim ve hangi amaç için ayrıldı⁉️ ✅Deprem sonrası yapılan sınır g..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 1 yıl önce
BU İŞARETLERE DİKKAT! Ruhunu Şeytana Satanların KİRLİ SIRLARI! Küreselin Planlarının ARKA YÜZÜ! 1:17:50

BU İŞARETLERE DİKKAT! Ruhunu Şeytana Satanların KİRLİ SIRLARI! Küresel

03:37 Ayetlere Karşı Savaşıyorlar! 06:23 İllüminati Bu Şekilde Kuruldu! 08:10 İNCİL'İ Kendilerine Göre Yazdılar! İsa Mesihi Dünyaya Gelecek! 10:06 SATANİZMİ Dünyaya Yayıyorlar! 18:32 Gıda Sektörü Ellerinde! KISIRLAŞTIRIC..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim? Türkiye İsmi, İtalya’da Kondu? 40:50

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim?

???? Devlet malzeme ofisi neden stok yapıyor ⁉️ Yeni eve kapanmalar , kapıda mı? 8:55 ???? Sahra hastanesi bahanesiyle ülkeye gelenler, saklanmış olmasınlar ⁉️ Nerede bu adamlar biliyor musunuz ⁉️ 16:47 ???? Antalya’da..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale 04:25

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale

Makale Yeni şarkı yayında ! Tüm Dijital Platformlarda Çok Yakında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için b..

Hayalperest - Makale | Özel Klip Müzik 4K 2023 05:46

Hayalperest - Makale | Özel Klip Müzik 4K 2023

Makale adlı şarkısı Hayalperest'in teklisi özel klip yayında...! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bild..