#Gut

BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya 01:33

BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Suriye'nin parçalanma riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Guterres, 54. Uluslararası Münih Güvenlik Konferansı'nda yaptığı konuşmada, artan krizler, çatışm..

BM tarihinin en büyük yardım çağrısında bulundu 01:09

BM tarihinin en büyük yardım çağrısında bulundu

Birleşmiş Milletler (BM) tarihinin en büyük yardım çağrısında bulundu. Örgüt, gelecek yıl dünya genelinde acil yardım ve korumaya muhtaç 92.8 milyon insana ulaşabilmek için 22.2 milyar dolar yardıma ihtiyaç duyulduğunu b..

BoB - 4 Lit (feat TI 03:25

BoB - 4 Lit (feat TI

[Chorus: B.o.B] Shit be two lit, shit be four lit Pick me up before six Gutter bitch with another bitch We ain't tripping 'cause we all hit Yeah, we all with the fuck shit Yeah, we all with the fuck shit Two lit, shit be..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum'da Aşka Geldiler Asena'yı Öpücüklere Boğdu 03:21

Bodrum'da Aşka Geldiler Asena'yı Öpücüklere Boğdu

Oryantal Asena ve Hasan Dere çifti, tatil için Bodrum'a geldi. Baş başa Ege sahillerinde gezmeye başlayan ikili, Turgutreis'de bulunan bir otelde konakladı. Gün boyu iskelede güneşlenirken objektiflere takılan ve bol bol..

  • BETA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Boğaz Ağrısı İçin 5 Doğal Öneri 04:54

Boğaz Ağrısı İçin 5 Doğal Öneri

Boğaz ağrısına ve yutkunma zorluğuna iyi gelecek bitkisel öneriler: 1. Tuzlu su ile gün boyu gargara yapmak 2. 1 su bardağı kaynar suya 1 yemek kaşığı kekik ekleyip altını kapatın ve kapak örtüp 10 dakika demleyin. Ilık ..

Boğaziçi Üniversitesi Eylemlerine Gözaltı 02:30

Boğaziçi Üniversitesi Eylemlerine Gözaltı

Boğaziçi Üniversitesi'ne yapılan rektör atamasını protesto eylemiyle ilgili 17 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 15'inin öğrenci olmadığı ve terör örgütü MLKP ile bağlantısı ortaya çıktı...

Borcamda Çilekli Pasta 10:01

Borcamda Çilekli Pasta

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı kabartma tozu 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta Hazırlanışı : Yumurta şeker vanilyayı mikserle 5 dk. çırpın. Ardından kuru malzemeyi eleyerek ilave ed..

Bordo Bereliler Suriye 02:26

Bordo Bereliler Suriye

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Bordo Bereliler Suriye Filmi Fragman 2 02:28

Bordo Bereliler Suriye Filmi Fragman 2

Merakla beklenen Bordo Bereliler Suriye Filmi Fragmanı Yayında. 7 NİSAN 2017 de tüm sinemalarda. Özel Kuvvetlere bağlı Bordo Bereli Askerlerimizin Suriye'de oluşum içerisinde olan FETÖ bağlantılı bir terör örgütüne ve l..

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle 1:37:08

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Browni Kurabiye Tarifi 05:46

Browni Kurabiye Tarifi

Malzemeler yarım paket 125 gram oda ısısında yumuşak tereyağı yada margarin 1 tane yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı dolusu kakao Yaklaşık 3 su ..

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor 01:36

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor

Brüksel’de Katalonya krizi ile ilgili diplomatik görüşmeler sürüyor. Madrid yönetiminin Katalonya’ya verdiği ültimatom birkaç saat sonra sona erecek. İspanyol hükümeti Katalonya’nın özerklik statüsünü iptal edebileceğini..

BU İŞARETLERE DİKKAT! Ruhunu Şeytana Satanların KİRLİ SIRLARI! Küreselin Planlarının ARKA YÜZÜ! 1:17:50

BU İŞARETLERE DİKKAT! Ruhunu Şeytana Satanların KİRLİ SIRLARI! Küresel

03:37 Ayetlere Karşı Savaşıyorlar! 06:23 İllüminati Bu Şekilde Kuruldu! 08:10 İNCİL'İ Kendilerine Göre Yazdılar! İsa Mesihi Dünyaya Gelecek! 10:06 SATANİZMİ Dünyaya Yayıyorlar! 18:32 Gıda Sektörü Ellerinde! KISIRLAŞTIRIC..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Bu Şehir Arkandan Gelecek 13 Bölüm Fragmanı 00:28

Bu Şehir Arkandan Gelecek 13 Bölüm Fragmanı

çarşamba akşamı ekranlarda soluksuz izlenen Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölümde heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölümde, Ali intihara teşebbüs eden Aslı'yı hastaneye yetiştirmeye çalışırk..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 6. Bölüm Fragmanı - atv 00:30

Bu Şehir Arkandan Gelecek 6. Bölüm Fragmanı - atv

Oyuncular: Kerem Bürsin (Ali), Leyla Lydia Tuğutlu (Derin), Gürkan Uygun (Şahin), Osman Alkaş (Rauf), Defne Kayalar (Nesrin)..

  • PITIRCIK tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Tatlı 4-5 Gün Taptaze Enfes Bayram Tatlısı (İrmiksiz) 04:53

Bu Tatlı 4-5 Gün Taptaze Enfes Bayram Tatlısı (İrmiksiz)

Buyrun Malzemeler⤵ ➡Kullandığım ölçü :125 ml çay bardağı 1 Yumurta 125 gr Tereyağ (yumusak) 1 çay bardağı Siviyag 1 çay bardağı Yoğurt 2 çay bardağı Öğütülmüş Çiğ badem (100 gr oluyor) 1 tatlı kaşığı Kabartmatozu ..

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı 00:10

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı

TBMM eski Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın eşinin amcasının oğlu olan ve yaklaşık 1.5 yıldır Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu bul..

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı 01:06

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı

Bülent Ersoy'a neden 8 yıl sahne yasağı konmuş Ağustos 1980'de İzmir Fuarı'nda seyircilerden gelen tezahürat sonrası göğüslerini açınca İzmir Cumhuriyet Savcılığı, hakkında soruşturma açtı. Eylül 1980'de Kordon'daki ev..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin 02:26

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin

Söz: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Müzik: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Elimde Resmin şarkı sözleri ile Sonu yokmuş, anladım. Kaldırım köşesinde ağladım...

Burak King  - Sızı Kaldı 03:38

Burak King - Sızı Kaldı

Söz&Müzik: Burak King Aranje: Özkan Meydan & Alican Özbuğutu Mix&Mastering: Dijital Meydan Klarnet: Ergün Şenlendirici Bağlama: Ali Yılmaz Yaylılar: İstanbul Strings..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burak King - Gidesim Var 03:13

Burak King - Gidesim Var

Söz & Müzik: Burak King Düzenleme: Ali Can Özbuğutu & Özkan Meydan Bağlama: Mustafa İpekçioğlu Mix & Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Kadir Yücel & Yasemin Kurttekin..

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli Tatil Görüntüleri 00:49

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli Tatil Görüntüleri

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli çifti, mavi tura çıktı. Turgutreis'te görüntülenen ikiliden Terzioğlu denize girerken, Kaleli, Dikkat et meleğim! diye seslendi...

  • ANKA tarafından
  • 1.677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu 01:59

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu Bursa'da bylock kullandıkları tespit edilerek gözaltına alınan 26 polis hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle ..

Bursa'da canlı bomba tutuklandı, beraberindeki 4 kişi sınır dışı edildi 05:04

Bursa'da canlı bomba tutuklandı, beraberindeki 4 kişi sınır dışı edild

Bursa'da kırmızı bisikletinin ele verdiği DEAŞ'lı canlı bomba ve onunla bağlantılı 4 terör örgütü mensubu sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının bomba hazırlarken çekilmiş görüntüleri, ele geçirilen düz..

Bursa'da selefî operasyonu- 7 gözaltı 00:36

Bursa'da selefî operasyonu- 7 gözaltı

Bursa'da DEAŞ terör örgütü için eleman temin eden 7 kişi gözaltına alındı. Şahısların, piknik adı altında düzenledikleri etkinliklerle arazide eğitim yaptıkları tespit edildi. Jandarmadaki sorgulamaları tamamlanan 7 şüph..

Burseya Dağı Patlayıcılardan Arındırılıyor 01:00

Burseya Dağı Patlayıcılardan Arındırılıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerden arındırılan Burseya Dağı'nda örgüt mensuplarınca tuzaklanan patlayıcılar, uzman ekiplerce temizleniyor...

Büyük Sürgün Kafkasya 1.Bölüm 1:18:54

Büyük Sürgün Kafkasya 1.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutulmuş bir halkın yürek burkan hik..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Büyük Sürgün Kafkasya 2.Bölüm 1:20:37

Büyük Sürgün Kafkasya 2.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutulmuş bir halkın yürek burkan hik..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 5 yıl önce