#Gut

Büyük Sürgün Kafkasya 3.Bölüm 1:18:14

Büyük Sürgün Kafkasya 3.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya 3.Bölüm. Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutul..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Büyük Sürgün Kafkasya 4.Bölüm 1:21:33

Büyük Sürgün Kafkasya 4.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya 4.Bölüm. Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutul..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Büyük Tuzak – Colt 45 Film İzle 1:23:51

Büyük Tuzak – Colt 45 Film İzle

Çok iyi bir nişancı olan Vincent, beklentilerin aksine polis harekat birliğine katılmayı reddeden bir silah eğitmenidir. 22 yaşında olan genç nişancı, örgütün yozlaşık azalarından biri olan Milo ile tanışır ve kendisini ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Çağatay Akman Konserini Şehit Nedeni İle İptal Etti 00:22

Çağatay Akman Konserini Şehit Nedeni İle İptal Etti

Çağatay Akman, Samsun'da vereceği konseri Hatay'ın Amanos Dağları'nda PKK terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda çıkan çatışma şehit olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Salih Kayan'ın acı haberi üzerine iptal et..

  • JokerS tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Camiye Atılan Rokete Böyle Karşılık Verildi 01:32

Camiye Atılan Rokete Böyle Karşılık Verildi

Kilis'te atılan roket sonrasında TSK saldırıya misli ile karşılık verdi. Camiye isabet eden ve 8 kişinin yaralandığı olay sonrasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Öncü Pınar Sınır kapısında bulunan birliğinden çok namlulu s..

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı! 01:24

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı!

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı! Terör örgütü FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suçundan hakkında gözaltı kararı bulunan ve Almanya'ya kaçan Can Dündar Alman televizyonu ZDF'de bir programa katıldı. Can Dündar ..

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu 00:59

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu

Çanakkale'de 2 Kasımda düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan 1 DEAŞ şüphelisi adliyeye sevk edildi. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 2 Kasım tarihinde Çanakkale İl E..

Canim Kardeşi̇m 64.Bölüm Dağdaki Kulübe 10:43

Canim Kardeşi̇m 64.Bölüm Dağdaki Kulübe

Galip ve Lale çocuklarına doğa sevgisini aşılamak için bir dağ evinde haftasonu tatili yapmaya giderler. Galip ve Lale çocuklara doğanın güzelliklerinden, yaşamdan örnekler vermeyi sürdürürler. Dağın tepesindeki bu dağ e..

  • ÇocukTV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 69.Bölüm Tasarruf Yap İsraf Etme 10:51

Canim Kardeşi̇m 69.Bölüm Tasarruf Yap İsraf Etme

Musluğu Mine ve Müge açık bırakınca evi su basar. Galip bey ve Lale hanım çocuklara kullandıkları elektrik ve su konusunda dikkatli davranmalarını boşa elektrik ve su harcamamalarını öğütlerler. Tasarruf ve israf konusun..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 88.Bölüm Bi̇tmeyen Saklambaç 11:22

Canim Kardeşi̇m 88.Bölüm Bi̇tmeyen Saklambaç

Mine ve Müge çocukların çok sevdiği saklambaç oyunu oynamaktadır. Bu güzel eğlenceli oyuna Mıncır, Biber ve daha sonra Lale hanım ile Galip bey de katılırlar. Mine sürekli Müge’yi bulup sobelemektedir. Müge çok zor bulun..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti 04:29

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti

Adıyaman’da atlara enjekte edilen cansız Kovid-19 virüslerinden, atlar 45 gün sonra antikor üretti. Ülkemizde ve Dünya’da bir ilk olan bu çalışmada hayvan testleri aşamasına gelindi. ‘Covidsera’ ismi verilen antiserum ça..

Carter, Pkk ile Pyd İlişkisini Kabul Etti 01:01

Carter, Pkk ile Pyd İlişkisini Kabul Etti

Carter, Pkk ile Pyd İlişkisini Kabul Etti ABD Senatosu'nda YPG'nin terör örgütü PKK ile bağlantılı olduğunu itiraf eden Savunma Bakanı Carter bugün Türkiye'de...

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız 01:51

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PYD/YPG'li unsurların Münbiç'te olduğunu biliyoruz. Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın da (Obama'ya) söylediği gibi. Obama, bu unsurların Fırat'ın doğusuna gitmesi gerektiği konusunda ..

Cebimdeki Yabancı Filminin Basın Toplantısı Magazin D 26 Ocak 2018 07:50

Cebimdeki Yabancı Filminin Basın Toplantısı Magazin D 26 Ocak 2018

Başrollerini Belçin Bilgim, Şükrü Özyıldız, Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı Cebimdeki Yabancı filminin basın toplantısından görüntüler ....

  • BETA tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Adrian - Duydum Ki Unutmuşsun (Official Video) 04:09

Cem Adrian - Duydum Ki Unutmuşsun (Official Video)

Söz: Hüseyin Turgut Yarkent Müzik: Selahattin Altınbaş (Editör: Median Müzik Edisyon) Düzenleme: Cem Adrian Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden sana ak..

Cem Ersever Kimdir? 01:51

Cem Ersever Kimdir?

Ahmet Cem Ersever (1950, Erzurum - 4 Kasım 1993, Ankara), Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele adlı birimin kilit isimlerinden biri olan Türk asker. Babası İzzet Ersever'in Üsteğmen olmasından dolayı ilk öğrenimini y..

Cerablus Polislere Emanet 01:29

Cerablus Polislere Emanet

Türkiye'de eğitildikten sonra Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DEAŞ'tan temizlenen Halep'in Cerablus ilçesine gelen 450 polis, ilçenin huzur ve güvenliğini sağlamak üzere 24 saat esasına göre görev yapıyor...

Cerablus Terörün İzlerini Siliyor 01:14

Cerablus Terörün İzlerini Siliyor

50 binden fazla olan nüfusu terör örgütü döneminde 7-8 bine kadar gerileyen Cerablus, Fırat Kalkanı Harekatı'nın hemen ardından adeta küllerinden doğdu...

Cerablus’ta Hayat Normale Dönüyor 07:00

Cerablus’ta Hayat Normale Dönüyor

Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütü DEAŞ'ten kurtarılan Cerablus’ta hayat normale dönüyor. Bölgenin DEAŞ terör örgütünden kurtarılması ile evlerine dönen Cerablus halkı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye’..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Cezaevinden Kaçan PKK'lı Özel Ekipten Kaçamadı 01:03

Cezaevinden Kaçan PKK'lı Özel Ekipten Kaçamadı

Adana'da bölücü terör örgütü PKK lehine korsan gösteri yapıp polise molotof ve havai fişek atan bir kişi, polis tarafından vurularak yakalandıktan sonra yattığı Sincan Cezaevi'nden kaçtı. Kurulan özel terör ekibi, hüküml..

Chef De Chef - E Chef Mare (Çikalata) - Çikolata Çikita 04:33

Chef De Chef - E Chef Mare (Çikalata) - Çikolata Çikita

Atentiune naziune Intra Guta in actiune Si nu este singurel Are si leii cu el Chef de Chef vreau sa se stie Cea mai tare melodie Sa inceapa cheful(Sa inceapa cheful) Azi e mare chef Cheful ce-l mai mare Va spun ca o sa ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.709 görüntüleme
  • 8 yıl önce
CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar 01:57

Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar

Chp Genel Başkanı- Beni Mahkemeye Veremiyorlar CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Terör örgütlerine yardım ve yataklık yapan parti AKP’dir. Ortadoğu’daki, El Nusra ve IŞİD Türkiye’dekiler PKK ve FETÖ… Bunlara yardım ve ya..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

CHP'li Tuncay Özkan'a Vatandaştan Tokat Gibi Cevap 00:33

CHP'li Tuncay Özkan'a Vatandaştan Tokat Gibi Cevap

CHP İzmir milletvekili Tuncay Özkan, yalan söyleyerek vatandaşı kandırmaya çalıştı. 16 Nisan referandumu için hayır çağrısı yapan, FETÖ, PKK ve diğer terör örgütlerinin evet dediğini savundu, söylediği yalanla hayır ..

Cıa-Fetö Bağlantısının Arka Planı 20:43

Cıa-Fetö Bağlantısının Arka Planı

Dünyaca ünlü stratejist William Enghdal, Fetullahçı Terör Örgütü ile Amerikan Merkezi Haber Alma Teşkilatı CIA arasındaki çarpıcı bağlantıyı gözler önüne serdi. Profesör Enghdal, 15 Temmuz'un bir CIA darbesi olduğunu öne..