#Girişine ilk etapta

Ameri̇ka Abd'de Okulda Silahlı Çatışma 20'den Fazla Yaralı 00:29

Ameri̇ka Abd'de Okulda Silahlı Çatışma 20'den Fazla Yaralı

ABD'nin Florida eyaletindeki Parkland şehrinde bir lisede kişi veya kişilerce silahlı saldırıya polisin karşılık vermesiyle çatışmanın çıktığı bildirildi. Çatışmada ilk gelen bilgilere göre 20'den fazla kişi yaralandı. İ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Ütopya Nedir 02:31

Ütopya Nedir

Ütopya Nedir? Ütopya Yunanca olmayan yer demektir. Yani gerçek olamayacak kadar güzel ve ideal olan, hayali yer. Ne? Anca rüyamda mı görürüm? Ben biraz deli yatıyorum. En fazla kıçım açıkta kalır, o da distopya olur...

Deliha 2 - Teaser (12 Ocak'ta Sinemalarda) 00:48

Deliha 2 - Teaser (12 Ocak'ta Sinemalarda)

Deliha 2, 12 Ocak’ta Sinemalarda! Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayal..

Kadayıflı Kek Tarifi 06:43

Kadayıflı Kek Tarifi

Kadayıflı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 tane yumurta 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket Kabartma tozu 4 Yemek kaşığı un 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz Yaklaşık 150 gr çiğ kadayıf (bende 15..

Necmettin Erbakan Ve MSP'lilerin 12 Eylül Dönemindeki Mahkeme Görüntüleri 02:03

Necmettin Erbakan Ve MSP'lilerin 12 Eylül Dönemindeki Mahkeme Görüntül

Necmettin Erbakan'ın ve Milli Selamet Partisi yöneticilerinin 12 Eylül döneminde mahkemeye çıkarıldığı görüntüler ilk kez yayınlandı. BBC Arşivlerinde Türkiye, BBC'nin 60 yıllık arşivlerini ilk kez internet ortamında ve ..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi 06:44

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi

Bülbül Yuvası Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta (biri hamura tam giriyor ikinci yumurtanın beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayıralım) 2 yemek kaşığı hindistancevizi (yoksa koymayın) 125 gr. oda ısısında yum..

Diz Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir 01:00

Diz Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir

Diz kireçlenmesinin ilk belirtileri yorgunlukla ortaya çıkan ağrı şeklindedir. Daha sonra bu ağrı giderek şiddetini artırır, günün hemen her saatinde hastayı raharsız etmeye başlar. Başlangıçta uzun süre hareketsiz kaldı..

  • NABIZ tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Recep İvedik 5 03:39

Neden Recep İvedik 5

Neden Recep İvedik 5 ? Sıradan bir karakteri aykırı ya da aykırı bir karakteri sıradan ortamlara sok. Oluşan kontrasttan şaka çıkar. Bunu da bir defa değil art arda yap. Hepsini bir araya getirince film olsun. Aa baya s..

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli 04:17

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli

M.Ö 700’den beri insan yaşıyor buarda. Daha İsa doğmamış düşün. Adamlar ilk Kadıköy’e yerleşmişler. Tabii o zaman daha Kadıköy Belediyesi yok. Belki oralarda hizmet vardır diye karşıya geçip Sarayburnu'na çıkmışlar. İşte..

Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu 10:36

Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu

Sevilen dizi Dolunay'ın oyuncu ve teknik ekibi, alınan final kararının ardından önceki gün veda yemeği yedi. Geçtiğimiz Temmuz ayında ilk kez izleyicisi ile buluşan ve o günden bugüne geniş bir hayran kitlesi yakalayan D..

  • BETA tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Poyraz Karayel 5. Bölüm Kardeşimin Yanında Görmeyeceğim Seni 02:36

Poyraz Karayel 5. Bölüm Kardeşimin Yanında Görmeyeceğim Seni

Poyraz Karayel 5. Bölüm İlk Öpücük İzle..

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Öldü sanılan Oktay geri dönüyor; intikam için ilk olarak Meryem'in karşısına çıkıyor! Onca yaptığı kötülüklerden sonra öldü zannedilen Oktay, gizlice tedavi olmuştur. Oktay, kendisin..

Çörek Tarifi 11:42

Çörek Tarifi

Malzemeler 2 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 paket yas maya(istiyenler 2 yk kuru mayada kullanabilir) 1 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 1 kilo un Hamuru acarken aralarina sürmek 125 gr tereyagini tavad..

Kruvasan Tarifi 08:03

Kruvasan Tarifi

Malzemeler 1 cay bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 cay bardagi siviyag 1 tane yumurta 1 paket yasmaya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 4 bucuk su bardagi u..

Portakallı Revani Tarifi 04:59

Portakallı Revani Tarifi

Malzemeler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagindan bir parmak eksik seker(cok tatli sevmiyorsaniz yarim bardak bile konabilir) 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi irmik 1 su bardagi oda isisinda yogurt 1 bucuk su bar..

Hellraiser Judgment Fragmanı 01:54

Hellraiser Judgment Fragmanı

Korku filmi serisi Hellraiser’ın 10. filmi olan “Hellraiser: Judgment”ın ilk fragmanı görücüye çıktı. İlk filmiyle 1987 yılında tanıştığımız seri Clive Barker tarafından yaratılmıştı. Yıllardır korku filmleri için makyaj..

Bayat Ekmek Kebabı Tarifi 02:41

Bayat Ekmek Kebabı Tarifi

Malzemeler 500 g julyen doğranmış kırmızı et yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı kırmızı toz biber yarım çay kaşığı karabiber tuz 1 yemek kaşığı tereyağı 1 adet bayat Ramazan pidesi Hazırlanışı; ..

Deliha 2 - Fragman 2 (Sinemalarda) 02:25

Deliha 2 - Fragman 2 (Sinemalarda)

Deliha 2, sinemalarda! Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak..

  • PengoTV tarafından
  • 2.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karadayı 1.Bölüm  Mahir Ve Ailesinin Hayatı Pasajın Dağıtılmasıyla alt Üst Olur 12:03

Karadayı 1.Bölüm Mahir Ve Ailesinin Hayatı Pasajın Dağıtılmasıyla alt

Karadayı 1.Bölüm İlk Sahne Mahir Babasının Nasihatını Can Kulağıyla Dinler İzle..

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle 2:43:27

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Cevizli Örgü Tatlısı 05:45

Cevizli Örgü Tatlısı

Hamuru için gereken Malzemeler 2 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 5 su bardağı un İçine koymak için 1 su bardağı ceviz Şerbeti için gerekenler : 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su İnce b..

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya 07:32

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya

Türk Pop Müziği'nin efsanelerinden Ajda Pekkan, müzik kariyerindeki başarısını podyuma da taşımaya karar verdi. Ajda Pekkan moda sektörüne ilk adımını modacı Zeynep Kartal ile birlikte atıyor. Ajda Pekkan By Zeynep Karta..

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin Harekatı Doları Nasıl Etkiledi ? Dolar Ne Kadar ? 01:12

Afrin Harekatı Doları Nasıl Etkiledi ? Dolar Ne Kadar ?

Türkiye'nin Afrin'e gerçekleştirmiş olduğu askeri operasyonun ilk tepkisi uluslararası piyasalarda dolar/TL kurunda görüldü. Cuma günü 3.80 seviyesinin hemen üzerinde kapanan dolar, bu sabah 3.82 seviyesine yükseldi. Tür..

Gaziosmanpaşa'da Hastane Yangınından Yeni Görüntüler 01:03

Gaziosmanpaşa'da Hastane Yangınından Yeni Görüntüler

Taksim İlk Yardım Hastanesi'inde yangın çıktı. Hastalar tahliye ediliyor. İşte korkunç yangından ilk görüntüler...

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:18

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Hugh Jackman 1999'da Erskineville Kings için En İyi Erkek Oyuncu dalında Avustralya Film Enstitüsü adayı oldu. 1998'de, romantik bir komedi olan Aussie filmi Paperback Hero'da rol aldı. Ve 2000 yılında Hugh, ilk büyük bü..

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi 07:08

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi

malzemeler pandispanyası için gerekenler 5 tane odasında yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un Yarım çay bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması için gerekenler 1 paket toz krem şanti 2 paket 400 g..

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce