#Gte pamuk dedi ya herif

Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür 03:46

Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür

Ünlü oyuncu Hatice Şendil Sağyaşar ve eşi Burak Sağyaşar önceki akşam yakın dostları ile aile yemeği ve yeni yıl hediyeleri için Rumelihisarı'nda buluştu. Çıkışta, kucağında oğlu Can ile görüntülenen Hatice Şendil, Hava..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda 03:13

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir 00:38

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir

Kıvanç Tatlıtuğ’un 4 yıl sonra sinemaya döndüğü Hadi Be Oğlum görücüye çıktı. Basın gösterimi öncesinde konuşan Tatlıtuğ, bir yapımda Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı söylentileriyle ilgili Paşamızı oynamak bana g..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde Kendi Ailesini Kurtardı 07:57

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde K

İzmir’deki itfaiye amiri Mehmet Akbulut (56) depremde ağır hasar alan binanın enkazından eşi ile 2 çocuğunu kurtardı. Başka bir bölgedeki görevi sırasında küçük kızının ‘Baba ablam ve annem ölüyor’ sözüyle binaya geldiği..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Işın Karaca - Rest 03:31

Işın Karaca - Rest

Rest şarkı sözleri ile Uslanmıyorlar, Uslanmıyorlar Yıllandıkça ,Yollanmıyorlar Ooof kader Kurbanı bu keder Bir hayat seçtim Bin ömüre bedel Restime rest çekip Yine gitmedi Derdime derman ol dedi bitmedi Dene dene..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partililere Mesaj Var 04:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partililere Mesaj Var

Yaklaşık bin gün aradan sonra Adalet ve Kalkınma Partisi'ne yeniden dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üyelik töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene katılan partililere birlik beraberlik vurgusunda bulund..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Merve Özbey Acı Kaybının Ardından Sahneye Çıktı 03:16

Merve Özbey Acı Kaybının Ardından Sahneye Çıktı

Geçen günlerde babaannesini kaybeden ünlü şarkıcı Merve Özbey acı haberi sosyal medyadan duyurmuştu. Şarkıcı “Show must go on” yani sahne devam etmeli desturunu yerine getirdi ve dün akşam sahne aldı. Taksim’ de bir meka..

  • BETA tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Kalben - Yol 03:31

Kalben - Yol

Geceden düştüm yola Vardım bir garip hana Ne ana var ne de baba Sırtımda bir hançer Elimde bir yara Kalbim kana kana düştüm Yola bak dedi yola Benzemez o iki kola Kavuşsa da kavuşmasa da Akar ince ince Akar ince ince ..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Dilan Çiçek Deniz Avon'un Marka Yüzü Oldu 11:38

Dilan Çiçek Deniz Avon'un Marka Yüzü Oldu

Dilan Çiçek Deniz Avon'un yüzü oldu! Güzellik markası Avon'un yeni yüzü olan Çukur'un Sena'sı Dilan Çiçek Deniz, ''Kendine güvenen, gülen ve güçlü kadın güzeldir. Kampanyanın temeli de bu'' dedi. Dilan Çiçek Deniz düz..

  • BETA tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..