#Girişine ilk etapta

Roman Empire Reign 1 .Sezon 2.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 44:27

Roman Empire Reign 1 .Sezon 2.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Roma İmparatorluğu: Kan Hükümdarlığı, tarihsel olaylara dayanan bir belgesel. Altı parçalı mini diziler kökenlerini tarihi Roma İmparatorluğu'ndan alıyor ve Commodus'un hikayesini anlatıyor. [1] Jeremiah Murphy ve Peter ..

Amazon’un Yapay Zekası Alexa 'CIA'le Bağlantın Var mı' Sorusunda Kendini Kapattı 00:43

Amazon’un Yapay Zekası Alexa 'CIA'le Bağlantın Var mı' Sorusunda Kendi

Amazon'un adından sıkça söz ettiren yapay zekası Alexa son videosu ile biraz üzdü. İlk sorularda gayet güzel cevap veren Alexa daha sonra CIA ile bağlantın var mı sorusunda ise kendini kapatıp mavi ekran verdi. İlk başta..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.659 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm Fragmanı 00:36

Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm Fragmanı

Sevda Kuşun Kanadında, bir kuşak hikayesi… 1968-70’leri ilk defa milli bir bakış açısıyla ele alıyor. Çarpıcı aşk öykülerini anlatırken getirirken o dönemin siyasal ve sosyal arka planını da yansıtıyor. O dönemde yaşana..

Yerli Drone Savara 5 Ülke Talip 00:45

Yerli Drone Savara 5 Ülke Talip

Türkiye'nin ilk elektromanyetik drone silahını üreten ve ihracatına başlayan Harp Arge, yeni yatırımla performansını daha da artırmaya hazırlanıyor...

Atletico Madrid - Bayer Leverkusen 0-0 Maç Özeti -15.03.2017 03:06

Atletico Madrid - Bayer Leverkusen 0-0 Maç Özeti -15.03.2017

Şampiyonlar Liginin 2. Turunun Rövanş maçıda bir kez daha karşı karşıya gelen Atletico Madrid – Bayer Leverkusen maçında; Ev sahibi Atletico Madrid konuk ettiği Bayer Leverkusen karşısında ilk maçı deplasmanda 4-2 ‘lik s..

Anderlecht 1 – 0 APOEL Nicosia Maç Özeti Hd İzle 03:35

Anderlecht 1 – 0 APOEL Nicosia Maç Özeti Hd İzle

UEFA Avrupa Ligi 3.Turunda karşılaşan APOEL Nicosia – Anderlecht maçında; Ev sahibi APOEL Nicosia konuk ettiği Anderlecht karşısında ilk yarısını 0-1 geride kapatan ekip maçın ikinci yarısında da gol bulamayınca kendi ev..

 Las Palmas Villarreal 1-0 Maç Özeti 2017 00:57

Las Palmas Villarreal 1-0 Maç Özeti 2017

İspanya Primera Liginin 28. Haftasında Oynanan Las Palmas – Villarreal maçında; Ev sahibi Las Palmas konuk ettiği Villarreal karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında da skoru korumasını bildi, za..

Yağmurun Elleri 04:04

Yağmurun Elleri

Küçücük bir bakışın Çözer beni kolayca Kenetlenmiş parmaklar gibi Sımsıkı kapanmış olsun Yaprak yaprak açtırırsın İlk yaz nasıl açtırırsa İlk gülünü gizem dolu Hünerli bir dokunuşla Hiç kimsenin yağmurun bile ..

Cem Yılmaz'ın Yeni Filmi Arif V 216'dan Kamera Arkası Görüntüleri Geldi 01:57

Cem Yılmaz'ın Yeni Filmi Arif V 216'dan Kamera Arkası Görüntüleri Geld

Vizyon tarihi geç olması üzse de Cem Yılmaz'dan gelecek filmin her görüntüsü büyük ilgi görüyor. Arif V 216 da ilk duyurulduğu andan itibaren merak uyandıran bir film. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk fragmanın ardında..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.759 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Boz Kimdir? 03:44

Murat Boz Kimdir?

7 Mart 1980'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. Boz,Ayşe Nedret ve Cafer Boz çiftinin Ali adındaki ilk çocuğundan sonra ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karaden..

Justice League Trailer 1 (2017)  Movieclips Trailers 02:32

Justice League Trailer 1 (2017) Movieclips Trailers

Justice League Trailer # 1 (2017): Gal Gadot, Amy Adams ve Ben Affleck'in rol aldığı yeni fragmanı inceleyin! İlk fragmanlarını ve film tanıtım filmlerini / kliplerini @seyredelim.com'u düşüren ilk kişi olun..

Fear the Walking Dead 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Fear the Walking Dead 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Rick Grimes ve dostlarının maceralarını sahneliyor. Hatırlanacağı üzere The Walking Dead'in ilk bölümünde Rick girdiği komadan çıktığında tüm dünya değişmiş ve zorlu mücadele başlamıştı ancak virüsün ortaya ilk çıkışında..

Fear The Walking Dead 1. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Sezon Finali) 00:30

Fear The Walking Dead 1. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Sez

Rick Grimes ve dostlarının maceralarını sahneliyor. Hatırlanacağı üzere The Walking Dead'in ilk bölümünde Rick girdiği komadan çıktığında tüm dünya değişmiş ve zorlu mücadele başlamıştı ancak virüsün ortaya ilk çıkışında..

War Machine Fragmanı 01:47

War Machine Fragmanı

Brad Pitt, Tilda Swinton ve Lake Smith Stanford'un oynadığı yeni römorka göz atın! İlk fragmanlarını ve film tanıtım filmlerini Seyredelim.com'la İlk Siz İzleyin..

Feriha Tevfik Ve Keriman Halis izle 01:36

Feriha Tevfik Ve Keriman Halis izle

Cumhuriyet dönemi modernleşme sürecinde kadının önemi. İlk Türkiye güzeli Feriha Tevfik ve Türkiye'nin ilk Dünya güzeli Keriman Halis ile ilgili bilgiler ve görüntüler...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akhisar Belediye spor 0-2 Medipol Başakşehir - Maç Özeti 02:46

Akhisar Belediye spor 0-2 Medipol Başakşehir - Maç Özeti

Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Medipol Başakşehir deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-0 yendi ve yarı finale yükselen ilk takım oldu. İki takım arasındaki ilk maç 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Medipol Baş..

Uzay Uçuşlarında Bir İlk_ Yeniden Kullanılabilir Roket 00:59

Uzay Uçuşlarında Bir İlk_ Yeniden Kullanılabilir Roket

Amerikan SpaceX şirketi ilk kez daha önce kullanılmış bir roketi uzaya fırlattı. Uzaya bir uydu taşıyan roket ilk uzay yolculuğunu 2016 Nisan'ında yapmıştı...

  • Umut Tv tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cagliari 2 - 3 Torino  Maç Özeti  Hd İzle 03:17

Cagliari 2 - 3 Torino Maç Özeti Hd İzle

Cagliari ligde son hafta Palermo'yu 3-1 gibi net bir skor ile mağlup etti.Son 5 haftada ise 2 mağlubiyet 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.Ligde ise 35 puan ile 13.sırada yer alıyor. Torino ise ligde son hafta Udinese ile..

Göksel Arsoy Fatma Girik Hüseyin Baradan 00:23

Göksel Arsoy Fatma Girik Hüseyin Baradan

Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandırıyor, gururlandırıyor, 'sen ne güzel sinemamızdın Yeşil..

Yeni Yarışmacı Damla Gezen Podyumda 13:38

Yeni Yarışmacı Damla Gezen Podyumda

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 121. bölümünde yeni yarışmacı Damla Gezen podyuma adım atınca Emine Aydın şok oldu. Emine, Damla ile arkadaş olduğunu söyledi ve Damla hakkında yarışmacı..

  • ANKA tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara 5.Bölüm İzle 41:26

Ankara 5.Bölüm İzle

Belgeselin Bir Güneş Battı adlı 5. bölümünde; Cumhuriyetin 10. ve 14. yıl kutlamaları, ilk havacılık faaliyetleri, ilk fabrikalar, Soyadı Kanunu, 1 Ocak'ın resmi tatil olması, halkevlerinin kuruluşu ve Mustafa Kemal At..

Beşiktaş 3 2 Adanaspor Maç Özeti İzle 04:33

Beşiktaş 3 2 Adanaspor Maç Özeti İzle

24/04/2017 ‘de Türkiye Spor Toto Süper Lig ‘de oynanan Beşiktaş – Adanaspor maçında; Ev sahibi Beşiktaş maça hızlı basladı ilk dakikalarda gol bulmasına ragmen konuk takım buna karsılık verdi ve ilk yarı 1-1 ile sonuclan..

Kasımpaşa Atiker Konyaspor- 3-2 Maç Özeti İzle 03:22

Kasımpaşa Atiker Konyaspor- 3-2 Maç Özeti İzle

27/04/2017 ‘ de Türkiye Kupa Yarı Final ‘de oynanan Kasımpaşa – Atiker Konyaspor maçında; İlk yarıya güzel baslayan konuk takım 2 gol buldu ilk yarıyı 0-2 önde kapatan Konyaspor ikinci yarıda bu üstünlügünü koruyamadı ve..

Ayhan Abi Lafı Gediğine Koydu 00:27

Ayhan Abi Lafı Gediğine Koydu

Yeşilçam Yıldızlarının İlk Kez Yayınlanan Görüntüleri Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandır..

Bir Arabaya Kaç Yeşilçam Starı Sığar 00:44

Bir Arabaya Kaç Yeşilçam Starı Sığar

Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandırıyor, gururlandırıyor, 'sen ne güzel sinemamızdın Yeşil..

Dağlar Şahini Yeşilçam Oyuncuları 00:19

Dağlar Şahini Yeşilçam Oyuncuları

Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandırıyor, gururlandırıyor, 'sen ne güzel sinemamızdın Yeşil..

Osasuna 2-2 Deportivo La Coruna Maç Özeti İzle 04:33

Osasuna 2-2 Deportivo La Coruna Maç Özeti İzle

Osasuna 2-2 Deportivo La Coruna (Maç Özeti - 30 Nisan 2017) 30/04/2017 ‘de İspanya Primera Lig ‘de oynanan Osasuna – Deportivo La Coruna maçında; İlk yarıda iki takımda karsılıklı goller buldu ilk yarıyı 1-1 kapatan iki..

Roma 1 – 3 Lazio Maç Özeti İzle 08:16

Roma 1 – 3 Lazio Maç Özeti İzle

30/04/2017 ‘de İtalya Serie A ‘da oynanan Roma – Lazio maçında; Konuk takım maça hızlı baslayıp golu erkenden bulsada ilk yarı kapanmak üzere ev sahibi gol bularak ilk yarı 1-1 kapandı ikinci yarıda konuk takım Lazio tek..

Augsburg 4 – 0 Hamburg Maç Özeti İzle 04:22

Augsburg 4 – 0 Hamburg Maç Özeti İzle

30/04/2017 ‘de Almanya Bundesliga ‘de oynanan Augsburg – Hamburg maçında; Maç ev sahibinin üstünlügüyle basladı ilk yarıda 2 gol bulan ev sahibi ilk yarıyı 2-0 önde kapattı ikinci yarıda 2 gol daha bulan ev sahibi maçı 4..

Korkutan Kanser Senaryosu 01:48

Korkutan Kanser Senaryosu

Kanser, Türkiye'de ölüm nedenleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Lösemili Çocuklar Vakfı, kanserle mücadele için yeni bir kampanya başlattı. LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer, 2030'lu yıllarda kanserden günde bin kişinin ..