#Grup umuda ezgiler kaleden İniş mi olur

Uçaklardaki Can Yeleğini Denizde Test Ettik 05:10

Uçaklardaki Can Yeleğini Denizde Test Ettik

Bu videoda uçaklarda her koltuğun altında yer alan ve uçağın denize zorunlu iniş yapması veya kaza ile denize düşmesi durumunda kullanılacağı öngörülen can yeleklerini test ediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de Uçağın Ağaca Çarpması 00:36

ABD'de Uçağın Ağaca Çarpması

ABD'nin Connecticut eyaletinde çift kişlik bir uçak iniş yaptığı sırada kontrolden çıkarak hızla irtifa kaybedip ağaca böyle çarpmış. Çarpışmanın etkisiyle takla atan uçak yere düşmüş şans eseri ağaç, uçağın hızını yavaş..

  • JET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçağa Park Etme Konusunda Yardım Eden Ağaç 00:36

Uçağa Park Etme Konusunda Yardım Eden Ağaç

ABD'nin Connecticut eyaletinde çift kişlik bir uçak iniş yaptığı sırada kontrolden çıkıp hızla irtifa kaybetmiş. Ağaca çarpan güzel bir park gösterisi sergilemiş...

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düşen Arkadaşına Hunharca Gülen Adam 01:24

Düşen Arkadaşına Hunharca Gülen Adam

Ormanda gezintiye çıkan arkadaşlardan ormanlık alandan inişe geçerken oldukça zorlanmış hatta içlerinden biri bu iniş sırasında hızını alamayıp yere kapaklanmış...

  • JET TV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu 01:31

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi 03:32

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi Türk mühendisler tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk Milli Kuş Tespit Radarı Atatürk Havalimanında hizmete girdi. Yeni radar, havalimanı civarından geçen göçmen k..

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü 00:26

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü

Diyarbakır'da F-16 tipi savaş uçağı düştü. Pilot olaydan yara almadan kurtuldu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Diyarbakır'da F-16 tipi bir savaş uçağının düştüğünü, pilotun ise olaydan yara almadan kurtulduğunu açıklad..

Ölümcül Deney 4  Film İzle 1:36:52

Ölümcül Deney 4 Film İzle

Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra Türkçe Dublaj Film İzle. Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombiye dönüşürken, Alice sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam eder. Umbrella Şirketi ile olan savaşı ye..

Drone Ambulanslar Geliyor 00:40

Drone Ambulanslar Geliyor

Amerika merkezli Fast Company ekonomi dergisinin, sağlık alanında yaratıcı teknolojileri tanıttığı etkinliğinde, bir drone ambulans planı sergilendi. Hastaların, normal ambulanslardan ve helikopterlerden daha hızlı ve e..

Dünyanın En Büyük Yolcu Uçağının Şiddetli Rüzgarda Muhteşem İnişi 01:31

Dünyanın En Büyük Yolcu Uçağının Şiddetli Rüzgarda Muhteşem İnişi

Dubai Havayolları'na ait Airbus A-380 uçağının şiddetli rüzgarda muhteşem inişi böyle görüntülendi. Almanya Düseldorf Havalimanı'nda iniş yapan uçaklar şiddetli yan rüzgar nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşıyor..

200 Yolculu Uçakta Korku Dolu Anlar 02:55

200 Yolculu Uçakta Korku Dolu Anlar

Düsseldorf Havaalanı'na inmeye çalışan AirBerlin hava şirketine ait içinde 2 yüz yolcu bulunan uçak, yolculara ve havalimanı çevresindekilere korku dolu anlar yaşattı. İniş esnasında bir anda ters rüzgara yakalanan uçak,..

Maskeli Beşler Kıbrıs  Rocky Selim Uçağı Kurtarıyor 01:28

Maskeli Beşler Kıbrıs Rocky Selim Uçağı Kurtarıyor

''Kule, ben Pilot Teğmen Salih Uçarı..İniş izni istiyorum''..

Tarihe Geçmek İstemeyen Hava Trafik Kontrolü 01:53

Tarihe Geçmek İstemeyen Hava Trafik Kontrolü

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda pazar günü Anadolujet’e ait uçağın kabin basıncı arızası nedeniyle acil iniş deklare etmesinin ardından kule ile yerde kalkış için bekleyen bir pilot arasında geçen ilginç konuşmalar..

  • JET TV tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendini Helikopter Sanan Uçak 00:26

Kendini Helikopter Sanan Uçak

Tek Motorlu Da Olsa O Bir Uçak Ama Tıpkı Helikopter Gibi İniyor. Bu İlginç İniş, Uçağın Özelliğinden Değil, Pilotun Yeteneği Ve Akrobasi Merakından Kaynaklanıyor. Uçağın 'Helikopter İnişi' Kolay Gibi Görünse De Oldukça Z..

  • JET TV tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Helikopter Otoyola İndi 00:31

Helikopter Otoyola İndi

Helikopter otoyola acil iniş yaptı. O anlar kameraya böyle yansıdı...

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah 07:23

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah

Bu videomuzda ise yukarıda bahsettiğimiz videonun ikincisinde ise şu silahları anlatıyoruz: 1- Enigma Öncelikle Enigma Makineleri rotor mekinazması sayesinde olaslılık üreten bir yapıya sahiptir ve 2. dünya savaşı sır..

Rüzgarla İnatlaşan Pilotun Zaferi 01:25

Rüzgarla İnatlaşan Pilotun Zaferi

Düsseldorf Havalimanında ölçümlere göre 110 km hızla iniş yapmaya çalışan uçak herhangi bir kaza olmadan bunu başarmış.+..

  • JET TV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Base Jumping Sporcusu Dehşeti Böyle Yaşadı 00:20

Base Jumping Sporcusu Dehşeti Böyle Yaşadı

İsveç'te base jumping yapan ekstrem sporcusu 24 katlı binanın çatısından atlama denemesi yaparken beklemediği bir sürprizle karşılaşmış. Atlama sırasında paraşütü çok geç açılan ekstrem sporcusu bina bitişiğindeki bir re..

  • JET TV tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lost in Space Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:42

Lost in Space Türkçe Altyazılı Fragmanı

Uzayda yeni bir koloni kurmak üzere eğitilmiş bir heyetin parçası olan Robinson ailesi, beklenmedik şekilde rotadan saparak kayıp bir gezegene mecburi iniş yapmak zorunda kalır. Tehlike onları bulmak üzeredir. Lost in Sp..

Helikopter Tesise Böyle Çarptı 00:22

Helikopter Tesise Böyle Çarptı

Rusya'nın Tümen Oblastında bir havaalanına iniş yapan helikopter zamanında duramayınca kaza da kaçınılmaz oldu. Helikopterin üst pervanesi havaalanı tesisine çarptı. O anlarsa güvenlik kamerasına yansıdı. Kazadan can ka..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Yanlış Zamanda Üşengeçliğe Bağlayan Güvercin 00:06

Yanlış Zamanda Üşengeçliğe Bağlayan Güvercin

Gelin ve damadın özgürlüğe uçurmak istediği kuşlardan biri üşengeçliğe iniş yapıyor, hem de çok doğru bir yere...

  • JET TV tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı 00:55

İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı

Çeşme'nin tatil beldesi Alaçatı'ya yapılacak olan Alaçatı Havalimanı'na ilişkin haber yapmak isteyen gazeteciler, sörf merkezi yolunda haberlerini tamamladı. Çekimlerinin bitmesinin ardından alandan ayrılacakları sırada,..

Pilotlar Telsizde Kapıştı 01:46

Pilotlar Telsizde Kapıştı

Atatürk Havalimanı'na iniş yapan iki uçağın pilotu arasında durma çizgisi polemiği tartışmaya dönüştü. Kule konuşmalarına yansıyan tartışmada pilotlardan birinin 'Çıkışta bekliyorum' sözlerine diğer pilot, 'Görüşelim can..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dar Sokakları 60 Km Hızla Bisikletle İnmek 03:07

Dar Sokakları 60 Km Hızla Bisikletle İnmek

Red Bull firmasının düzenlediği yarışta bisiklet sürücüsü Pedro Ferreira, Şili'nin dar sokaklarında inanılmaz bir iniş gerçekleştirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rusya'da Yanan Uçaktaki Yolcu Facia Anlarını Kaydetti 00:45

Rusya'da Yanan Uçaktaki Yolcu Facia Anlarını Kaydetti

Rusya Moskova'da havalimanına acil iniş yaparken alev alan yolcu uçağında bulunanlardan 41 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Yanan uçağın içindeki yolculardan biri tahliye öncesi uçak içindeki o anları kaydetti...

Akıncı TİHA Bir İlke Daha Uçtu 01:25

Akıncı TİHA Bir İlke Daha Uçtu

Türkiye'nin göklerdeki gururu Akıncı TİHA bir ilke daha uçtu. Akıncı'nın yer kontrol istasyonu bulunmayan meydana, kumanda ile iniş kalkış testi başarıyla tamamlandı...

TCG  Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah 07:32

TCG Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile SEDEF Gemi İnşaatı Sanayi AŞ, Havuzlu Çıkarma Gemisi (LPD) Projesi'ne ilişkin sözleşme imzalayacak. Tam yüklü deplasmanda 27 bin 436 ton ağırlıkta ve 231 metre boyunda inşa edilmesi..