#Global dan ft lil skies moving on müzik dinle

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama 01:01

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama

Beşiktaş’ta şiddetli patlama. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’den bilg..

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Poyraz Karayel 80. Bölüm Fragmanı-2 01:04

Poyraz Karayel 80. Bölüm Fragmanı-2

Ayşegül, Çınar'dan boşanıyor; Sinan, Poyraz'ı elini çabuk tutma konusunda uyarıyor! Poyraz Karayel, heyecan dolu yeni bölümüyle 15 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle 1:25:24

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle

Kamyon şoförü İlyas (Kadir İnanır), İstanbul'dan Asya'nın (Türkân Şoray) kaldığı köye gelir. Birbirlerine aşık olup evlenirler. Çocuklarının adını Samet koyarlar. İlyas, kamyoncu olduğu için sık sık yollara çıkar ve Asya..

  • Film İzle tarafından
  • 24.581 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü 00:26

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü

Diyarbakır'da F-16 tipi savaş uçağı düştü. Pilot olaydan yara almadan kurtuldu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Diyarbakır'da F-16 tipi bir savaş uçağının düştüğünü, pilotun ise olaydan yara almadan kurtulduğunu açıklad..

Dünya Devinin CEO’sundan TL’ye Destek 01:01

Dünya Devinin CEO’sundan TL’ye Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk Lirası kullanılması yönündeki çağrısı, Japon dünya devi Toshiba’da da yankı buldu. Toshiba Turkey CEO’su Hiroshi Tani, “Türkiye’yi ve TL’yi destekliyoruz, özel sektör ihalelerim..

Rusya'da İç Çamaşırı İle Alışverişe Çıkmak 00:49

Rusya'da İç Çamaşırı İle Alışverişe Çıkmak

İlginçlikler ülkesi Rusya'dan bir ilginç olay daha. Rusya'da iç çamaşırları ile alışverişe çıkan kadını izliyoruz...

  • JokerS tarafından
  • 1.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Çok Bu Meslekler Aranıyor 02:51

En Çok Bu Meslekler Aranıyor

İşsizlik oranı geçen yılın kasım döneminde yüzde 12,1'e yükseldi. İşsizlik böylece Mart 2010'dan bu yana ilk kez yüzde 12'yi aştı. İşsiz sayısı 3,7 milyonun üzerine çıktı. Peki, Türkiye'de son açıklanan verilere göre en ..

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü 01:40

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü

Halep’te ateşkes sağlandı ancak bölgedeki insani durum açıklığa kavuşmuş değil. Muhalifler hava saldırıları sonrasında ev ev dolaşan Suriye askerlerince 80’e yakın sivilin öldürüldüğünü iddia ediyor. Yaşanan insanık dram..

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Colossal Trailer #2 (2017) - Movieclips Trailers 01:53

Colossal Trailer #2 (2017) - Movieclips Trailers

Colossal film fragmanı ilgili Bir kadın ağır felaket olaylar nedense o var olan zihinsel arıza bağlı olduğunu keşfeder çile. Devasa yönettiği ve Nacho Vigalondo tarafından yazılmış bir 2016 uluslararası ortak yapımcıl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD 1:04:11

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD

Turgay Başyayla, bu hafta başkent Ankara’nın en özel ilçelerinden Kızılcahamam’a konuk oluyor. Ankara’da neler yenir diye merak edenlere özel lezzetler sunan Başyayla, Kızılcahamam’ın ormanlarında kasap köfte, beşi bir y..

Kilolarını Eleştiren Bülent Ersoy Ferhat Göçer'e Patladı!! 04:58

Kilolarını Eleştiren Bülent Ersoy Ferhat Göçer'e Patladı!!

Ferhat Göçer ve Dr.Aktimur zayıflamayla ilgili çekmek istedikleri kısa filmle ilgili açıklamaları yeni bir polemiğe neden oldu.Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy'dan Ferhat Göçer'e ve dolaylı olarak da Aktimur'a ..

  • ANKA tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adnan Oktar'ın Peçeli Kediciği Dansıyla Yürek Hoplattı!! 04:13

Adnan Oktar'ın Peçeli Kediciği Dansıyla Yürek Hoplattı!!

Kırmızı mini elbiseyle marifetlerini sergileyen peçeli kedicik dans ederken gözlerini Adnan Oktar'dan alamadı.Nasıl bir olaydır ki bütün kadınlar hipnotize olmuş gibi hocalarına odaklanıyorlar!!!..

  • ANKA tarafından
  • 2.753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adnan Oktar Evlenmediği İçin Pişman Oldu Mu!! 31:58

Adnan Oktar Evlenmediği İçin Pişman Oldu Mu!!

Bir izleyicisinden gelen evlenmediğiniz için pişman oldunuz mu sorusuna Adnan Oktar'dan çarpıcı açıklamalar geldi.Zaten her halinden çok da memnun olan Adnan Hoca kedicikleriyle,takipçileriyle mutlu mesut bir dünya kurd..

  • ANKA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aylin Aslım - Bi Sen Bi Ben 03:10

Aylin Aslım - Bi Sen Bi Ben

Aylin Aslım’dan tadı damağınızda kalacak bir şarkı, Eti Negro tadında siyah-beyaz bir klip...

The Walking Dead Bütün Ölümler 19:37

The Walking Dead Bütün Ölümler

1.Sezon'dan 7.Sezona Kadar Ölen Kişiler Seyredelim.....

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Asena Atalay Çılgına Dönüp AVM yi Birbirine Kattı!! 06:19

Asena Atalay Çılgına Dönüp AVM yi Birbirine Kattı!!

Eski eşi Caner Erkin'le ilgili sorulan sorulara, Asena Atalay'ın çok agresif halleri dikkatlerden kaçmadı.Bu tartışmalara Asena Atalay'ın daha önce adının aşk dedikodularının karıştığı Berkay'dan da açıklamalar geldi...

  • ANKA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin Rusya İle _S-400_ Füze Pazarlığı 04:21

Türkiye'nin Rusya İle _S-400_ Füze Pazarlığı

Türkiye füze ve hava savunma sistemi konusunda ihtiyaçlarını giderecek arayışlar içerisinde. Bu çerçevede Rusya ile yeni nesil S-400 tipi füzelerin satın alınmasına yönelik görüşmeler devam ediyor. Savunma Bakanı Fikri..

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı 01:10

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı

Ankara’da suikast sonucu öldürülen Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrei Karlov’un naaşı Moskova’ya ulaştı. Naaşı Ankara’dan Moskova’ya götüren uçağı havaalanında Rus ve Türk dışişleri bakanları birlikte karşıladı. Öte ..

Grup Hepsi - Yeter (Official Video) 03:06

Grup Hepsi - Yeter (Official Video)

Herkes hayrandı o gülüşüne Bende bir başka Kuşlar uçardı sıcak iklimlere Vurdum tek taşla Bu güzel masallarla Kimleri kandırdın sen Beni çocuk mu sandın? Yeter seni çok sevdim Yeter çok çalıştım Yeter artık k..

Şenay Akay'ın  Skandal  Taciz Ayrıntıları!! 05:12

Şenay Akay'ın Skandal Taciz Ayrıntıları!!

Son günlerin en bomba açıklaması manken Şenay Akay'dan geldi.Parasını almak için giitiği yapımcının odasında 6 erkeğin kendisini taciz ettiği iddiasıyla dava açtı.Skandal haberle açıklamalar birbiri ardına geliyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı 01:29

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün finansal yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 32 şüpheliden 26'sı tutuklanırken, örgütün 2014 yılında yurt dışına para kaçırma görüntüsü ortaya çıktı. İstanb..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

Porto 0-2 Juventus (Geniş Özet - 22 Şubat 2017) 12:07

Porto 0-2 Juventus (Geniş Özet - 22 Şubat 2017)

Juventus tura göz kırptı! Şampiyonlar Ligi son 16 turu karşılaşmasında Porto sahasında Juventus ile karşılaştı. İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmada Porto'dan Alex Telles, 25 ve 27. dakikalarda gördüğü sarı kartlar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 8 yıl önce
El Nino Türkçe Dublaj Film İzle 2:01:50

El Nino Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Bilgileri:Nino geçimini tekne tamiri yaparak geçirmekte olan genç bir adamdır. Bir gün sıkı dostu Compi ile gittikleri parti çıkışında ise Müslüman olan Halil isimli bir gençle tanışırlar.. Halil onları uyuşturucu..

  • Film İzle tarafından
  • 9.514 görüntüleme
  • 8 yıl önce