#Grup umuda ezgiler ağam tez gele

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Ülkücüler Yaşar Okuyan İçin Meydana İndi 01:20

Ülkücüler Yaşar Okuyan İçin Meydana İndi

Eski bakanlardan Yaşar Okuyan'ın seçim öncesi sarf ettiği sözlerin gereğini yerine getirmesini isteyen bir grup ülkücü, Anadolu Meydanı'nda toplandı. Anadolu Meydanı'na eşek maketiyle gelen grup, Okuyan'ın seçim öncesi k..

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:02

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan..

3 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Sapık İfadesiyle Dehşete Düşürdü Olay Sırasında Ağlıyordu 00:44

3 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Sapık İfadesiyle Dehşete Düşürdü Olay Sı

Adana'da komşusunun 3 yaşındaki kızına tecavüz eden sapık, suçunu itiraf etti ve anlattıklarıyla dehşete düşürdü: Odada bizden başka kimse yoktu, kız olay sırasında ağlıyordu. Çok pişmanım. Adana'da sokak düğünü sırasın..

Çağrılınca Gelen Balık 00:57

Çağrılınca Gelen Balık

Görüntüler Sakaryalı bir grup balıkçı tarafından sosyal medyada paylaşıldı. İddiaya göre gölet kenarında balık tutan grup, oltaya takılan sazan cinsi bir balığı sudan çıkardı. Balıkçılar daha sonra tuttukları balığı yeni..

  • JET TV tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Biri 10 diğeri 18 yaşında! Sokak ortasında dehşet 01:07

Biri 10 diğeri 18 yaşında! Sokak ortasında dehşet

Zeytinburnu'nda bir grup, husumetli oldukları diğer gruptan 10 ve 18 yaşındaki iki kişiyi sokak ortasında silahla vurup kaçtı. Öte yandan, bu iki grup arasında geçtiğimiz günlerde yine silahlı kavga yaşanmış, iki kişi vu..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı 01:58

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı

Aynı eve yaşayan Toprak, Cüneyt, Semir ve Uğur’un karşı dairelerinde de kız arkadaşları Pınar, Tuğçe ve Melek kalır. Ekip daha rahat görüşebilmek için aynı apartmanda yaşayan ev sahipleri Süheyla’ya çaktırmadan iki daire..

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir grup araştırmacı 1978 yılı Cadılar Bayramı’nda dört masum genci öldüren Michael Myers ilgili araştırma yapan bir grup araştırmacı Myers’ı hapishanede ziyaret ederler. Bu sırada herkes yaklaşmakta olan Cadılar Bayramı..

Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman 01:35

Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman

Dehşet Yolu, yolda kalan bir grup gencin peşlerine düşen nişancıdan kurtulmak için verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Altı üniversite öğrencisi bir arabaya doluşmuş dolaşmaktadır. Ancak ıssız bir yolda tekerleklerinden bir..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları 03:42

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları

Bursa'da bir grup atlet, yürüyüş ve koşu yapmak için Uludağ'ın zirvesine tırmandı. Fırtınaya yakalanan atletler uçmamak için kayalara tutunarak hayatta kaldı. Bursa ve İstanbullu atletler, Uludağ'ın zirvesine çıkmak için..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım 02:32

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım

Kağıthane’de cadde üzerinde bir grup çocuğun yanına giden polis ekipleri, arkadaşlarının su satarak ayakkabı almak istediği 11 yaşındaki çocuğu ekip otosuna alarak götürdüğü pazarda giyindirdi. Yapılan yardıma sevinen ço..

İmera  Emri Olur [2015  Video] 03:11

İmera Emri Olur [2015 Video]

Bu klip sadece siz değerli takipçilerimize bir hediye niteliğindedir ve demo çalışmasıdır. Sizlerin desteğini sürekli hissediyoruz ve misyonumuzu yerine getirme konusunda bu desteklerden güç alıyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 5.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fifth Harmony - Worth It 03:44

Fifth Harmony - Worth It

Worth It Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it [Kid Ink:] I tell her bring..

  • PengoTV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çukurca’da Şiddetli Çatışma 02:15

Çukurca’da Şiddetli Çatışma

Çukurca’da Şiddetli Çatışma Hakkari'nin Çukurca ilçe ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında çatışma çıktı. Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde bir grup PKK’lı terörist tarafından ilçe merkezi girişindeki ..

Urfa'da Kanlı Alacak Verecek Kavgası 01:10

Urfa'da Kanlı Alacak Verecek Kavgası

Urfa'da Kanlı Alacak Verecek Kavgası Şanlıurfa’da önceden aralarında husumet bulunan akraba iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı...

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Mecliste Yumruklu Kavga! 00:57

Mecliste Yumruklu Kavga!

CHP'nin TBMM'deki bugünkü grup toplantısı sırasında Meclis’te arbede yaşandı. Olay yerine gelen TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’ya yaşananları aktaran CHP’liler, girişlerinin polis tarafından engellendiğini ve poli..

  • PengoTV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mönchengladbach 1-1 Manchester City - Maç Özeti izle (23 Kasım 2016) 01:47

Mönchengladbach 1-1 Manchester City - Maç Özeti izle (23 Kasım 2016)

Şampiyonlar Ligi grup maçlarında Mönchengladbach ile Manchester City 1-1 berabere kaldı...

Ardahan Aktaş Gölü Üzerinde Sürüş Keyfi 01:20

Ardahan Aktaş Gölü Üzerinde Sürüş Keyfi

Ardahan Aktaş Gölü Üzerinde Sürüş Keyfi Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 21 derecelere kadar düştüğü Ardahan'da, bir grup genç, yüzeyi tamamen buzla kaplanan Aktaş Gölü üzerinde araçları ile sürüş keyfi yaşadı..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Yaya Geçidinde Duran Arabayı Taşımak 00:26

Yaya Geçidinde Duran Arabayı Taşımak

Brezilya'da gerçekleşen olayda; kırmızı ışıkta genelde çoğu sürücünün yaptığı bir hata olan yaya geçidinin üzerinde durma olayını gerçekleştiren sürücüyü bir sürpriz beklemektedir. Bu olaydan oldukça rahatsız olan grup ı..

  • Cowboy tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüzde 5000 Zamlanan İlacı 2 Dolar'a Mal Eden Lise Öğrencileri 01:30

Yüzde 5000 Zamlanan İlacı 2 Dolar'a Mal Eden Lise Öğrencileri

Avustralya’da bir grup lise öğrencisi, Daraprim adlı ilaca getirilen yüzde 5 binlik zammın ardından kolları sıvadı. Genç öğrenciler özellikle AIDS hastalarının kullandığı ilacın tek hapını 2 Dolar maliyetle üretmeyi başa..

  • Cowboy tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suriye Kadınları Halepte Hıristiyan Ortodoks bayramını kutlamak için dans ediyor 00:56

Suriye Kadınları Halepte Hıristiyan Ortodoks bayramını kutlamak için d

Bir grup Suriyeli Ortodoks Hıristiyan kadın Aziz Barbara Günü kutlamak için hükümetin düzenlediği Batı Halep'teki bir restorana toplandı. Kaynak:Reuters..

Lise Öğrencileri Hayat Kurtarıcı İlaç Üretir 02:07

Lise Öğrencileri Hayat Kurtarıcı İlaç Üretir

Bir grup Avustralyalı Lise öğrenci hayat kurtarıcı onu yapmaları 1 yıldan fazla sürdü ama çok pahalı ilaç Daraprim'in aktif bileşeni olan Pyrimethamine'i akut sıtma tedavisinde kullandı. (2 Aralık 2016)..

İsrailliler Netanyahu'nun Heykelini Yıktı 01:14

İsrailliler Netanyahu'nun Heykelini Yıktı

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun Tel Aviv'deki Rabin Meydanı'na sabah saatlerinde dikilen altın kaplama heykeli bir grup İsrailli tarafından yıkıldı..

Gazze’nin Silikon Vadisi 01:13

Gazze’nin Silikon Vadisi

İsrail'in uyguladığı abluka altında yaşamını sürdüren Gazzeliler yine de hayallerinin peşinden koşuyor. Bir grup Filistinli genç, Google destekli bir Start-Up projesini hayata geçirdi.....

Spektral Türkçe Dublaj Film İzle 1:48:03

Spektral Türkçe Dublaj Film İzle

Spectral (Hayalet gibi,Hayali) filminin konusu, Bilim kurgu, aksiyon ve gerilim türünde olan Spectral bir grup askerin hayaletlerle olan zorlu mücadelesini anlatan bu ilginç filmde askerler savaştıkları şeyleri göremezk..

  • Film İzle tarafından
  • 19.654 görüntüleme
  • 8 yıl önce