#Gohma forward müzik dinle

Khontkar X Ben Fero - Jenga 04:04

Khontkar X Ben Fero - Jenga

Khontkar X Ben Fero - Jenga Müzik Dinle..

Ersan Er - Tanrım (Remix) 03:45

Ersan Er - Tanrım (Remix)

Ersan Er - Tanrım (Remix) Müzik Dinle..

Rafet El Roman - Adımla Seslendi 03:35

Rafet El Roman - Adımla Seslendi

Rafet El Roman - Adımla Seslendi Müzik Dinle..

Sıla & Murat Boz - Ben Özledim 05:07

Sıla & Murat Boz - Ben Özledim

Sıla & Murat Boz - Ben Özledim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dışarıdan gördüğün gibi değil Bir kez olsun buradan bakmadın Üzüldüm zannediyorsan şunu bil Canım yandı geçti çok yakmadın Yaz gelir içimi sarar aynı telaşl..

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik)

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünden akan yağmurlar Döndürür çölleri sele Saçına kopan fırtınalar Eserken ruhumda hâlâ Dediler: Bu..

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka 02:44

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seçtiğimiz yol başka Düşünüyoruz her tarzda Yazamıyorum çok saçma Umudum var galiba Sensizlik bir başka Vurdum gönlümü aşka Geçer sandım bir anda Kimse yok ..

Nahide Babashlı - Faydası Yok 03:49

Nahide Babashlı - Faydası Yok

Nahide Babashlı - Faydası Yok Müzik Dinle Şarkı Sözleri Daha kaç bedel ödemem gerek senin hatalarına Suçum mu var söyle sevmekten başka Şimdi gidiyorum çaresiz çaresiz Zaten kırıldım, küstüm aşka Nakarat Durma! Durana..

Serdar Ortaç - Sulu Göz 04:02

Serdar Ortaç - Sulu Göz

Serdar Ortaç - Sulu Göz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dünya değişti ama ben değişmedim. Hala sırılsıklam aşığınım. Suskun kalbim ne zaman sevinecek. Ne yalan ve ne gerçek baş başayım. Pembe yanaklarını, pamuk dudakları..

Fatih Bogalar Ft. Ahmed Binali - Te Ma Etmaje 03:46

Fatih Bogalar Ft. Ahmed Binali - Te Ma Etmaje

Fatih Bogalar Ft. Ahmed Binali - Te Ma Etmaje Müzik Dinle..

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan (Akustik) 03:44

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan (Akustik)

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan (Akustik) Müzik Dinle..

Öykü Gürman - Kül Oldum 04:47

Öykü Gürman - Kül Oldum

Öykü Gürman - Kül Oldum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ümidim Tükendi Bitiyor Ardına Bakmadan Gidiyor Söylemeye Dilim Varmıyor Söylediler Yandım Kül Oldum Bir Görünüp Bir Kaybolup Beni Düşürdün Derde Bakışların Gözlerime B..

Cihan Çakan - Yana Yakıla 03:11

Cihan Çakan - Yana Yakıla

Cihan Çakan - Yana Yakıla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bilseydim Yüreğime Seni Almazdım Yar Hayatımda Gözyaşımı Sana Dökmezdim Yar Ama Yalan Değil Ne De Güzel Gülümserdin Yar Bu Adam Seni Bilmem Ki Nasıl Unutur Yana ..

Gökhan Akar -  Aşktan Ötesi 04:53

Gökhan Akar - Aşktan Ötesi

Gökhan Akar Aşktan Ötesi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Giden Gittiği Gün Silinir Kalpten Çok Nadirdir Bunu Becerebilen Kalbe Zor Söylemesi Gelmiyorki Hiç Gidesi Varmı Söyle Hadi Söyle Aşktan Ötesi Uzaktan Göründüğü Gibi K..

Aydilge -  Kiralık Aşk 03:45

Aydilge - Kiralık Aşk

Aydilge - Kiralık Aşk Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen misin İlacım? Yağmur dinmiyorsa Yollar bitmiyorsa Sen üzülme, bir gülümse Gel benimle Her şey bitti derken, şansın döndü birden Aşk öyle bir mucize Benimle gel, gü..

İpek & Mert - Başımın Tatlı Belası 04:25

İpek & Mert - Başımın Tatlı Belası

İpek & Mert - Başımın Tatlı Belası Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biz seninle yıllar yılı Ne birleştik ne ayrıldık, Bazen güldük, mutlu olduk Bazen hiç yere darıldık Biz seninle bir bütünüz İstesek de kopamayız Bir bedende..

Ebru Şahin - Hoşgeldin 03:18

Ebru Şahin - Hoşgeldin

Ebru Şahin - Hoşgeldin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün dağların dumanı aralandı, hoş geldin Ah ışıklar içinde kaldım, yandım efendim Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgar Tutuşsun gün, yansın geceler, zamanım..

Furkan Özsan - Sorular 03:34

Furkan Özsan - Sorular

Furkan Özsan - Sorular Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kafamda sorular Geceme dolunay Her şeyin sonu var Sorular, sorular Ne bunun yolu var Ne de bi’ konu var Bu oda bana dar Bana dar bana dar O olmadan da bi’ gün yaşay..

Hande Yener - Aşk Tohumu ( Remix) 05:43

Hande Yener - Aşk Tohumu ( Remix)

Hande Yener - Aşk Tohumu ( Remix) Müzik Dinle..

Ceylan Koynat - Elini Tutmasam (Akustik) 06:02

Ceylan Koynat - Elini Tutmasam (Akustik)

Ceylan Koynat - Elini Tutmasam (Akustik) Müzik Dinle..

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı 04:53

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kimin gözü vardı, kimin gözü vardı Aşkımda kimin gözü vardı Mutluydum huzurluydum Nasıl kıydın anlat bana Bir an mıydı bu dünyada Kimim vardı senden..

Röya - Afaki 03:45

Röya - Afaki

Röya - Afaki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen değil kim yanımdaki Gece olmuş yine on iki Sensiz bambaşka her şey , anlamsız Uzun oldu bu seferki Dönmez gibi geliyor sanki Bu kadar düşünmem afaki ve faydasız Bir yolunu b..

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım ..

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:49

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana d..

Emirkan - Kına 04:12

Emirkan - Kına

Emirkan - Kına Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim kadarını kullandı senden yana Senden başka hiç kimse Yok bundan sonra bana Bekarlık sultanlıkmış Çok çok eskide kalmış Evleniyorum dostlar düğünümü az kalmış İçim buruk ..

Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Sancak - Darmaduman Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal d..

Yiğit Duman - Kararı Tanrı'dır 03:30

Yiğit Duman - Kararı Tanrı'dır

Yiğit Duman - Kararı Tanrı'dır Müzik Dinle..

Tolga Mitil - Ben Seninle 04:18

Tolga Mitil - Ben Seninle

Tolga Mitil - Ben Seninle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni görene dek yaşamayı sevmezdim Bilemezdim sonunu Benden aldığın ne varsa kaldım öyle Göremedim sonunu Ben seninle Ayrı kaldım tek başıma koca bir şehirde Bir başı..

Güliz Ayla - Öyle Sev ( Akustik ) 04:35

Güliz Ayla - Öyle Sev ( Akustik )

Güliz Ayla - Öyle Sev (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gece şehre düşmüş ben hala uyanık Görüntün bazen net bazen de bulanık Karma var kanıtlandı ben inandım artık Kimbilir kimler olduk ve kaç kere karşılaştık Önce..

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak 02:31

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Tam hayallerimin gibisin Sevmek çok kolay olacak Sen de beni bir seversen Aşkımız olay olacak Akacak. coşkun sellerde Esecek deli yellerde Dolaşıp bütün dil..