#Grup umuda ezgiler ağam tez gele

Dilek Karadağ - Mavi Yelek Mor Düğme 04:27

Dilek Karadağ - Mavi Yelek Mor Düğme

ŞARKI SÖZLERİ Mavi yelek mor düğme Gine düştün gönlüme Her gönlüme düşende Kan damlar yüreğime Ağam ben nasıl edim Saz getir fasıl edim Çok da güzel değilsen Gönüldür nasıl edim Gazel döktü güz oldu Derdim biraz az ol..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinem Güngör - 14 01 Prod By 03:21

Sinem Güngör - 14 01 Prod By

Bir el var, bir el Sıcağı özünden okunuyor Bir yol var, bir yol Sokakları ruha açılıyor Gide gele yol yasta, Aklım buna hasta. Durulmam ben asla, Yıldızlar içimden taşıyor Gide gele yol yasta, Aklım buna hasta. Durul..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri 02:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri

Üste gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, elini göreni kim bozabilir. Yüzü ak, vicdanı hür, iradesi sağlam gençliği kim durdurabilir? Çınarların yanında yeşeren umuda, kim ket vurabilir? Kim kırabilir, nice düşman kal..

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Esat Kabaklı Bil Oğlum 05:50

Esat Kabaklı Bil Oğlum

15 Temmuz Kahramanlarının Türkülerini Söylüyoruz Çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum Çakal gezen şu dağlarda gez oğlum Çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum Çakal gezen şu dağlarda gez oğlum Gez oğlum Vatanına göz dikeni e..

Emre Belözoğlu - Beyaz Giyme Toz Olur (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:38

Emre Belözoğlu - Beyaz Giyme Toz Olur (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Beyaz giyme Toz olur, Siyah giyme Söz olur. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salina..

  • PengoTV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Hu Hu 04:14

Sezen Aksu - Hu Hu

Hangi ara yaşanmış da bitmiş onca anı ah be cancağzım Kelimeler düğüm düğüm yakıyor boğazımı, acıyor ağzım Yok oluru, gideri yok bu dünyanın, burası bir acıhane Yok ya dedim, o zaman dedim, kalk dedim, tez yaşamamız laz..

Sezen Aksu  Keskin Bıçak 05:26

Sezen Aksu Keskin Bıçak

Geldim yarım, kaldım yarım Neydi, ne oldu şu tez canım Ertelendim hayattan, sevdim yarım Derken bugün olmazsa, olur yarın Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Kendimden kaçak Y..

Yudum - Evlenmirem 03:38

Yudum - Evlenmirem

Dünen yığıldılar anam gardaşım ille meni hemen evlendirmeye Sohbetlerinden şişti ah başım Gelin a dostlar gelin görmeye Biri dedi geldi evlilik çağın Kalmadı bak birce bekar yoldaşın Evlenmek istiyir küçük kardaşın Evlen..

Azeri Imamyar Hasanov - Ay İshiginda 05:10

Azeri Imamyar Hasanov - Ay İshiginda

Gamber Hüseyinli – Ay Işığında. İfa edir İmamyar Hesenov. Musiqi aləti Kamança sözleri: Men seni gördüm ay ışıqında Könlümü verdim ay ışıqında Tez geldi hicran ayrıldıq heman ay ışıqında ay ışıqında Tez geldi hicran ..

  • PengoTV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zara Beyaz Giyme Toz Olur 04:18

Zara Beyaz Giyme Toz Olur

Beyaz giyme Toz olur, Siyah giyme Söz olur. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi ..

Yüksek Sadakat - Kafile 04:20

Yüksek Sadakat - Kafile

Yüksek Sadakat - Kafile dinle Albüm Adı : Yüksek Sadakat Düzelten : felucia Bendeki bu ateş sönmeden Mevsim yazdan hazana dönmeden Gözlerine uykular inmeden Göğsüne yatır beni düşlere götür beni.. Aşk bu cana bede..

  • PengoTV tarafından
  • 1.320 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

TBMM Önünde Gergin Anlar 02:46

TBMM Önünde Gergin Anlar

TBMM Önünde Gergin Anlar Maliye Bakanlığı bütçesi görüşüldüğü sırada TBMM önünde eylem yapmak isteyen bir grup ile polis ekipleri arasında arbede yaşandı. Olayda 3 kişi gözaltına alındı. TBMM’de Maliye Bakanlığı bütçe..

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık 05:03

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık

TBMM Genel Kurulu, dün yaşanan arbedenin ardından gergin başladı. TBMM Genel Kurulunda yaşanan arbedede bacağından ısırılan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Onların amaçları sadece kavga etmekti. Gerginliği..

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada 03:15

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada

Beyoğlu’nda iki grup arasında çıkan çatışma sırasında yaşanan panik anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Beyoğlu Kasımpaşa’da dün gece saatlerinde iki grup arasında silahlı çatışma çıkmıştı. 1 kişinin öl..

ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi 1:52:18

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi

Filmin Konusu: Umut Adası, Türkiye’den İngiltere’ye kaçak yollarla giden bir grup insanın ve eğitim amacıyla fırsatlar ülkesine giden genç bir kızın yaşadığı dramı anlatıyor. Farklı sınıf ve kültürden gelen, çoğunluğu ge..

  • Tv Series tarafından
  • 34.358 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Salim Dündar Aynalar 03:35

Salim Dündar Aynalar

Harmanım ben harmanım Kırk satırlık fermanım Yok dizinde dermanım Eyletmen beni Söyletmen beni Ağlatman beni Aynalar aynalar İster anam darılsın İster babam darılsın Vuran elim kırılsın Hüznüm sizde görünür Saçım beya..

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.419 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe 05:00

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman Dilimde sabah keyfiyle yeni bir ümit türküsü Kar yağmış dağlara , bozulmamış örtüsü Rahvan atlar gibi ırgalanan gökyüzü Gözlerimi kamaştırsa da geleceğim sana Şimdilik bağlayıcı bir takvim ..

  • Candy tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçalarda Barım Var - Sibel Güzel (Azeri) 02:40

Bahçalarda Barım Var - Sibel Güzel (Azeri)

azeri ezgiler arasında en güzeli belki de... Seslendiren: Sibel Güzel Bahçalarda Barım Var Bir Heyva Bir Narım Var Galem Gaş Gara Gözlü Hoş Bahışlı Yarim Var Beri Gel Gara Göz Gel Gel Gara Göz Bu Bağrımda Yare Göz Derdim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Verdi'nin Maskeli Balo Operası Barselona Seyircisiyle Buluştu 04:15

Verdi'nin Maskeli Balo Operası Barselona Seyircisiyle Buluştu

Komediyle karışık üç perdelik bir trajedi… Verdi’nin Maskeli Balo operası sanatçının en önemli eserlerinden biri olarak kabul ediliyor. Polonyalı tenor Piotr Beczala, oyunun ana karakteri Boston Valisi Riccardo’yu canlan..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı 01:00

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı

Mersin’de polise silahlı saldırı: 2’si polis 3 yaralı Mersin’de durdurulan şüpheli araçta kimlik kontrolü yapan sivil polislerin üzerine ateş açıldı. Olayda 2’si polis 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, polis hab..

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı 01:14

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı Diyarbakır’da iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Kay..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..