#Girişine ilk etapta

İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle 1:14:48

İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki erkek arasında seçim yapmak zorunda kalan bir kadını anlatır. Sibel’in ilk kocası Murat bir iş seyahatinde geçirdiği kazada ölür. Yalnız kalan Sibel kocasının yakın arkadaşı ve iş ortağı Bülent ile ev..

Tabuta Sığmayanlar Şehit Musa Özalkan 09:17

Tabuta Sığmayanlar Şehit Musa Özalkan

Afrin Harekatının ilk şehidi Musa Özalkan'ın şehit olduğu çatışmanın tüyleri diken diken eden detayları ilk kez 'Tabuta Sığmayanlar' programında. 'Tabuta Sığmayanlar' programının üçüncü bölümünde Şehit Musa Özalkan'ın az..

Kardeş Payı 19.Bölüm Kıçını Devirip Yatmayan Metin Evreni 10:11

Kardeş Payı 19.Bölüm Kıçını Devirip Yatmayan Metin Evreni

Kardeş Payı 19.Bölüm İlk Dövüşü Kazanan Oğuzhan Evreni İzle..

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:20

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Brock Lesnar (1977 doğumlu), Amerikalı bir profesyonel güreşçi ve eski karışık dövüş sanatçısı, amatör güreşçi ve profesyonel Amerikan futbolu oyuncusu olarak WWW'ye Raw markası ile imzalandı. Dört kez bir WWE Şampiyonu,..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Şey Daha Yeni Başlıyor Demet Şener Gardını Aldı 02:08

Her Şey Daha Yeni Başlıyor Demet Şener Gardını Aldı

11 yıllık evliliklerini geçtiğimiz Cuma günü sonlandıran Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasında atışmalar devam ediyor. Mahkemenin boşanma kararını vermesinin ardından Demet Şener’in ilk sözleri “Çok şükür bitti!” olmuş..

  • BETA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:19

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

James Jim Carrey (17 Ocak 1962'de doğmuş) bir kanada Amerikalı aktör, komedyen, izlenimci, senarist ve yapımcıdır. Çok enerjik vuruş performanslarıyla bilinir. Carrey, 1990 yılında, Canlandırma Renkli çizim komedisi t..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
22 Sene Sonra Klonlamada Yeni Başarı 00:53

22 Sene Sonra Klonlamada Yeni Başarı

Çinli bilim insanları ilk kez maymun klonladı. Koyun Dolly ile aynı teknik kullanılarak gerçekleştirilen klonlama işleminde 22 sene sonra ilk kez başarı sağlandı. Araştırmacılar yaklaşık 2 aylık olan maymunların sağlık d..

Patatesli Hint Katmeri 04:05

Patatesli Hint Katmeri

Hamuru icin gerekli malzemeler: 1 kilo un 1 paket yas maya 2 su bardagi ilk süt 1 su bardagi ilk su 1 tatli kasigi rozseker 2 tatli kasigi tuz Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 500 gram haslanmis patates Yarim bag ma..

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:27

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Steven Seagal (Стивен Сигал, 10 Nisan 1952 doğumlu) Amerikalı aktör, film yapımcısı, senarist, film yönetmeni, dövüş sanatçısı, Aikido eğitmeni, müzisyen, yedek vekil şerifi ve girişimcidir. Aikido'da 7.'lik bir siyah k..

Türkiye'nin Bayrak Taşıyıcısı Türk Hava Yolları'ndan 85. Yılına Özel Anlamlı Reklam Filmi 02:54

Türkiye'nin Bayrak Taşıyıcısı Türk Hava Yolları'ndan 85. Yılına Özel A

Kurulduğu ilk günden bugüne Türk Havacılık Tarihi’nin öncüsü olan ve bu serüven boyunca unutulmazlara imza atan THY, 85. yaşı için hazırlanan yeni reklam filmi yayına girdi. Bugün dünyanın 121 ülkesindeki 303 noktada Tür..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor 03:27

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda 5'inci gün geride kalırken, çatışmaların sürdüğü bölgeye yakın sınır kentleri de zaman zaman gelişmelerden etkileniyor. ..

Bengü Sevgilisiyle Gecelerde 01:23

Bengü Sevgilisiyle Gecelerde

2017 yılını hem çok çalışarak hem de aşkı bularak geçiren şarkıcı Bengü'nün keyfi yerinde... Yaklaşık 7 aydır Selim Selimoğlu ile aşk yaşayan Bengü'nün mutluluğu gözlerinden okunuyor.. “14 ŞUBAT’IN İLK DEFA BİR ANLAMI ..

  • BETA tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezhel Beraat Etti 02:24

Ezhel Beraat Etti

Rock Dünyasının Parlayan Yıldızı Ezhel İlk Duruşmasına Çıktı Ve İlk Celsede Beraat Etti. Genç Yıldız Hem Annesine Hemde Hayranlarına Kavuştu...

Muhallebili Havuçlu Cevizli Kek Tarifi 05:40

Muhallebili Havuçlu Cevizli Kek Tarifi

Muhallebili havuçlu cevizli kek tarifi Su bardagi ölcüm 250ml cay bardagi ölcüm 100ml malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta 2 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı şeker 1 çay barda..

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ferhat boşanma kararını yeniden değerlendiriyor; Aslı ilk defa bu kadar açık konuşuyor! Kamil'in annesinin Gülsüm olduğu ortaya çıktıktan sonra Abidin'den sürpriz bir karar..

Kardan Adam - The Snowman Türkçe Dublaj İzle 1:59:15

Kardan Adam - The Snowman Türkçe Dublaj İzle

Başrolünde ünlü oyuncu Michael Fassbender bulunmaktadır filmde dedektif rolünde oynamaktadır. Kış gelmiş ve yılın ilk karı yağmıştır. İşinden çıkan ve eve doğru yola çıkan kadın Katrine Bratt daha önceden konuştukları gi..

Üçüncü Havalimanı'nda Tarihi Anlar 02:32

Üçüncü Havalimanı'nda Tarihi Anlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirmek üzere Gaziantep'ten hareket etti. Yüzde 90'ı tamamlanan İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişin yapıldığı o tarihi ..

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor 02:48

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor

Zeytin Dalı Harekâtı sırasında Afrin'de yaralanan ve tedavileri devam eden askerler, yaşadıklarını BBC Türkçe'ye anlattı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 3 Şubat tarihli basın bildirisine göre, 20 Ocak'ta başlayan Zey..

Sadece İki Malzemeli Nefis Tatlı 05:38

Sadece İki Malzemeli Nefis Tatlı

200g bitter veya sutlu çikolata tercih sizin ben bitter kullandim 6 yumurta sarisi ve beyazi ayirin bi cimdik tuz ilk once çikolatayi benmari usulu yani buharda eritin ( çaydanligin uzerine bir kase çikolatayi koyun ke..

Hilmi Cem Yarı Finale Kalmasını Değerlendirdi Rakibimi Bekliyorum 110. Bölüm Survivor 2018 03:11

Hilmi Cem Yarı Finale Kalmasını Değerlendirdi Rakibimi Bekliyorum 110.

Survivor 2018'de oynanan ilk yarı final oyununda galibiyete ulaşan ve ilk yarı finalist olan Hilmi Cem, galibiyeti hakkında konuştu.....

  • BETA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti 04:45

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 yenerek 6 hafta sonra tekrar liderli koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda Atike..

  • OFSAYT tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Dünyanın En Demokratik Seçimi Oldu' 04:04

'Dünyanın En Demokratik Seçimi Oldu'

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinde, yüzde 52.4 oy ile ilk turda Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı oldu. Prof. Dr. Hasan Uslu: “Dünyanın en demokratik s..

Rimel Askına Günlük Makyaj Rutinim 02:48

Rimel Askına Günlük Makyaj Rutinim

Herkese Merhaba ! Bu benim ilk videom ve i-na-nıl-maz heyecanlıyım .İlk videomda günlük makyaj rutinimi göstermek istedim . Umarım videomu beğenmişsinizdir...

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak 06:12

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak

Yarim paket yasmaya(eger kuru maya kullanacaksaniz 1 yemek kasigi ) 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 1 kilo un(lütfen kontrollü ekliye..

Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor 01:42

Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bir lisede düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden kurbanlar toprağa verilmeye başladı. İlk cenaze törenleri Meadow Pollack ve Alyssa Alhadeff isimli öğrenciler i..

Paranormal Activity - 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:24:08

Paranormal Activity - 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Tüm zamanların en ilgi çekici serilerinden biri olarak kabul edilen Paranormal Activity serisinin bu üçüncü filminde, ilk iki filmle tanıdığımız Katie ve Kristi'nin çocukluklarına, ürkütücü olayların yaşanmaya b..

Alp Navruz Aşık Olmak İstiyorum 01:21

Alp Navruz Aşık Olmak İstiyorum

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce