#Gökhan güney

Gökhan Türkmen - Bilmem 01:36

Gökhan Türkmen - Bilmem

inna..

Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım 05:28

Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım

Kadınım Sana dargınım Kırgınım sana kızgınım Haksızlık, vefasızlık bu Bu herşeyi inkar eden duygu Ne acı, yazık Kadınım söyle sen mutlu oldun mu? Bu deli adamı unuttun mu? Sevdin mi gerçekten ah seviştin mi? Söyle onl..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

 6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı 00:31

6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı

Güney Kore, Kuzey Kore Kuzey Kore'nin bugün Japonya üzerinden geçen füzesinden 6 dakika sonra Güney Kore'nin de 2 adet Hyunmoo-2 füzesi fırlattığı aktarıldı. Kuzey Kore füze - Japonya © REUTERS/ ISSEİ KATO Kuzey Kore, J..

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi 02:21

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi

Atatürk Havalimanı’nda pistten çıkarak yanan özel jette, ünlü şarkıcı Gökhan Güney’in eşi Özlem Güney’in hostes olarak görev yaptığı, fakat özel bir işi olduğu için uçuşa gitmediği öğrenildi. Yaralanan arkadaşlarını hast..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk 01:00

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk

Güney Güneyan'ın ilk araştırma kitabı olan Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk Kutlu Yayınevi etiketi ile çok yakında raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Bu eser için, başta Amerika'da olmak üzere birçok..

My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı 59:07

My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı

kore klipleri komik, , güney kore klip şarkıları, ben tek siz hepiniz kore klip, güney kore kore klip, güney kore klipleri kavga, kore klip hd, ben tek siz hepiniz, kore klipleri kavgalı, kore klip acıklı, güney kore kli..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Çakallarla Dans 5 Fragman 02:32

Çakallarla Dans 5 Fragman

Çakallarla Dans 5, şartı tahliye ile salınan çakallar grubunun yasağı delip atıldıkları maceraları konu ediyor. Hakim karşısına geçen çakallar grubu birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olur. Fakat bu durum..

Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım 13:11

Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz akşam nişanlısı Gökhan Çıra’ya mesaj attığını iddia ettiği Özlem Parlu isimli bir kadını kafede ifşa etmişti. Ciğerci, bağırarak kafeyi ayağa kaldırmıştı. Parlu, UçanKuş ..

  • BETA tarafından
  • 194 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı 01:14

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava A

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bha..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız 01:20

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Kore Yarımadası’na savaş gemilerini göndermesinin ardından Pyongyang yönetimi Washington’a meydan okudu. Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Amerika’nın istediği..

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

Sürü 1978 Türk Filmi İzle 1:57:27

Sürü 1978 Türk Filmi İzle

Sürü ( The Herd 1978), Director: Yilmaz Güney, Zeki Ökten Sürü, Ana Tema Film Müziği, Zülfü Livaneli Sürü, yönetmen Zeki Ökten tarafından 1978'de çekilmiş bir filmdir. Filmin senaryosu, o yıllar cezaevinde bulunan Yılma..

  • Tv Series tarafından
  • 30.732 görüntüleme
  • 5 yıl önce
MÜEBBET HAPSİ İSTENDİ! 02:17

MÜEBBET HAPSİ İSTENDİ!

Iğdır'da Ölümümden Gökhan Argın sorumludur notu bırakarak intihar eden 18 yaşındaki Aleyna Ağgül'ün ölümüyle ilgili tutuklu yargılanan 41 yaşındaki Gökhan Argın'ın müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi. Iğdır'd..

Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE 15:02

Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE

Gökhan, İsyan'ın internete düşen versiyonunu herkese izletti! 24 Kasım O Ses Türkiye meyhanede isyan şarkısıyla Ahmet Parlak büyüledi! O Ses Türkiye'nin 24 Kasım gecesi programında jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz Almanya'..

  • PengoTV tarafından
  • 3.466 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti 06:00

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti ve ligdeki ilk 3 puanını aldı. Süper Lig'de sahasındaki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, 3. İstanbul Başak..

  • OFSAYT tarafından
  • 18.939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Canlı Yayının Davetsiz Misafirleri 00:59

Canlı Yayının Davetsiz Misafirleri

Robert Kelly, Güney Kore Devlet Başkanı'nın görevden azledilmesini yorumlamak üzere bir İngiliz televizyonunun yayınına konuk oldu. Yayın, Kelly'in evinden gerçekleştirildi. İngiliz uzman ciddi bir şekilde Güney Kore'dek..

01:10

"Kuzey Kore'ye Karşı Stratejik Sabrımız Sona Erdi"

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Asya gezisi kapsamında, Japonya'nın ardından Güney Kore'ye geçti. Cumhurbaşkanlığı koltuğunda vekaleten oturan Güney Kore Başbakanı Hwang Kyo-ahn ile bir araya..

Kırmızı Ateş Karıncaları Avustralya'yı İstila Etti 02:00

Kırmızı Ateş Karıncaları Avustralya'yı İstila Etti

Avustralya, Queensland’ın güney doğu bölgelerinde büyük bir sorun haline gelen ölümcül kırmızı ateş karıncalarının istilasıyla uğraşıyor. Karınca kolonileri nedeniyle Avustralya şimdiye kadar ekonomide 1.2 milyar Euro’l..

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı 00:56

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı

Güney Kore, Kuzey Kore’ye karşı BM üyeliğinin askıya alınması dahil ‘topyekun önlemler’ alınması çağrısında bulundu. Seul, Kim Jong un’ın üvey kardeşinin sinir gazıyla öldürülmesiyle Kuzey Kore’nin ‘haddini aştığını’ sa..

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..