#Gloria xhomaqi ft elvis hata sa me mungon müzik dinle

Bergen - Yaşamak İstemiyorum 05:09

Bergen - Yaşamak İstemiyorum

yaşamak sadece nefes almaksa aciz bir bedende can taşımaska eninde sonunda toprak olmaksa ben göyle yaşamak istemiyorum çok sevmek kahrolmak acı cekmekse inanmak aldanmah hata demekse yaşamak kadere boyun eğmekse ..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm 03:53

Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm

İstanbul'a Gömdüm şarkı sözleri ile Suçlusu sensin her şeyin Sadece bir dürtüymüş ya Ne romantik ne erotik Kirlenmiş eski bir huyunmuş Yasaksa bana bu veda Sonumuz yoksa neden hala Derdim çok anlayanım yok Hata benim ..

Sezen Aksu - Çile (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:55

Sezen Aksu - Çile (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz: Sezen Aksu Müzik: Arto Tunçboyacı Düzenleme: Mithat Can Özer Video Prodüksiyon: Videomite Sorarım soru, sırra eremem Ararım, döne döne duramam Yürürüm, diken diken kanamam Yola düşünce Bilemem, başı sonu nerede Ak..

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim 03:51

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Hande Yener  Bana Olanlar 02:58

Hande Yener Bana Olanlar

Mutluyum diye sevinen bendim İnanıp aşkına herşeyinle senindim Ben aradım belamı Çekiyorum bak cezamı Hadi kalbim yeter artık Şu yaptığın revamı Bana olanlar düşman başına Gün aşırı gelmişim yanına Ama bende ha..

Şahabettin Aydın - Yaşamak Bu Değil 03:34

Şahabettin Aydın - Yaşamak Bu Değil

Yaşamak Bu Değil şarkı sözleri ile Duysun dağlar taşlar duysun sesimi Sensiz geçen günler verdi dersimi Ne olur vermeden son nefesimi Olanları unut affet sevgilim Gözler yol gösterir gönül hükmeder İnsan oğludur ..

Ebru Yaşar - Ben Bilmem 03:10

Ebru Yaşar - Ben Bilmem

Ben Bilmem Şarkı Sözleri ile; Dağıldım, döküldüm Vurgun bu olsa gerek Sanırsın uzaktan mutluluk bana denk Kahrımdan ölsem senin kılın kıpırdamaz belli Ben nerde hata yaptım Bunu kim bilebilir ki? Ben bilmem Senden ay..

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun 05:20

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun Şarkı Sözleri Asigin dilinden anlar dediler Sevenin halini bilir dediler Asiga Istanbul cennet dediler Bunlara inanmasaydim keske (2x) Yalan olmus her ne varsa bu sehirde sevmek ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

The Breakup Song - Ae Dil Hai Mushkil - Ranbir - Anushka - Pritam - Arijit I Badshah - Jonita 03:26

The Breakup Song - Ae Dil Hai Mushkil - Ranbir - Anushka - Pritam - Ar

Breakup Song Lyrics - Ae Dil Hai Mushkil Breakup song, breakup song Karde dil ki feeling strong Saade char minute long Breakup song, breakup song Break break breakup song Break break breakup song Angrezi chidiya ki kha..

  • PengoTV tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BEGE - SPACEJUMP (OFFICIAL VIDEO) 02:07

BEGE - SPACEJUMP (OFFICIAL VIDEO)

Beat: Mastah William Söz: Berkcan Güven Yönetmen: Mert Akay Kamera: Umutcan Yıldırım FPV Drone: Mustafa Erkatırcı Edit & VFX: Ramazan Arslankaya Işık: Emrah Toz Spacejump sözleriyle; Ey Yes Mastah Unutamam bak (squah ..

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video) 04:10

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video)

DİBE VURGUN (Şarkı Sözleri) Nasılım iyi miyim soruyor musun bana Ben bende miyim hayır, hep sendeyim Dediğime geldin yürek, yine yaktın kendini Bir hata binbir bela sana ne diyeyim Kendime de kızgınım engel olmadım san..

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video) 04:01

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video)

Söz: Şakir Askan - Ferhat Göçer Beste: Ferhat Göçer Düzenleme: Sonay Yağız Vokal / Ritim Gitar: Ferhat Göçer Solo / Ritim Gitar: Sonay Yağız ''Hüküm'' şarkı sözleri: Seni benden alan neyse Ömür boyu düşmanımdır benim S..

Derya Uluğ - Hadi Çal 02:46

Derya Uluğ - Hadi Çal

Hadi Çal şarkı sözleri ile İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak, kimi gün batacak yapayalnız Sabah üstünü örtmediğimde Saçını sevip aşk dediğimde Geceler kopacak, yeniden doğacak gün ..

Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı) 03:29

Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri-- [Intro] Olayı zaten biliyorsunuz! U-F-O-3-6-1 Evet, 361 Uç! Evet ben, evet uçuyorum Evet, uçuyorum (havalardayım) [Part 1] Bana sarmayı (Esrar) ver onu çekmeliyim Arkadaşım yok ahbap, hiç k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Söz | 10.Bölüm 2:13:07

Söz | 10.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! n nTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seçkin - Yokuş 03:41

Seçkin - Yokuş

Kaç Oldu Saate Bakmadım Günlerdir Haber Almadım Arasam Bir Dert Aramasam Kalır Aklım Hep Aynı Hata Aşkından Ölürken Güçlüyü Oynadım Bir Varışına Bir Yokuşuna Yanımdayken Yok Oluşuna Üzülmüyorum Ne Gelişine Ne Gidişine Ka..

Beceriksiz Sürücü Pes Dedirtti 00:39

Beceriksiz Sürücü Pes Dedirtti

Çin'deki bir çift şeritli yolda aracını ters yöne çevirmek isteyen sürücünün beceriksizliği 'yok artık' dedirtti. Geri geri gittikten sonra yavaş hareketlerle direksiyonu toparlamak yerine gaza basmayı tercih eden sürücü..

  • Cowboy tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaya Geçidinde Duran Arabayı Taşımak 00:26

Yaya Geçidinde Duran Arabayı Taşımak

Brezilya'da gerçekleşen olayda; kırmızı ışıkta genelde çoğu sürücünün yaptığı bir hata olan yaya geçidinin üzerinde durma olayını gerçekleştiren sürücüyü bir sürpriz beklemektedir. Bu olaydan oldukça rahatsız olan grup ı..

  • Cowboy tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özgün - Şeytan 04:40

Özgün - Şeytan

Kırk canım olsa Birini vermem Sen değmezsin,değişmezsin Seni sahibin sevsin Hangimiz haklı Dünyalar farklı Bu alemde işim olmaz Yaram kalbimde saklı Bu gece kalbimi evde bıraktım Ruhumu artık şeytana sattım Seni sevmekle..

Şah Mat Checkmate Türkçe Dublaj Fim İzle 1:30:29

Şah Mat Checkmate Türkçe Dublaj Fim İzle

Birbirini tanımayan altı kişi, tüm detayları ile planlanmış bir banka soygununda bir araya gelirler. Yapacakları tek bir hata her şeyin seyrini değiştirmeye yetecektir. Peki bu soygunda yer almaları bir tesadüf müdür? Yo..

  • Film İzle tarafından
  • 6.901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Üniversiteyi Bırakıp Meksika'da Marangozluğu Öğrendi. 02:46

Üniversiteyi Bırakıp Meksika'da Marangozluğu Öğrendi.

Üniversiteyi bırakıp Meksika'da marangozluğu öğrendi. Şimdi 3 boyutlu puzzle tasarımlarını Datça'dan dünyaya satıyor. Bir gün bir baba oğul standın önünden geçiyordu. Çocuk, oyunlarla çok ilgiliydi, gözlerini alamıyordu..

Atiye - Salla 03:30

Atiye - Salla

Hangi aşk yola gelir ki? Acı veren biri mutlu eder mi? Aldatan aldanırmış değer mi? Bahane bol gönül dara düşünce İnsan hata yapar mı sevince? Sınırları çizersin giderse Üzeni yolla İsterse dönsün sonra Salla A..

Arda Turan Az Daha Barcelona'yı Yakıyordu!!!!! 00:16

Arda Turan Az Daha Barcelona'yı Yakıyordu!!!!!

Arda Turan Hata Yaptı Ama Kaleci Hemen Telafı Etti..

Athletic Bilbao 1-2 Real Madrid  Maç Özeti  18.03.2017 02:30

Athletic Bilbao 1-2 Real Madrid Maç Özeti 18.03.2017

İspanya La Liga'nın 28. haftasında Real Madrid deplasmanda Athletic Bilbao'yu 2-1 yendi. İspanyol devi, Bilbao deplasmanında hata yapmadan üç puanı cebine koydu. İki takımın da sık sık gol pozisyonuna girdiği mücadeled..

San Marino 0-6 Çek Cumhuriyeti - Maç Özeti izle (26 Mart 2017) 04:06

San Marino 0-6 Çek Cumhuriyeti - Maç Özeti izle (26 Mart 2017)

San Marino 0-6 Çek Cumhuriyeti 26 Mart 2017 maç özeti, eleme grubuna kötü bir başlangıç yapan Çek Cumhuriyeti yavaş yavaş form tutuyor. Norveç’i 2-1le geçtikten sonra, Çek Cumhuriyeti bugün de San Marino maçında hata yap..

Dünya Haberleri: Samsung Toplatılan Telefonları Tekrar Piyasaya Sürecek 00:47

Dünya Haberleri: Samsung Toplatılan Telefonları Tekrar Piyasaya Sürece

Samsung geçen yıl toplatılan Galaxy Note 7 akıllı telefonları tamirden geçirdikten sonra tekrar satışa sunmaya hazırlanıyor. Note 7ler, telefonlardan bazılarının pillerinin alev alarak kullanıcılarını yaralamasının ardı..