#Gut

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul Sultan'ın Makamında 04:39

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul Sultan'ın Makamında

Ertuğrul Sultan'ın makamında - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunların..

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sungur Tekin Günalp Bey'in Karşısına Çıkıyor 03:44

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sungur Tekin Günalp Bey'in Karşısına Çıkıyo

Sungur Tekin Günalp Bey'in karşısına çıkıyor - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in..

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle 2:42:53

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle

Turgut, Bamsı ve Artuk Bey, Emir Saadettin ve Altunaba tarafından kalenin başına atanan Günalp’le karşı karşıya geldi. Günalp, Ertuğrul Bey’le iş birliği yaptıkları gerekçesiyle hepsini idam edilmek üzere zindana attırdı..

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle 2:18:01

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle

Ertuğrul’un sultan tarafından masum olduğuna karar verilmiş ve Ertuğrul; Artuk, Turgut, Bamsı ve Sungur’u kurtarmış, Günalp’a da haddini bildirmişti. Altunaba, Kılıçarslan ve anasını katletmiş, Emir Saadettin ise Altunab..

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle 2:36:53

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtarara..

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..

Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle 2:19:48

Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle

Diriliş Ertuğrul 116.Bölüm Hd İzle Yönetmen : Metin Günay Yapımcı : Mehmet Bozdağ Oyuncular : Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan,Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hande Subaşı, Burcu Kıratlı, Hakan..

Diriliş Ertuğrul 121. Bölüm İzle (Sezon Finali) 2:01:32

Diriliş Ertuğrul 121. Bölüm İzle (Sezon Finali)

Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol..

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba) 00:31

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba) Diriliş: Ertuğrul, yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, başrollerini Engin Altan Dü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 95. Bölüm İzle 2:00:57

Diriliş Ertuğrul 95. Bölüm İzle

Köle tüccarı Simko ve eşkıya Mihalis’in arasında kalan Ertuğrul, kölelerle birlikte kaçmayı başarmış ve peşine düşen Mihalis ile adamlarını da yok etmişti. Yeniden köle tüccarı Simko’nun eline düşen Ertuğrul’u kurtarmaya..

Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm İzle 2:06:05

Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm İzle

Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcı..

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle 2:11:28

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle

Ertuğrul, Aslıhan ve Turgut’un zehirlenmesinden ötürü kale baskınına gidememiş, zehri yapan otacının peşine düşmüştü. Ares’in verdiği malumatla zehri yapan otacının mağarasına ulaşmış ve Artuk Bey’in orada yaptığı panzeh..

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka 05:03

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka

Sivas'ta yaşayan Ercan Koçer satın aldığı ikinci el minibüsleri elden geçirerek adete bir yaşam alanına dönüştürüyor. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs insanları her yönden etkilemeye devam ediyor. Sivas'ta yaşayan..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Salih Müslüm Nereye Giderse Gitsin Peşini Bırakmayacağız 01:08

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Salih Müslüm Nereye Giderse Gitsin Peşini

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, terör örgütü PYD/PKK'nın eski eş başkanı Salih Müslüm'ün iadesine ilişkin, Bu çabalarımız sadece Çekya ya da Almanya ile sınırlı değildir. Salih Müslüm nereye giderse gitsin peşini bırakmayac..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlundan Önemli Açıklamalar 01:07

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlundan Önemli Açıklamalar

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu- Bir Terör örgütüne verilen silah tüm insanlığa karşı kullanılabilir..

Dışişlerinden Fransa'ya -Bozkurtlar- Tepkisi! 02:14

Dışişlerinden Fransa'ya -Bozkurtlar- Tepkisi!

Dışişlerinden Fransa'ya Bozkurtlar Tepkisi! / A Haber Dışişleri Bakanlığı, Fransız hükümetinin 'Bozkurtlar' isimli hareketin lağvedildiği açıklamasına tepki gösterdi. Fransa'da sözü edilen böyle bir oluşumun olmadığı..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente 00:40

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alındığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut ..

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Diyarbakır'da Izinsiz Gösteriye Izin Verilmedi 01:01

Diyarbakır'da Izinsiz Gösteriye Izin Verilmedi

Diyarbakır'da, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin yıl dönümü bahanesiyle izinsiz açıklama yapmak isteyen HDP'li gruba izin verilmedi...

Diyarbakır'da PKK'ya Darbe 00:59

Diyarbakır'da PKK'ya Darbe

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi dağlık ve kırsal alanda faaliyet yürüten terör örgütü PKK mensuplarına yönelik yürütülen Bayrak-61 Şehit Jandarma Teğmen Recep Erdoğan-2 operasyonu kapsamında yürütülen çalışmalarda örgüte ait ..

Diyarbakır'da Terör Operasyonu 00:49

Diyarbakır'da Terör Operasyonu

Ergani ilçesinde yol kontrolünde biri kadın 2 terörist ile 2 terör örgütü işbirlikçisi yakalandı. Hani ve Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, tuzaklanan EYP kontrollü bir şekilde imha edildi, çok mikt..

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa  Saldırı!! 01:53

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa Saldırı!!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir uzman çavuş aracından indiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Uzman çavuş kaldırıldığı Silvan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Diyarbakır'ın Silvan ilçesi..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Diyarbakırın Sur İlçesi Yeniden Ayaga Kaldırılıyor 02:23

Diyarbakırın Sur İlçesi Yeniden Ayaga Kaldırılıyor

Erdoğan Gibi Bir Daha Gelmez Terör örgütü pkk tarafından harabeye çevirilen Diyarbakırın sur ilçesi yeniden ayaga kaldırılıyor.Sur tarihi dokuya göre restore ediliyor..

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi 02:01

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi Türkiye'nin farklı noktalarında bulunan hava üslerinden Diyarbakır’a hem asker hem de savaş uçağı takviyesi yapıldığı öğrenildi. Musul operasyonu sırasında ve sonrasında terör örgütü ..

Diyarbakır’da Çok Sayıda Silah Ve Mühimmat Ele Geçirildi 00:16

Diyarbakır’da Çok Sayıda Silah Ve Mühimmat Ele Geçirildi

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ile yaşam malzemesi ele geçirildi...

Doğan Holding Ankara Temsilcisi Tahliye Edildi 00:25

Doğan Holding Ankara Temsilcisi Tahliye Edildi

Doğan Holding Ankara temsilcisi Barbaros Muratoğlu, “Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek “suçundan tutuklu yargılandığı davada 2 yıl 1 ay hapse çarptırılarak tahliye edildi...