#Gut

Adana'da Fetö Operasyonu 25 Gözaltı 01:14

Adana'da Fetö Operasyonu 25 Gözaltı

Adana'da FETÖ/PDY soruşturmasında, 25 şüpheli gözaltına alındı...

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu 03:33

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu Adana’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti aralarında ö..

Adel Sergeenkova, Kızlık Zarı Onarım Videosu 02:30

Adel Sergeenkova, Kızlık Zarı Onarım Videosu

Bu görüntü, tekrar bakir gibi hissettiğini söylemeden önce muhteşem bir etkileyiciyi ve beş kızlık zarı onarım ameliyatı geçiren annesini gösteriyor. Khanty-Mansi Özerk Okrugu'nun orta-batı Rusya bölgesindeki Surgut kent..

  • PengoTV tarafından
  • 1.490 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı 00:27

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün yengesi gözaltına alındı. Ad..

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi 00:46

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi Afyonkarahisar'da yürütülen Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında avukatlar ile öğretmenlerinde bulunduğu 19 kişi a..

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Andrej Hunko Pkk İlişkisi Yeni Değil 03:05

Andrej Hunko Pkk İlişkisi Yeni Değil

Avrupa Konseyi tarafından 16 Nisan referandumunu izlemek üzere seçim gözlemcisi olarak Türkiye’ye gönderilen ve PKK’nın sözde bayrakları ile kameralara takılan Andrej Hunko'nun, terör örgütü ile ilişkisinin eskiye daya..

Antalya'da DEAŞ Operasyonu_ 9 Gözaltı 01:51

Antalya'da DEAŞ Operasyonu_ 9 Gözaltı

Antalya il Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği operasyonda, çatışma bölgelerindeki DEAŞ terör örgütü ile bağlantılı olduğu belirlenen 9 Suriyeli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamam..

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü 01:40

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün ABD Dışişleri Ba..

Bakan Süleyman Soylu'dan Abd'ye Sert Tepki 01:35

Bakan Süleyman Soylu'dan Abd'ye Sert Tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katıldı. İçişleri Bakanı Soylu incindiği konuyu açıkladı ve Trabzon'dan ABD'ye yüklenerek, İncindiğim konu şu. Teme..

Başbakan  Birliğimizi Hedef Alanlara Millet Asla Fırsat Vermeyecek 01:17

Başbakan Birliğimizi Hedef Alanlara Millet Asla Fırsat Vermeyecek

Başbakan Yıldırım, 'Söğüt ruhu 15 Temmuz'da tekrar dirilmiştir. Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi hedef alan, fitne peşinde olanlara bu millet asla fırsat vermeyecektir. dedi...

Başbakan Yıldırım Ata Bindi 02:04

Başbakan Yıldırım Ata Bindi

Başbakan Binali Yıldırım, Bilecik'in Söğüt ilçesindeki 736. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri nde ata binerek halkı selamladı...

Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü 01:07

Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü

İspanya’nın Bask Bölgesi’nde binlerce gösterici ETA ayrılıkçı terör örgütünün hapisteki üyelerine destek yürüyüşü yaptı. Bilbao’da sayıları 70 binin üzerindeki göstericiler tutukluların genel aftan faydalanmasını ve aile..

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar 01:05

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar

Taliban tarafından, Afganistan’da beş yıldır rehin tutulan Amerikalı aile özgürlüğüne kavuştu. Kanadalı Joshua Boyle ve ABD vatandaşı Caitlan Coleman ile çiftin çocukları Pakistan askerlerinin operasyonu sırasında kurta..

Beyaz Baretlilerin Duygulandıran Hikayesi 01:35

Beyaz Baretlilerin Duygulandıran Hikayesi

Suriye Sivil Savunma Teşkilatı yani diğer adıyla Beyaz Baretliler, Suriye'nin tüm yükünü omuzlarında taşıyor. Ebu el-Izz Doğu Guta'da çalışan bir sivil savunma gönüllüsü. Esed'in hava saldırısında sivilleri kurtarmaya gi..

Bingöl'de 'Teröre Lanet' Mitingi 01:08

Bingöl'de 'Teröre Lanet' Mitingi

Bingöl'de 'Teröre Lanet' Mitingi Bingöl'ün Genç ilçesinde vatandaşlar, düzenlenen mitingde terör örgütü PKK'yı lanetledi. ..

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi 02:36

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi

Alman İstihbaratının FETÖ ile işbirliği Arka Plan programında deşifre edildi. Programa konuk olan A Haber İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek şok etkisi yapacak ayrıntıları paylaştı. İşte o çarpıcı açıklamalar... 17 Ara..

Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü 00:57

Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü

Brezilya’da bir cezaevinde iki ayrı suç çetesi tarafından başlatılan isyanda en az 60 kişi yaşamını yitirdi. Brezilyalı yetkililer pazar günü öğleden sonra başlayan ayaklanmanın ancak sabah saatlerinde kontrol altına al..

Çağatay Ulusoy Hayranları Buraya 03:55

Çağatay Ulusoy Hayranları Buraya

Genç kızların sevgilisi Çağatay Ulusoy, yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanırken, yakışıklı oyuncunun partneri de belli oldu... Özel güçlere sahip bir kahramanı canlandıracak olan Ulusoy'un yeni partnerinin Leyla L..

  • BETA tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı 03:25

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı Can Dündar'ın “Terör örgütlerinin yayınlarını basmak veya yayınlamak suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istendi. Davanın ilk duruşması 22 Aralık'da yapılacak. Gazeteci – Ya..

Canlı Yayın Aracı İhtiyacını Ortadan Kaldıracak 06:19

Canlı Yayın Aracı İhtiyacını Ortadan Kaldıracak

Kuruluş hikayesi Turgut Özal'ın başbakanlık dönemine dayanan ve 2013'te aktif olarak faaliyete başlayan Teknopark İstanbul'da savunma sanayii için önemli çalışmalar yürütülüyor. Teknopark İstanbul'daki teknoloji şirketle..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Chucky 2 - Çocuk Oyunu 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:23:50

Chucky 2 - Çocuk Oyunu 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chucky geri döndü! Kötülüğü dillere destan katil bebek şeytani gülümsemesiyle yeniden aramızda! Kötü kalpli bebek bu sefer genç Andy Barclay’nin (Alex Vincent) ruhunu ele geçirmeye çalışır. Yıl : 1990 Tür : Kor..

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi 02:42

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi Diyarbakır'da Bağlar ilçesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinin bulunduğu ek bina yakınlarında sabah 08.00 s..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bu Katil Sürülerinin Gizlenme İmkanı Kalmamıştır 01:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bu Katil Sürülerinin Gizlenme İmkanı Kalmamıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün Afrika'daki faaliyetlerine ilişkin, 15 Temmuz gecesi suçüstü yakalanan bu örgütün, bu katil sürülerinin, artık 'diyalog, hizmet, eğitim, ticaret' diyerek gizlenme imkanı kalmamıştır. ded..

Dabıklılar Deaş'tan Temizlenen Köylerine Geri Dönüyor 00:42

Dabıklılar Deaş'tan Temizlenen Köylerine Geri Dönüyor

Dabıklılar Deaş'tan Temizlenen Köylerine Geri Dönüyor Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DEAŞ'tan kurtardığı, Suriye'nin kuzeyindeki Azez'e bağlı Dabık köyü sakinleri yavaş yava..

Darbe Gecesi 2. Ordu'da Yaşananlar Güvenlik Kamerasında 05:09

Darbe Gecesi 2. Ordu'da Yaşananlar Güvenlik Kamerasında

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Malatya'daki 2. Ordu Komutanlığı karargahında yaşananlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı...

DEAŞ'ın Hedefinde Ayasofya Camii Vardı 02:08

DEAŞ'ın Hedefinde Ayasofya Camii Vardı

Terör örgütü DEAŞ’in Ayasofya Camii’ne yönelik kanlı eylem hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi. DEAŞ’ın sözde Türkiye emiri eğer yakalanmasaydı, tarihi noktada kanlı saldır..

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

DSÖ'nün İyi Niyet Elçisi Seçimine Tepki Yağdı 00:36

DSÖ'nün İyi Niyet Elçisi Seçimine Tepki Yağdı

Kurum, 'Robert Mugabe' seçimini gözden geçirecek Dünya Sağlık Örgütü’nün iyi niyet elçisi olarak Zimbabve Devlet Başkanı Robert Mugabe’nin seçilmesi tepki topladı. Sağlık sektörünün önde gelen isimleri ile bazı sivil to..