#Gökmen uzay havacılık ve eğitim merkezi

Hareketsiz video trendi uzayda 00:26

Hareketsiz video trendi uzayda

Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS) ekibi de insanların canlı heykellere dönüştüğü Mannequin Challenge furyasına katıldı...

Ay'da Yürüyen Son İnsan Hayatını Kaybetti 00:20

Ay'da Yürüyen Son İnsan Hayatını Kaybetti

Ay’da yürüyen son insan Eugene Cernan 82 yaşında hayatını kaybetti. Amerikalı NASA astronotu, 1972’ de Apollo 17 programında görev komutanı olarak üç kez uzay görevinde bulundu. İnsanoğlunun Ay’a olan yolculuğu 14 Aralı..

Bodrum Masalı 20.Bölüm Fragmanı 2 00:44

Bodrum Masalı 20.Bölüm Fragmanı 2

Uzay, Aslı'nın annesini buluyor; büyük yüzleşme gerçekleşiyor! Bodrum Masalı, yeni bölümüyle 22 Ocak Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uzaydan Türkiye 02:08

Uzaydan Türkiye

NASA astronotu Jeff Williams’ın Uluslararası Uzay İstasyonundaki görevi sırasında 400 km yukarıdan çektiği Türkiye görüntüleri...

Amazon′un Sahibi Uzaya Turist Taşıyacak 00:51

Amazon′un Sahibi Uzaya Turist Taşıyacak

İnternet devi Amazon'un sahibi Jeff Bezos her yıl Amazon'un 1 milyar dolarlık hissesini satarak sahibi olduğu uzay şirketi Blue Origin'i finanse edeceğini açıkladı. Bezos şirketi aracılığıyla uzaya 11 dakikalık turistik ..

  • Umut Tv tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ay'ın Görünmeyen Kısmı - NASA 01:53

Ay'ın Görünmeyen Kısmı - NASA

NASA uzay çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek ayın dünyadaki insanlar tarafından bakıldığında görülemeyen diğer tarafını kaydetmiş...

  • JET TV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güneş Tutulması Sırasında Nasa İstasyonu Böyle Görüldü 00:33

Güneş Tutulması Sırasında Nasa İstasyonu Böyle Görüldü

Dünya genelinde büyük bir yankı uyandıran Güneş tutulması sırasında NASA'nın fotoğraf editörlerinden birisi olan Joel Kowsy, Uluslararası Uzay İstasyonu'nun geçişini görüntülemeyi başardı. Güneş ışınlarının yansımayı eng..

The Orville Fragman 00:30

The Orville Fragman

Emmy Ödüllü yönetmen yapımcı Seth MacFarlane'den THE ORVILLE, gelecekte orta sınıf keşif amaçlı bir uzay gemisi olan Orville'i izleyen 400 yıllık canlı aksiyon, bir saatlik uzay macera serisidir. Hem mürettebatı, hem de..

Hafıza Kartını Dünyada Unutan Astronot 00:54

Hafıza Kartını Dünyada Unutan Astronot

Uzay yürüyüşü gerçekleştirecek olan Andrew Feustel adlı bir astronot ile NASA arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Unutkan astronot uzay yürüyüşü sırasında GoPro kamerasıyla Dünya ile bağlantı kurup canlı yayın yapacaktı..

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aydamaya 1. Bölüm - Dünya Güzel Bir Yer 43:38

Aydamaya 1. Bölüm - Dünya Güzel Bir Yer

Aydamaya Mayakon gezegeninden Giyarga gezegenine gitmek için uzay mekiğine biner. Uzayda bir sorun meydana gelip karadelik oluşur uzay mekiği bu hata sonucu Giyarga gezegeni yerine dünyaya gider, mekik, dünya gezegeninde..

  • ÇocukTV tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çin'den Tarihi Adım! Göreve Başladı 02:03

Çin'den Tarihi Adım! Göreve Başladı

Çin'den tarihi uzay uçuşu! Tianhe Uzay İstasyonu'nda görev yapacak 3 taykanot göreve başladı...

Yerçekimi Gravity Film izle 1:30:58

Yerçekimi Gravity Film izle

Özet ve Detaylar Dr. Ryan Stone zeki bir tıp mühendisidir ve emekliliğinden önce son görevine çıkan yetenekli ve deneyimli astronot Matt Kowalsky'nin yönetimindeki mekikte ilk uzay yolculuğuna çıkar. Herşey yolunda gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 21.686 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü 03:50

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü

Fransız şef Alain Ducasse ve ekibi, 2004 yılından bu yana Fransız Ulusal Uzay Ajansı (CNES) ile Space Food projesinde işbirliği yapıyor. Astronotlara gönderilen kurutulmuş gıdalar, ıstakoz ve kinoaya kadar zengin bir me..

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 00:50

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı

97 yıl önce yeryüzünde yaşayan insanların ölümüyle sonuçlanan nükleer bir savaş gerçekleşmiş ve dünyanın yüzeyi yaşanılamayacak seviyede radyasyonla kaplanmıştır. Bilinen tek hayatta kalanlar gezegenin yörüngesinde bulun..

Bilinmeze Doğru Star Trek Film İzle 2:12:05

Bilinmeze Doğru Star Trek Film İzle

Star Trek: Bilinmeze Doğru izleStar Trek Into Darkness izle 1960larda başlayan Uzay Yolu macerası 12. filmiyle birlikte başarılı bir şekilde devam ediyor.Star Trek Film olarak 7 bölüm yine 7.filmden başlayarak 4 bölüm Y..

  • Tv Series tarafından
  • 4.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin, NASA'nın İmkansız Dediği Yakıtsız Çalışan EmDrive Motorunu Üretti 05:33

Çin, NASA'nın İmkansız Dediği Yakıtsız Çalışan EmDrive Motorunu Üretti

Çin devlet televizyonu, Çinli bilim insanlarının NASA'nın imkansız dediği, yakıt kullanmadan itiş gücü sağlayabilen EmDrive motoru ürettiğini ileri sürdü.Çin devlet televizyonu CCTV'ye göre, Çinli bilim insanları NASA ta..

Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu 01:22

Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu

Ruhani lider, istasyondaki astronotların dünyamızı Tanrı'nın gözünden görme fırsatı bulduğunu söyledi Uluslararası Uzay İstasyonu’nda görevli astronotlar Papa Francis ile sanal ortamda bir araya gelerek ruhani liderin..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Yaratık 3 1992 Film İzle 2:24:54

Yaratık 3 1992 Film İzle

Serinin 2’inci filmi Aliens’da bıraktığımızda Ripley, Bishop ve Newt uzay marinlerinin de yardımlarıyla birlikte uzaylı yaratıklardan kurtulmayı başarmış ve kendilerini dondurup bir uzay gemisi ile yola çıkmışlardı. Bu b..

  • PengoTV tarafından
  • 8.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cloverfield Paradoksu Türkçe Dublaj İzle 1:42:26

Cloverfield Paradoksu Türkçe Dublaj İzle

Bir grup bilim insanı yeni bir enerji kaynağı bulmak adına uzayda çalışmalar yapmaktadır. Uzay istasyonunda tanrı parçacığı olarak da bilinen Higgs bozonunu keşfetmeye çalışan bilim insanları yanlışlıkla çok korkunç bi..

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı 05:19

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı

Sivas'ta polis ekipleri yaptıkları uygulamada 17 kişilik bir öğrenci servis minibüsüne 42 öğrenci alındığı tespit etti. Öğrenci servisinin şoförüne, 199 lira para cezası uygulandı. Sivas'ta öğrenci velilerinin ihbarı ü..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Alibaba , Alibaba Cloud'ı Piyasaya Sürdü 02:25

Alibaba , Alibaba Cloud'ı Piyasaya Sürdü

Alibaba, Elektronik Dünya Ticaret Platformu Piyasaya Sürdü Alibaba'nın kurucusu Jack Ma'nın daha önce açıkladığı gibi Çinli teknoloji devi, Elektronik Dünya Ticaret Platformunun (eWTP) ilk denizaşırı genişlemesini başlat..

Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün 01:44

Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün

İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’ndeki hamile çocuklar skandalını ortaya çıkaran sosyal hizmet uzmanı İclal Nergiz’in yeniden hastane binası içinde görevlendirilmesini içeren yazı, olayın gündeme gelmesinden a..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

Kasabı İzleyen Köpeğe Et Alan Güzel İnsan 04:35

Kasabı İzleyen Köpeğe Et Alan Güzel İnsan

Sokak köpeğinin kasabı izlemesinden etkilenince bir şeyler yapmak isteyen Gökmen Barıkan, kasapla girdiği tatsız sohbetten sonra eline aldığı tavuk parçasını köpeğe yedirdi. Çekingen tavırlarla etin peşinden giden köpek ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kasabı İzleyen Köpeğe Et Alan Adam 04:35

Kasabı İzleyen Köpeğe Et Alan Adam

Gökmen abi gönlü geniş, merhamet sahibi hayvansever bir abimizdir. Youtube kanalında bu tarz güzel videolar paylaşıyor. Takip etmenizi tavsiye ederim...

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Deniz Akkaya Yeni Aşkıyla Çılgınlar Gibi 04:31

Deniz Akkaya Yeni Aşkıyla Çılgınlar Gibi

Deniz Akkaya Yeni Aşkı Gökmen Şenol la Mikaros da Çılgınlar Gibi Dağıttı...!!..

  • ANKA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Polis Memurunun Türküsü Yürek Dağladı 00:47

Şehit Polis Memurunun Türküsü Yürek Dağladı

Antalya’da, gittiği silahla yaralama olayında meslektaşının incelediği tabancanın kazayla ateş alması sonucu şehit olan polis memuru Gökmen Taşkıran’ın daha önce ‘Zahidem’ türküsünü söylediği ortaya çıktı. Şehit polis me..