#Gürbüz morkoç ankarada tadım kaçtı teaser müzik dinle

Köpek Sütü İçmek İnsanları Sinirlendirir mi? 01:33

Köpek Sütü İçmek İnsanları Sinirlendirir mi?

Hayvan hakları koruyucusu PETA, insanlara yeni çıkan bir süt ürününü tanıtmak için tadım testi yapıyor. Başlangıçta herkesin hoşuna giden bu sütün bir köpekten olduğunu öğrenen insanlar bir anda güzel düşüncelerinden vaz..

  • Cowboy tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğba Özerk - Gidesim Geldi 04:26

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi Bir acı var kördüğüm boğazımda Tadım yok biraz bu aralarda Dağıttım birazda son zamanlarda Yüreğim artık beni yormasana Gönül gözüm kapandı sesim çıkmaz Artık bu odalarda Heves ederdimya es..

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le 05:43

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le

Bu Evde senle her köşesinde Ne yerdeyim ne gökte Beni seninle tanıştıranlar Hepsi girsin cennete Yüzün benim gökyüzüm Ağlarım bulutluysam Tenimdir ipek örtüm Örtmezsen uyuyamam Yani sensiz olamam Sözün benim başım üstü..

Adnan Şenses  Doldur Meyhaneci 06:16

Adnan Şenses Doldur Meyhaneci

İçelim arkadaş benim derdim çok, İçelim arkadaş derdime çare yok İçelim arkadaş bu gün keyfim yok. İçelim arkadaş tadım tuzum yok. Dostlar acı söyler, düşmanlar sevine dursun Bir büyük içtim ben, şifalar olsun Mez..

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi 04:20

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi Şarkı Sözleri Albüm Adı : Aşkın Her Hali (2009) Gönderen : jerenjm Düzelten : wholkom Bir acı var kördüğüm boğazımda Tadım yok biraz bu aralarda Dağıttım biraz da son zamanlarda Yüreğim ar..

İstanbul Arabesque Project feat. Kamuran Akkor - Unutamadım 00:16

İstanbul Arabesque Project feat. Kamuran Akkor - Unutamadım

İstanbul Arabesque Project feat Kamuran Akkor Unutamadım Teaser Dinle..

Yaşamak Güzel Şey - Fragman (14 Nisan 2017) 00:58

Yaşamak Güzel Şey - Fragman (14 Nisan 2017)

Yılın en duygusal komedisi Yaşamak Güzel ŞeY filminin ilk teaser fragmanı... KONU: Sıradan bir adam acı gerçekleri öğrenince, sıra dışı bir kahramana dönüşür. Hayatı sorgulayıp yaşamın gerçek güzelliklerini keşfetmeye ba..

  • PITIRCIK tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kasırgada Vurgun Türkçe Altyazılı Fragman 01:00

Kasırgada Vurgun Türkçe Altyazılı Fragman

Bir kasırga tehdidi altında, fırsatçı suçlular bir ‘ABD Mint’ tesisine sızarak 600 milyon dolar çalar. Kasırga, 5. kategori bir fırtınaya dönüşünce çok iyi hazırladıkları planları ters gider ve yalnızca bir Maliye Bakanl..

Rilakkuma ve Kaoru 1. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:25

Rilakkuma ve Kaoru 1. Sezon Tanıtım Fragmanı

Netflix'in yeni dizisi Rilakkuma'nın sevimli yaratıklarına, kare kare animasyon tekniğiyle çekilen bu tanıtım fragmanında bir göz atalım. Rilakkuma, sıradan gibi görünen Kaoru adlı genç kadınla birlikte yaşamaya başlayan..

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

The Outpost Tanıtım Fragmanı 00:30

The Outpost Tanıtım Fragmanı

The Outpost Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Cw'nin Yeni Dizisi The Outpost 10 Temmuz Salı Günü Başlıyor. » The Outpost Salı Günleri Saat 9:00pm CW'de » Oyuncular: Jessica Green..

Her Şey Seninle Güzel Fragman 00:59

Her Şey Seninle Güzel Fragman

Deniz başarılı bir kariyere sahip olan genç bir kadındır. Eski sevgilisi Emre ile yollarını ayırsa da genç adam Deniz için her zaman hayatının aşkı olarak kalır. Deniz, bir türlü unutmayı başaramadığı Emre’yi gerçekten k..

Velet - Çatla 02:17

Velet - Çatla

Velet - Çatla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elim avucuma sığmıyo ki bu derdim İnadına inadına yaşarım İnadına da yaparım, yapıp bidaha yanarım Sıfırım ben, noktayı da ben koyarım Zorla, şeytanla meleği de bi arada, tutma Y..

Simge - Misafir ( Remix ) 04:50

Simge - Misafir ( Remix )

Simge - Misafir (Remix) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözü korktu sıkılıp kaçtı Ne kadar masumdu Ne kadar utangaçtı Masalın kahramanı gitti Ve masal böyle bitti Yoluna devam etti Anılar kaybolmadan Ve sabır usanmad..

ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

Hazaver - Burn (Official Video) 03:45

Hazaver - Burn (Official Video)

Söz - Müzik: Hazaver Intro Seslendirme: Austin Jansma Aranje: Danil Marenin Yönetmen: Hazaver Şarkı Sözleri: There’s a word on the street that we’re all gonna get locked up Left with no future, no justice and no choices..

Kenan Doğulu - Aklım Karıştı 04:10

Kenan Doğulu - Aklım Karıştı

Hangi rüzgar attı seni Niye döndün ki geri Kimseler seni sevmedi mi ? Umduğun gibi deli deli Küllenip giderken acılar Kendi kendime yaşamaya Donmuş bir göz yaşı gibi Akmayan şu yaşantıma Alışıyordum, öğreniyordum Savaşıy..

  • ANKA tarafından
  • 1.267 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Dilan Açelya - Dayana Dayana 03:00

Dilan Açelya - Dayana Dayana

Dayana Dayana şarkı sözleri ile Sevmişim yıllarca kendi kendime Ömrümü vermişim değmeyenlere Yok yere büyütmüşüm seni kalbimde Değişmiyormuş zamanla hiç kimse Taşa çevirdin kalp artık atmıyor Hatırlayınca yaram az b..

Rojda - Ah Huseyin Kürtçe 05:54

Rojda - Ah Huseyin Kürtçe

“ Bugün matem günü geldi Ah Hüseynim vah Hüseynim Senin derdin bağrım deldi Ah Hüseynim vah Hüseynim Şehit düşmüş Şah-ı Merdan Şah Hüseynim can Hüseynim Kerbela'nın önü düzdür Geceler bana gündüzdür Şah Kerbela'da yal..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Unutulmaz 02:55

Feride Hilal Akın - Unutulmaz

O an kulakların çınlasın Seni burdan andığmda Aman sakın ağlamayasın Bizi sakla gözyaşında Unutulmaz unutulmaz Yaşadığımız unutulmaz Bize olanlar yaşananlar Nasıl olur unutulur O an dudakların sızlasın Başka b..

Tavuklardan Dayak Yiyen Tilki 02:35

Tavuklardan Dayak Yiyen Tilki

Konya’da tavuk çiftliğinde ilginç bir olay yaşandı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, kümese giren tilki tavuklara saldırırken, tavukların tilkiyi köşeye sıkıştırmasının ardından tilki kümesten kaçtı...

  • Cowboy tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pilot Kocamdan Boşanıyorum Diye Anons Yapınca, Yolcular Uçağı Terk Etti 01:01

Pilot Kocamdan Boşanıyorum Diye Anons Yapınca, Yolcular Uçağı Terk Ett

United Airlines uçağının yolcuları, Kocamdan boşanıyorum. Kime oy verdiğiniz önemli değil. Trump da Clinton da yalancı diye anons yapan pilotun tavırlarından korkup kaçtı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hasmına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı 00:49

Hasmına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı

Görüntüler Amerika Birleşik Devletleri'nden. Bir otoparkta tartışan gençlerden biri silahını çekerek hasmına kurşun yağdırıyor. Çok sayıda merminin isabet ettiği genç hayatını kaybederken, saldırgansa olay yerinden kaçtı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İvana Sert Kerimcan Durmazı Isırdı ve Olanlar Oldu! 15:41

İvana Sert Kerimcan Durmazı Isırdı ve Olanlar Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Öykü Serter ve Kemal Doğulu, Kerimcan Durmaz'ı sıkıştırdı ve Kerimcan'ı Kerimcan gibi sevdiklerini söyledi. İkiliden sonra İvana Sert'te Ke..

  • ANKA tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arkasına Bile Bakmadan Kaçan Ayı 00:34

Arkasına Bile Bakmadan Kaçan Ayı

Cesur adam, karşılarına çıkan ayının saldırısına tepki verince ayı arkasına bile bakmadan kaçtı. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fransa'da Bakıcısına Saldıran Aslan 01:05

Fransa'da Bakıcısına Saldıran Aslan

Fransa’nın Doullens kentinde sirk gösterisi sırasında bir aslan bakıcısına saldırdı. Pazar günü Fransa’nın kuzeyindeki Doullens kentinde sirk gösterisi sırasında bir aslan bakıcısına saldırdı. Aslanın bakıcısına saldırma..

  • JET TV tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunan Medyasından Alçak FETÖ Oyunu 02:35

Yunan Medyasından Alçak FETÖ Oyunu

Mayıs ayı içerisinde Türkiye'den Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan FETÖ'cü 3 eski SAT komandosuyla ilgili 13 Mart 2017 tarihinde bir Yunan gazetesinde '3 asker Yunanistan'a iltica etti' haberi 2 ay öncesinden yay..

Bursa'da Özel Halk Otobüsünde Pes Dedirten Görüntüler! 00:58

Bursa'da Özel Halk Otobüsünde Pes Dedirten Görüntüler!

Kendini kilitleyen sürücü vatandaşların uyarılarına rağmen otobüsle kaçtı. Sürücünün alkollü olmadığı ortaya…..

  • JET TV tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya’da Akvaryumdan Kaçan Dev Ahtapot 00:15

Rusya’da Akvaryumdan Kaçan Dev Ahtapot

Dev Pasifik ahtapotu, Rusya'nın Vladivostok şehrindeki akvaryum kompleksinden kaçtı. Daha önce Primorye bölgesindeki Rus Adası’nın açıklarında yakalanan 12 kg ağırlığındaki ahtapot Vladivostok’ta akvaryum kompleksine get..

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce