#Gururbey mehter marşı ceddin deden dinle

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Terörle Mücadele Için Marş Önerisi 02:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Terörle Mücadele Için Marş Önerisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 34 yıllık terörle mücadeleyi ifade edebilecek bir şiirin, marşın bulunmadığına dikkati çekerek, hiç olmazsa mehter marşı gibi bir marşın yazılmasını istedi...

Mardin'de HDP’ye Mehteranlı Tokat Gibi Protesto 01:44

Mardin'de HDP’ye Mehteranlı Tokat Gibi Protesto

Mardin'de esnaf, seçim bürosu açılışında bayrak asmayan HDP'lileri iş yerlerine ve araçlarına bayrak asarak protesto etti. Bir vatandaş da HDP'lilere ses sistemiyle mehter marşı dinletti. Esnaflardan Kamil Mungan, 7 /24..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE Dışişleri Bakanı'na Sert Yanıt  Önce Haddini Bil 02:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE Dışişleri Bakanı'na Sert Yanıt Önce Had

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Dışişleri Bakanı Zayed'in tepki çeken paylaşımına ilişkin, Medine korumasını yaparken Fahreddin Paşa, ey bize bühtanda bulunan zavallı, senin ceddin neredeydi? dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne 'Fahrettin Paşa' Yanıtı 01:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne 'Fahrettin Paşa

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Dışişleri Bakanı Zayed'in tepki çeken paylaşımına ilişkin, Medine korumasını yaparken Fahreddin Paşa, ey bize bühtanda bulunan zavallı, senin ceddin neredeydi? dedi...

Gelenekleri Hiç Eden Noel Baba 00:36

Gelenekleri Hiç Eden Noel Baba

ABD^deden gelen Görüntüde yeni yıla hazırlanmak için çalışacağı yere jeepiyle giderek şaşırtan noel baba kılıklı adamı izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asmr Nedir 03:23

Asmr Nedir

Autonomous sensory merıdıan response. Fuck you! Yani yaz saati uygulaması... Değil. Baaazı sabit ve düşük düzeydeki seslere beynimizin, dolayısıyla vücudumuzun verdiği duyusal tepki. O sesleri duyunca saç derimizden başl..

Geek Nedir 03:03

Geek Nedir

Geck’den geliyormuş kelime, ki almanca da ucube, aptal, çılgın anlamında. Aa ayıp oluyor ama zaten nerd nedir’de gömmüşsünüz. Geekleri... Sahipsiz mi sandınız lan? Nerd üretenmiş de geek tüketenmiş. Geek yapmazmış da ne..

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

GALATASARAY MARŞLARI ÇILDIRIN ÇILDIRIN 02:09

GALATASARAY MARŞLARI ÇILDIRIN ÇILDIRIN

Cim com bom Çıldırın Çıldırın Galatasaray marşı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016 14:21

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016

15 Temmuz Darbe Fetö Hainleri 15 Temmuz Şehitleri ve Kahramanları Orhan Şaik Gökyay -Bu Vatan Kimin Fon müziği Mehmet Akif Ersoy -Cenk Marşı Fon Müziği Recep Tayyip Erdoğan -Ey Sevgili Şiiri Mustafa Kemal Atatürk - On..

  • PengoTV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İSTİKLAL 01:44

İSTİKLAL

MARŞI..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sınırdaki Askere Mehteran Desteği 01:00

Sınırdaki Askere Mehteran Desteği

Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında sınırda konuşlu Türk askerlerine konser verdi...

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi 03:21

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi

Kahramanmaraşlı iş adamı oğlu için düzenlediği sünnet düğününde, Osmanlı geleneklerini günümüze taşıdı. Kahramanmaraşlı iş adamı Yunus Kaya, oğlu Muhammet Fatih Kaya için dillere destan sünnet düğünü düzenledi. Ramada O..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'nda Otizmli Özel Sporcular Karşıladı 04:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'nda Otizmli Özel Sporcular

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanı'nda Sabahat Akşiray Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri ile Avrupa ve Dünya Şampiyonu Otizmli Özel Sporcular karşıladı. Öğrenciler Me..

Kahramanlar İçin Bestelenen Marşa Mehterli Yorum 03:04

Kahramanlar İçin Bestelenen Marşa Mehterli Yorum

Kırşehirli halk müziği sanatçısı İdris Altuner'in Zeytin Dalı Harekatı ve terörle mücadele kahramanları için bestelediği marş, mehter takımı tarafından yorumlandı...

Mehteran Takımına Kafasında Bira ile Eşlik Eden Sarhoş 00:37

Mehteran Takımına Kafasında Bira ile Eşlik Eden Sarhoş

İstanbul'un fethinin 567. yıl dönümü nedeni ile Mehteran Takımı, marşla eşliğinde yürürken bir sarhoş kafasında bira şişesiyle mehter yürüyüşüne katılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 181 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fanatik Rumlardan skandal eylem 01:10

Fanatik Rumlardan skandal eylem

FANATİK RUMLAR DÜN GECE SKANDAL BİR EYLEME İMZA ATTI. HAVAİ FİŞEKLERLE DERİNYA SINIR KAPISI'NA GİTTİLER. ''KIBRIS YUNANDIR'' DEDİLER. ONLARA YANIT KUZEY KIBRIS'TAN MEHTER MARŞIYLA GELDİ...

Tülütabaklar Çocukları Korkuttu 04:30

Tülütabaklar Çocukları Korkuttu

Balıkesir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı. Stat önünde süren kutlamalarda Balıkesir'de 1919 yılında alınan direniş kararının temsili olarak gösterisi yapıldı ve ..

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali 02:28

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali

Tarihi Yarımada’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen Baklava Festivali, renkli görüntüler oluşturdu. Gaziantep’ten gelen baklava ustaları Altın Oklava Yarışması’nda hünerlerini sergilerken, baklavanın tadına bakmak isteyen vat..

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak! 08:02

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak!

Başbakan erdoğan klibi.. Konya erdoğan uzun adam klip. Başbakan erdoğan konyalılardan. konyalı erdoğan klibi. cumhurbaşkanı adayı Başbakan recep tayyip erdoğan klibi.. izlenme rekorları kıran Başbakan erdoğan klibi. Başb..

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah 03:05

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Tuğrul Bektaş Bana pes dediler seni pestil eden para babaları resmimi çek As duvarına merci bebek diri gül severiz bunu kana bandırıver Baş kaldırı genetik Ahlakım çok etik Her yanlışa çek teti..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Beşi̇ktaş 2016  Aynalarda Gördüğümsün 02:37

Beşi̇ktaş 2016 Aynalarda Gördüğümsün

aynalarda gördüğümsün ağladığım güldüğümsün aynalarda gördüğümsün çözemezler kördüğümsün sen bir de bir kuş gökyüzünde bak ne diyor son sözünde yıkılma öyle haydi kalk ayağa yürü güneşe..

  • mathilda tarafından
  • 4.862 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Top 10 Car Bass Music 2017 Bass Boosted Songs for Car 31:16

Top 10 Car Bass Music 2017 Bass Boosted Songs for Car

Tracklist: 0:00 Yellow Claw - DJ Turn It Up 3:30 Zeds Dead - Ratchet (Jauz Remix) 6:41 İzmir Marşı (Hakan Keleş Remix) 9:42 H.$VXND - Si Me Dices 12:55 Lil Jon ft. Three 6 Mafia - Act a Fool (Anbroski Remix) 15:24 Star W..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 03:32

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene çok sayıda öğretmen ve öğrencinin yanı sıra İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Far..

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı 04:32

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 80'inci yıldönümünde Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Usta şairin torunu Selma Argon da törene katılıp dedesine dua etti. İstiklal Marşı’nın yazarı Mill..

Bayrak Töreninde Öğrencilerden Öğretmene Saldırı 02:01

Bayrak Töreninde Öğrencilerden Öğretmene Saldırı

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğretmen ve okulun müdür yardımcısı, geçen cuma günü İstiklal Marşı töreni sırasında bir grup öğrencinin saldırısına uğradı. Öğretmene tekme ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce