#Google timelapse: al khiran pearl city İnşaat

The Mick 2. Sezon 12. Bölüm Fragmanı 00:15

The Mick 2. Sezon 12. Bölüm Fragmanı

The Mick 2. Sezon 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 16 Ocak Salı Günü Fox'ta The Mick 2x12 Promo/Preview The City The Mick Season 2 Episode 12 Promo The Mick 2x12 Promo The City (HD) » The Mick Salı Günleri..

WizKid - Come Closer ft Drake 03:35

WizKid - Come Closer ft Drake

[Intro: Drake & Wizkid] Go outside, big time forward, heh Starboy dey here suh [Verse 1: Wizkid] Came into the game, no one replace me Me love my Hennessy straight with no chaser All of my guys know me all about me pape..

Kehlani  Runnin' 02:20

Kehlani Runnin'

[Verse] You saw right through every last bit of me I should've known it from your energy We've got this synergy, your soul feels close Like it remembers me—instilled in me 90 degrees in California, you put chills in me S..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wale - Thank God 03:12

Wale - Thank God

[Intro: Wale] Turn me.. UP, wah, wah-wah, wah Turn that up a little bit, Dre Let's have a toast, one time can you put the deuce up for the triple black niggas that put forth so much foresight on this forthcoming, fifth a..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
  Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği 00:24

Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği

Rusya'nın başkenti Moskova'da bomba alarmı verildi. Bölgede, birden fazla bomba konmuş olma ihtimaline karşı 20 binden fazla kişi tahliye edildi. Alışveriş merkezleri, tren istasyonları, üniversiteler ve otellere yönelik..

Colony 3. Sezon 6. Bölüm Fragmanı 00:20

Colony 3. Sezon 6. Bölüm Fragmanı

Colony 3. Sezon 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 6 Haziran Çarşamba Günü USA'da Colony 3x06 Promo/Preview The Emerald City Colony Season 3 Episode 6 Promo Colony 3x06 Promo The Emerald City (HD) » Colony Ça..

Manchester Cityli Yıldızın İmza Törenine Annesi Damga Vurdu 00:17

Manchester Cityli Yıldızın İmza Törenine Annesi Damga Vurdu

Manchester City'nin Leicester City'den transfer ettiği Cezayirli yıldız Riyad Mahrez, basın karşısına annesiyle çıktı, büyük beğeni topladı. İkilinin duygusal anları da İngiltere'de gündeme oturdu...

Ghostwire: Tokyo – Gameplay Reveal Trailer 01:51

Ghostwire: Tokyo – Gameplay Reveal Trailer

Tokyo is overrun by deadly supernatural forces after 99% of the city's population vanished. Use a powerful arsenal of spectral abilities to fight the paranormal threat and unravel the mystery behind the mass disappearanc..

Blindspot 3. Sezon 8. Bölüm İzle 42:10

Blindspot 3. Sezon 8. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Swu X Kayrae - Dubai 03:16

Swu X Kayrae - Dubai

Lyrics - Enable in video by turning on CC / Subtitles: Feelin' so fly, stuntin' like the city of Dubai tonight Nobody got it like us, no they don't got it like us Runnin' red lights, young and wild tryna have a little fu..

Toyota Motor Corporation 01:38

Toyota Motor Corporation

Var olan şehirleri düzeltmek imkansız. Peki o zaman yeni şehirler kuralım mı? Toyota'nın Fuji dağı eteklerinde inşaa etmeyi düşündüğü Woven Şehri buna bir örnek. Şehirde tüm evlerin çatısı solar panellerle kaplı ve yak..

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Sadece Tek Bir Kamerayla Matrix Bullet-Time Efektini Yapan Harika Adam 10:52

Sadece Tek Bir Kamerayla Matrix Bullet-Time Efektini Yapan Harika Adam

Matrix filminin efsane çekim tekniklerinden biri olan Bullet-Time efektini oluşturmak için bir çok yapımcı onlarca kamera kullanıyor. Fakat Google mühendislerinden Ben Krasnow, saniyede 21.500 kare hızla çekim yapabilen ..

  • Cowboy tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne Hathaway ve Jimmey Fallon Şarkıları 04:01

Anne Hathaway ve Jimmey Fallon Şarkıları

Anne Hathaway farkı... İngilizce'den başka bir dile oradan yine İngilizceye çevrilen şarkı sözleri bu kadar güzel söylenemezdi! Google Translate Çevirisiyle Yeniden Yorumladı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Başarı Hikayesi Bir Birlikte Başarma Hikayesidir 02:58

Her Başarı Hikayesi Bir Birlikte Başarma Hikayesidir

Beyin felci sebebiyle hareket ve konuşma kabiliyeti çok kısıtlı olan Murta Can Çiçek, Özyeğin Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden birincilikle mezun oldu. Google'dan da burs alan ilk engelli Türk olan Murat C..

  • JET TV tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Toronto'nun Bir Kısmı Çok Daha Akıllı Hale Gelecek ( Smartcity) 00:56

Toronto'nun Bir Kısmı Çok Daha Akıllı Hale Gelecek ( Smartcity)

Sidewalk Labs'u, internet çağındaki şehir ortamlarını tamamen yeniden düşünmek isteyen bir şirkettir. Hedeflerini test etmek için Google kardeş şirketi son zamanlarda Toronto'da 12 dönüm arazi geliştirmeye başvurarak sıf..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kafamızı Telefondan Kaldıramayacağımız Yeni Oyunumuz Hayırlı Olsun: Super Mario Run Geliyor! 02:05

Kafamızı Telefondan Kaldıramayacağımız Yeni Oyunumuz Hayırlı Olsun: Su

Super Mario Run 15 Aralık itibariyle iOS işletim sistemi ile çalışan cihazlarda (iPhone, iPad) oynanabilecek. Super Mario Run'ın Google Play'de yerini alacak Android sürümünün ise 2017'de çıkması bekleniyor. Jimmy Fal..

  • Cowboy tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor 00:45

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor

İngiltere’de ağustos ve ekim ayları arasındaki üç aylık dönemde toplam kayıtlı işsiz sayısı 16 bin azalarak 1 milyon 620 bine geriledi. Veriler, ekonominin geçtiğimiz haziran ayındaki Brexit referandumunun ardından gele..

Şarkı Sözlerini Gösteren Hoparlör 00:38

Şarkı Sözlerini Gösteren Hoparlör

Japon menşeili COTODAMA şirketi çalan şarkının sözlerini gösteren hoparlör modelini geçtiğimiz günlerde ABD'de satışa sundu.Androidlerde Lyric Hoparlör uygulaması ve Spotify uyumlu, ancak iOS sürümü Apple Müzik, Deezer, ..

Sık Rastlanan Bir İsmi Olanların İyi Bildikleri 04:08

Sık Rastlanan Bir İsmi Olanların İyi Bildikleri

Yanlışlıkla arayan çok olur, kullanıcı ismi bulmakta zorlanırsın, Google'da ismini aratman işe yaramaz, adaş diye hitap ettiğin çok arkadaşın vardır....

  • JET TV tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sanal Gerçeklik Gözlükle Bisikletle İngiltere'yi Gezen Adam 00:47

Sanal Gerçeklik Gözlükle Bisikletle İngiltere'yi Gezen Adam

Evinden ayrılmadan binlerce mil yol giden adamla tanışın Aaron Puzey isimli bu adam sanal gerçeklik gözlüğü ve Google Street View'ü kullanarak İngiltere'yi turluyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ChromeCast Ultra İncelemesi 4K Görüntü Aktarımı 03:05

ChromeCast Ultra İncelemesi 4K Görüntü Aktarımı

Telefondan televizyona 4K görüntü aktarımına imkan sağlayan Google Chrome Cast ne kadar kullanışlı..

  • BETA tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamapp Messenger Reklam Filmi Yeni Başlıyor 00:40

Kamapp Messenger Reklam Filmi Yeni Başlıyor

Türkiye'nin İlk Milli Uygulaması, Kamapp Messenger reklam filmi sizlerle. android İndirme linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonet.kamapp..

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya 00:46

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya

Amerika’nın yeni başkanı seçilen Donald Trump, kampanya boyunca kendisine en sert muhalefeti yürüten Silikon Vadisi’nin patronları ile bir araya geldi. Bilişim ve sanayi dünyasının dev isimleri, seçilmesinden bu yana il..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm _Adıyaman_ 45:17

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm _Adıyaman_

lezzet yolculuğu adıyaman Google Reklamları ABONE OL! Cesur Yürek Resmi Kanal 0:02 / 45:17 Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm Adıyaman Show TV Show TV Abone ol620 B Ekle Paylaş Daha fazla 6.863 görünt..

Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Kamapp Messenger Reklam Filmi Uzun Versiyonu Çıktı 00:30

Kamapp Messenger Reklam Filmi Uzun Versiyonu Çıktı

Türkiye'nin ilk yerli Messenger'ı Kamapp Messenger, Reklam Filmi sizlerle. haydi hayırlı olsun. Kamapp Mesajlaşma Uygulaması D android İndirme linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonet.kamapp..

Kamapp Messenger Reklam Filmi Yapay Zeka 01:28

Kamapp Messenger Reklam Filmi Yapay Zeka

Kamapp Messenger Reklam Filmi Yapay Zeka Reklam filmi izle, Türkiye'nin ilk Milli Mesajlaşma Uygulaması Kamapp Messenger android İndirme linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonet.kamapp..