#Grup gündoğarken

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı 01:28

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, haklarındaki terör soruşturması nedeniyle gözaltına alındı. Belediye binasını abluka altına alan polis, Kışan..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Bayrak Töreninde Öğrencilerden Öğretmene Saldırı 02:01

Bayrak Töreninde Öğrencilerden Öğretmene Saldırı

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğretmen ve okulun müdür yardımcısı, geçen cuma günü İstiklal Marşı töreni sırasında bir grup öğrencinin saldırısına uğradı. Öğretmene tekme ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Aşk Bahçesinin Sapıkları : Liseli Gençlerden Full Macera Türkçe Dublaj Komik Film İzle 1:43:16

Aşk Bahçesinin Sapıkları : Liseli Gençlerden Full Macera Türkçe Dublaj

Bir grup genç arkadaşın okul yıllarından başlarından geçen komik eğlenceli maceraları. Aşk Bahçesinin Sapıkları Türkçe Dublaj Aksiyon Filmi..

  • PengoTV tarafından
  • 12.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura 02:05

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura

1 milyon 189 bin liralık skandal haberleşme faturasına tepkiler artarak devam ediyor. CHP'li meclis başkanlık divanı üyesi Elif Doğan Türkmen'in millete kestiği faturayı kendi cebinden ödemesi isteniyor. AK Partili Şamil..

Ayakta Uyuyan Avcılar 00:59

Ayakta Uyuyan Avcılar

Av için ormanlık alana giden bir grup avcı. Avlanacakları alanı paylaşmış av için hepsi bir yer tutmuş anca yanlarından gelip geçen av hayvanlarının haddi hesabı yok...

  • PITIRCIK tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suda Bisiklet Sürme Denemesi Gülümsetti 02:49

Suda Bisiklet Sürme Denemesi Gülümsetti

Elazığ'ın Baskil ilçesinde bir grup arkadaşın, su üstünde bisiklet sürmeye çalışırken çektikleri görüntüler izleyenlere kahkaha attırıyor. Baskil ilçesinde 3 arkadaş tarafından yapıldığı tahmin edilen su bisikletini den..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fareyi Havai Fişeğe Bağlayıp Havaya Fırlatmak 00:27

Fareyi Havai Fişeğe Bağlayıp Havaya Fırlatmak

Çin'de bir grup genç eğlenmek için buldukları fareleri havai fişeğe bağlayıp fırlattı. Eğlenmek adına acımadan farelere işkence eden gençler, bu videoları sosyal medyada paylaştı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mısır′ın sualtı heykel müzesi 01:11

Mısır′ın sualtı heykel müzesi

Bir grup Mısırlı dalgıç zararsız ev atıklardan yapılan heykeller ile denizin altında bir müze oluşturdu. Bu heykellerden yeni mercan resiflerinin oluşması hedefliniyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 2.932 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Polis Yaralı 01:01

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Pol

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Polis Yaralı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Ak Parti ilçe binası ve önündeki polis noktasına bir grup PKK’lı tarafından bombalı ve silahlı saldırı düzenl..

Başbakan Yıldırım Bozkurt İşareti Yaptı 01:42

Başbakan Yıldırım Bozkurt İşareti Yaptı

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti grup toplantısında konuşurken bozkurt işareti yaptı. Başbakan Yıldırım, izleyicilerden bir gruptan, ’MHP’lileri unutma’ seslerinin yükselmesi üzerine, Milliyetçi ve ülkücü kardeşlerim..

Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik Şarkısını Acapella Olarak Dinlemeye Ne Dersiniz? 03:49

Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik Şarkısını Acapella Olarak Dinlemeye

Ankaralı bir grup olan Vokalemun yurt dışında benzerlerini sıkça gördüğümüz acapella müzik türünü ülkemizde başarıyla temsil eden sayılı gruplardan birisidir. Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik isimli şarkısını 4 farkl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sürücüyü Trolleyen Adam 00:43

Sürücüyü Trolleyen Adam

Karşıdan karşıya geçen bir grup arkadaş, yoldaki arabanın sürücüsüne çok zekice bir şaka yapıyor. İşte o saniyeler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oscar Takımını İpten Aldı! 00:46

Oscar Takımını İpten Aldı!

AFC Şampiyonlar Ligi Grup maçında FC Seoul'u 1-0 yenen Shanghai SIPG'de rekor bir ücretle transfer olan Oscar, Seoul'un penaltı atışı sırasında kendi kalecisine atacağı köşeyi göstererek beraberlik golüne engel oldu.....

  • Ömer tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kırmızı Işıkta Şınav Çeken Adanalı Gençler 00:28

Kırmızı Işıkta Şınav Çeken Adanalı Gençler

Adana'da bir grup genç, akşam saatlerinde kırmızı ışıkta şınav çekti. Bazı vatandaşlar ise araçlarında şınav çeken gruba 'Aferin gençler' diye destek verdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.997 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı 00:35

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı Rize’nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehane silahla tarandı. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Aralarında husumet bulunan iki grup ..

Kong Skull: Island'ın Son Fragmanı Yayınlandı 02:43

Kong Skull: Island'ın Son Fragmanı Yayınlandı

Tom Hiddleston ve Samule L.Jackson'ın başrollerini paylaştığı Kong: Skull Island filminden fragman geldi. 10 Mart'ta vizyona girecek film, bir grup araştırmacının Pasifik'te gerçekleştirdiği ada keşfini ve Kong ile karşı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzular Kurtlara Karşı Türkçe Dublaj Animasyon Filmi Hd İzle 1:21:13

Kuzular Kurtlara Karşı Türkçe Dublaj Animasyon Filmi Hd İzle

Filmde, sihirli ve son derece sıradışı bir dünyada, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayan bir grup kuzunun mutlulukları uzun sürmeyecektir. Çünkü yeni komşuları kurtlar olacaktır. Hem korkacak hem de nasıl olacağını hesap..

Peru'da ilkel bir kabile görüntülendi 00:20

Peru'da ilkel bir kabile görüntülendi

Peru'nun güneydoğusunda, Amazon ormanlarında dış dünyadan tamamen soyutlanmış halde yaşayan Mashco-Piro kabilesi Survival International adlı grup tarafından görüntülendi...

Kuzey Kore'nin Kayıp Varisi Kim Han Sol Sosyal Medya'da Ortaya Çıktı 00:29

Kuzey Kore'nin Kayıp Varisi Kim Han Sol Sosyal Medya'da Ortaya Çıktı

Malezya’da geçen ay zehirlenerek öldürülen Kim Jong-nam’ın oğlu Kim Han Sol kendini dünyaya ilk kez bir video ile gösterdi. Videoda pasaportunu da gösteren Kim Han Sol'un videosu Cheollima adlı bir grup tarafından Çarş..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente 00:40

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alındığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut ..

Nostaljik Neşeli Şarkılar 32:48

Nostaljik Neşeli Şarkılar

Şarkı Sözleri Ben karagün dostu sanmıştım seni En acı günlerde terkettin beni Bir derdin üstüne bin derdi kattın Her zaman ağlattın şu gözlerimi Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Sanma ki ..

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı 01:11

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı Almanya'da Ekonomi Uzmanları Konseyi, Başbakan Angela Merkel'i, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden çıkmasını engellemesi konusunda uyardı. Hazırladıkları raporu Merke..