#Gökhan toprak gönlümün bahçesinde müzik dinle

Düşerken İçkisini Kurtaran Adam 01:00

Düşerken İçkisini Kurtaran Adam

Evinin bahçesinde televizyon karşısında içki içen adam, kumanda çekmeyince ayağa kalkıp kanalı değiştirmek istemiş. Adam yerine oturmak isterken yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yaptı 05:17

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yapt

Trabzon'un Of ilçesinde meslek lisesi öğrencileri 8 ayda yaptıkları 120 kilo ağırlığındaki elektrikli araç, bir tam şarjla 1 TL'ye 100 kilometre gidebiliyor. Teknofest elemelerini geçen öğrenciler, ''Simurg'' isimli araç..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Artvin’de uçuruma yuvarlanan yaşlı adam hayatını kaybetti 01:46

Artvin’de uçuruma yuvarlanan yaşlı adam hayatını kaybetti

Artvin'in Borçka ilçesinde çay bahçesinde çalıştığı sırada uçuruma yuvarlanan 79 yaşındaki Burhan Şentür hayatını kaybetti. Yaşlı adamın cansız bedeni arama kurtarma ekipleri tarafından iple erişim sistemi kurularak çıka..

Dikkatsiz Adam Havuza Düştü 00:22

Dikkatsiz Adam Havuza Düştü

Evinin bahçesinde etrafı toparlayan adam geri geri gelirken havuza düşmüş. Adamın elindeki kablo iyi ki fişe takılı değilmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Hamağın Kopmasıyla Kendini Yerde Bulan Kadın 01:33

Hamağın Kopmasıyla Kendini Yerde Bulan Kadın

Evinin bahçesinde hamak keyfi yapan kadın hamağın ipinin kopmasıyla düşmüş. Kadın düşmenin etkisiyle uzun süre kendine gelememiş...

  • PengoTV tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kaplumbağanın İmdadına Yetişen Adam 00:19

Kaplumbağanın İmdadına Yetişen Adam

Hayvanat bahçesinde kaplumbağaların bulunduğu alanda bir kaplumbağa yan yatmış ve her ne kadar çaba harcasa da bir türlü düzelememiş. Ziyaretçilerden biri durumu fark edip bir ağaç dalı yardımıyla kaplumbağayı düzeltmiş..

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İstanbul’da sahte içki için hazırlanan 7 bin 600 litre alkollü sıvı ele geçirildi 00:21

İstanbul’da sahte içki için hazırlanan 7 bin 600 litre alkollü sıvı el

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde metruk bir binanın bahçesinde sahte içki imalatında kullanılmak üzere hazırlanan yaklaşık 7 bin 600 litre alkollü sıvı ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı...

Vedat Özkaya - Eskiden 04:13

Vedat Özkaya - Eskiden

Vedat Özkaya - Eskiden Dinle ESKİDEN Toprak kokan gündüzlere uyandım Sürdüm izlerini yoktun Bu sokaklar, bu binalar Eskiden, senden hatıraa Sana varmıyor yollarım Seni duymuyor kulaklarım Sana uçmuyor uçurtmalarım Art..

Samida - Gelino 04:46

Samida - Gelino

Samida - Gelino Dinle Müzik Düzenleme: Efgan RENDE Vokal Düzenleme: Samida Tshramta pekhit moviare shens sadzebnada Kokas tskali shevagrove tsvet tsvet khelada Ğamem mtvares moukvebi zğapars shenada Dilas dğesats da..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı 03:32

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir yağmurun ortasında cemre düşer düşer diye bekler bu kalp Hangi zaman güneş vurur saçlarına Ben bekler dururum olurum güneşin başucunda x2 Hazan bu ha..

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) 03:30

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik)

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdek..

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel 02:19

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel Dinle Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdeki yaş bile Beklenmedik b..

Faça - Benden Hayata 03:53

Faça - Benden Hayata

Benden Hayata şarkı sözleri ile Biliyorum aldığım son nefesti bu Göremiyorum her yer çok karanlık Üşüyorum toprak kokusu sinmiş üstüme Duyuyorum yağmur yağıyor tenime Ben yokum artık bu kirli oyunda Malım mülküm alın h..

Belma Sera - Gün Başlasın 03:16

Belma Sera - Gün Başlasın

Gün Başlasın Belma Sera Uyan ki gün başlasın bitsin Uyan ki içim yeşersin Dedim ki güneş bırak ben doğayım Aşkımın bahçesine Dedim ki yağmur bırak ben ıslatayım Aşkımın yollarını Dedim ki toprak bırak çiçekleneyim Aşkım..

Bergen - Yaşamak İstemiyorum 05:09

Bergen - Yaşamak İstemiyorum

yaşamak sadece nefes almaksa aciz bir bedende can taşımaska eninde sonunda toprak olmaksa ben göyle yaşamak istemiyorum çok sevmek kahrolmak acı cekmekse inanmak aldanmah hata demekse yaşamak kadere boyun eğmekse ..

Ferdi Tayfur - Acılar 04:13

Ferdi Tayfur - Acılar

Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde ışık oluyorsun bana karanlık gecelerimde yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde bu akşam seni ölesiye özledim bu akşam seni görmek istiyor gözlerim sıcak ellerini tutmak istiyor eller..

Yıldız Usmonova Feat. Levent Yüksel - Yalan 04:04

Yıldız Usmonova Feat. Levent Yüksel - Yalan

Geri döndüren Gördünmü geçmisi Bosa soldurdun o nazli Gençligi Bir avuç toprak için yor Kendini Dünyada ölümden Baskasi yalan Yalan baskasi yalan Dünyada ölümden Baskasi yalan Zaman kendine benzetmez herkesi H..

Baturalp – Öyle Bi Sevdim 04:25

Baturalp – Öyle Bi Sevdim

Öyle bir sevdim, öyle yürekten Öyle bir baktım, dibine kadar gönülden Bilirim sevmezsin ama dikenli gül gibisin, kırmızısından Kimse değmesin sana sadece beni kessin dikenlerin Öyle bir sevdim, kimse sevemedi birini Öyl..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Gülçin Ergül - Hoş Geldin 03:55

Gülçin Ergül - Hoş Geldin

Gülçin Ergül - Hoş Geldin Müzik Dinle Söz & Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: Gökhan Palas / YüzdeYüz Film..

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon) 04:15

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon)

Gitme beni üzme Biraz olsun hatırım yok mu? gitme Duyma, beni duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını dilenmek Ağlamamak için direnmek Senin yüzünden üzülmek Sana elveda demek var mı? Bir kırık kalp ah e..

Enes Güneş - Gelsen De Affetmem 02:53

Enes Güneş - Gelsen De Affetmem

Söz & Müzik: Enes Güneş Düzenleme: Erdal Toprak, Cem Coşkun..

Rüzgar - Normal 02:37

Rüzgar - Normal

Söz & Müzik : Recep Erdal Prodby : Erdal Toprak Mix & Master : Samet Kıyak Yönetmen : Can Memişoğlu Işık Şefi : Faruk Kılıç Prodüksiyon Amiri : Emirhan Yörükoğlu Prodüktör : Mert Ekşioğlu Yapım : EMC Music..

Can Ozan - Aşk 03:16

Can Ozan - Aşk

Söz & Müzik: Canozan Yönetmen: Ahmet Can Tekin Bas gitar: Buğra Ortakçı Davul: Ertuğrul Biber Keman: Sönmez Ceren Deniz Çello: Feride Berin Öget Back vox: Eda Sena Şenceylan, Damla Topçu, Deniz Bayoğlu Kayıt: Recordium, ..

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ] 04:24

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ]

Gecenin altındayım.. fikrimde ince bir titreme Sarılsam geçecek biliyorum.. Vücuduna vücudum 1571 kilometre. Gecenin altındayım.. Küçük küçük beyazlar düşüyor ortalık yere Ayaklarımın dibinden göğsüme tırmanıyorsun..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Tuğkan - Yazık (Official Video) 03:01

Tuğkan - Yazık (Official Video)

Yazık ki bakınca maziye benzemiyor Ne bir huzura ne de o çocuk sevinçlerine Sanki bir kavim göçtü üzerimden Kimse dönüp bakmadı Sormadı Sormadı, iyi misin diye Ölemedim yine, yaşıyorum seni Kalamadım uzaklarda hayalin..