#Gök nerede

Vedat Özkaya - Eskiden 04:13

Vedat Özkaya - Eskiden

Vedat Özkaya - Eskiden Dinle ESKİDEN Toprak kokan gündüzlere uyandım Sürdüm izlerini yoktun Bu sokaklar, bu binalar Eskiden, senden hatıraa Sana varmıyor yollarım Seni duymuyor kulaklarım Sana uçmuyor uçurtmalarım Art..

Dj Akman - Değişik Duygular 03:39

Dj Akman - Değişik Duygular

SÖZLER: Ay ay ay ay ay ay ay dün gibi gözlerimin önünde olanlar oldu suç kimde hatiran var her yerde Ey ey ey ey ey ey ey kabimin orta yerinde bir an aşkın vurdu her yandan vazgecemem bu inadimdan Oy oy oy oy oy oy..

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik)

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünden akan yağmurlar Döndürür çölleri sele Saçına kopan fırtınalar Eserken ruhumda hâlâ Dediler: Bu..

Adamlar - Zombi Mahali 03:53

Adamlar - Zombi Mahali

Adamlar - Zombi Mahali Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ey ahali, zombi mahali Birbirimize zikzak çizerek enseden ebelemeye dayalı oyunumuzla Gizli niyetlerden olma torunumuz var Geldi bela, yanıyoz bak Şehir değil bura sana..

Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover)

Söz: Ezhel Müzik: Bugy Akustik Gitar: Tolga Akyıldız Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız Ezhel - Felaket şarkı sözleriyle Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünde..

  • TEK KANAL tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sertab Erener - Aç Sesini 04:33

Sertab Erener - Aç Sesini

Söz: Sertab Erener Müzik: Ersel Serdarlı Düzenleme: Ozan Yılmaz Gitar: Emre Kula Yönetmen: Gürdeniz Bursalı & Sertab Erener Sanat Yönetmeni: Sertab Erener Işık Şefi: Murat Yeşil Edit: Sertab Erener & Gürdeniz Bursalı Col..

Derya Uluğ - Şu Saniye (Sezen Aksu Cover) 04:07

Derya Uluğ - Şu Saniye (Sezen Aksu Cover)

Söz-Müzik: Sezen Aksu Keyboard - Asil Gök Bas Gitar - Görkem Öker Elektro Gitar - Ekrem Yıldırım Akustik Gitar - Gökhan Demirdağ Klarnet - Feyzi Günüç Davul - Merih Basancı Kayıt - Aykut Gökçek Video - Can İpek Şu Sani..

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melankolia 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melan

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/zjMwJRiT Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

AB'de Dublin anlaşması yeniden yürürlüğe konulacak 01:13

AB'de Dublin anlaşması yeniden yürürlüğe konulacak

Avrupa Komisyonu mülteci krizi kapsamında askıya alınan Dublin anlaşmasının yeniden yürürlüğe girebileceğini belirtti. Üye ülkelerin Mart ayından itibaren Yunanistan'a yeniden sığınmacı gön-dere-bilmesi öngörülüyor. AB K..

Serdar Ortaç - Bana Göre Aşk 04:04

Serdar Ortaç - Bana Göre Aşk

Delidir gönlüm, laf dinlemez Neler anlattım ona, söz geçmedi Bulamadım hiç aşkı, bulduramadım Nerede akşam, orada sabah, tutturamadım Duydum ki aşk benden düpedüz korkarmış Bu küskün hâlimden, pişmanım çok Kalbimi..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Janet Jackson 50 Yaşında İlk Kez Anne Oldu 00:28

Janet Jackson 50 Yaşında İlk Kez Anne Oldu

ABD’li ünlü şarkıcı ve söz yazarı Janet Jackson yeni yıla anne olarak girdi. 50 yaşındaki Jackson dün ilk bebeğini dünyaya getirdi. Janet Jackson ve Katarlı eşi Wissam el-Mana, sağlıklı doğan oğullarına Eissa adını verd..

Mükemmel Kar Temizleme Yöntemi 01:17

Mükemmel Kar Temizleme Yöntemi

Nerede çekildiğini bilmediğimiz bir görüntü. Kar nedir ve nasıl temizlenir sorularının cevabını bulacağınız bir video....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ula Ödenmemiş Fatura Varmı 01:00

Ula Ödenmemiş Fatura Varmı

Anahtar nerede paspas in altinda Ola neydisez gardaş..

MAN DOWN Trailer 2 & Clip (2017) Shia LaBeouf Movie 02:48

MAN DOWN Trailer 2 & Clip (2017) Shia LaBeouf Movie

Man Down filmi fragmanı hakkında Kıyamet sonrası bir Amerika'da, eski ABD Deniz Cebrail Davulcusu, en iyi arkadaşı ve kurbanı eşliğinde, oğlunun nerede olduğu konusunda çaresizce arama yapar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DEATH PASSAGE Trailer (2017) Horror Movie 02:14

DEATH PASSAGE Trailer (2017) Horror Movie

Ölüm Passage Filmin Hakkında Avustralyalı bir çift Lemon Tree Passage nerede bir hayalet yerel efsaneye üç Amerikan backpackers tanıtmak bir motosikletçi uyarıyor genç sürücülerin yavaşlaması. Hayalet ilk elden gördükte..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mortal Kombat  Full Movie HD 41:07

Mortal Kombat Full Movie HD

Ölümcül kombat öykü dizisinin daha önceki sürümünü yeniden düzenledim ve oyunu (hikayenin tamamında uzman üzerinde yaptım) ekledim, nerede önemli ve şimdi de HD oldu. Beğeneceğinizi umuyoruz..

Aşçıların Kavgası 00:22

Aşçıların Kavgası

Nerede olduğunu tam olarak bilemediğimiz bir restaurant'da patates kızartması yüzünden çıkan aşçı kavgası kameralara böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İntizar - İstanbul Sokakları 04:52

İntizar - İstanbul Sokakları

Söyleyin sevgilim nerede? İstanbul sokakları Çare bulun bu derdime İstanbul sokakları Onu benden siz aldınız Onu benden siz çaldınız Simdi yalnız bıraktınız İstanbul sokakları Sevdiğimi verin bana İstanbul sokakları Çare..

Gökhan Türkmen - Çatı Katı 03:44

Gökhan Türkmen - Çatı Katı

Şimdi çatı katında inziva vakti Nerede aranacak haklının hakkı? Dinlemeliydim vaktinde aklı Seni unutmaya çalışmak da varmış ...maalesef Bana bıraktıklarınla teselli avında Demek ki elleri boş dönmek de varmış Bugünler..

Esed Güçlerinin Düzenlediği Hava Saldırısında 2'si Çocuk 4 Sivil Hayatını Kaybetti 01:14

Esed Güçlerinin Düzenlediği Hava Saldırısında 2'si Çocuk 4 Sivil Hayat

Suriye'nin Türkiye sınırındaki İdlib kentinde, Esed güçlerinin düzenlediği hava saldırısı sonucu 4 sivil hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı...

İlk Öpücük Ve Sonrasında Yaşananlar 00:54

İlk Öpücük Ve Sonrasında Yaşananlar

İki bebeğin birbirlerini defalarca öptüğü ve sonra kahkahalara boğulduğu video en çok izlenenler arasına girdi. Videonun nerede ve ne zaman çekildiği bilinmiyor. Ancak internete yüklenir yüklenmez pek çok site bebeklerin..

  • KAPALI SET tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar ve Emine Birbirine Girdi! 12:54

Bahar ve Emine Birbirine Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 98. bölümünde Bahar Candan bugün çoğunluğa uyacağını söyleyerek Merve Sevin'e güzel görünüyorsun dedi. Selin Baygüneşli, Merve'nin terliklerini çok ilginç bu..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deccal'ın NeredeOlduğunu Merak Ediyorsanız Dikkatle Bir Daha İzleyin 09:59

Deccal'ın NeredeOlduğunu Merak Ediyorsanız Dikkatle Bir Daha İzleyin

Deccal Nerede? Deccal Nedir? gibi soruların cevapları burada.....

  • ZULMA tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce