#Grup umuda ezgiler kaleden İniş mi olur

İbrahim Halil Çiçek - Yalnız Kaldık 04:06

İbrahim Halil Çiçek - Yalnız Kaldık

Yalnız Kaldık şarkı sözleri ile Ben yol olmam korkarum Ben yol olmam korkarum O kayalar ezerse beni ezerse O kayalar ezerse beni ezerse Ben yol olur uzarum Ben yol olur uzarum Nazli Yarum gezerse Beni gezerse Yıl..

Behçet Gülas - Korkarım 05:04

Behçet Gülas - Korkarım

Korkarım şarkı sözleri ile Ben yol olmam korkarum Ben yol olmam korkarum O kayalar ezerse beni ezerse O kayalar ezerse beni ezerse Ben yol olur uzarum Ben yol olur uzarum Nazli Yarum gezerse Beni gezerse Yılda bi..

Sertab Erener - Belki de Dönerim 04:28

Sertab Erener - Belki de Dönerim

Sertab Erener - Belki de Dönerim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gölde yalnız yüzen suna Çölü aşan kör fırtına Vur gayrı yükünü sırtıma Hem belki de dönerim Bir duman çek beni gitmeden Tan yeli seherden esmeden Kesilme..

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin   100 DEFA 11:24

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin 100 DEFA

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin Ne demek anlamı türkçe açıklaması fazileti okunuşu nLa ilahe illallahül melikül hakkul mübin arapçasınnلآ ايلاهه ايللاللاهول مليكول حاككول موبينnnManası: (Melik (herşeyin sahib..

  • JENCİ tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 5 yıl önce
HiraiZerdüş - Papatya 03:08

HiraiZerdüş - Papatya

HiraiZerdüş - Papatya Müzik Dinle Şarkı Sözleri gözlerin zehri şarap eder mi? Alıp içsem beni sarhoş eder mi? Bir hayale daldım uyan derler mi? Beni böyle koyup gitme olur mu. Yine gel akşam üstü Gece sabaha varma..

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video) 03:50

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video)

Şarkı Sözleri : Dön diyorsan dönebilirim, yanmaz canımda Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yak diyorsan yakabilirim, dudaklarınla Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yaktım kendimi sardım iyice zor durunca ben ölebilirim G..

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Fırat Enül - Okyanus ve Bardak 03:30

Fırat Enül - Okyanus ve Bardak

Okyanus ve Bardak şarkı sözleri ile Önümde okyanus Elimde Bardak Dökmem sana yansan Olur mu kalbim Sana simit candan Değil ateş, suya karışsan Varsan, vursan yüreğimin kıyısına Dudaktan kapanan bu kapı açılmaz san..

Mustafa Ceceli - Aman 04:32

Mustafa Ceceli - Aman

Senden öncesi var elbette Sonrası da olur muhtemelen hayat bu bilinmez Hadi gel bak içime uçurumdan daha derin Öyle bir iz ki bıraktığın kolay silinmez Özlemim gökyüzü kadar uçsuz bucaksız Özlemim tuzdan çok toprak..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Kalede Resim Çekerken Düşen Adam 00:23

Kalede Resim Çekerken Düşen Adam

Şanlıurfa'da Kaleden Resim Çekerken Uçurumdan Düşen Adam İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihi kalede doğum günü selfiesi ölümle bitti 02:58

Tarihi kalede doğum günü selfiesi ölümle bitti

Şanlıurfa'da doğum gününde tarihi kalede selfie çekmek isteyen 38 yaşındaki Halil Dağ, kaleden düşerek hayatını kaybetti..

Salim Dündar Aynalar 03:35

Salim Dündar Aynalar

Harmanım ben harmanım Kırk satırlık fermanım Yok dizinde dermanım Eyletmen beni Söyletmen beni Ağlatman beni Aynalar aynalar İster anam darılsın İster babam darılsın Vuran elim kırılsın Hüznüm sizde görünür Saçım beya..

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.421 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçalarda Barım Var - Sibel Güzel (Azeri) 02:40

Bahçalarda Barım Var - Sibel Güzel (Azeri)

azeri ezgiler arasında en güzeli belki de... Seslendiren: Sibel Güzel Bahçalarda Barım Var Bir Heyva Bir Narım Var Galem Gaş Gara Gözlü Hoş Bahışlı Yarim Var Beri Gel Gara Göz Gel Gel Gara Göz Bu Bağrımda Yare Göz Derdim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ata Demirer - Yaşamak Yalan Belki 04:33

Ata Demirer - Yaşamak Yalan Belki

Alaturka 01-Yaşamak Yalan Belki Yaşamak yalan belki, Yalan delice sevmek, gözlerin, dudakların, O yeminler hep yalan Yalan, geceler boyu hep beni düşündüğün Yalan güller, şarkılar, menekşeler hep yalan Acımasız ağını..

Verdi'nin Maskeli Balo Operası Barselona Seyircisiyle Buluştu 04:15

Verdi'nin Maskeli Balo Operası Barselona Seyircisiyle Buluştu

Komediyle karışık üç perdelik bir trajedi… Verdi’nin Maskeli Balo operası sanatçının en önemli eserlerinden biri olarak kabul ediliyor. Polonyalı tenor Piotr Beczala, oyunun ana karakteri Boston Valisi Riccardo’yu canlan..

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle 2:22:42

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine gi..

Paranormal Olaylar Kangren Vakasında Bir Gece 45:42

Paranormal Olaylar Kangren Vakasında Bir Gece

Artvin'in dağlarında bulunan bir oba'da zamanında yaşanmış olayları inceliyoruz.Geçmişte yaşamış bir haraminin köyü haraca bağlaması fakat kazandıkları ile yetinmemesi sonucunda, define işine girişmesi... Cinler ile yapt..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü 03:29

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü

Çekmeköy’de düğün eğlencesi adı altında korona virüs salgınına ve artan vak'alara rağmen bir araya grup, sokağı trafiğe kapatarak motosikletlerle patinaj çekti. Ortalığı dumana boğarak adeta terör estiren grup ardından k..

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı 01:00

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı

Mersin’de polise silahlı saldırı: 2’si polis 3 yaralı Mersin’de durdurulan şüpheli araçta kimlik kontrolü yapan sivil polislerin üzerine ateş açıldı. Olayda 2’si polis 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, polis hab..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı 01:14

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı Diyarbakır’da iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Kay..

Türk Hackerlar New York Borsasının Sunucularına Saldırdı 01:39

Türk Hackerlar New York Borsasının Sunucularına Saldırdı

Türk hacker grubu Aslan Neferler Tim, New York Borsasına siber saldırıda bulundu. Sistemin sunucularına saldıran hackerlar, Tahmini kayıpları 800 milyon dolar açıklamasında bulundu. Ünlü Türk hacker grubu Aslan Neferl..

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar! 04:39

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar!

Manisa’da kendilerini çevreci olarak niteleyen bir grup, ağaç bulunmayan alanda ‘ağaç kesilecek’ iddiası ile Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak otoparkı protesto etmek için Büyükşehir Belediye Meclisi önün..

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur 02:20

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında önemli bir iddiada bulundu. Özel, FETÖ'den ihraç edilen ilk kişinin Süleyman Soylu olduğunu ileri sürdü. CHP G..