#Girişine ilk etapta

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu 02:11

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu Dolar/TL kuru ABD başkanlık seçimlerinin ilk sonuçları ile birlikte tarihinin en yüksek seviyesi olan 3.29'a kadar çıktı. Daha sonra biraz düşerek 3.22 seviyelerinde dengeledi. ABD başkanlık..

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu 01:22

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu Moldova'da Cumhurbaşkanlığı Seçimini, Rusya Yanlısı Aday Kazandı Moldova'da pazar günü düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu, Rusya yanlısı tutumuyla bil..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2 04:23

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de zirve adaylarından haftayı en karlı kapatan Galatasaray oldu. Kasımpaşa'yı 2-1 yenen sarı kırmızılılar, puanını 26'ya yükseltip Fenerbahçe'yi geçip ve haftayı 3. sıra tamamladı. Spor Toto Süper ..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Harita: Seçim Gecesi Erdoğan'a Gelen Telefon 03:48

Harita: Seçim Gecesi Erdoğan'a Gelen Telefon

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim süreci sonra erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk turda yeni sistemin ilk 'Cumhurbaşkanı' seçildi. Cumhur İttifakı da TBMM'de çoğunluğu elde etti. Seçim sonuçlarının ne..

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

Osasuna - Barcelona: 0-3 01:56

Osasuna - Barcelona: 0-3

LaLiga 15. hafta mücadelesinde Barcelona, Osasuna'yı Suarez ve Messi'nin iki golüyle 3-0 mağlup etti. Estadio El Sadar'da oynanan karşılaşmaya baskılı bir oyunla başlayan Barcelona, 8. dakikada Suarez ile çok net bir po..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci 01:15

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci

Hakkari Belediyesinin şehirdeki susuzluğa karşı dualarla başlattığı ilk sondaj çalışmasından sevindirici haber geldi. Evlerinde 48 saatte bir 3’er saat su bulabilen Hakkarililerin susuzluk sorununu çözmek için kolları s..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle 1:57:25

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle

Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’in kullandığı araba, Ömer Bey’in arabasına çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’..

  • Film İzle tarafından
  • 6.347 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu 02:28

Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya’da yoğun kar yağışının ardından yerli ve yabancı turistler balon turuna katıldı. Kapadokya’da yağan yoğun kar yağışının ardından bugün öğle saatlerin..

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba) 00:31

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba) Diriliş: Ertuğrul, yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, başrollerini Engin Altan Dü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnsan Doğaya Karşı-Sahra Çölü 43:48

İnsan Doğaya Karşı-Sahra Çölü

ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ!!! İnsan Doğaya Karşı Discovery Channel'da Bear Grylls tarafından sunulan bir hayatta kalma dizisidir. Birleşik Krallık'ta ilk önce Channel 4'da yayınlanan dizi daha sonra Discovery Channel UK'de..

  • PengoTV tarafından
  • 3.723 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransa'da  Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu 01:14

Fransa'da Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu

Fransa’da Sosyalistlerin cumhurbaşkanı aday adaylarının ön seçiminde ilk turun galipleri eski Milli Eğitim Bakanı Benoît Hamon ve eski Başbakan Manuel Valls oldu. İlk turu sürpriz bir şekilde lider tamamlayan Hamon, seç..

Chelsea 2-0 Hull City (Maç Özeti - 22 Ocak 2017) 03:48

Chelsea 2-0 Hull City (Maç Özeti - 22 Ocak 2017)

Premier Lig'de lider Chelsea, Hull City karşısında rahat bir galibiyet alarak zirvedeki yerini perçinledi. Premier Lig'de 22. hafta karşılaşmalarında Hull City'yi ağırlayan lider Chelsea, rakibini 2-0'lık skorla devirdi..

  • Ömer tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı 01:23

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni patladığı iddia edilen bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 10’dan fazla kişi yaralandı. Kaza, Gebze E5 k..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

Dünyanın En Duygusal Kısa Filmi: The Present 04:18

Dünyanın En Duygusal Kısa Filmi: The Present

İlk olarak 25 Ocak 2016 tarihinde paylaşıma açılan kısa film The Present (hediye), bu zamana kadar 59 ödül almayı başardı. Hiç beklenmedik şekilde gelişen bazı olaylar, hayatımız boyunca bizimle birlikte olacak sonuçlar ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce