#Gökçe aynaların ardından müzik dinle

73 yaşındaki korona virüs hastası, 5,5 ay sonra taburcu oldu 01:44

73 yaşındaki korona virüs hastası, 5,5 ay sonra taburcu oldu

Türkiye'de Covid-19’a ilk yakalanan hastalardan, 73 yaşındaki Oğuz Peker, 4 ay boyunca kesintisiz kaldığı yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi. Yoğun bakımdan çıkan Peker'in ilk sorusu Trafik kazası mı geçirdim oldu. T..

Çekicinin kaldırdığı araçtan düşen yaşlı kadın 10 aydır yatağa bağımlı bir halde yaşıyor 05:43

Çekicinin kaldırdığı araçtan düşen yaşlı kadın 10 aydır yatağa bağımlı

İstanbul’da geçtiğimiz Ocak ayında park halindeki bir aracı kaldırmaya çalışan çekici operatörü, araç içerisinde bulunan 85 yaşındaki kadını fark etmeyince akıl almaz bir kazaya neden olmuştu. Çekicinin kaldırdığı araçta..

Kolombiya’da polis şiddetine karşı protestolar sürüyor 02:18

Kolombiya’da polis şiddetine karşı protestolar sürüyor

Kolombiya'da Javier Ordonez’in polis tarafından öldürülmesinin ardından polis şiddetine karşı protestolar devam ediyor...

65 Yaş ve Üzerine Ücretsiz Kart Kısıtlaması 01:36

65 Yaş ve Üzerine Ücretsiz Kart Kısıtlaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından ''il bazında 65 yaş üstü vatandaşlarımız için ulaşım saatlerinde sınırlama yapılabilecektir'' demişti. Erdoğan’ın açıklamaları sonrası ilk adım Edirne’de atıldı...

Katar Krizi Yeni Bir Boyuta Geldi - Bahreyn Arabuluculuk Teklif Etti 04:01

Katar Krizi Yeni Bir Boyuta Geldi - Bahreyn Arabuluculuk Teklif Etti

SON DURUM Suudi Arabistan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ile Yemen hükümetleri, Libya’daki Tobruk yönetimi ve Maldivler'in IŞİD ve El Kaide'yi güçlendiği iddiasıyla diplomatik ilişkiyi kestikleri Katar'dan ..

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı 01:50

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı

Antalya’da katıldığı bir defile sonrası ABD’ye gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı’nda sosyal medya için fotoğraf çektirmek isterken uçağını kaçıran dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, bir günlük gecikmenin ..

Dövüşçü Film İzle 1:28:15

Dövüşçü Film İzle

Filmin Konusu 2010 yapımı muhteşem ötesi bir hayat hikayesini sinemaya aktaran David O. Russell’ın yönetmenliğini yaptığı Dövüşçü filmi 11 Şubat 2011 tarihinde Türkiye’de vizyona girmiştir. Başrollerinde son olarak Trans..

  • Tv Series tarafından
  • 1.872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Goemon Film İzle 2:07:51

Goemon Film İzle

1582 senesinde cesur savaşçı Oda Nobugana, Japonya’yı fethetmesine az bir zaman kala, general Akechi Mitsuhide tarafınca öldürülmüştür. Nobugana’nın generali Akechi’yi öldürmesinin ardından Nobugana’nın umudu olan Japony..

  • Tv Series tarafından
  • 2.476 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maske denetiminde ortalık karıştı- Polis ile kimlik göstermeyen şahıslar arasında arbede 04:33

Maske denetiminde ortalık karıştı- Polis ile kimlik göstermeyen şahısl

Edirne’de, polis ekiplerinin gerçekleştirdiği maske denetimlerinde, ortalık karıştı. Kimliklerini vermek istemeyen 2 şüpheli önce küfür edip, ardından da mukavemet gösterince arbede yaşandı. Polis, mukavemette bulunan şa..

Nijerya'da akaryakıt tankeri patladı- en az 23 ölü 00:54

Nijerya'da akaryakıt tankeri patladı- en az 23 ölü

Nijerya'nın Kogi eyaletinde bir akaryakıt tankerinin devrilmesinin ardından meydana gelen patlama sonucu yangın çıktı. Alevler bölgedeki araçlara da sıçrarken, en az 23 kişi hayatını kaybetti...

İstanbul'da 2 No'lu Baro İçin İmzalar Tamam 01:43

İstanbul'da 2 No'lu Baro İçin İmzalar Tamam

Çoklu baro düzenlemesinin yürürlüğe girmesinin ardından İstanbul 2 No'lu Baro kuruluşu için gerekli imzaya ulaştı. İstanbul 2. Barosunun en geç Ekim ayı içerisinde genel kurulunu yapması bekleniyor...

Palamut Küstü, Fiyatlar Yükseldi 06:26

Palamut Küstü, Fiyatlar Yükseldi

Zonguldaklı balıkçılar, 10 liradan tezgahlarda yerini alan palamudun kısa süreli durgunluk dönemine girdiğini ifade etti. Balık avından boş dönen teknelerin eksikliklerini tamamlayan balıkçılar, durağanlığın ardından pal..

Metrodaki Erkeklerin Kucağına Atlayarak TikTok Videosu Çeken Kadınlar 00:31

Metrodaki Erkeklerin Kucağına Atlayarak TikTok Videosu Çeken Kadınlar

Sosyal medyada paylaşılan ve tepki çeken görüntülerde, 2 kadın metroda erkeklerin kucaklarına atlarken görülüyor. TikTok'ta paylaşılan ve ardından da tepki çeken o görüntüler.....

  • PengoTV tarafından
  • 247 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında 00:30

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda ''gaybubet olarak adlandırılan mahrem evlerde örgüt adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla gözaltına alınan ikisi yabancı..

İskoçya 2 - 2 İngiltere Maçının Özeti 06:42

İskoçya 2 - 2 İngiltere Maçının Özeti

FIFA 2018 Dünya Kupası elemelerinde F Grubu'nda yer alan İngiltere, İskoçya ile karşılaştı. Hampden Park'ta oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. 70. dakikada Alex Oxlade Chamberlein'in attığı gol..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geri Giden Minibüsün Altında Kaldı 00:25

Geri Giden Minibüsün Altında Kaldı

Kaza, Polatlı ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Plevne Caddesi üzerinde geri geri giden 63 RB 287 plakalı minibüs, o sırada caddede bulunan Ziya Karaduman’a (67) çarptı. Karaduman’a ç..

Solace Film İzle 1:41:12

Solace Film İzle

Afonso Poyart’ın yönettiği film, korkunç cinayetler işleyen ve ardında hiçbir iz bırakmadan kimliğini saklamayı başaran bir seri katilin peşine düşen genç bir FBI dedektifinin hikayesini ele alıyor. Genç dedektif bu zorl..

  • Tv Series tarafından
  • 3.762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Giyen Adamlar 3 Film İzle 1:37:50

Siyah Giyen Adamlar 3 Film İzle

Filmin Konusu Ajan K’nın işi bu kez çok ama çok zordur. Çünkü bir nedenden dolayı zamanda geriye doğru yolculuk yaparak Ajan K’yı bulmalı ve kendisini ikna ederek Dünya’nın sonunun geleceğine inandırmalıdır. Ajan J. bir ..

  • Tv Series tarafından
  • 8.847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahte içki operasyonunda 1 şüpheli adliyeye sevk edildi 00:20

Sahte içki operasyonunda 1 şüpheli adliyeye sevk edildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün sahte içki sebebiyle yaşanan ölümlerle ilgili çalışmaları sürerken 1 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi...

Fındık Büyüklüğünde Yağan Dolu Her Yeri Beyaza Bürüdü 01:01

Fındık Büyüklüğünde Yağan Dolu Her Yeri Beyaza Bürüdü

Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde fındık büyüklüğünde yağan dolu yağışı her yeri bir anda beyaza bürüdü. Meteorolojinin gün içerisinde Afyonkarahisar için yaptığı lokal yağış uyarısı doğru çıktı. Bayat ilçesinde akşam sa..

Kapkaç mağduru kadın kovaladı polis yakaladı 00:48

Kapkaç mağduru kadın kovaladı polis yakaladı

Kahramanmaraş'ta bir kadının cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan zanlı, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu'nun Bu şahıs o bölgeden çıkmadan yakalanacak anonsunun ardından yarım saat içinde yakalandı...

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama 03:24

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama

İngiliz hükümetinin, Türkiye’den Birleşik Krallık'a doğrudan yapılan uçuşlarda, yolcuların cep telefonundan büyük elektronik cihazlarının kabine alınmasını yasaklamasının ardından Türk Hava Yolları yeni güvenlik önlemler..

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar 04:32

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar

Fatih Kumkapı'da dün iftar saatinde 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan otel yangınındaki ağır bilanço gün ağarınca ortaya çıktı. Otelin yangın merdivenlerinin asma kilitle kilitlenmesi ve kilidinde açılmaması için telle sarıl..

Kayınpeder Gelinini Vurdu 01:44

Kayınpeder Gelinini Vurdu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kocası ile tartışan kadın, kayınpederi tarafından sokak ortasında silahla vuruldu. Olay, 22.30 sıralarında İzmit ilçesi Yenidoğan Mahallesi Gece Sefası Sokak üzerinde meydana geldi. Eşi Remz..

Kara Gün (Patriots Day) 2017 Fragman 02:35

Kara Gün (Patriots Day) 2017 Fragman

Gerçek bir hikayeden ilhamını alan film Boston Polis Komiseri Ed Davis üzerinden ilerliyor. Korkunç bir terör eyleminden hemen sonra komiser, hayatta kalanlar ile birlikte bir sonraki olası patlamayı önlemek için zamanla..

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü 03:29

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü

Çekmeköy’de düğün eğlencesi adı altında korona virüs salgınına ve artan vak'alara rağmen bir araya grup, sokağı trafiğe kapatarak motosikletlerle patinaj çekti. Ortalığı dumana boğarak adeta terör estiren grup ardından k..

Samsun'da Simide Yüzde 50 Zam 03:01

Samsun'da Simide Yüzde 50 Zam

Samsun'da ekmeğe yapılan zammın ardından, 60 gramı 1 lira olan simide zam yapılarak, 70 gramı 1,5 TL’den satılmaya başlandı...

İstanbul'da Sağanak Etkili Oldu! 01:26

İstanbul'da Sağanak Etkili Oldu!

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından sabah saatlerinde İstanbul’da gök gürültülü sağanak yağış şiddetini artırdı. Özellikle Avrupa yakasında etkili olan yağış su baskınlarına sebep oldu. Beyoğlu, Karaköy, Bayrampaşa ve ..

İzmirliler Geceyi Sokakta Geçirdi 01:22

İzmirliler Geceyi Sokakta Geçirdi

İzmir'deki depremin ardından büyük panik ve korku yaşayan vatandaşların büyük çoğunluğu evlerine giremedi. Geceyi çadırda geçiren depremzedeler yaşadıklarını anlattı...

  • GÜL tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mesut Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı 00:52

Mesut Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

72 yaşında hayatını kaybeden eski başbakanlardan Mesut Yılmaz kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı...

  • GÜL tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 4 yıl önce