#Girişine ilk etapta

Fatih Ertürk, CHP'nin Vereceği 3 Önergeyi İlk Kez Açıkladı 06:14

Fatih Ertürk, CHP'nin Vereceği 3 Önergeyi İlk Kez Açıkladı

YENİ SEÇİM YASASI TEKLİFİ..

Hırsızlık Tarihinde Bir İlk 01:27

Hırsızlık Tarihinde Bir İlk

SAMSUN'DAKİ BİR MARKETTE 1 YILDIR ÇOK İLGİNÇ ŞEYLER OLUYOR... BİR HIRSIZ GELİP GİDİP DETERJAN KUTULARININ KAPAKLARINI ÇALIYOR... VE HER NE HİKMETSE BİR TÜRLÜ YAKALANAMIYOR...

Papa Putin'e Bu Sözlerle Seslendi Tarihte Bir İlk 01:29

Papa Putin'e Bu Sözlerle Seslendi Tarihte Bir İlk

PAPA PUTİN'İ ELEŞTİRDİ..

Papa Putin'e Bu Sözlerle Seslendi Tarihte Bir İlk 01:29

Papa Putin'e Bu Sözlerle Seslendi Tarihte Bir İlk

PAPA PUTİN'İ ELEŞTİRDİ..

İşte İlk Görüntüler! Rusya'dan Flaş Moskova Paylaşımı 03:20

İşte İlk Görüntüler! Rusya'dan Flaş Moskova Paylaşımı

Ukrayna'nın Rusya'nın Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskova'yı vurmasının yankıları sürüyor. Rusya geminin battığını kabul ederken Moskova ile ilgili flaş bir paylaşım geldi...

Ukrayna’da ilk yardım ekipleri çatışmanın ortasında kaldı 00:26

Ukrayna’da ilk yardım ekipleri çatışmanın ortasında kaldı

Rus askerleri tarafından Ukrayna'nın Harkov kentine düzenlenen saldırıda yaralılara müdahale eden ekipler çatışmanın ortasında kaldı...

Emine Bulut cinayetinde onanan müebbet hapis cezasına acılı aileden ilk değerlendirme 08:37

Emine Bulut cinayetinde onanan müebbet hapis cezasına acılı aileden il

Kırıkkale'de eski eşi Emine Bulut'u 10 yaşındaki kızının yanında boğazından bıçaklayarak öldüren Fedai Varan'a verilen müebbet hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından Bulut'un anne ve babası açıklama yap..

Çöp evde bulunan Muhammet- “İlk kez rahat uyudum” 01:40

Çöp evde bulunan Muhammet- “İlk kez rahat uyudum”

Bursa'da, teyzesinin çöp evinde, bir odada kilitli halde bulunan küçük Muhammed'den bir iyi haber daha var. Tedaviye hızla yanıt vermeye başladı küçük çocuk. Az da olsa kilo aldı. Daha da önemlisi, mutluluğu artık kurduğ..

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk kez konuştu 03:32

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk

20 yıldır küs olduğu eski dostu Mahsun Kırmızıgül’le barışan Alişan, konuyla ilgili hangi flaş açıklamaları yaptı? Alişan, Etiler’de bir AVM’de görüntülendi. Geçen haziran ayında İzmir’e giderken geçirdiği trafik kazası..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı 01:58

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı

Arsuz Gençlik Kampı'nda düzenlenen organizasyonun katılımcılarından olan 9 yaşındaki Batu Erilkun, profesyonel olarak ilk defa katıldığı Türkiye Drone Şampiyonası’nda ilgi odağı oldu.Kendinden büyük ağabeyleri ile yarışa..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi yanan kadının evini yaptırdı 03:40

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi

Şarkıcı #DemetAkalın, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki büyük yangında evi yanan Alzheimer hastası Fatma Öksüzoğlu için verdiği sözü tutarak prefabrik ev yaptırdı. Haftaya tamamlanması beklenen evin girişine 'Demet Akalın..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli) 18:00

Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli)

1 kilo un 1 tane yaş maya(isteyenler bir paket kuru maya da kullanabilir) 2 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvı yağ 2 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı şeker Ayriyeten bir su bardağı ılık su hamurumuza yavaş yavaş..

Asırlık Bağlarda Ayva Hasadı 04:39

Asırlık Bağlarda Ayva Hasadı

Muş’taki asırlık bağlarda deneme amaçlı ekimi yapılan ayva fidanları ilk meyvelerini vermeye başladı. Muş’taki bağlarda ayva hasadına başlandı. 7 yıl önce İzmir’in Ödemiş ilçesinden getirilen ayva fidanlarından ilk meyve..

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti 04:26

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti

Süper Lig'de sezona fırtına gibi giren Galatasaray'ın hızını Antalyaspor kesti! Fransız yıldızı Gomis'le öne geçen Aslan, Eto'o'yu durduramayınca sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadele..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri 05:07

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri

Konu: İlk babamız küçük oğluna sıradan bir mısır patlağı, kızına ise bir bidon sıvı sabun hediye ediyor. Delikanlı bu anlamsız hediyeyi severek yerken, ilk etapta mutlu görünmeye çalışan ablası kendini tutamıyor ve ağla..

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

Kıymalı Börek Tarifi 03:49

Kıymalı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka. Sosu için; 3 adet yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ. İç harcı için; 300 gr Kıyma, 1 adet soğan, 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi, 3 yem..

Bursa’da Madde Bağımlılarının Mesken Tuttuğu Bina Kreş Oldu 02:30

Bursa’da Madde Bağımlılarının Mesken Tuttuğu Bina Kreş Oldu

Bursa’nın Gemlik ilçesinde madde bağımlılarının mesken tuttuğu bina, belediye tarafından kreşe çevrildi. Madde bağımlılarının mesken tuttuğu metruk boş bina Gemlik Belediyesi tarafından kreşe çevrildi. Asgarî ücret alan ..

Hz.Adem ve Hz.Havva - Yaratılış 13:18

Hz.Adem ve Hz.Havva - Yaratılış

Hz.Adem ile Hz.Havva'nın yaratılışı. İlk günah, İlk insanlar, İlk cennete giren insanlar...

  • PengoTV tarafından
  • 2.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..