#Gladyatör Örümceğinin avını yakalama taktiği

MİT'ten FETÖ operasyonu! 01:11

MİT'ten FETÖ operasyonu!

HAKLARINDA YAKALAMA KARARI BULUNAN VE FİRARİ 2 FETÖ'CÜNÜN ÖZBEKİSTAN'DA BULUNDUĞUNU TESPİT EDEN MİT, ÖZEL BİR OPERASYONLA İKİSİNİ DE TÜRKİYE'YE GETİRDİ...

Sedat Peker ve Adamlarına Operasyon 01:41

Sedat Peker ve Adamlarına Operasyon

İstanbul merkezli 7 ilde Sedat Peker ve suç örgütüne yönelik operasyon yapıldı. 63 kişi hakkında yakalama kararı verilen soruşturmada çok sayıda kişi gözaltına alındı...

Kamyondan hırsızlık yapan şüpheliyi yürüyüşü ele verdi 01:29

Kamyondan hırsızlık yapan şüpheliyi yürüyüşü ele verdi

Bursa'da park halindeki kamyondan teyp ve çeşitli eşyalar çalan hırsızı güvenlik kamerasına yansıyan yürüyüşü ele verdi. Kimliği tespit edilen şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor...

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma 01:06

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma

Türkiye’de FETÖ‘nün 15 Temmuz’daki darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın tutuklu sanıkları hakim karşısında. Cumhu..

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor 03:30

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor

Hakkında çok sayıda yakalama kararı bulunan, 6 davada 1 numaralı sanık olarak yargılanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) lideri Fetullah Gülen'in ABD'de dış dünyaya kapalı yaşamı bölge hal..

Facebook Canlı Yayını Sırasında Yaşlı Bir Adamı Öldüren Kişi Aranıyor! 00:38

Facebook Canlı Yayını Sırasında Yaşlı Bir Adamı Öldüren Kişi Aranıyor!

Steve Stephens isimli bir Amerikalı, Facebook canlı yayını yaparken öldürdüğü bir adam nedeniyle aranıyor. Cleveland polisi tarafından yakalama emri çıkartılan katilin Facebook hesabı silinirken videolarından birinde de ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı 00:37

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başbakan ve bakanların koltukları da geleneksel olarak çocuklara devredilmişti. Basına açıklama yapan çocuk bakanlardan biri, Medeniyetler ittifakı girişimimiz, kült..

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Yunan Ordusu İçindeki Hain Kim 05:18

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Yunan Ordusu İçindeki Hain Kim

Tevfik, Vasili'ye Cevdet'in kendisine ihanet ettiğini söylüyor; Vasili ile Cevdet arasında büyük yüzleşme gerçekleşiyor! Köşeye sıkışan Tevfik, son kozunu oynamak için Vasili ile ormanda buluşur. Ona, Cevdet'in bir vatan..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konya Ereğli'de Uyuşturucu Operasyonu 16 Gözaltı 07:30

Konya Ereğli'de Uyuşturucu Operasyonu 16 Gözaltı

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde polisin uyuşturucu ticareti yapan şebekeye yönelik yaptığı operasyonda 16 kişi gözaltına alındı. Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Ereğli İlçesi'nde..

Ankara Ve Aksarayda 21 Ögretmene  FETÖ Operasyonu 01:44

Ankara Ve Aksarayda 21 Ögretmene FETÖ Operasyonu

Aksaray merkezli 2 ilde FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda mesleğinden ihraç edilen aralarında kadınlarında bulunduğu 21 öğretmen gözaltına alındı.Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı darbe girişimi ardından ..

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı 03:28

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı

İzmir merkezli 19 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda örgütte hususi olarak anılan 23 kişi gözaltına alındı.İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgüt..

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu 00:59

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu

Çanakkale'de 2 Kasımda düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan 1 DEAŞ şüphelisi adliyeye sevk edildi. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 2 Kasım tarihinde Çanakkale İl E..

Battalion 1944  Announcement Trailer 05:06

Battalion 1944 Announcement Trailer

( Tabur, Unreal Engine 4 kullanarak PC ve Konsolda WW2 türünü yeniden canlandıran klasik çok oyunculu atıcıların yoğunluğunu tekrar kavrar Tabur 1944, klasik çok oyunculu atıcıların çekirdeğini tekrar ele geçirir ve WW2..

  • BETA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu 01:11

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu

Konya merkezli 34 ilde ve Antalya merkezli 24 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında toplam 135 şüphelinin gözaltına alınması için operasyon düzenlendi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşt..

VR I Sanal Gerçeklik Nedir 03:31

VR I Sanal Gerçeklik Nedir

VR teknolojisi sadece biz oyun oynayalım diye tasarlanmamış. VR teknoloji, paranoya ve fobi tedavisinden askeriyeye, mimariden filme birçok alanda kullanılmakta. Artık Nasa bile bu teknolojiyle Mars’a gitmeden Mars’a git..

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, kızı Zeliha için merak içinde! Mesut görev için kılık değiştiriyor! Zeliha'nın başı yine belaya girmiştir. Hüsnü, kötü haberi aldığında ise çılgına döner. Canından çok s..

Öğretmenler Odasında Öz Kızını Kemerle Döven Cani Baba 02:02

Öğretmenler Odasında Öz Kızını Kemerle Döven Cani Baba

ABD'de kaydedilen görüntülerde, Raymond Rosario isimli bir baba 14 yaşındaki kızını sırf saygısızlık yaptı diye öğretmenler odasında kemerle dövdü! Polis olduğu söylenen baba öğretmenlerin gözü önünde kızını döverken kim..

  • JET TV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Grinç Türkçe Dublaj Fragmanı #2 02:15

Grinç Türkçe Dublaj Fragmanı #2

23 KASIM 2018'DE SİNEMALARDA Tür: Animasyon Yönetmen: Scott Mosier, Yarrow Cheney Uyarlanan Kitabın Yazarı: Dr. Seuss Yapımcılar: Chris Meledandri, Janet Healy Illumination ve Universal Pictures sekizinci animasyon ..

GAZİANTEP'TE HAREKETLİ DAKİKALAR 01:16

GAZİANTEP'TE HAREKETLİ DAKİKALAR

Gaziantep'te uygulama noktasından kaçan araçtan polise silah doğrultulunca, ekipler araçtaki bir şahsı kolundan vurarak yaraladı, 2 şahıs ise kaçtı. Kaçan şahısları yakalama çalışmaları hala sürüyor. Önce kaçtılar, sonr..