#Gut

Çifte Kavrulmuş Bademli Kurabiye Tarifi 06:53

Çifte Kavrulmuş Bademli Kurabiye Tarifi

Malzemeler 3 tane yumurta 125 gr yumusak tereyagi 1 su bardagi toz seker 2 paket vanilya yarim paket kabartmatozu 1 tane limon yada portakal kabugu rendesi 200 gr tuzsuz cig badem yoksa findik kullanin Yaklasik 3 bucuk..

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol 04:04

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol Dinle HANGİ YOL (2019 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: İsa Kurt Oyuncu: Eylül Su Sapan Söz & Müzik: Cihan Mürtezaoğlu Düzenleme: Cihan Mürtezaoğlu Mix: Emre Nişancı Mastering: Tarık Ceran ..

Çikolatalı Dev Kurabiyeler 07:33

Çikolatalı Dev Kurabiyeler

Malzemeler: 220 gr tereyağı 200 gr esmer şeker 150 gr toz şeker 2 adet yumurta 2,5 su bardağı un 1 paket vanilya 1/2 tatlı kaşığı karbonat 3 dolu avuç damla çikolata 1 tutam deniz tuzu Üzeri için; 1 avuç damla çikolata..

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice) 10:11

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice)

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı un (tepeleme) 2 yemek kaşığı nişasta (tepeleme) 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için şerbet hazırlayalım. 3 yemek kaşığı şekeri 1 ..

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi 12:56

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi

Pastamızın pandispanyası için gerekecek malzemeler 5 tane oda ısısında yumurta (Eğer yumurtalarınız büyükse dört tane de kullanabilirsiniz) bir çimdik tuz 1 paket kabartma tozu 2 yemek kasigi siviyag 1 çay bardağı mi..

Çilekli Tart Kek Tarifi 06:26

Çilekli Tart Kek Tarifi

2 tane yumurta 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Üzerindeki kreması için gerekenler : Yarım litre süt 2 tane yumurta sarısı 2 yemek k..

Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranları neden farklı- 08:29

Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranla

Çinli Sinovac şirketinin geliştirdiği Coronavac'ın Covid-19'a karşı ne kadar etkili olduğuyla ilgili Türkiye, Endonezya ve Brezilya'da açıklanan veriler arasında büyük farklar var. Aşının özellikle Brezilya'daki sonuç..

Çin İşi Japon İşi - Türk Filmi (Ali Poyrazoğlu) 48:21

Çin İşi Japon İşi - Türk Filmi (Ali Poyrazoğlu)

Hemşire Melek ve Berber Ali'den süslü bir komedi. Yapımcı : Necdet Barlık, Abdurrahman Keskiner Yönetmen : Ülkü Erakalın Senarist : İhsan Yüce Tür : Macera, Komedi Yapım Yılı : 1975 Oyuncular Ali Poyrazoğlu Melek Görg..

  • Tv Series tarafından
  • 9.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı 00:50

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı

Çin’in bazı bölgelerinde hava kirliliği sağlığı tehdit eden boyutlara ulaştı. Pekin 5 gündür alarm durumunda. Şehir ve çevresinde havadaki partikül oranı Dünya Sağlık Örgütü tarafından altında olması tavsiye edilen sınır..

Cinderes'e Gazeteci Olarak Sızmaya Çalışan Teröristler Böyle Öldürüldü 00:46

Cinderes'e Gazeteci Olarak Sızmaya Çalışan Teröristler Böyle Öldürüldü

TSK ve ÖSO tarafından 2 gün önce terör örgütü PKK/PYD'den temizlenen Kefer Safra Köyü'ne Cumartesi gecesi sızan 5 teröristten 2'sinin gazeteci kimliği taşıyan kadın olduğu ortaya çıktı. Teröristler, daha sonra çıkan çatı..

Cingöz Recai - 2.Fragman 02:00

Cingöz Recai - 2.Fragman

Cingöz Recai 13 Ekim' de Sinemalarda ‘İyiliksever hırsız’ Cingöz Recai, yıllar sonra yeni bir soygun için sahalara döner. Ama bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehas..

  • ANKA tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çıtır Çıtır El Açması Cevizli Büzme Baklava Tarifi 10:01

Çıtır Çıtır El Açması Cevizli Büzme Baklava Tarifi

Cevizli büzme baklava tarifi Tepsimin büyüklügü 40 cm. Malzemeler hamuru için gerekenler 1 çay bardağı su 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çimdik tuz 2 yemek kasigi sirke yarım çay kaşığı karbonat bir ta..

Citir citir Lokma Tarifi 09:18

Citir citir Lokma Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 6 su bardagi un 1 paket yasmaya(isteyenler kuru maya kullanabilir 2 yemek kasigi yeterli olur. 4 su bardagi ilik su 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Kizartmak icin 1 litre siviy..

  • Kadınca tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cizre'deki Dönüşümün Filmi Çekildi 03:20

Cizre'deki Dönüşümün Filmi Çekildi

Şırnak'ın adı yıllarca terör örgütü PKK'nın saldırılarıyla anılan, devlet eliyle ihya çalışmaları sayesinde büyük bir dönüşüm yaşanan Cizre ilçesi için tanıtım filmi hazırlandı...

Çocuklar Duymasın - Orçun Aşık Oldu! 04:25

Çocuklar Duymasın - Orçun Aşık Oldu!

Çocuklar Duymasın 3. Bölüm'de; Orçun, aşık olduğu Lara'yı kardeşi Merve'yi kullanarak eve çağırır. Anne ve babası sinemaya giden Orçun bu fırsatı değerlendirebilmek için Merve'den de yardım alarak aşık olduğu Lara'yı ev..

  • ANKA tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çoklu Roketatarlar Ve Obüslerle Terör Mevzileri Vuruluyor 00:33

Çoklu Roketatarlar Ve Obüslerle Terör Mevzileri Vuruluyor

Terör örgütü PYD/PKK'nın Afrin'deki mevzileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) çoklu roketatar ve obüs toplarıyla ateş altına alındı...

Confidential Assignment 2007 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:03:17

Confidential Assignment 2007 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Filmde, Güney Kore ve Kuzey Kore’nin ilk defa resmi olmayan bir işbirliğine dayalı gerçekleştirdiği soruşturma konu almaktadır. Kuzey Koreli bir dedektif olan Im Chul-Ryung (Hyun-Bin), Kuzey Kore mülteci suç ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 2.240 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Corsair Carbide Clear 400C Kasa İncelemesi 17:04

Corsair Carbide Clear 400C Kasa İncelemesi

Corsair'ın sade kasa sevenler için tasarladığı Carbide 400C'yi inceliyoruz. Optik sürücü yuvası bulunmayan kasa, sıvı soğutmalar ve büyük bileşenler için yeterince yer sağlıyor...

  • BETA tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Corsair Crystal 570X RGB İncelemesi 04:38

Corsair Crystal 570X RGB İncelemesi

Corsair'in sertleştirilmiş cam ile kaplı, RGB fanlı bilgisayar kasası Crystal 570X RGB'yi inceliyoruz. Crystal 570X RGB, tamamen şeffaf bir sistem toplarken soğutmaya da önem veren kullanıcılara hitap ediyor..

  • BETA tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Corsair SP120 RGB Fan İncelemesi 04:16

Corsair SP120 RGB Fan İncelemesi

Corsair'în sıvı soğutma sistemlerinin radyatörleri için tasarlanan SP120 model RGB LED'li fanlarını inceliyoruz..

  • BETA tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çukurları Aşmak İçin Kullanılacak Köprüler Sınıra Ulaştı 01:05

Çukurları Aşmak İçin Kullanılacak Köprüler Sınıra Ulaştı

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Türkiye'nin çeşitli birliklerinden gönderilen askeri araçlar ile terör örgütünün kazdığı derin çukurları aşmak için kullanılacak köprüler sınıra gönderildi...

Cumhurbaşkanı  Kimseyi Amacınızın Adalet Olduğuna İnandıramazsınız 00:55

Cumhurbaşkanı Kimseyi Amacınızın Adalet Olduğuna İnandıramazsınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Terör örgütlerine karşı yapmayı aklınızdan geçirmediğiniz yürüyüşü teröristleri savunmak için başlatıyorsanız kimseyi amacınızın adalet olduğuna inandıramazsınız. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdogan 'Münbiç'i Pyd'den Temizlemekte Kararlıyız' 01:25

Cumhurbaşkanı Erdogan 'Münbiç'i Pyd'den Temizlemekte Kararlıyız'

Cumhurbaşkanı Erdogan 'Münbiç'i Pyd'den Temizlemekte Kararlıyız' Cumhurbaşkanı Erdoğan, En kısa sürede Münbiç'i terör örgütü PYD'den temizlemekte kararlıyız. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Gazisi Gündüz'ü Ziyaret Etti 01:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Gazisi Gündüz'ü Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaralanan gazi Sabri Gündüz'ü evinde ziyaret etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bizim İçin Kandil Neyse Sincar Da Odur 01:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bizim İçin Kandil Neyse Sincar Da Odur

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sincar, Kandil'in bir alternatifidir. Bizim için Kandil neyse Sincar da odur. Dolayısıyla Sincar terör örgütlerinden, temizlenene kadar bu devam edecek. Onun için bir gece ansızın oraya da gidebili..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Finlandiya ve İsveç'e NATO Kapısını Kapattı! 03:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Finlandiya ve İsveç'e NATO Kapısını Kapattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Burada İsveç ile Finlandiya'nın NATO'ya ka..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Eren Bülbül'ün Ailesini Ziyaret Etti 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Eren Bülbül'ün Ailesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos’ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül’ün ailesini ziyaret etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..