#Gut

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

Doktor Ve Eczacılara Fetö Operasyonu- 23 Gözaltı 03:03

Doktor Ve Eczacılara Fetö Operasyonu- 23 Gözaltı

Doktor Ve Eczacılara Fetö Operasyonu- 23 Gözaltı Elazığ merkezli 3 ilde düzenlen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda çoğunluğu doktor ve eczacı olmak üzere 23 şüpheli gözaltına a..

Dokunulmazlık fezlekesi Meclis'te 02:25

Dokunulmazlık fezlekesi Meclis'te

HDP'Lİ SEMRA GÜZEL'İN TERÖRİST SÖZLÜSÜYLE YENİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKARKEN, DOKUNULMAZLIĞININ KALDIRILMASINA YÖNELİK FEZLEKE MECLİS'E ULAŞTI. PARLAMENTODA TERÖR ÖRGÜTÜNÜN UZANTILARINI GÖRMEK İSTEMİYORUZ DİYEN CUMHURBA..

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak 02:05

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Al

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak Trump, 400 bin dolarlık Başkanlık maaşını almayacağını belirterek, Galiba yasal olarak almam gerekiyor. Bu yüzden sadece bir dolarını alacağım...

Dondurucu soğukta vatan nöbeti 02:01

Dondurucu soğukta vatan nöbeti

Çetin kış şartlarına rağmen terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını ara vermeden sürdüren Mehmetçik, Hakkari ve Bitlis'te dondurucu soğuk ve metrelerce kara aldırış etmeden elleri tetikte vatan nöbeti tutuyor...

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

DSÖ DURDURULAMAZSA BU KEZ TAM BİR FELAKET! 09:45

DSÖ DURDURULAMAZSA BU KEZ TAM BİR FELAKET!

CENEVRE’DE CEHENNEM TUZAĞI'NDA TÜRKİYE’DE VAR! Türkiye'den 11 kişi katıldı. 11 kişinin tümü DSÖ yetkisine tamam dedi. İsimleri gizlenen 11 kişiyi listeledim. Siyasetin dışında hiç bir gündemin olmadığı ülkemizde arka ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Dualarla Afrin'e Uğurlanan Pöh'ler Birliklerine Döndü 01:09

Dualarla Afrin'e Uğurlanan Pöh'ler Birliklerine Döndü

Bingöl'den Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) terör örgütleri YPG/PKK- DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualarla Afrin'e uğurlanan özel harekat polisleri kente döndü...

Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı 00:26

Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 110 kişinin yakalanm..

Dünya Haber: Almanya-İsrail: Dostluk Ziyareti Krize Dönüştü 01:01

Dünya Haber: Almanya-İsrail: Dostluk Ziyareti Krize Dönüştü

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in İsrail ziyareti iki ülke arasında siyasi krize dönüştü. İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Gabriel'in ülkede bazı sivil toplum örgütleriyle görüşmesi üzerine Dışişleri Bakan..

Dünya Haber: İsrail Suriyedeki Silah Deposuna Saldırdı 00:43

Dünya Haber: İsrail Suriyedeki Silah Deposuna Saldırdı

İsrail hava kuvvetleri Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan bir silah deposuna bombalı saldırı düzenledi. Saldırı perşembe gecesi yaşanırken söz konusu silah deposunun Lübnan'daki Hizbullah örgütünün kontrolünde olduğu açı..

Dünya Haber: İsrailli Askerler 8 Yaşındaki Çocuğu Zorla Alı Koydu 01:20

Dünya Haber: İsrailli Askerler 8 Yaşındaki Çocuğu Zorla Alı Koydu

İşgal altındaki Batı Şeria'da işlenen insan hakları ihlâllerini kayıt altına alan insan hakları örgütü B'tselem, İsrailli askerlerin El Halil'de 8 yaşındaki Filistinli Sufian Abu Hitah'ı, kendilerine taş atan çocukları b..

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı 00:43

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı

ABD destekli Kürt YPG ve Arap savaşçılardan oluşan koalisyon güçleri, Suriye'nin Rakka kentinin 45 kilometre batısında bulunan Tabka Askeri Hava Üssü'nü terör örgütü IŞİD'den geri aldı. IŞİD, 2014'ten bu yana üssün kon..

DÜNYA HABERLERİ: Musul'un Doğusunda Pazar Yerine Saldırı 00:51

DÜNYA HABERLERİ: Musul'un Doğusunda Pazar Yerine Saldırı

Irak'ın Musul kentinin doğusunda kapalı bir pazar yerine havan toplarıyla düzenlenen saldırıda en az iki kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Öğle saatlerinde gerçekleşen saldırı, yerel halkın alışveriş ya..

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

Dünya'nın İlk Otomobil Kullanan Köpeği Porter 01:47

Dünya'nın İlk Otomobil Kullanan Köpeği Porter

Her yıl terk edilmiş, bakıma muhtaç binlerce köpeği, SPCA hayvan kurtarma örgütü koruma altına alıyor. Bu köpeklerin hepsi zeki ve sevimli. Tıpkı Porter gibi. Eğitim aldıklarında yapamayacakları şey yok. Porter isimli ak..

  • Cowboy tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal! 00:26

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal!

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Rod Stewart, eşi Penny Lancaster ve arkadaşlarıyla Abu Dabi'de gezerken çektiği bir video, DEAŞ katliamlarını anımsattığı için eleştiri oklarının hedefi oldu. İngiliz Daily Mail gazetesinin ..

Dünyanın En Tehlikeli 10 Motosiklet Çetesi 04:08

Dünyanın En Tehlikeli 10 Motosiklet Çetesi

Sadece bulundukları ülkede değil her yerde güçlü olan büyük suç örgütleri. Dünyanın en tehlikeli 10 motosiklet çetesi...

  • JET TV tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duruşmaya Getirilen Fetö'cüleri Halk Böyle Karşıladı 01:23

Duruşmaya Getirilen Fetö'cüleri Halk Böyle Karşıladı

Siirt'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın darbe girişimine katıldıkları gerekçesiyle, dönemin 3'üncü Komando Tugay Komutanı Ahmet Şimşek'in de aralarında bulunduğu 110'u tutuklu 320 askerin yargılan..

Düşman Hattı Sekizinci Ekip Film İzle 1:37:39

Düşman Hattı Sekizinci Ekip Film İzle

Amerikan donanmasına bağlı bir grup asker gizli görevde afrikada göreve gider , bu gizli görevin amacı terör örgütüne satılmaya çalışılan uramyumlu silah satışı gerçekleşmesini engellemektir. Düşman Hattı Sekizinci full..

  • Tv Series tarafından
  • 1.432 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eaooww Eaaooww Diye İntihar Eden Muharrem İnce Hayranı Nevşehirli Dayı 00:38

Eaooww Eaaooww Diye İntihar Eden Muharrem İnce Hayranı Nevşehirli Dayı

Daha Önce Meral Akşenere'e bulaşık yıkaması ve Muharrem İnce'ye Tavukları gütmesi yönünde tavsiyelerini izlediğimiz Nevşehirli Dayı'nın intihar videosunu ibretle izliyoruz efendim. (Siyasi içerik yoktur, bir insanlık dra..

  • JET TV tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ebola Nasıl Teşhis Edilir 00:36

Ebola Nasıl Teşhis Edilir

Ebolanın teşhisi için, hastadan alınan kan örneğinin Dünya Sağlık Örgütü tarafından oluşturulmuş referans laboratuvarlarda test edilmesi gerekir. ELISA testi ve tanı doğrulama için PZR tetkikleri yapılmalıdır...

  • NABIZ tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş - Hayrandım 04:36

Ebru Gündeş - Hayrandım

Ebru Gündeş - Hayrandım Dinle HAYRANDIM (Şarkı Sözleri) Arada bir hatırımı sormadın İki güzel cümle kurmadın Üzüldüm gönlümü almadın İnsan yerine koymadın Özünde sözünde bir değil Gözümde değerin sersefil Sen be..

Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var 03:56

Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var

Haydi çabuk seni beklediğim zaman Her saniye bin asır El ele göz göze dizlerine yattığım Zaman her şey benim Senle benim arama girecek olanın Ölümü yakındır Kendi canın isterse gidersin Ama benim canımı çok acıtır..

Ece Mumay - Senden Sonra 03:35

Ece Mumay - Senden Sonra

Söz & Müzik: Ece Mumay Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu Yönetmen: Ferit Çetinkaya Senden Sonra şarkı sözleri ile... Dikenlerinden hep çizildi tenim, Bu kadar mı ucuz dünya hiç sorma bilmem, Alışamam yorma gel..

Eczanede Yaşanan Dehşet Kamerada 00:59

Eczanede Yaşanan Dehşet Kamerada

Ankara'da eczaneden kırmızı reçete ile satılan bir ilacı almak isteyen adam, ilacı reçetesiz satmadığını belirten eczacıyı darp ederek eczaneyi tarumar etti. Olay, 14 Şubat Çarşamba günü Etimesgut ilçesinde meydana geldi..

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Edirnekapı Metrobüs Durağında Yenileme Çalışması 01:10

Edirnekapı Metrobüs Durağında Yenileme Çalışması

Edirnekapı Metrobüs durağı Söğütlüçeşme istikametinde bu gece itibariyle üç gün sürecek yenileme çalışması başladı. Durakta yapılan çalışma nedeniyle kapatılan Söğütleşme istikametine alternatif olarak önceki ve sonraki ..

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon 00:25

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında astsubayların da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.Edirne Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, Emn..

Edis - Olmamış Mı_ 03:44

Edis - Olmamış Mı_

Sözler: Olmamış mı? Yanmış soğuk biri Önümde hırs küpleri oyuncak oyuncak Kırmak da zor değil Sabır taşı bizle mi ömür boyunca Baştan anlat Nedir bana yararın Savaş mı andın Ne kaybedip ne aldın Yalnız kalınca öyle U..

Efsane - Legend Türkçe Dublaj Film İzle 2:11:02

Efsane - Legend Türkçe Dublaj Film İzle

1950li yıllarda geçen hikaye ikiz kardeşlerin hayatını anlatmaktadır. Londra’da yaşayan Ronald ve Reginald Kray kardeşler şehirde herkes tarafından bilinen bir çetenin kurucularıdır. İnsanların korktuğu bir örgüt haline ..

  • Film İzle tarafından
  • 36.733 görüntüleme
  • 8 yıl önce