#Gökmen uzay havacılık ve eğitim merkezi

HASTASI TARAFINDAN DARP EDİLDİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ! 02:11

HASTASI TARAFINDAN DARP EDİLDİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ!

Dr. Tahir Tarımer Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı'nda tedaviye gelen Uzman Çavuş Ali Aladağlı'nın kendisine saldırığı iddia ederek şikayette bulunmuştu. Kamera görüntüleri sonrası olayın aslı..

VARIŞTAN ÖTE YOLCULUK KONUK: AYHAN ÖZCİMBİT - MEHMET SAKA 58:53

VARIŞTAN ÖTE YOLCULUK KONUK: AYHAN ÖZCİMBİT - MEHMET SAKA

VARIŞTAN ÖTE YOLCULUK KONUK: AYHAN ÖZCİMBİT - MEHMET SAKA KANALA ABONE OLMAK İÇİN; https://www.youtube.com/channel/UCWNwgTFPIFZCX9QD7RxYIVQ EĞİTİM VE DANIŞMANLIK İÇİN; 0535 084 76 91 EMAIL: sakamhmt@gmail.com #me..

  • STUDIO AS tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor 03:29

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor

Denizli’de Orman Mühendisi Aslı Sözeri, babasıyla birlikte 5 yıldır ata tohumu domatesleri korumak için üretim yapıyor. Özel serasında ata tohumundan domates fidanı da üreten Sözeri, fidanların büyük bölümünü ücretsiz ol..

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜYOR! 08:05

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜY

200 km menzilden düşmanı imha edecek tcg anadolunun ana silahı Müthiş yerli füzede sona gelindi. Atıldıkltan sonra deniz yüzeyine inanılmaz yakın uçarak radarlarda görülmeyen ve düşman savaş gemilerini tek atışta ortadan..

Toprağa Dokunan Çocuklar Hem Eğleniyor Hem Öğreniyor 03:59

Toprağa Dokunan Çocuklar Hem Eğleniyor Hem Öğreniyor

Kırıkkale Çocuk Tarım Akademisi'nde çocuklar toprakla buluşurken, tüketilen gıda ürünlerinin üretim aşamalarını hem teorik hem de uygulamalı olarak öğreniyor. Çocuklar burada ekip biçip hasat ediyor Çocuk Tarım Akademi..

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI 00:57

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Gaziantep’in Nizip ilçesinde aracını park ettikten sonra yolun karşısına geçmek isteyen 48 yaşındaki tır şoförü, cadde üzerinde başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başla..

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı 03:04

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı

Salı günü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Usta tiyatrocu için ilk tören bi..

GAZİANTEP'TE HAREKETLİ DAKİKALAR 01:16

GAZİANTEP'TE HAREKETLİ DAKİKALAR

Gaziantep'te uygulama noktasından kaçan araçtan polise silah doğrultulunca, ekipler araçtaki bir şahsı kolundan vurarak yaraladı, 2 şahıs ise kaçtı. Kaçan şahısları yakalama çalışmaları hala sürüyor. Önce kaçtılar, sonr..

Adıyaman'da feci olay! Okuldan çıkarak evine giden çocuk, servisin altında kalarak yaşamını yitirdi 00:45

Adıyaman'da feci olay! Okuldan çıkarak evine giden çocuk, servisin alt

Adıyaman’da okuldan çıkarak evinin yolunu tutan ve yolun karşı tarafına geçmek isterken öğrenci servisinin altında kalarak ezilen 11 yaşındaki öğrenci, hastanede yaşam savaşını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Eskisar..

Hacamat ve Ruhsal Temizlik  Musallat ve Manevi Şifa 1:06:48

Hacamat ve Ruhsal Temizlik Musallat ve Manevi Şifa

01:02 - 02:17: Dide Ayten Uzunlar'nin Mesleki Geçmişi ve Hacamatla Tanışma *Başlık:* Modern Tıptan Geleneksel Tıbba: Ayten Dide Uzunlar'ın Yolculuğu 02:17 - 04:32: Hacamat Eğitimi ve Deneyimleri *Başlık:* Hacamat Eğiti..

  • STUDIO AS tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 1 ay önce