#Gut

Jandarma ile Alpler Klip Çekti 00:58

Jandarma ile Alpler Klip Çekti

736. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı sosyal medya ekibi tarafından türbede Alpler ile çekilen klip vatandaşların büyük ilgisini çekti...

Komşu Ülke Ortadoğu - 1. Bölüm Lübnan 28:56

Komşu Ülke Ortadoğu - 1. Bölüm Lübnan

Suriye ile İsrail arasında Akdeniz'in kıyısında yıkımın ve yaşamın birbirine karıştığı bir ülke... Bir zamanlar Ortadoğu'nun Paris'i olarak anılan Beyrut... Gözlerinin önünde anneleri öldürülen çocuklar, kardeşleri öld..

  • PengoTV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Konya'da -15 Temmuz Demokrasi Destanı Fotoğraf Sergisi Açıldı 01:46

Konya'da -15 Temmuz Demokrasi Destanı Fotoğraf Sergisi Açıldı

Konya'da -15 Temmuz Demokrasi Destanı Fotoğraf Sergisi Açıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminde bulunduğu akşam ve sonrasında çekilen 34 fotoğrafın yer aldığı 15 Temmuz Demokrasi Destanı Fotoğraf Sergisi ..

Mescid-i Aksa'daki Tüm Güvenlik Önlemleri Kaldırıldı 00:55

Mescid-i Aksa'daki Tüm Güvenlik Önlemleri Kaldırıldı

İsrail güvenlik kabinesinin aldığı karardan sonra Mescid-i Aksa girişindeki metal dedektörlerin ardından cami çevresine yerleştirilen bariyer ve güvenlik kameraları da kaldırıldı. Korkulukların kaldırılmasının ardından M..

Model Grubu Neden Dağıldı? 03:17

Model Grubu Neden Dağıldı?

3 Adama konuk olan Fatma Turgut model grubunun niçin dağıldığına dair bilinmeyenleri anlattı.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 02:18

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 24 Ağustos 2016 tarihinde başlayan Fırat Kalkanı Harekatı'nda bugüne kadar muhaliflerin, 119 meskun mahalde yaklaşık 1010 km2'de kontrolü sağladı. Muhaliflerin T..

Musul'un Doğusu Deaş'tan Temizlendi 01:07

Musul'un Doğusu Deaş'tan Temizlendi

Irak’ta Musul’un doğusunun tamamının terör örgütü DEAŞ‘tan geri alındığı bildirildi. Irak Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, örgütün elinde bulundurduğu son bölge olan Reşidiye’nin de kurtarıldığı söylendi. Ayrı..

Nurettin Veren açıkladı- İşte Fetö İmamları İzle 19:59

Nurettin Veren açıkladı- İşte Fetö İmamları İzle

Nurettin Veren açıkladı- İşte Fetö İmamları İzle FETÖ//PDY terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen ile birlikte 1970'li yıllarda örgütün iki numaralı ismi olan Nurettin Veren çarpıcı açıklamalar yaptı...

Papaz Gülen'i Yere Göğe Sığdıramadı 06:14

Papaz Gülen'i Yere Göğe Sığdıramadı

FETÖ'nün Amerika'da birlikte çalıştığı kiliseyi Yazboz buldu. Kilise üyelerinin Gülen için konferans ve ayinler düzenlediği belirtilirken bu kilisenin de FETÖ lideri Gülen gibi dinler arası diyalog projesi olduğu ifade e..

Piribot  Hem Akıllı Hem Ekonomik 03:42

Piribot Hem Akıllı Hem Ekonomik

Kuruluş hikayesi Turgut Özal'ın başbakanlık dönemine dayanan ve 2013'te aktif olarak faaliyete başlayan Teknopark İstanbul'da savunma sanayii için önemli çalışmalar yürütülüyor. Teknopark İstanbul'daki teknoloji şirketle..

PKK'lı Baba İle Kızın Evinden FETÖ Üyeleri Çıktı 00:41

PKK'lı Baba İle Kızın Evinden FETÖ Üyeleri Çıktı

Manisa'da terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturmada gözaltına alınan 2 kişinin evinde, FETÖ üyesi 14 şüpheli yakalandı. PKK'lı baba ile kızın, FETÖ üyelerini yurt dışına kaçırmaya çalıştıkları öğrenildi...

Pkk'lı Teröristlerin 4 Sığınağı İmha Edildi 01:20

Pkk'lı Teröristlerin 4 Sığınağı İmha Edildi

Diyarbakır'ın Kocaköy, Hani ve Lice ilçelerinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, teröristlere ait 2 sığınak ve 2 doğal mağara imha edildi...

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı 00:56

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı

Erzincan'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapmasında yargılanan polis memuru, Samsun'da SEGBİS ile katıldığı duruşmada tutuklanarak cezaevine gönderildi Erzincan Ağır Ceza Ma..

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar 00:41

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar Suriye'deki iç savaşın ardından, terör örgütlerinin mağdur ettiği Şuyuhlu Suriyeliler de Fırat Kalkanı Harekatı'nın simgesi haline gelen Cerablus'a sığındı...

Şangaş 5’lisinde Bir İlk: Türkiye Dönem Başkanı Oldu 00:18

Şangaş 5’lisinde Bir İlk: Türkiye Dönem Başkanı Oldu

Şangaş 5’lisinde Bir İlk: Türkiye Dönem Başkanı Oldu Türkiye, Şangay İşbirliği Örgütü Enerji Kulübü’nün 2017 dönem başkanı oldu. Türkiye, Şangay İşbirliği Örgütü Enerji Kulübü’nün 2017 dönem başkanı oldu. İlk kez üyeler..

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

Son Dakika Fetullah Gülen'in Gizli Telefon Kaydı 07:22

Son Dakika Fetullah Gülen'in Gizli Telefon Kaydı

Son Dakika Fetullah Gülen'in Gizli Telefon Kaydı..

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı 02:22

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın tutuklandığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne, Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla kayyum ola..

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı 00:41

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı

Edirne'de, İstanbul'daki terör saldırısı sonrası sosyal medya hesabından, hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu ve terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen kişi gözaltına alındı...

Söz Uyuşturucu - Kamera Arkas 01:49

Söz Uyuşturucu - Kamera Arkas

Çok sıkı takipçisi olduğum Olcay Öğütün projelerinden birtanesinin kamera arkasını koymak buldum. İyi seyirler. Sahnenin orijinali :..

  • JET TV tarafından
  • 1.310 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi 07:52

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya’da DİTİB mensuplarına yönelik yapılan suçlamalara ilişkin, Almanya ve Avrupa’nın diğer ülkelerinde PKK, FETÖ, DHKP-C gibi terör örgütlerinin cirit attığı bir dönemde asıl y..

Sözde Sıkıyönetim  Komutanının İşgal Görüntüsünü Andıran Adliye Ziyareti 02:12

Sözde Sıkıyönetim Komutanının İşgal Görüntüsünü Andıran Adliye Ziyare

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturmada tutuklanan, darbecilerin hazırladığı sözde atama listesinde Diyarbakır sıkıyönetim komutanı gösterilen 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz'ın işgali andıran adliye ziyar..

Sudanlı Ali Savaşlardan Kaçamadı 00:52

Sudanlı Ali Savaşlardan Kaçamadı

Suriye'nin başkenti Şam'da Esed rejiminin ablukasında sıkışan Sudanlı Mirsal Ali, yıllar önce iç savaş yüzünden terk ettiği ülkesine geri dönebilmek istiyor..

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı 01:26

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı Farklı illerde bombalı, molotoflu saldırı ve silahlı yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen terör örgütü TİKKO üyesi 3 kişi, Şanlıurfa’da yakalandı. İl Jandar..

Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport 02:01

Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport

Meclis Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen ile ilgili çarpıcı bir bilgiye ulaştı. Gülen'in 1990 yılında 'evrakta sahtecilik ve usulsüzlük' yaparak yeşil pasaport sahibi olduğu orta..

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 05:56

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta yürütülen operasyonlar kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin ise yaralı olarak çok sayıda silah ve müh..

TSK_ 'Fırat Kalkanı Harekatı’nda 2 Bin 156 Deaş'lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi' - 00:52

TSK_ 'Fırat Kalkanı Harekatı’nda 2 Bin 156 Deaş'lı Terörist Etkisiz Ha

TSK_ 'Fırat Kalkanı Harekatı’nda 2 Bin 156 Deaş'lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi' -..

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe 02:10

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe Tunceli'de yapılan operasyonda 10 PKK'lı terörist öldürüldü. Tunceli'de yürütülen operasyonda terör örgütü PKK üyesi 10 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 17 Ekim 2016 21:38 ..

Türk Askerleri ve ÖSO, El Bab'ın Merkezindeki Bazı Mahallelere Girdi 02:15

Türk Askerleri ve ÖSO, El Bab'ın Merkezindeki Bazı Mahallelere Girdi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk askerleri destekli Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) birlikleri, merkezdeki bir kaç mahalleye girdi. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El-Bab'ta terör örgütü DEAŞ'e yönelik mücadelesini sür..

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele Geçirdi 00:49

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele G

Uluslararası sivil toplum örgütlerine ve bazı spor kulüplerine ait sosyal medya hesapları kimliği belirsiz Türk bilgisayar korsanları tarafından hacklendi. Aralarında Borussia Dordmund, Birleşmiş Milletler ve Uluslarara..