#Global dan ft lil skies moving on müzik dinle

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması 03:25

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması

Amasya’nın Taşova ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri 2020 yılı ormancılık faaliyetleri kapsamında kayınların doğal gençleştirme programında bulunan alanlarında toplam 21 hektar sahada orman gülü temizliği, arazi haz..

64 yıldır arıcılık yapıyor 06:03

64 yıldır arıcılık yapıyor

Ardahan’da cumhuriyetle yaşıt 97 yaşındaki emekli öğretmen Kazım Arıcı, ilerleyen yaşına rağmen yıllara meydan okuyarak, soyadını aldığı arıcılık mesleğini sürdürüyor. Kazım Arıcı, uzun ve sağlıklı yaşamını arılara, bala..

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak 02:32

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak

Çin'den gelen aşılarla ilgili yol haritası netleşti. Aşıların test süreci başladı. Aşılar testi geçerse, 1.5 milyon kişiye 28 gün arayla iki kez aşı yapılacak. Vatandaşlar sıranın kendilerine ne zaman geldiğini ise e-Nab..

Azerbaycanlı Subay Bakan Akar'a Sözünü Tuttu, Toprağını Kurtardı 02:43

Azerbaycanlı Subay Bakan Akar'a Sözünü Tuttu, Toprağını Kurtardı

Kafkasya'da tarih yazanlardan biri de Valih Memiyev'di. Memiyev, ortak tatbikatta Hulusi Akar'dan ödül alırken, Türkiye Milli Savunma Bakanı’na bir söz verdi. Sergilediği başarıyı ülkesinin topraklarını kurtarmak için ku..

Muhsin Yazıcıoğlu Suikastında Sır Perdesi Kalkıyor! 04:58

Muhsin Yazıcıoğlu Suikastında Sır Perdesi Kalkıyor!

Şüpheli bir helikopter kazasında vefat eden Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin sır perdesi her geçen gün biraz daha aralanıyor. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Gülen’in, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili yü..

İzmir'in Ateşi - Maho G & Ben Fero ( Prod. By Ouz Baydar ) 03:05

İzmir'in Ateşi - Maho G & Ben Fero ( Prod. By Ouz Baydar )

Spotify'dan dinlemek için ; https://spoti.fi/2JxpAwGnApple Music'den dinlemek için ; https://apple.co/361caR6nnSöz : Maho G & Ben FeronMüzik : Ouz BaydarnStüdyo : Yeşil OdanMix & Mastering : Can VolkannArtwork : Boraoffi..

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor 03:58

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor

Türkiye’de fındıktan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Doğu Karadeniz Bölgesi’nin bazı illerinde ve Ordu’da hasat başladı. Türkiye'de Yalova'dan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Ordu'da ü..

Otel odasında kadın cinayeti! 02:24

Otel odasında kadın cinayeti!

KADINLARIN NASIL BİR ŞİDDET SARMALININ HATTA VE HATTA GİRDABININ İÇİNDE BULUNDUĞUNU ANLAMAK İÇİN ÇOK ÇARPICI BİR HABER VAR SIRADA..KOCA ŞİDDETTİNDEN KAÇIP MALATYA'DAN İSTANBUL'A GELEN BİR KADIN, SIĞINDIĞI OTELDE BAŞKA Bİ..

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu 04:24

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu

Adana’da eskiden gariban yemeği olarak bilinen ve tanesi 4-5 liraya satılan şırdan, artan talep ve sakatat sıkıntısı nedeniyle lüks haline gelerek tanesi 15-16 liradan satılmaya başladı. Adana Kasaplar Odası Başkanı Mura..

Ayda'nın babası- -Enkazdaki her anı hatırlıyor 02:46

Ayda'nın babası- -Enkazdaki her anı hatırlıyor

İzmir'i vuran depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in babası Uğur Gezgin, gazeteci Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına konuk oldu, soruları yanıtladı. Ayda ç..

3 kişiyi hayattan koparan kaza 01:03

3 kişiyi hayattan koparan kaza

2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI, 3 CAN YOK OLUP GİTTİ. ANTALYA'DAN KORKUNÇ BİR KAZA GÖRÜNTÜSÜ VAR SIRADA...

MİNECRAFT HEXXİT - AYI ABİLER - BÖLÜM 1 13:39

MİNECRAFT HEXXİT - AYI ABİLER - BÖLÜM 1

Discord : https://discord.gg/sChUMyR4nnEtiketler:nnminecraft hexxit nasıl indirilir,nminecraft hexxit bölüm 1,nminecraft hexxit nasıl indirilir telefona,nminecraft hexxit burak oyunda,nminecraft hexxit nasıl indirilir wi..

  • Emrullah tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Trump, Beyaz Saray'a veda etti 01:44

Trump, Beyaz Saray'a veda etti

ABD Başkanı Donald Trump, görev süresinin dolmasının ardından Beyaz Saray'dan ayrıldı...

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı! 02:52

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı!

SHOW TV’DE YAYINLANAN DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINI YALOVA’DAN İZLEYEN BİR KIZ ÇOCUĞU, İNANILMAZ BİR İDDİADA BULUNDU… SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN’UN ESKİ EŞİ EMİRHAN ARSLAN’IN, 3 YIL ÖNCE KENDİSİNE CİNSEL İSTİ..

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı 01:44

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı

Erzincan’da tamir için bırakılan koltuktan 10 bin TL'lik altın çıktı. Gördüğü manzara karşısında şaşıran esnaf, koltukları bırakan müşterisine ulaşarak aynı gün içerisinde altınları teslim etti. Erzincan Merkez Çarşısınd..

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜYOR! 08:05

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜY

200 km menzilden düşmanı imha edecek tcg anadolunun ana silahı Müthiş yerli füzede sona gelindi. Atıldıkltan sonra deniz yüzeyine inanılmaz yakın uçarak radarlarda görülmeyen ve düşman savaş gemilerini tek atışta ortadan..

Dev kargo gemisi karaya oturdu 01:27

Dev kargo gemisi karaya oturdu

TEKİRDAĞ'DAN RUSYA'YA GİDEN PANAMA BAYRAKLI KARGO GEMİSİ MAKİNE ARIZASI NEDENİYLE BEYKOZ AÇIKLARINDA KARAYA OTURDU. BİRAZ ÖNCE DE SÜRÜKLENMEYE BAŞLADI. KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAĞLI EKİPLERİN KURTARMA ÇALIŞMALAR..

Rusya'ya İlk İhracat Treni Yola Çıktı 02:58

Rusya'ya İlk İhracat Treni Yola Çıktı

Türkiye’nin demir yolu ihracat atağı devam ediyor. Ankara'dan iki tren birden uğurlandı. Biri Rusya'ya beyaz eşya götürürken diğeri Çin'e bor madeni taşıdı. Uğurlama törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu il..

Otobüste ''65 yaş'' krizi! 02:26

Otobüste ''65 yaş'' krizi!

ŞİMDİ 65 YAŞ ÜSTÜ İÇİN UYGULANAN KISITLAMALAR HEM SIKINTI DOĞURUYOR HEM İSTENMEYEN KIRICI GÖRÜNTÜLERE SEBEBİYET VERİYOR.. 65 YAŞ VE ÜSTÜ YURTTAŞLARA UYGULANAN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ KALDIRILMASI İÇİN İDARE MAHKEMESİNDE A..

75 yaşındaki Hidayet Temizel'e ne oldu 04:58

75 yaşındaki Hidayet Temizel'e ne oldu

İki gün önce İstanbul'da kaybolan küçük kız bulundu. Sokak sokak arandı, kameralar incelendi. 11 yaşındaki küçük kız bulundu, ailesine teslim edildi. Kadın cinayetlerinin son kurbanı Arzu Aygün'ün arkadaşları konuştu. Ci..

4 gence ne oldu 02:32

4 gence ne oldu

DÜN GECE MANİSA'DAN KAN DONDURAN BİR HABER GELDİ. YAŞLARI 20-24 ARASINDAKİ 4 GENCİN CANSIZ BEDENİ YOL KENARINDA BULUNDU. 3'Ü TÜFEKLE VURULMUŞ, BİRİNİN İSE BOYNU KIRILMIŞTI. BUNU ONLARA KİMİN YAPTIĞI İSE HALA MEÇHUL....

Yüzünde lekeler oluştu 01:49

Yüzünde lekeler oluştu

ASLI İLHAN... TALİHSİZLİKLER BİR TÜRLÜ PEŞİNİ BIRAKMADI. GÜZELLEŞMEK İÇİN GİTTİĞİ MERKEZDE YÜZÜ YANDI. YETMEDİ... YANAN YÜZÜNÜ TEDAVİ ETTİRMEK İÇİN GİTTİĞİ MERKEZDE DE İKİNCİ KEZ YÜZÜ YANDI. YAŞADIĞI MAĞDURİYETİ SHOW HAB..

217 milyon TL unutuldu! 01:33

217 milyon TL unutuldu!

BANKALARDAN BİR KEZ DAHA ZAMANAŞIMI UYARISI GELDİ. 2010'DAN BERİ HİÇ İŞLEM YAPILMAYAN HESAPLAR KAPATILACAK, HESAPTAKİ PARA TMSF'YE AKTARILACAK...

Bakan Akar- Terörist Sığınaklarını Başlarına Yıktık 01:22

Bakan Akar- Terörist Sığınaklarını Başlarına Yıktık

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kars'taki ortak tatbikatta yaptığı açıklamada Irak'ın kuzeyinde başlatılan terör operasyonuna değindi. Bakan Akar, Yunanistan'dan gelen açıklamalara yönelik Yunanistan tehdit dilinden v..

Verilen hediye istenir mi? 02:03

Verilen hediye istenir mi?

14 ŞUBAT ÖNCESİ HEDİYE ALIŞVERİŞİNE ÇIKACAK OLAN ÇİFTLER DİKKAT. AYRILSAM DA HEDİYEMİ GERİ İSTERİM DİYENLERE KÖTÜ HABER YARGITAY'DAN GELDİ, YÜKSEK MAHKEMEYE GÖRE HEDİYE, BAĞIŞ SAYILIYOR...

İran Sağlık Bakanı- Mutasyonlu Virüs Tüm İran'a Yayıldı 01:01

İran Sağlık Bakanı- Mutasyonlu Virüs Tüm İran'a Yayıldı

Avrupa'da mutasyonlu virüs paniği yaşanırken bu kez İran'dan korkutan bir açıklama geldi. Ülkenin Sağlık Bakanı Said Nemeki mutasyonlu virüsün tüm ülkeye yayıldığını söyledi...

Benzin deposu olmayan aracı sattılar 02:30

Benzin deposu olmayan aracı sattılar

EKSPER RAPORU HİLELİ, KİLOMETRESİYLE OYNANMIŞ, KAZASI GİZLENMİŞ ARAÇLAR GÖRDÜK AMA... BÖYLESİ İLK KEZ OLDU... İSTANBUL'DAN ANKARA'YA GİDİP OTOMOBİL SATIN ALAN ADAM, AKARYAKIT İSTASYONUNDA BEYNİNDEN VURULMUŞA DÖNDÜ... BAK..

Rus gelin Ksenia’nın AK Parti’yi seçtiğini duyan yerleşik yabancılar üyelik için kuyruğa girdi 08:15

Rus gelin Ksenia’nın AK Parti’yi seçtiğini duyan yerleşik yabancılar ü

Rusya’dan gelerek yerleştiği Antalya’da bir Türk vatandaşıyla evlenen 2 çocuk annesi Ksenia Selin Akkanat’ın yaptığı çalışmalar sonucu AK Parti Konyaaltı İlçe Kadın Kolları’nda STK ve Halkla İlişkiler Başkanı olduğunu du..

AK Parti İstanbul'da Kan Değişikliği 02:56

AK Parti İstanbul'da Kan Değişikliği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Kongresi'nde konuştu. Gündeminde Kanal İstanbul'dan Ayasofya'nın açılışına kadar birçok konu vardı. Muhalefete yüklendi. 2023'te sandıkta hesaplaşacağız dedi...

13 yaşında ama yüreği mangal gibi! 02:32

13 yaşında ama yüreği mangal gibi!

GÖZÜ DÖNMÜŞ BİR SAPIK VE MANGAL GİBİ YÜREĞE SAHİP 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU... İSTANBUL'DAN TÜYLER ÜRPERTEN BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... APARTMANDA SALDIRIYA UĞRAYAN KIZ, TACİZCİYİ TEKMELEYİP ELİNDEN KURTULMAYI BAŞARDI...