#Gopro: epic lines: speedflying with jamie lee — line 1

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede 01:11

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede

Danny Boyle’un yönetmen koltuğunda oturduğu 1996 yapımı ‘Trainspotting’, devam filmiyle yeniden beyaz perdede. ‘Trainspotting 2’de başrolü 20 yıl önce olduğu gibi yine Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller ve Ro..

Missy Elliott - I'm Better ft. Lamb 03:39

Missy Elliott - I'm Better ft. Lamb

I'mma start it from the bottom Show you how to flip a dollar I got food in my dining room I'm better, I'm better, I'm better It's another day, another chance I wake up, I wanna dance So as long as I got my friends... I'm..

A Clue Is Found In The Victim's Belongings - Season 2 Ep. 17 - ROSEWOOD 01:11

A Clue Is Found In The Victim's Belongings - Season 2 Ep. 17 - ROSEWOO

From executive producer Todd Harthan, medical procedural ROSEWOOD enters its second season, as it continues to follow DR. BEAUMONT ROSEWOOD, JR. (Morris Chestnut), Miami’s top private pathologist. Brilliant, cool and wit..

Rosie And Capt. Slade Engage In A Game Of Basketball - Season 2 Ep. 17 - ROSEWOOD 01:37

Rosie And Capt. Slade Engage In A Game Of Basketball - Season 2 Ep. 17

From executive producer Todd Harthan, medical procedural ROSEWOOD enters its second season, as it continues to follow DR. BEAUMONT ROSEWOOD, JR. (Morris Chestnut), Miami’s top private pathologist. Brilliant, cool and wit..

Rosie And Villa Interrogate An Astronaut - Season 2 Ep. 17 - ROSEWOOD 01:07

Rosie And Villa Interrogate An Astronaut - Season 2 Ep. 17 - ROSEWOOD

From executive producer Todd Harthan, medical procedural ROSEWOOD enters its second season, as it continues to follow DR. BEAUMONT ROSEWOOD, JR. (Morris Chestnut), Miami’s top private pathologist. Brilliant, cool and wit..

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:31:52

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Çok büyük bir şirketin gizli laboratuarlarda yaptığı çalışmalar sonucunda yetiştirilen , yapay dna'lara ve doğa üstü güçlere sahip morgan (anya taylor-joy), son derece hızlı bir gelişim süreci göstermetedir. 1 ayda konu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.242 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhteşem Yedili Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:12:50

Muhteşem Yedili Türkçe Dublaj Hd Film İzle

anayici Bartholow Bogue (Peter Sarsgaard)'un ölümcül kontrolü altındaki sakin Rose Creek kasabasının umutsuz halkı, kendilerini korumak için yedi kanun kaçağıyla anlaşır; ödül avcıları, kumarbazlar ve kiralık silahlı ada..

  • Tv Series tarafından
  • 16.536 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eminem - The Monster Ft. Rihanna 05:18

Eminem - The Monster Ft. Rihanna

Eminem - The Monster Ft. Rihanna Şarkı Sözleri [Hook: Rihanna] I'm friends with the monster that's under my bed Get along with the voices inside of my head You're trying to save me, stop holdin' your breath And you think..

Teletubbies Little Bo Peep 24:11

Teletubbies Little Bo Peep

Tinky Winky (Dave Thompson, Mark Heenehan ve Simon Shelton'ın) oynadığı ilk Teletubby karakteridir. Teletubbies'lerin en büyük olanıdır ve en mor kumaş'la kaplıdır ve kafasında bir üçgen anteni bulunur. Onun için her zam..

Liverpool 2-2 Bournemouth Maç Özeti 08:04

Liverpool 2-2 Bournemouth Maç Özeti

verpool 2-2 Bournemouth (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 05/04/2017 ‘de İngiltere Premier Liginin 31. Haftasında Oynanan Liverpool – Bournemouth maçında; Ev sahibi Liverpool konuk ettiği Bournemouth karşısında ilk yarısını 1-..

Haftbefehl - Chabos Wissen Wer Der Babo Ist 02:20

Haftbefehl - Chabos Wissen Wer Der Babo Ist

Haftbefehl - Chabos Wissen Wer Der Babo Ist Şarkı Sözleri Haftbefehl] Chabos wissen, wer der Babo ist Hafti Abi ist der, der im Lambo und Ferrari sitzt Saudi Arabi Money Rich Wissen, wer der Babo ist Attention, mach bloß..

Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası Film İzle 1:27:07

Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası Film İzle

Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası izle, Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası full izle, Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası türkçe dublaj izle, Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası hd izle, 16 Aralık 2011'de gösterime giren ..

Pompeii Film İzle 1:44:59

Pompeii Film İzle

2014 yılına damgasını vurmuş Pompeii izlerken; dram, aksiyon ve macerayı bir arada bulabileceksiniz. 106 dakika süren filmin başrollerinde ise Matrix filminden tanıdığımız başarılı ve güzel oyuncu Carrie-Anne Moss ve ona..

  • Tv Series tarafından
  • 17.970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeref Madalyası Film İzle 1:50:16

Şeref Madalyası Film İzle

Şeref Madalyası izle, Şeref Madalyası türkçe dublaj izle, Şeref Madalyası full izle, Şeref Madalyası hd izle, Bir CIA ajanının kaçırılması ile ajanın kurtarılması için kurulan ekibin verdiği zorlu mücadeleyi konu alan bi..

  • Tv Series tarafından
  • 5.584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karlar Ülkesi Film İzle 1:42:13

Karlar Ülkesi Film İzle

Ülke, Karlar Kraliçesinin laneti sonrasında ömürboyu sürecek bir kış mevsimine mahkum edilmiştir. Bir inanca göre, bir krallığı sonsuza dek kar yağışına mahkum edince korkusuz ve iyimser Anna, cesur dağ adamı Kristoff ve..

  • Tv Series tarafından
  • 4.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koruyucu Safe Film İzle 1:34:37

Koruyucu Safe Film İzle

Jason Statham bu filmde eski üst düzey bir ajandır ve gerçekleştirmesi için kendisine 2 önemli görev verilir. Öncelikle kötü adamlar tarafınca kaçırılan 12 yaşındaki Chan isimli çinli bir kızı kurtarmalı ve sonrasında Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 16.379 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Giyen Adamlar 3 Film İzle 1:37:50

Siyah Giyen Adamlar 3 Film İzle

Filmin Konusu Ajan K’nın işi bu kez çok ama çok zordur. Çünkü bir nedenden dolayı zamanda geriye doğru yolculuk yaparak Ajan K’yı bulmalı ve kendisini ikna ederek Dünya’nın sonunun geleceğine inandırmalıdır. Ajan J. bir ..

  • Tv Series tarafından
  • 8.842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lucy Film İzle 1:29:20

Lucy Film İzle

Tayvan’ın başkenti Taipei artık tamamen suça batmış bir şehirdir. Sokak çeteleri, mafyalar ve çıkarcı polisler tarafından uyuşturucu ticaretinin başkenti durumundadır. Gezmekten hoşlanan, çekici bir kadın olan Lucy, birl..

  • Tv Series tarafından
  • 35.300 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wolverine - Wolverine & Shingen Dövüşü 02:58

Wolverine - Wolverine & Shingen Dövüşü

Jean Grey'in ölümünün ardından büyük bir depresyona sürüklenen ve kimliğinden kurtulmak isteyen Wolverine, yıllar önce hayatını kurtarmış olan bir arkadaşının ortaya çıkıp kendisinden yardım istemesi sonucu Japonya'ya gi..

  • ANKA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

Kuzey Koreli Askerin Film Gibi Kaçışı 13 Kasım 2017 04:19

Kuzey Koreli Askerin Film Gibi Kaçışı 13 Kasım 2017

Panmunjom, Kuzey Hwanghae eyaletinde bulunan, Kore Savaşı'nı duraklatan, 1953 Kore Ateşkes Anlaşmasının imzalandığı Kuzey ve Güney Kore arasındaki fiili sınır köyü. 13 Ekim 2017'de yapılan bu görüntü, Birleşmiş Milletler..

Madalyon Türkçe Dublaj Hd Film İzle 1:28:27

Madalyon Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Madalyon 2003 filminin konusunda Jackie Chan Çinli bir göçmen polisi goynamaktadır. Aynı zamanda başına gelmiş olan bir kaza sonrasında yaşama gözlerini yumduktan sonra , süper yeteneklere sahip bir hayalet olarak yenide..

  • PengoTV tarafından
  • 9.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkunç Bir Film 5 - Scary Movie 5 (Türkçe Dublaj ) 1:25:46

Korkunç Bir Film 5 - Scary Movie 5 (Türkçe Dublaj )

Korkunç Bir Film 5 izle, Korkunç Bir Film 5 türkçe dublaj izle, Korkunç Bir Film 5 full izle, Korkunç Bir Film 5 hd izle, Bazı anormal aktivitelerin olduğunu fark eden aile, güvenlik kameraları ile korunabileceğini düşün..

  • PengoTV tarafından
  • 7.622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özel Kuvvetler Türkçe Dublaj Film İzle 1:57:30

Özel Kuvvetler Türkçe Dublaj Film İzle

Özel Kuvvetler – Iris The Movie Filmini İzle (Türkçe Dublaj) NSS adlı örgün Kore devleti tarafından kabul edilmeyen bir oluşumdur. NSS genel olarak nükleer saldırılarda bulunmak isteyen ülkelere karşı kurulan bir yapılan..

  • PengoTV tarafından
  • 6.457 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Kıvrılma Türkçe Dublaj Fragmanı 02:25

Zamanda Kıvrılma Türkçe Dublaj Fragmanı

Meg Murray, dahi kardeşi Charles ve arkadaşları Calvin her çocuk gibi oyunlar oynayan bir üçlüdür. Ancak günün birinde bir şey olur ve Meg'le Charles'ın bilim adamı olan babaları ortadan kaybolur. Bilim adamının kaybolma..

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:30

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:23:51

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

Dünyalı Full Hd Film İzle 1:27:08

Dünyalı Full Hd Film İzle

Dünyalı – The Man From Earth 2007 Türkçe Dublaj İzle Üniversitede tarih profesörü olan John Oldman aniden işini bırakıp başka bir yere taşınma kararı aldıktan sonra iş arkadaşları bunun ardında yatan sebebi öğrenmek içi..

  • Tv Series tarafından
  • 8.678 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle 2:23:52

Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..