#Gökhan ay kralına gider müzik dinle

Heyss - Jargon 02:26

Heyss - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Denedim denedim olmuyo diye bişey yok şansımı zorluyom Çevrem çok hepsi boş Ailem dışında inanan yok Çekilin önümden artık yapicak bu işi Kalmadı sabrım yok Tikadim kulakları bak olsada engel t..

Selva Erdener İbrahim Yazıcı - Hasreti Uykularda 05:56

Selva Erdener İbrahim Yazıcı - Hasreti Uykularda

Hasreti Uykularda şarkı sözleri ile Uçurum kıyısında incecik bir yol Gider dolana dolana dolana Bir hastan vardır umutsuz Belki Ayşe, belki Elif Endamı kuytuda başak, Memesinin, memesinin, memesinin altında Bir sancı,..

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon) 04:15

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon)

Gitme beni üzme Biraz olsun hatırım yok mu? gitme Duyma, beni duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını dilenmek Ağlamamak için direnmek Senin yüzünden üzülmek Sana elveda demek var mı? Bir kırık kalp ah e..

Mesut Kaplan - Dostların Alayını 04:08

Mesut Kaplan - Dostların Alayını

Mesut Kaplan - Dostların Alayını Dinle Söz: Eyüp Çungay Müzik: Gökhan Doğanay..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Neslihan Demirtaş - Be Mübarek 03:41

Neslihan Demirtaş - Be Mübarek

Neslihan Demirtaş - Be Mübarek Dinle Söz: Neslihan Demirtaş Müzik: Mustafa Erdoğan, Neslihan Demirtaş Düzenleme: Gökhan Holat..

Mero - Olabilir 03:55

Mero - Olabilir

Mero Olabilir Müzik Dinle Music Publisher: Copyright Control Author: Enes Meral Arranger: Gökhan Güler Composer: Iceberg..

Alaz Pesen - Acaba 03:53

Alaz Pesen - Acaba

Alaz Pesen - Acaba Dinle Acaba şarkı sözleri ile Bıçak gibi sözlerin saplandı hayalime Yaramaz gözlerinin peşindeyim bilesin Tokat gibi çarptı be deli bakışların Çılgın asi saçların, o dayı tavırların Sen ben acaba ..

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Gelse de Ayrılık 03:51

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Gelse de Ayrılık

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Gelse de Ayrılık Dinle Gelse de Ayrılık şarkı sözleri ile Bir kuşun gözleriydik yıllarca Bakıyorduk masumca dünyada olanlara Gökyüzü anlatır dili olsa Bedeli her ne varsa ödedik hadi n..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.428 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Olcay Çakın - Yana Yana 03:17

Olcay Çakın - Yana Yana

Olcay Çakın - Yana Yana Dinle Yana Yana şarkı sözleri ile Gönlümde aşkın yüreğimde yangın Hasret acısı yakar derinden Sensiz geçen günleri sildim birer birer İnan çok pişman oldum ben Sana güvendim ben ölesiye Senin ..

Tuna Kiremitçi & Esin İris - Seninle Her Şey Olur (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları II) 03:24

Tuna Kiremitçi & Esin İris - Seninle Her Şey Olur (Tuna Kiremitçi ve A

Tuna Kiremitçi & Esin İris - Seninle Her Şey Olur (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları II) Dinle İster cebim boş olsun İster canım sıkılsın Hayat gelirse gelsin üstüme Dolar çıkarsa çıksın Sevenlere kıyanlar Bizi duyarsa du..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana 04:11

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana Dinle Muhtacım Sana şarkı sözleri ile Sana bakarken bil ne kadar ben Seviyorum istiyorum seni içimden Ne zaman kalbimiz bir olacak O zaman her yer bayram olacak O gözle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya 05:39

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya Dinle , Söz - Müzik : Neşet Ertaş Düzenleme & Ritm Sazlar : Cemal Özkızıltaş Armonizasyon & Bass Gitar : Burak Demir Klasik ve Akustik Gitar : Sinan Kızılgöz Bağlama : Umut Sülünoğlu Kaba..

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi 04:08

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi Dinle , İlk Gün Gibi şarkı sözleri ile Gitsen de olur söylemem Söylemem tek bir kelime Ağlarım yaşlarsa akar Damla damla yüreğime Kim severdi seni benim gibi böyle Kim tapardı sana Tanrı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırın Aşkı 00:29

Fırın Aşkı

ilk defa fırına gider ayak sevinen ve aşka gelen tavuk..

Semiramis Pekkan  Bana Yalan Söylediler 03:57

Semiramis Pekkan Bana Yalan Söylediler

Bir aleme indim yalnız, Yerde toprak, gökte yıldız. Bir yan susuz bir yan deniz. İki el, bir baş verdiler, Bir çift göz ağlar da güler. Dört bir yanda benim gibiler. Doğru söz içinmiş diller, İşte kalbin sev dedil..

Ebru Gündeş  İki Gözüm İki Bulut 1995 04:20

Ebru Gündeş İki Gözüm İki Bulut 1995

Akşamı getiren sesler susunca Gönül rıhtımına bir gemi yanaşır Döker hüzünleri gider sessizce Gözlerimde geçen yüzün ıslanır Saatler yorulur sabaha doğru Geceler yorulur hasretin yorulmaz Bırakmaz peşimi nereye gitsem Ço..

Mustafa Sandal Araba 03:53

Mustafa Sandal Araba

Gönül ister aradığını Hep mi bekler hep mi bulamaz Gönül ister tanıdığını Hiç mi bilmez hiç mi soramaz Beni alsa nafile nafile Yerime bir şey koyamaz Yalvarsam da kal diye kal diye O yerinde hiç duramaz Onun ar..

Ahmet Selcuk İlkan - Hakan Altun-Gözler Kalbin Aynasıdır 04:57

Ahmet Selcuk İlkan - Hakan Altun-Gözler Kalbin Aynasıdır

Gönül bir aşk yuvasıdır Ümit aşkın rüyasıdır Seviyorsun, hayır deme Gözler kalbin aynasıdır Gözler kalbin aynasıdır Yalan nedir bilmez onlar Siyah, mavi, yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar Şiir gibi, roman gibi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Unuttun Mu Beni- _ Akustik (Official Video) 04:03

Soner Sarıkabadayı - Unuttun Mu Beni- _ Akustik (Official Video)

Şarkı Sözleri: Herhalde yalnızım yine uzunca bir süre, Bu halimi sevdiğim söylenemez. Hasret ağır ağır gider alınmaz kötü söze, Sanki sağır olmuş kimseyi dinleyemez. Tutulacak sözüm de yok benim, Unutulacaklar kapıya d..

Passenger _ Let Her Go 04:14

Passenger _ Let Her Go

Let Her Go Well you only need the light when it's burning low, Only miss the sun when it starts to snow, Only know you love her when you let her go... Only know you’ve been high when you’re feeling low, Only hate th..

  • PengoTV tarafından
  • 1.272 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pas (Soner Sarıkabadayı) 04:22

Pas (Soner Sarıkabadayı)

Kendisi yazdı kendisi bozdu Kirli değil ya pastı ya tozdu Seni sevdiğim o zamanlardaki gönlüm Yok artık yok Bir kere bile arama tuz olur o yarana Canına ciğerine hükmedebiliyor Bir yolu var ama sormadan etmeden O seni ..

Sıla - Yan Benimle 04:44

Sıla - Yan Benimle

Sıla - Yan Benimle Şarkı Sözleri Yalan sevinçle oyalandım Aklın tuzağında dolandım Kusuruma bakma zil zurna geldim Sabahın 5'i kapına dayandım Erbabım aşk maden Maden yasaklar namahrem Kafeste sözler susuyor şimdilik Uç..

  • PITIRCIK tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yener Çevik - Hasta İşi 04:15

Yener Çevik - Hasta İşi

Geri dönüşüm, geri dönüşüm Ölümlü dünyada sevgi bölüşün Her insanın vardır elbet bir sövüşü Avrupa Birliği yasaklayamaz kelle söğüşü Yıldızlar gece parlar sabah sönüşür Ergenler akıllı telefon için dövüşür Yasak ne varsa..

  • JokerS tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şebnem Ferah Ünzile 05:40

Şebnem Ferah Ünzile

Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe unufak Ve gelir de görücü İnci gibi dişi Görücü bilir işi Söğüdüm ağlar gider Olur hatun kişi Varmadan sekizine Ergin oldu Ünzile Hem çocuk,hem de kadın On ikis..

Gökben  Şiribim Şiribom 1974 01:56

Gökben Şiribim Şiribom 1974

Şiribim şiribom şiribim bom bom bom bobobom şiribim şiribom şiribim bom bom bom... aşk kalbimin saygısız bir misafiri sanki. bir gün sormadan gelir, sormadan gider belki. altın değil, gümüş değil, saklanmaz kimseden..

Esin Engin Bana Ellerini Ver 1972 03:23

Esin Engin Bana Ellerini Ver 1972

ben bal arısı gibiydim senden önce bak pervanelere döndüm seni görünce yana yana kül olsam her an yine de senden ayrılamam yoluna adadım ben ömrümü sensiz olamam yana yana kül olsam her an yine de senden ayrılamam bin y..

Merve Demirci - Aşk Tutulması 03:59

Merve Demirci - Aşk Tutulması

Şarkı sözleri Hiç sebebi yokken neden gider insan Kalan aç susuz perişan Orda hava nasıl burda yağmurlar var Gözlerimden damlıyorlar www.sozlerisozu.com Eş dost seni sorar bükerim boynumu Nasıl derim gitti bozdu huzuru ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnci Mercan - Sana Kalbim Geçti Yeni Video Klip 04:02

İnci Mercan - Sana Kalbim Geçti Yeni Video Klip

inci mercan Ben sevmezsem ölürüm isimli yeni single calismasi ile digital platformlarda..... Sana Kalbim geçti.. söz /müzik :Yıldız Tilbe ..... sana kalbim geçti aman geri versen almam seni seçti ruhum neden asıl..

  • PengoTV tarafından
  • 2.626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Erman Arda Video Prodüksiyon: Videomite Şarkı Sözleri: Peki nasıl istersen öyle olsun Tutamam tutamam gideni Belli ki kırmak istemiyorsun kalbimi Kıyamam, bir de kıyamam iyi mi? Gide..