#Girişine ilk etapta

Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi 1:33:03

Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi

Hot Bot filminin konusu, Serseri bir adamın, Leo ve Limus arabalara servis yapan bir fastfood dükkanında çalışan iki arkadaşlardır. Bir gün Japonlar tarafından sex işçisi olarak üretilmiş olan bir robot Bardot siparişi v..

  • PengoTV tarafından
  • 6.587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kışlık Hazırlayabileceğiniz Kırmızı Biberli Domates Sosu Tarifi 13:58

Kışlık Hazırlayabileceğiniz Kırmızı Biberli Domates Sosu Tarifi

kışlık kirmizi biberli domates sosu tarifi malzemeler 4 kilo domates türkiye'dekiler Bursa'ya da Çanakkale domatesi kullanabilir. iki buçuk kilo tatlı kırmızıbiber yaklaşık 5 6 tane acı süs biber (Ama acısını siz kend..

Elmas Kurabiye Tarifi 06:20

Elmas Kurabiye Tarifi

Elmas kurabiye tarifi 1 paket (250gr)yumuşak tereyağı yada margarin 1 tane yumurta Yarım su bardağı pudra şekeri 2 tatlı kaşığı vanilya(1 paket) 1 buçuk tatlı kaşığı kabartma tozu (yarım paket) yaklaşık 2 su bardağı un..

İzmir Köfte Tarifi 05:15

İzmir Köfte Tarifi

Malzemeler yarım kilo kıyma bir tane rendelenmiş kuru soğan 2 diş rendelenmiş sarmısak 1 çay bardağı galeta unu bir tane yumurta bir tutam doğranmış maydanoz baharatlarımız tuz Karabiber pul biber kimyon 3 tane elma ..

Coleslaw Salata Tarifi 02:18

Coleslaw Salata Tarifi

Malzemeler: 1 küçük baş lahananın yarısı (500-600 g), 1 adet havuç, 4 yemek kaşığı sulu yoğurt, 2 yemek kaşığı süt, 4 yemek kaşığı mayonez, 2 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 yemek kaşığı toz şeke..

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir 03:10

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir

Kredi kartları, ehliyet, kimlik, para ve gereksiz kartlarla doldurulan cüzdanlar özellikle erkekler tarafından pantolonlarının arka cebinde taşınıyor. Cüzdanın üzerine oturulduğunda leğen kemiğinde bir dengesizlik olacağ..

Erzurum'da Kış Gelmeden 800 Mezar Kazıldı 03:51

Erzurum'da Kış Gelmeden 800 Mezar Kazıldı

Erzurum’da kış aylarında hava sıcaklıklarının eksi 35 dereceye kadar düşmesi nedeniyle 800 mezar kazılarak hazır hale getirildi. Ağır kış şartlarının yaşandığı Doğu Anadolu Bölgesi’nde kış mevsimiyle birlikte mezar kazım..

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı 02:38

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı

Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Seda Güler hafta sonu yapılacak YKS öncesinde öğrencilere beslenme önerilerinde bulundu. Yüksek öğretim kurumları sınavı için geri sayım başladı. Bu hafta sonu yüz binler üniv..

Kadın Sürücünün Başına Gelenler Sosyal Medyayı Salladı 00:41

Kadın Sürücünün Başına Gelenler Sosyal Medyayı Salladı

Otopark zannettiği bina girişine arabasıyla giren kadın sürücü ortalığı birbirine kattı. Şili'de çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor...

Asus  VivoBook Flip 12  Daima Hazır Daima El Altında 01:02

Asus VivoBook Flip 12 Daima Hazır Daima El Altında

11,6 inçlik ASUS VivoBook Flip 12, sürekli hareket halindeyken yaşam tarzı için tasarlanmıştır; Yaklaşık 1.1kg ağırlığındadır ve bir A4 kağıdından daha küçük bir ayak izi ile kompakt boyutlara sahiptir. Dört çekirdekli I..

  • BETA tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taksim’de KGYS aracı kuş uçurtmuyor 01:42

Taksim’de KGYS aracı kuş uçurtmuyor

Taksim Meydanı’nda yılbaşı nedeniyle alınan güvenlik önlemleri kapsamında Gezi Parkı girişine KGYS aracı konuşlandırıldı. 4K çözünürlüklü yaklaşık 7 bin kamerayla 6 bin 747 noktada İstanbul’u izleyen polis ekipleri kuş u..

Ölü Ya da Diri Müşteri Arayan Kafe 01:01

Ölü Ya da Diri Müşteri Arayan Kafe

Bilecik'teki bir kahvaltı salonu işletmecisinin işyerinin girişine astığı 'Müşteri aranıyor. Ölü ya da diri' yazısı görenlerin dikkatini çekiyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'in Nüfus Yapısı Da Tsk Ve Öso Güvencesinde 01:12

Afrin'in Nüfus Yapısı Da Tsk Ve Öso Güvencesinde

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu, Afrin'e kent sakinlerinin girişine izin verilmediği yönündeki kara propagandanın aksine ilçeye yalnızca Afrinlilerin giriş çıkışına müsaade ediyor...

Meteliksiz Hacı Bilmecesini Çözebilir Misiniz 04:32

Meteliksiz Hacı Bilmecesini Çözebilir Misiniz

Elinizde 16 bloktan oluşan bir harita var. Batıdan doğuya uzanan 5 cadde ve kuzeyden güneye uzanan 5 cadde. Siz doğuya bakan en kuzey caddede duruyorsunuz, gideceğiniz tapınağın tek girişi işe en güneydoğudaki köşede bul..

  • JET TV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kısıtlamayı fırsata çeviren bisiklet hırsızları yakalandı 01:30

Kısıtlamayı fırsata çeviren bisiklet hırsızları yakalandı

Osmaniye’de sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çeviren hırsızlık şüphelisi iki şahıs, apartman girişine park edilen bisikletleri çaldı. Hırsızlık anı kameralara yansırken şahıslar kısa sürede yakalandı...

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı 02:19

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı İspanya'da ayrılıkçı belediye başkanı gözaltına alınırken sesini çıkarmayan Avrupa'nın HDP'ye düzenlenen terör operasyonu karşısında kıyametleri kop..

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek 02:37

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek Rusya Tarım Bakanlığı'nın, Türk domatesinin alımına yönelik yasağın kaldırılmasının 2 ya da 3 yıl ertelenmesini istediği belirtildi. Rusya Türk domatesini..

Adana Valiliği Önünde Patlama! 2 Ölü, 16 Yaralı 01:41

Adana Valiliği Önünde Patlama! 2 Ölü, 16 Yaralı

Adana Valiliği Önünde Patlama! 2 Ölü, 16 Yaralı Adana'da Valilik otoparkında patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi hayatını kaybederken 16 kişi de yaralandı Edinilen bilgiye göre, Adana Valiliği protokol girişine yak..

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!! 01:08

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!!

Bu kadar ünlü olması çok yakışıklı olmasından ziyade Suudi Arabistan'ın tuhaf sınırdışı sebebi!!!Aşırı yakışıklığı' yüzünden Suudi Arabistan'dan sınır dışı edilen dubaide modellik yapan Irak asilli Omar Borkan Al Gala Ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı 01:00

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı

Fransa’da kaçak mültecilere yardım etmekle suçlanan 37 yaşındaki çiftçi Cedric Herrou çıkarıldığı mahkemede 3 bin Euro para cezasına çarptırıldı. Fransa – İtalya sınırındaki Roya Vadisi’nde zeytincilik yapan Fransız çif..

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor 03:30

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor

Hakkında çok sayıda yakalama kararı bulunan, 6 davada 1 numaralı sanık olarak yargılanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) lideri Fetullah Gülen'in ABD'de dış dünyaya kapalı yaşamı bölge hal..

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi 03:38

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi

İdlib operasyonu öncesinde gelen son dakika haberlerde Reyhanlı sınırında bulunan Oğulpınar Sınır Karakoluna konuşlandırılan tank ve füzelerin namluları olası tehditlere karşı İdlib yönüne çevrildi. Yeni savunma sistemle..

Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı 07:46

Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Darbe girişiminin hareket merkezi olarak adlandırılan Harp Akademileri Komutanlığı’nda görevli generallere ilişkin hazırlanan iddianamede, komutanlık içinde darbe girişimi öncesi ve sonrası yapılan gizli toplantıların gö..

Bisiklet Hırsızları Kamerada 01:22

Bisiklet Hırsızları Kamerada

Adana'da 3 bisikleti çaldığı ileri sürülen zanlı, önce güvenlik kamerasına sonra polise yakalanıp tutuklandı. Olay, Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, apartman girişine gelen Kadir E. v..

TEM Otoyolu kar nedeniyle trafiğe kapandı, D-100'de Kilometrelerce Araç Kuyruğu Oluştu 02:22

TEM Otoyolu kar nedeniyle trafiğe kapandı, D-100'de Kilometrelerce Ara

Düzce’de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Gölyaka ilçesi TEM Otoyolu İstanbul istikameti ulaşıma kapandı. Düzce’de etkili olan kar yağışı, kent genelinde trafiği olumsuz etkiledi. Bununla birlikte Gölyaka TEM Otoyo..

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..