#Grup diastol birden geldin aklıma

Kaan - Belki 04:23

Kaan - Belki

Kaan - Belki Dinle Belki şarkı sözleri ile Belki bir daha sevmez gönül seni sevdiği gibi Belki de bir daha sövmez dilim unutur gidenleri Belki bir gün pişman olur döner bana geri Belki de çoktan başkası almış yerime ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Metin Şentürk - Gelin 03:43

Metin Şentürk - Gelin

Gelin Aşkımın adı sensin, Dilimin tadı sensin, İki gözüm bir kalbim Kalbin muradı sensin Allah’tan bir hediye Verdi bana sev diye Göz gördü gönül sevdi Evlenelim seninle Bir teklifim var dinle Yaşlanalım seninle Kalp..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol 03:16

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Günüm olma gecem ol Beni böyle bırak da elin ol Yağmurlar yağsın yüzüne Hem benim ol hem hiçim ol Düştüm aşkın eline Hasretim o gülen yüzüne Cenneti v..

Kalben - Al Beni 04:16

Kalben - Al Beni

Kalben - Al Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kör suların kuyusunda, gönül gözü bulanınca Kalabalık kuytusunda, salındım ben tek başıma. Aynı olmaz dedi ayna: kendin çal ve kendin oyna. Mutsuzluğuna hiç doyma, suçlusun se..

Kahraman Deniz - Böyle Sever 04:07

Kahraman Deniz - Böyle Sever

Kahraman Deniz - Böyle Sever Müzik Dinle Şarkı Sözleri tam da terk etmek üzereydim bu şehri ait olmadığım sokaklara dönmek için aniden sen geldin ve mahvettin beni ben böyle güzel bir hata hiç görmemiştim her şeye hil..

Bazen bu dalgaları görmek için illa ki denizde olmak gerekmiyor. 00:28

Bazen bu dalgaları görmek için illa ki denizde olmak gerekmiyor.

Bazen bu dalgaları görmek için illa ki denizde olmak gerekmiyor. Aynen böyle hissettiğiniz, sizi bu kadar ürküten / yoran / zorlayan şeyler olmuştur elbet. Bizler de buradan paylaşım yaptığımızda bazen çok güçlü, çok m..

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Garnet | Senden Daha Güçlü | Steven Universe 02:40

Garnet | Senden Daha Güçlü | Steven Universe

Garnet bir füzyon olduğu ortaya çıkıyor.nGarnet, yakut ve safir birleşimidir.nnFigen Sumeli seslendirdiği Senden Daha Güçlü Müzik için Teşekkür ederiz.n nCartoon Network Türkiye Dailymotion kanalımızı üye ol ve eğlence..

Deeperise & Burak Akyol - Nida 04:07

Deeperise & Burak Akyol - Nida

Söz: Burak Akyol Müzik: Deeperise, Burak Akyol Düzenleme: Deeperise Mix & Mastering: Deeperise Gitarlar : Jabbar Video: Hamdi Dönmez Lyrics ; kuş gibi uçtun, geldin, kondun dallarıma güneş olup açtın en karanlık dağlar..

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda 02:21

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz'ın, Mod Records etiketiyle yayınlanan Veda isimli tekli çalışması, Veda şarkı sözleri ile Sen geldin doldu defterim Öyle sustu dilim Kağıda ağladı ellerim Seni bana veren Allaha yalv..

Bilal Çelik - Rüyalar 02:43

Bilal Çelik - Rüyalar

Rüyalar şarkı sözleri ile Dünyalar dünyalar Gördüğüm rüyalar Gezdiğim diyarlar Sana çıkıyor bütün yollar Düşüyorum yine yollarına Beni sorma ölümün kollarına Düştüm gecenin ortasına Aldı hayalini gözyaşına Döktün bak ..

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video) 04:10

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video)

DİBE VURGUN (Şarkı Sözleri) Nasılım iyi miyim soruyor musun bana Ben bende miyim hayır, hep sendeyim Dediğime geldin yürek, yine yaktın kendini Bir hata binbir bela sana ne diyeyim Kendime de kızgınım engel olmadım san..

Serhat - Gururlu Ol 05:10

Serhat - Gururlu Ol

Gururlu Ol şarkı sözleri ile Bir anlık bir sevdanın peşinden mi gittin? Şimdi mutlu değilsin ya, dönüp bana mı geldin? Bu dünyada aşktan başka, böylesi bir acı var mı? Sevip sevipte ayrılmak, insan böyle yaşar mı? İste..

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem_I Can't Love Other Than You - L1 - 1994 04:22

Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem_I Can't Love Other Than You - L1 - 1994

--------------------------- 'Yerine Sevemem' Senden uzakta hep birşeyler eksik. Gönlümde derman yok inan bir nefeslik. Ne bir avuntu, ne de biraz ümit. Ne yaptın bana, nedir bu sessizlik. İçimde birşey acıyor sen geli..

Yedi Karanfil 3 - Eklemedir Koca Konak (FON) 04:36

Yedi Karanfil 3 - Eklemedir Koca Konak (FON)

Eklemedir koca konak ekleme aman aman Nazlıda yarim yine yine geldi aklıma Nasıl edeyim başımdaki sevdaya Aman aman dostlar yoldan geldim yorgunum Ortada boylu bir güzele vurgunum Bizim bağa gideriken serhaya aman aman Ç..

İbrahim Tatlıses ile BMC Kamyon Reklamı Eski Reklam 00:34

İbrahim Tatlıses ile BMC Kamyon Reklamı Eski Reklam

Hala BMC markasını duyunca aklıma gelen bence bemece sloganının üretildiği reklamlardan biri.İbrahim Tatlıses henüz Hülya Avşar'la beraberdir ve henüz ibo show başlamamıştır. O günün teknolojisi ile bilboarddan kamyo..

Berkay - Sen Varsın 03:35

Berkay - Sen Varsın

İçimde bitecek gibi durmayan Adını koyamadığım sen varsın Aklıma geldiği an kahreden İçimi acıtan sen varsın Nereden bilirim Kısmet olmayacak Tutunurum sandığım dala Başkası konacak x2 Sanki yıllar önce rastlamış gibiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu  Seni Kimler Aldı 03:27

Sezen Aksu Seni Kimler Aldı

Yürüyorum hasretin, acının üstüne Sığmıyorum dünyaya, dar geliyor Geceler mi uzadı, bu karanlık ne Gönlümün bayramları, şenliği söndü Seni kimler aldı, kimler öpüyor seni Dudağında, dilinde Ellerin izi var Deli ..

Ebru Gündeş  İki Gözüm İki Bulut 1995 04:20

Ebru Gündeş İki Gözüm İki Bulut 1995

Akşamı getiren sesler susunca Gönül rıhtımına bir gemi yanaşır Döker hüzünleri gider sessizce Gözlerimde geçen yüzün ıslanır Saatler yorulur sabaha doğru Geceler yorulur hasretin yorulmaz Bırakmaz peşimi nereye gitsem Ço..

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı 04:37

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı

Ne zaman geçersen bu mahalleden İçimi incecik bir sızı sarar Yorgun gözlerim pencerelerde Yolumu bekleyen bir kadın arar Seneler önceydi, bir kadın vardı Burada, bu yerde benle yaşardı, ah Kader bizi bir gün bizden..

Aydın Kurtoğlu - Pişman 03:13

Aydın Kurtoğlu - Pişman

Geldi sonbahar Senden yine yok bir haber Hep bir yanım eksik Uyutmuyor sensiz akşamlar Kayıp bir şehir Yalnızlığın mateminde Yar gözlerim Aklıma sen düştüğünde Sevda bazen kanatır Kanatsın bırak aşktandır Sen yeni bir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Akçıl -1001 Gece 04:10

Sinan Akçıl -1001 Gece

Bir yakıyor tadı Bir ne güzel adı Bir iyi ki buradasın Keşke olmasın zorladık Gülüşü ne güzel Bazende çok özel Sevginin ölüşü Mahveder gülüşü Kaybeder son anda yine Bi güneş doğuyor hep üstüne Bitiyor diyemiyorum hep akl..

Özgürlük Deyince Aklınıza Gelen 3 Şey Nedir? Röportaj 03:59

Özgürlük Deyince Aklınıza Gelen 3 Şey Nedir? Röportaj

Özgürlük deyince benim aklıma bol bol özgürce gezmek,fotoğraf çektirmek geliyo.Sokakta insanlara özgürlük deyince aklınıza gelen 3 şey soruldu..

  • JET TV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güllü  Değmezmiş Sana 06:14

Güllü Değmezmiş Sana

aklıma gelmezdi ayrılacağım bu aşkın sonunda ağlayacağım düşündükçe seni çıldıracağım boşuna sevmişim değmezmiş sana en büyük hatayı sende yapmışım o taş kalbinde ben aşk aramışım demekki yıllarca boşa yanmışım b..

Crazy Taksi Obaaa Eskiler Gözü Yaşlı 03:15

Crazy Taksi Obaaa Eskiler Gözü Yaşlı

Crazy Taksi Obaaa Eskiler Gözü Yaşlı Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli Crazy Taksi oynadım eski anılarım aklıma geldi iyi seyirler...

Kar Gören İzmirliler 02:12

Kar Gören İzmirliler

Bu tatlı köpekler kar gördüklerinde yerlerinde durmuyorlar. Hayvanların bu hallerini görünce aklıma kar görünce sokaklara dökülen İzmir'in insanları geliyor. İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polislere Sarılmak İçin 155’i Aradı 00:56

Polislere Sarılmak İçin 155’i Aradı

Geçirdiği rahatsızlık yüzünden yürüme güçlüğü çeken 16 yaşındaki Eren Emir, çok sevdiği özel harekatçılara sarılmak isteği 155'i aramakla gerçek oldu. Özel harekatçıların yanına gelmesini çok istediğini bu hayalini 155'i..

  • JET TV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En İyi Kola Reklamı 00:46

En İyi Kola Reklamı

Valla ben beğendim hatta beni çekti birazdan bakkala gidip alıcam. Aklıma yazacak bir şey gelmedi eleştirim dedim ...

  • JET TV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ofiste Kahve Komasına Girenler ( Miray Akovalıgil ) 01:00

Ofiste Kahve Komasına Girenler ( Miray Akovalıgil )

Çalışırken ne sıklıkla kahve içmektesiniz? A) Valla çok aram yok, aklıma gelirse ayda yılda bir. B) İçmeden ayılamam. C) İçmeden çalışamam. D) Hiç içmiyorum, selülit yapıyormuş diye duydum...

  • JET TV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 6 yıl önce